עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alonmizrahi,

המחשב הוא עד שאני ישתחרר, בעוד כ-שנתיים ושמונה ואז כבר אני אקנה מחשב מטורף... ולא מיועד מי יודע מה למשחקים אבל במקרה שארצה תיהיה לי האפשרות... כמו כן להפעלת תוכנות מרובות. התקציב גמיש, יכול לעלות ולרדת לפי שיקולכם, אם אני צריך מחשב פחות או יותר טוב. *ללא מסך. כולל מקלדת ועכבר. *שיקול האם לקחת AMD קיים. *הייתי מעדיף כונן גדול, אולי 500/320 שיחזיק המון שעות עבודה (המחשב לא הולך להיות כבוי הרבה) *לא מעוניין באוברקלוק. *עדיף שיהיה שקט (אפשר להוסיף קירור) *כונן דיסקטים, ללא CD וללא צורב כלשהו. *ספק שיחזיק את המערכת, אני לא חושב שצריך משהו פנומינלי. *מארז סביר, לא משהו פלצני. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  2. לא צריך ציוד הקפי, רק קופסא. בלי אובר. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. כונן קשיח, כרטיס רשת, הכל כבר יש. אני רוצה מחשב שיהווה פלטפורמה לשדרוג עתידי. זאת אומרת צריך לוח אם עם הסטנדרטים ההכי עכשוויים, RAM, וכדאי גם כרטיס מסך[אני משער שאחד שיותר טוב מה5200 שלי, יעלה בסביבות ה200 שקל].

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by OgANDi_BoY,

לצפייה בסרטים ומשחקים כמו underground 2 אין לי צורך בציוד הקפי ובמסך. יתיר.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by galtmm,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,HTPC,תכני HD ותוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ובניית משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו crysis,COD,Assassins creed ובכללי משחקים די כבדים וגם כאלה שייצאו אפילו עוד 3 שנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920X1200 …

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  6. לא למשחקים ולא לצרכים גרפיים אחרים. רצוי AMD. שיהיה בסיסי, חזק ומהיר + צורב רגיל ולא DVD וגם שיכלול הכל עד לרמת העכבר ומקלדת טובים + רמקולים פשוטים. המטרה היא להוסיף אח"כ מסך דק במחירי אינטרנט (עד 1300ש"ח)- אם גם לזה יש לכם המלצות, אודה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by nazgull,

צריך מפרט ללא אוברקלוק וללא מסך אבל צריך עכבר ומקלדת המחשב מיועד למשחקים לכן צריך להיות חזק שקט וקר כמובן כמה שאפשר תקציב: 6 אלף אפשר לחרוג טיפה עריכה: מקלדת g15 ועכבר כולשהוא שאתם ממליצים עליו תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by KrackeR,

שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך בעיקרון מחשב עבודה לאבא שלי בסביבות המחיר 2500 וראיתי תמחשב הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode= - זה של אינטל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=3 - של AMD ואת זה הביאו לי באיזה אתר שלא המליצו לי על שני המפרטים האלה - מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤372 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2V-MX ¤327 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31515 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://s…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. המחשב משמש בעיקר לילדים זאת אומרת שימוש בתוכנות אופיס, הרבה אינטרנט ומשחקים. בעדיפות ראשונה שהמחשב יהיה אמין ויחזיק לאורך זמן (לפחות 3 שנים בלי בעיות חומרה...) ובעדיפות שנייה שיהיה חזק למשחקים שזה פחות חשוב. תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by royi_sh,

שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Bearzor,

שלום! אני צריך מפרט סביר עם כרטיס מסך בינוני מבוסס GeForce, לפחות 512 DDR, עדיף מבוסס AMD - כי אז יכנס יותר צריך מחשב שלם (כולל הכל - עכבר, מקלדת, CD, וכד')... תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. מחשב לשימושים רגילים... אולי למשחקים מידי פעם אבל לא משהו רציני. מסך שיהיה בגודל 22 . אם צריך קצת להוסיף אפשר אבל לא לחרוג יותר מדיי. תודה!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by Midnight_Blaze,

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם יש אפשרות לנצל בשביל תועלת מיוחדת אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים, STARCRAFT, רזולוציה של המסך שתמליצו עליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Starcraft וכל משחק אחר עתידי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין (המלצה על מקלדת תתקבל בברכה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by SenDeR,

צריך מחשב בסביבות ה-2000 ככה 8) לא למשחקים, כי קונים XBOX 360 עוד מעט :} אתם יודעים..אינטרט,וורד,איסיקיו וכל אלה.. ואם אפשר גם להכניס איזה 7300GT או משו פשוט ב300 שקל..בשביל פיפא..פרו אבולושן.. * מספיק 80G הארדיסק. תודהה..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. Started by kuBBia,

המחשב מיועד לילדה בת 8 בעיקר לאינטרנט, עבודות של בית ספר ומשחקים קלים 1. מה התקציב?2500 פחות או יותר 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא חובה צורב DVD אבל עדיף 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שלא יהיה סלרון או סמפרון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא אם אתם יכולים בלי קשר להמליץ על מדפסת טובה וזולה... תודה!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by TOMMYB1,

המפרט בעיקרון למשחקים פשוטים של ילדים.. לא גימרים... התקציב הוא כ3000 ש"ח... לא יותר מ3500...(כאשר זה בתשלומים) המחשב צריך להיות כולל הכל! כלל ציוד היקפי.. מקלדת נורמלית חוטית כולל עכבר אופטי חוטי.. רמקולים פשוטים. צורב רגיל, 512 , AMD כנראה סוקט939 כאשר יהיה אפשרות לשידרוג עתידי... לא החלטתי עוד בין pci e ל agp מסך 17 crt (כנראה לא בטוח עדיין...) לא להגזים בדיסק קשיח.. ומארז נורמלי..

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. קודם כל יש לי ספק כח חשד של 480 V אז במקום להוסיף מארז פשוט מוסיפים איזה 100 שקל למחיר הכללי. HD אני רוצה 80GB זה מספיק לי . כונני סידירום אין צורך לשים כי יש לי . זיכרון אני רוצה גיגה. מעבד אני מעדיף כפול ליבה , ועדיף מעבד מעולה . כרטיס מסך סביר , לא איזה תותח , משהו שיספיק לי למשחקים סבירים ולעבודה נורמלים בחשבים (משו בסביבות ה500-600) PCI X וכמובן ללא מסך , אם אתקציב יצא יותר גדול תרשמו בכל זאת את ההחלטה של DDR או DDR2 , וAMD או INTEL אני משאיר לכם , סה"כ המחשב הוא לצרכים ביתיים מוסיקה , תוכנות פה ושם , משחקםי פה ושם , ואני לא צריך את שיא היכולת שלו ליותר משנה כי אני כבר יהיה בצבא . אני סומך עליכם שתעשו את החישובים ואני יודה מאוד למי שירכיב לי מחשב.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by ShayN,

שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק מבין בהכנת מפרטים אז אני אשמח לקבל עזרה.. התקציב למחשב הוא 3500 אין לי חנות מועדפת לקנות את המחשב אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אני מעדיף שהחלקים יהיו חדשים ועדכניים, המחשב יהיה למשחקים ולמדיה בעיקר וגם לתוכנות, לגלישה באינטרנט, ולעבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר גם כשהרבה תוכניות עובדות ביחד. אני רוצה גם הצעות למארז ולמסך (למסך יש תקציב בנפרד - התקציב למסך בסביבות ה1500 ש"ח) בקשר למעבד... אני מעדיף 3 או 4 ליבות (שמעתי ש3 יותר טוב מ4 אבל מה שאתם חושבים שיתאים תשימו) בקשר לזיכרון אמרו לי שכדאי 4 ג'יגה אבל שוב מה שאתם חושבים שיתאים תשימו... זה הכל... מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד!! תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by event,

בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. טוב אז אני צריך: לוח אם, מעבד, זכרונות (2 ג'יגה בכמה שפחות סטיקים או 1.5, מה שיותר כדאי מבחינת ביצוע מקסימלי בהשוואה למחיר), hard drive, וכרטיס קול (אני יודע שברוב הלוחות אם יש onboard אבל אני רוצה משהו איכותי ונפרד), ואולי ספק כוח... רק כדי שלא יהיו אי הבנות אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת, רמקולים, כרטיס מסך, או מארז. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. יש לי מסך sumsung syncmaster 710N אני צריך מארז עם כל החמוצים בפנים ובלי ציוד הקיפי.. קירור-ninja plus צורב DVD- LG המחשב למשחקים כבדים אז חשבתי על ה18xt מפה אתם תמשיכו תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.