עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.

2. מלא זמן לא התעסקתי בדברים האלה ויצא שעכשיו אין לי מושג אפילו מה ההבדלים בין הכרטיסי מסך וכו... (איזו בושה ) בכל מקרה, חבר שלי קונה מחשב בזמן הקרוב והוא רצה שאני אבדוק לו מה כדאי לו לקנות. השימוש הוא בעיקר למשחקים קצת לסרטים, וורד ואינטרנט... וזהו. אז אשמח עם תוכלו להכין איזה מפרט נחמד תודה!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  3. לוח אם לוח אם MB INTEL D101GGCL L775/800 mATX מעבד CPU INTEL 630 3.0/800 S775 זיכרון MEMORY DDR 512MB PC400 דיסק קשיח H.D WD 80GB SATA 7200 8M כונן LG DVDRW כונן 1.44 כרטיס קול ON BOARD כרטיס מסך ראה תוספות למטה כרטיס רשת ON BOARD 10/100 מקלדת KEYBOARD LOGITECH BASIC H/E PS/2 עכבר אופטי MOUSE LOGITECH WHEEL OPTI PS2/USB מארז מארז CASE VTECH 630 P4 USB SLVR/BLK שנות אחריות שלוש שנים במעבדת דיסקל סה"כ מחיר תחנה ללא כרטיס מסך 570$ זה ממש מעפן. בבקשה תנו משהו טוב. תודה! (באותו סדר גודל מחיר)

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. * התקציב מדויק, מבקש לא לחרוג ממנו (3,000 ש"ח), המחשב ישמש לעבודות כלליות, והיא רוצה שיהיה אפשר להעלות עליו "Guitar Hero" (מה שלא נראה לי שבעל דרישות מערכת רציניות מדי). יש צורך בציוד היקפי, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לא מתוכנן אוברקלוק (מיותר בהתחשב בדרישות מהמחשב, לדעתי), מעדיף מSKYPC למרות שאין בעיה להתפשר (כל עוד לא IVORY או KSP) לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי מה המבצ אני כבר שבוע שלם שובר תראש בקנית מחשב עד שמישהו המליץ לי לבוא לכאן.... אז בבקשה אם תם יכולים למצא לי מפרט טוב למשחקים שירים ואנטרנט עם אופציה לשדרוג בעוד שנה או משהו כזה אתם יודעים מהירות..... שלא יהיה פנטיום!!!! כרטיס מסך טוב זיכרון 60 גיגה כרטיס קול טוב ולוח אמ שהיה טוב בקיצור מחשב סוס מהיר עם אופציה לשדרוג ל oc או איך שקוראים לזה תודה אחים שלי...... יאללה ביי[/move] ??? ??? :-\ :'( אה יש לי כבר מסך ואת כול הפריטים האלה אה ועוד משהו שיהיה בו מודם ודיוידי בלי צורב כי יש לי כבר..... תודה יאללה ביי :-\....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by ComputerGod,

אני צריך מחשב עם מסך (מעדיף LCD) בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים תודה לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by yosisharaby,

צריך מחשב חזק למשחקים כולל מסך LCD תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  10. המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. 1. מה התקציב? 1500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל אבל גם לא אכפת לי לקבל המלצה לamd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך ליראו את המחשב בכל מקרה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?אולי טיפה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. צריך מפרט בתקציב של 2500-3000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) למטרת עריכות גרפיות(סרטים) עם אופציה לשדרוג למחשב משחקים. רצוי מעבד 4 ליבות ודיסק קשיח של250-500 ג'יגה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by tk_mc,

צריך מפרט ב3000 שקל... שמתאים קצת מכל דבר... קצת מקולונוע ביתי קצת ממחשב לגיימרים ולעבודה משרדית... בקיצור קצת מכל דבר....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב ללא ציוד היקפי וללא צורב. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים אבל כבדים), תוכנות (בעיקר אני משתמש לתוכנות לקידוד סרטים) וגלישה באינטרנט. אני צריך גם המלצה לחנות/חברה הכי טובה מבחינת אמינות, מחיר, ושירות מבין SkyPC, IQPC, TMS. וגם רציתי לדעת מה היה המחיר של 88GTS +- אחרי יציאת כרטיסי הG92 ואם שווה לחכות... המפרט שחשבתי עליו הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤334 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 ht…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by _idank_,

אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, חבר של אבא שלי מעונין לקנות מחשב חדש בתקציב של 6000 שקל. הוא לא גיימר ולכן לא צריך כרטיס מסך תותח או משהו כזה, המחשב זה יותר לעבודה ביתי אבל שעדין לא יהיה משהו מעפאן. הוא רוצה מעבד כפול ליבה של לפחות 1.8. 1GB זכרון פנימי. HD של 250GB. 2 מסכי LCD 17 ( אם יכנסו של 19 אינץ', אז אני לא חושב שהוא יתלונן ). מארז פשוט, לכן אני חושב להציע לו את ה- compucase 6A19. צורב DVD איכותי ( אני מניח שכדאי להביא לו משהו בסביבות ה-350 ככה, לא? ) כמובן תתאימו לו ספק טוב למפרט, אבל אני מניח שהכי טוב יהיה לקנות לו ספק של FSP, לא? ובמפרט הקודם שאחת החנויות הציעו לו, הם שמו לו GEFORCE7300, כך שאני מניח שהוא עדין רוצה כרטיס מסך, אבל לא משהו רציני. המפרט לא כולל רמקולים ( אני חושב, אם כן אז אנ…

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  18. אני רוצה מחשב סוס למשחקים עם כרטיס מסך של Geforce 7950 up to 512 mb זיכרון מחשב של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 250 ג'יגה. כולל מסך. מישהו יכול לתת לי מפרט שכולל את מה שציינתי? תודה מראש gex

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שימוש גיימיניג וכל שאר הדברים הבסיסיים, לא oc. ללא ציוד הקפי, ללא מסך. ללא צורב, וללא כונן. עד 2K. חובה מ-skypc. תפנקו בכ"מ נחמד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by MS-D,

שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by pasto1,

1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. שלום. אני צריך מחשב ב3000-3500 ש"ח, מיועד למשחקים, בלי OC. חבר הציע לי את המפרט הבא : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון RAM 1GB Kingston Value X 2 קרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E הרדיסק Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מערז CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) מחיר 3623, מKSP - שמעתי שאתם אומרים שהיא לא טובה, זה נכון? בכל מקרה, תציעו, שיהיה קרוב לאזור רעננה כמה שיותר.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.