עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לא כלל שום דבר רק מחשב בלבד עד 4 אלף שקל למישהו שיושב על המחשב קרוב ל 10 שעות ביום ועם לא יותר . הוא מתעסק במשחקים כל היום ועיצוב גרפי. הוא ביקש ממני שיהיה מחשב חזק במיחוד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  2. יש מסך 22", ללא צורב. דרישות: שיהיה שקט מאוד, ו-HD גדול מאוד ועם ביצועים טובים.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by IpDo,

אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. היי, לצערי אחרי נסיונות רבים להחיות את המחשב שלי כנראה שהוא שבק חיים. כנראה שהלך הלוח אבל אני לא בטוח ומעדיף כבר לנסות להרכיב מפרט חדש הקטע הוא שעל הדרך קניתי ספק כוח Seasonic 400W Bronze +80 ככה שאשמח אם תרכיבו אותו כחלק מהמפרט. יש לי גם מארז Compucase HEC Midi Tower ואני ארצה להשתמש בו. אני גם לא צריך הרדיסקים. בכל מקרה - אני מעוניין במפרט שיריץ את המשחקים בצורה טובה + יהיה טוב לסרטי HD (מעבד+לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך) אין לי עדיפות לAMD\Intel אני לא אומר טווח מחירים כי אין לי מושג לגבי סדרי גודל.. אני מניח שלא הייתי רוצה להוציא יותר מ3000. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. שלום כולם... אחי דפק את המחשב שלו לגמרי הפעם אז אני צריך מחשב חדש בשבילו. התקציב הוא 2000 שקל. בעיקר אופיס/אינטרנט/סרטים... אם אפשר לדחוף מעבד טיפה מהיר בשביל המשחקים זה יהיה אחלה. אז כמו שכתבתי, אני צריך הכל חוץ מספק שיש לי (500 של TT וכרטיס מסך 9800GT) לא צריך ציוד היקפי. אני גר בראש-העין (מרכז למי שלא שמע על החור) אז אעדיף חנויות שקרובות אליי. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  6. תראו חברה, אני צריך מפרט על 4 רכיבים בשביל מחשב שאני תכלס עומד להשתמש בשביל משחקים, התקציב הוא בין 2500-3000, הרכיבים הם: לוח אם - עדיף לוח אם של אינטל. מעבד - אני מעדיף של אינטל P4 3GHZ. כרטיס זכרון - אני חושב משהו של KINGSTON, אני צריך 256 זיכרון. כרטיס וידאו - אני מעדיף GEFORCE. אם אפשר, תשלחו לי הודעה לאי סי קיו: 259015. בתודה מראש.

7. אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה

• 12 תגובות
    • 653 צפיות
  8. שלום צריך מפרט שיתאים בעיקר לתוכנות אופיס ואינטרנט וגם שיוכל להריץ משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) התקציב מוגבל ל- 2500 ~ המפרט ללא ציוד היקפי וללא מארז (יש לי מארז ג'נרי עם HEC 300W). חשבתי שכדאי שהבסיס יהיה מינימום AMD 3000 (סוקט939). וכ. מסך פשוט שיהיה ניתן לשפר אותו ב- OC, פתיחת צנורות וכו' ... . . . . . . . . . . . תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. אז ככה פתחתי שני דיונים, באחד אמרתי שאני אחכה והשני שקע ללא קבלת מפרט אני לא מסוגל כבר לחכות.. אני חייב מחשב ועכשיו! אני צריך: מעבד לוח אם (תומך SLI או CF, אני מתלבט בין 7900GT לבין X1800XT בעתיד, מה יותר טוב? תתאימו לוח לפי זה) זיכרון ג'יגה לפחות. כרטיס מסך הכי זול שיש (זמני..) מארז (מומלץ אחד יפה עם חלון ומאוורר טוב) ספק שיחזיק SLI או CF תודה רבה מראש ואם אפשר לבנות מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי שם אני אקנה (הרבה זיכויים P: )

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. אני צריך שילוש, קירור למעבד (שככל הנראה תשימו פנטיום D 805), וספק שיהיה מספיק חזק לאיזה X1800GTO נחמד שיגיע בעתיד ואפילו CF... אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זה הכרחי כי אני לא עומד להיות עם כרטיס מסך לפחות שבועיים.. אם אתם יכולים, תעשו מפרט אחד כמו שביקשתי, ומפרט שני עם מארז וספק כמו שביקשתי.. אני צריך לדעת מה האופציות שלי... אני מוכר את המחשב שלי ואז קונה אז אני רוצה לדעת אם שווה למכור עם המארז או בלי.. דרך אגב אני קונה מהחנות www.com4u.co.il יש לי זיכויים שם. איך המארז הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=SunbeamTR&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=287 אני ממש רוצה TOWER...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אוקי, אז למי שזוכר לפני כמה זמן פתחתי פה דיון ארוך ומעצבן (בשביל כמה אנשים) שבסופו הבנתי פחות או יותר מה אני רוצה. מאז השתנו כמה דברים. את המפרט אני צריך עד מאקסימום דצמבר ! משמע אם אתם יודעים שהולך לצאת משהו עוד כמה זמן ושווה לי לקנות אותו מאשר משהו שכבר בחרתי אז אתם מוזמנים לידע אותי ! דבר אחר, אני מעוניין שהמפרט יהיה בסביבות ה-8K (כי אמרו לי שיותר זה פשוט בזבוז ועדיף להשקיע בשדרוג כבר ואני מקבל את זה) ואולי אני אשקיע את השאר במסך של 20' אולי אולי אולי 22' (רוב הסיכויים 20). אני רוצה לשים דגש על זה שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש ! אני לא מעוניין ב-OC כי אני לא יודע ואני לא מעוניין להרוס משהו במחשב, אז אין צורך בחלקים שהם מצויינים" אבל אחרי OC כי אני לא הולך לעשות את זה. …

• 55 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by MisterL,

שלום, אני מעוניין במפרט חלקי למחשב, בעיקרון יש לי מחשב ישן יחסית: p4 2.8Ghz לוח אם של Asrock הארדיסק 120 ג'יגה, קניתי לא מזמן עוד 160 אז ככה שאני לא צריך עוד... 1gb זיכרון כרטיס מסך x1950GT 512mb DDR3 ספק חדש יחסית של TT400watt ומארז מעולה מה שאני צריך זה מעבד חדש דואלי, לוח טוב שתומך גם בAGP וגם בPCI-express כי חבל לי לזרוק ככה את הכרטיס מסך, הוא מעולה. ספק יש לי של טרמלטייק 400 וואט, אני חושב שזה יספיק לא? וגם זיכרון עדיף 2 ג'יגה DDR2 וקירור טוב בינתיים יש לי, זה קירור של זלמן Zalman CNPS7700-AICu הוא יתאים למפרט החדש? נ.ב שווה בכלל להשקיע על דבר כזה? (לוח שתומך AGP ו-PCI-Express) כי חבל לי לקנות כרטיס מסך אחר ככה סתם.. ויש בכלל לוח כזה שאפשר להגיד שהוא…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  14. תקציב עד 4000+ לשידרוג מחשב קיים . המחשב מיועד למשחקים, עבודות סטודנטיאליות,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, והורדה . יש ברשותי כבר מארז של HEC , צורבים,ציוד היקפי ומסך LCD 20. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שאשפר. המחשב יורכב בבית. לא מתוכן OC. יש לי העדפה לאינטל ואני מעדיף לקנות בKSP תודה רבה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by אלעד6,

לוח אם מעבד כפול ליבה..... זיכרון והרדיסק 320 טוב וזול ב4000 חוץ מזה אני צריך כלום

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by ORI-M,

אני צריך מפרט שיעבדו בו רוב או כל משחקי המחשב החדשים שיוצאים כיום ושהמשחב יהיה יחסית מהיר ולא איטי ושיהיה עד 4000 ש"ח בלי כרטיס רשת ושהתוכנות כמו איי סי קיו מסנג'ר ווינאמפ יעבדו בו ללא בעיות מסויימות

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by galinka,

יש לי תקציב 5000 שקל ואני צריך מחשב חזקקק למשחקים יש הצעות? רק עם אפשר כרטיס מסך של Gefroce 8800GTS תודה

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by neo690,

האלן אנשים. מה קורה? אני חדש קיצר יש לי עכשיו מחשב פנטיום 3 שקניתי אותו קצת אחרי שנת 2000 ואני לא כבר כמה שנים לא מרוצה ממנו אבל רק עכשיו אני יוצא (לא מהארון חח) בהכרזה שאני חייב מחשב חדש!! מאוד אשמח אם תעזרו לי במפרט וגם תסבירו לי קצת מה עדיף מה כדאי למה וכמה.. הלכתי לבאג והם נתנו לי הצעת מחיר שאני עוד מעט יעלה אותה לתגובות תודה רבה! אחלה פורטל זה!! נ.ב אני צריך מחשב חזק יציב שיחזיק לאיזה 8-10 שנים. וגם אני לא מתכוון שיהיה עליו יותר מ 4 משחקים

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by sasonhaim,

אני רוצה מפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר כזה עם מארז ואורור משהו סוס ביותר וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר כול זה למסך 22 אינץ חלקים חשובים ביותר זה הכרטיס מסך מארז ומערכת הקירור בכללי של כול החלקים....

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by Silol,

שלום אני צריך מפרט מחשב טוב תקציב בין 3.5 ל 4 אלף.. לא כולל מסך ,תודה!

• 10 תגובות
    • 599 צפיות
  21. אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DorSHTN,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב עד 3500 שקל הוא מחפש חלקים טובים למחשב GAMER שיריץ משחקים כבדים עד 3500 שקל(לא כולל מסך) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by OfirCC,

שלום, אני עומד לקנות מחשב שתקציבו הוא כ 7000 ש"ח(כולל מסך!! ) אפשר אפילו יותר. אני צריך מפרט חזק שיכול לסחוב דברים כבדים, שלא ניתקע, ועושה בעיות רבות, מחשב עם כרטיס מסך טוב מאוד למשחקים שיהיה אפשר לראות גרפיקה במלוא. תנו לי את המחשב הכי חזק שיש עם הכרטיס מסך טוב למשחקים חדשים! צריך מומחים

• 14 תגובות
    • 651 צפיות
  25. אז ככה- החלטתי כבר על מעבד-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אבל אני זקוק לדעות לגבי כל שאר החלקים(לא כולל מסך מקלדת ועכבר....). ורציתי לשאול גם אם יש הבדל בין החברות של הכרטיסי מסך(asus, evga,Abit ) -האם זה משפיע על האיכות ? המחשב עומד להיות למשחקים אז תנו מפרט שיתאים בבקשה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.