עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by _idank_,

אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, חבר של אבא שלי מעונין לקנות מחשב חדש בתקציב של 6000 שקל. הוא לא גיימר ולכן לא צריך כרטיס מסך תותח או משהו כזה, המחשב זה יותר לעבודה ביתי אבל שעדין לא יהיה משהו מעפאן. הוא רוצה מעבד כפול ליבה של לפחות 1.8. 1GB זכרון פנימי. HD של 250GB. 2 מסכי LCD 17 ( אם יכנסו של 19 אינץ', אז אני לא חושב שהוא יתלונן ). מארז פשוט, לכן אני חושב להציע לו את ה- compucase 6A19. צורב DVD איכותי ( אני מניח שכדאי להביא לו משהו בסביבות ה-350 ככה, לא? ) כמובן תתאימו לו ספק טוב למפרט, אבל אני מניח שהכי טוב יהיה לקנות לו ספק של FSP, לא? ובמפרט הקודם שאחת החנויות הציעו לו, הם שמו לו GEFORCE7300, כך שאני מניח שהוא עדין רוצה כרטיס מסך, אבל לא משהו רציני. המפרט לא כולל רמקולים ( אני חושב, אם כן אז אנ…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  4. אני רוצה מחשב סוס למשחקים עם כרטיס מסך של Geforce 7950 up to 512 mb זיכרון מחשב של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 250 ג'יגה. כולל מסך. מישהו יכול לתת לי מפרט שכולל את מה שציינתי? תודה מראש gex

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שימוש גיימיניג וכל שאר הדברים הבסיסיים, לא oc. ללא ציוד הקפי, ללא מסך. ללא צורב, וללא כונן. עד 2K. חובה מ-skypc. תפנקו בכ"מ נחמד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by MS-D,

שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by pasto1,

1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. שלום. אני צריך מחשב ב3000-3500 ש"ח, מיועד למשחקים, בלי OC. חבר הציע לי את המפרט הבא : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון RAM 1GB Kingston Value X 2 קרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E הרדיסק Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מערז CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) מחיר 3623, מKSP - שמעתי שאתם אומרים שהיא לא טובה, זה נכון? בכל מקרה, תציעו, שיהיה קרוב לאזור רעננה כמה שיותר.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. מKSP אם אפשר חבר שלי קונה רק משם בלי פיצולים רק שם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. צריך מפרט דחוף עד יום ראשון מחיר עד 5000 ש"ח עם מעבד קונרו ובלי צורב ובלי כונן ובלי ציוד הקפי,(בלי מסך). המחשב לא בעיקר למשחקים אלא לדברים אחרים במחשב.אבל גם קצת למחשקים. צריך את המפרט דחוף מכיוון שאני רוצה לקנות אותו כבר ביום ראשון. עזרה מהירה בבקשה. :s05: :s05: תודה מראש רועי.

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by bd,

המפרט יכלול מעבד,לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים,הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים ואם אפשר אז (בלי מעבד) לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים שיתמוך בלביה כפולה מאינטל(מדגם 945 ),הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by Cowerd,

אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. המפרט צריך לכלול 160 GB לפחות זיכרון גבוהה קונרו 6400 וכל הדברים הקטנים צורב דיוידי כונן דיסקטים וכו'

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  18. המחשב שלי עשה את שלו , הוא מאוד ישן (5שנים)בהתחלה רציתי לשדרג אותו אך הבנתי שעדיף לי לקנות אחד חדש התקציב הוא 2800 ש"ח לכל היותר ומאוד חשוב לי שהמעבד יהיה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2007 בשעה 03:49:50 CORE2DUE אני לא הכי מבין במחשבים ולכן אני צריך את העזרה שלכם .אני לא צריך מסך מקלדת ורמקולים רק מחשב ברמה הכי גבוה בתקציב הזה 2800 ש"ח!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by tigerex,

אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט עד 4600 ללא מסך וללא שום ציוד הקפי אני קונה מKSP עם אפשר את המפרט הכי טוב שיכול להיות אני מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך תודה רבה עידן.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by 51zone,

המטרות בעיקר להרצת משחקים די כבדים. 2 ג'יגה זיכרון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום! 1. מה התקציב ? 3000-3300 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים לא הכי כבדים ועריכת וידאו וגרפיקה 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) מקלדת, (עם כזה לחצני מדיה אבל גם שתהיה הכי פשוטה), רמקולים (הכי פשוטים), צורב רגיל, כרטיס רשת (שיהיה כבר עם הלוח אם עדיף לא?), כרטיס פיירווייר, אל תשכחו דיסקטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? מסך (פרטים בהמשך), עכבר 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שייהיה אינטל בגלל העריכת וידאו 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך מארז ומוצרים אחרים מתאימים) לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by zvovon,

זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.