עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliranl,

מפרט לגרפיקה לא תלת מימדית אלה לעבודה עם פוטו שופ ,אופיס(בלי קשר לגרפיקה) ,משחקים פשוטים מאוד בשביל ילדה בת 11 ,ודבר חשוב מאוד זה העבודה עם אוטוקד תוכנה של סרטוטים שהיא דיי כבדה זהו. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  2. מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  3. ברשותי יש כרגע 5000 ש"ח . אני צריך שתרכיבו לי מפרט למשחקים , אני צריך : מעבד , זיכרון , לוח , מארז וספק . (בכרטיס מסך אין צורך קונים לי כבר את ה - X800XT בחו"ל ) עכשיו יש לי שאלה , עוד מעט צריך לצאת מעבדים חדשים עכשיו , האם לחכות שהם יגיעו או שמחירם יהיה בשמיים והם לא מצדיקים בכלל את המחיר ? בתודה מראש...:-)

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by avi2014,

התקציב שלה עד 5 אלף כולל הכל..

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tehnodrom,

שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום. אני צריך מפרט בסיסי ביותר לגלישה ברשת, סוליטר, אולי כשהנכדים יבואו הם ירצו לשחק קצת, אני מניח שהבנתם את הקטע אפשר גם לחרוג מהתקציב (בואו נגיד 200-300 שקל) אבל אני לא ממש חושב שזה הכרחי. כמובן שלא הולך להתבצע OC, וגם אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקחת כונן קשיח בסיסי במיוחד, ולהשקיע יותר במארז שקט לדוגמא (לא בקירור, אלא מארז טוב ועבה, כמו ה compucase למשל) את כל השאר אני אשאיר לכם, מה שאתם מוצאים לנכון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by wwll soldier,

היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shbd,

לפי מה שהבנתי ממנו שהמחשב אמור להיות עבור הדפסת מסמכים ותמונות ולהפעלת נגיד תוכנה טיפה כבדה כמו פוטושופ ולשמוע שירים בלי שיגמגם multitasking בקיצור(את זה עושה ה - AMD שלי בלי בעיה) הוא לא הזכיר משחקים בכלל אבל שימו לו כרטיס מסך כמו 6600gt לא יותר מזה נראה לי לא צריך ציוד היקפי ההחלטה בידכם למערכת מבוססת AMD או Intel... הוא ביקש שיהיה לפחות 120 ג'גה הארד דיסק

9. כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים, אינטרנט.. לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה אבל כן כולל מסך. לא חשוב החנות הוא יקנה את זה מאבא שלו שמביא חלקים בקצת יותר זול אז צריך את המפרט עד 3000 שקל גג תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by spooky,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש כללי (סרטים מוזיקה פה ושם משחקים...) לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  12. אהלן, אני צריך מפרט לחבר שעדיף שיהיה עם מעבד של אינטל. כרטיס מסך טוב וספק שקט שיחזיק את המערכת טוב וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

14. Started by spooky,

הוא צריך מחשב יותר למטרות של לימודים אבל גם לקצת משחקים(לא כבדים ממש, קווסטים וRPG) יש לו גג 2000 ש"ח בלי מסך מקלדת ועכבר אבל עם צורב תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  15. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמו בכותרת. שהזיכרון יהיה 667MHZ גי'גה ,אם אתפשר שני גי'גה ואם אפשר להכניס 1900XT או 1800XT ואפשר לחרוג ככה 200+ ולציין חנות שממנה הרכבתם תודה עריכה: שכחתי לכתוב את המטרות של המחשב :משחקים כבדים ואולי בעתיד OC

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  17. הוא צריך את זה בעיקר למחשקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. סתכלו בכותרת... 1) לא צריך צורבים או cd-rom. 2) צריך מקלדת ועכבר (אפילו פשוטים מאוד של מיקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by oitb,

חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.

20. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בתקציב 3500 שקל גג בלי לעבור בבקשה בלי מסך , בלי כונן דיסקים ובלי כונן דיסקטים ושיהיה בבקשה מבוסס INTEL הוא לא רוצה משהו אחר והוא לא מתכנן OC המחשב למשחקים וצריך כרטיס מסך , כרטיס קול על הלוח אם

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם המחשב הוא למולטימדיה בעיקר (משחקים סרטים מוזקיה אינטרנט) אין צורך בציוד היקפי. כפי שנאמר התקציב הוא עד 10000 ש"ח ועדיף פחות. תודה רבה לעוזרים. יום טוב. עריכה: לא יהיה אוברקלוק

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SyTuN,

אז ככה הוא רוצה מפרט למחשב. לא כולל מסך אך כולל רמקולים (לא משנה איזה) עכבר ומקלדת.... המחיר הוא 3000 ש"ח עם חריגה הוא רוצה אותו למשחקים בעיקר אבל כמובן שגם אינטרנט ותוכנות. בקיצור מחשב סביר לימינו. הוא מוכן לחריגה של 500 שקל גג וצריך הרכבה... לא צריך שו םדבר חוץ מזה כמו מערכת הפעלה אבל צורב DVD צריך! תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by ido-nava,

צריך מפרט למשחקים בלי אוברקלוק. במחיר של עד 3500 שקל עם חריגות קטנות. לא דרוש מסך, ציוד היקפי וכו' רק מחשב.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  24. צריך מפרט לחבר מחשב +מסך+רמקולים ב4K למשחקים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by X-BLADE,

מפרט הכי יקר והכי איכותי שאתם יכולים עם מסך LCD טוב והכרטיס מסך הכי חזק שיש היום [אפשר גם שניים בSLI] מקלדת עכשבר ורמקולים הכי איכותיים שיש ואפשר לחרוג עד 30K ואל תשאירו כסף בצד כי יש לו המון כסף בצד =] הוא צריך את המפרט עכשיו ולא כשיצא הקונרו.... שימו תמעבד הכי יקר ואיכותי שיש קירור מים ויש מצב לOC. תתפרעו =] תודה לעוזרים.

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.