ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הכותרת די אומרת הכל, מחשב שמיועד למשחקים בעיקר, בתקציב של 2.3K, ללא ציוד היקפי ומארז. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 ספק כח JSP-TECH PS-800 450W ¤215 כמות:1 http://www.skypc.…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שבו אוכל להשתמש בעיקר לתכנות ולהרצת תוכנות שטוחנות את ה-CPU (בעיקר אלגוריתמי למידה למיניהם). אני גם כנראה אצטרך הרד-דיסק יחסית גדול ורצוי מהיר, אבל זה לא העיקר. בנוסף אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, גם כאשר הוא עובד בעומס לאורך זמן. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן, קיר דרום-מערבי. מעבר לזה אני רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים ברמת 720p או אפילו 1080p על מסך "22 (של דל, אם זה משנה) ולהנות מכל ה-eye candies של ה-Aero של Win 7. משחקים אצלי זה מקסימום סוליטייר, אבל אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה נכה לגמרי. הוצע לי מפרט כלשהו ב-TMS, עליו עשיתי וריאציות. הערה לגבי כל המפרטים הבאים: הכוונה היא לקנות לוח אם Gigabyte P55A-UD3 ולא P55 כפי שנכתב במפרטים (תוספת של 35 שקלים), אלא שבאתר של TM…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. כיום אני משתמשת ב-DELL VOSTRO 1310, הייתי די מרוצה ממנו, אבל האמת היא שהוא מאוד כבד לי והסוללה מאוד חלשה. השימוש העיקרי הוא לימודים רגילים (כלומר וורד, אקסל), מצגות, סרטים, ומעט פוטושופ (ממש לא שימוש כבד בתוכנה). יש לי כמה דרישות: א. גודל מסך - 12-13.3 עדיף 13.3 ב. לא כבד - לא מכירה בדיוק את המשקלים לגדלים האלה, פשוט כמה שפחות כי אני סוחבת אותו הרבה ג. מסוגל להריץ כמה דברים במקביל, אני אוהבת לעבוד במקביל עם כמה תוכנות, מהיר יחסית ד. ממש חשוב - סוללה טובה, שיחזיק כמה שעות טובות עם שימוש באינטרנט ה. חיבורי USB - עדיף 3 ומעלה + חיבור HDMI לטלוויזיה יהיה בונוס מעולה ו. עכבר ומקלדת - שיהיו נוחים ה. אמין - את המחשב הנוכחי לא הייתי צריכה לשלוח לתיקו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין לארץ את ה-T400s של לנובו במחיר של 5500 שח עד ה-29 לחודש, זה המפרט המדובר: זה מבצע BlackFriday של לנובו, המחיר בארץ - כמעט 9000 שח יש משהו שמעוניין להצטרף באותו מחיר על מנת לחסוך דמי משלוח? נ.ב. מה כל כך מיוחד בדגם הזה שהוא עולה ככה? - מחשב 14 אינצ' בעובי של מקבוק עם ביצועים חזקים מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו פורטנייט csgo beamng ומשחקים כבדים אחרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז עם חלון זכוכית ותאורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות גסיסתו של המחשב שלי, וסתם כי הגיע הזמן, החלטתי לשדרג. לאחר התייעצות, חשבתי על לקנות את החומרה הבאה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 8800GT Gigabyte GAP35CDS3R ולהעביר מהמחשב שלי את כל השאר (זכרון 1GB של קינגסטון שאני אשדרג ל2 בהמשך, הארדיסקים של WD וכו'). מספר שאלות: 1. האם בכלל שווה להשקיע במעבד עם 4 ליבות כרגע? 2. האם ה8800GT הגיע כבר לארץ? 3. אם אני מתכנן להריץ בנתיים XP, האם 1 ג'יגה זכרון יהיה בעייתי? כמובן שכל המלצה או טענה נוספת תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חדש, המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו ולא מתוכנן OC. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך רק את המחשב. התקציב הוא עד 6000 ש"ח (עם חריגות קטנות של עד 100 ש"ח). חשוב שבמפרט יהיה כרטיס הטלויזיה Hauppauge PVR150. חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5X2 ¤180 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤379 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק GIGABYTE iSolo 210 ¤485 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 4…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים (כמה שהתגעגעתי למקום הזה ) אז כמו שכתוב בכותרת: הייתי מעוניין לקבל המלצות על ניידים. השימוש הוא משרדי בלבד (יישומי אופיס) הדרישות העיקריות (והיחידות) הן: - גודל מסך: 15" - משקל: נמוך ככל הניתן (חשוב מאוד) - זמן סוללה: עדיף שיהיה כמה שיותר ארוך. - צורב DVD פשוט (אין צורך ב-BR וכד') - רשיון למערכת הפעלה כל שאר השיקולים (BT / BR / כונן קשיח בנפח גדול וכו' וכו' לא מעניינים) התקציב לא מוגבל ברמת העיקרון, אבל בואו נתחיל מאזור ה-7K ומשם נראה איך אנחנו מתקדמים זה מה שאני ראיתי מחיפוש קצר: http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=928 מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש לחיבור למקרן (כל מחשב יתאים לכך) אך להבדיל מ ה lenovo sl300 שלי יהיה בעל מסך טוב בעל זויות צפייה רחבות לדעתי עליו להיות לפחות בגודל 15 אינצ' תודה ניצן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Asus nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 650W כרטיס רשת אלחוטי- Edimax 7727In PCI קירור למעבד- CoolerMaster Hyper 212 Plus
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, OFFICE ואינטרנט, אולי תוכנות עריכה גראפיות בסיסיות. * גודל המסך? 14.1 -15.6 משהו באזור הזה * משקל רצוי? 2.3-2.8KG, דיי בסטנדרט, אבל שלא יהיה גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה של כ2.5+ שעות בעבודה משרדית אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בונוס נחמד, לא קריטי * בלוטות? יהיה נחמד, גם לא מאוד קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. שיהיה לפחות 5400RPM ואם אפשר 7200 אז בכלל נחמד * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חברה מוכרת HP DELL TOSHIBA וכו... הערות אחרונות: צריך שהמחשב יהיה חזק, שיתאים למטרות שביקשתי (שהן לא גבוהות בכלל) ושיעשה אותן טוב.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה , אני צריך לתמחר מחשב נייד, ולא מצליח להבין בכמה כסף כדאי לרכוש אותו. המחשב הוא: יצרן: ASUS דגם: EEE גודל מסך: 10.1 זיכרון: 1GB המחשב בן 2 בערך, ועבדו עליו בערך כל יום... איזה סכום הייתם משלמים על מחשב שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד מדעי המחשב בהדגש על מדעי המוח באונ' תל אביב. אבל, יש לי אפס ניסיון בתיכנות(!), כך שאני לא יודע בדיוק מה דרוש מנייד כדי להתאים לדרישות תואר שכזה. לכן ממש אשמח למילה מצד הסטודנטים שמתעסקים כרגע בתיכנות או נמצאים באמצע/אחרי תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה לגבי מה נדרש ממחשב לתואר. כמו כן, מההיכרות שלי עם עצמי אני יודע שהרבה יותר נוח לי לשרבט עם עיפרון במחברת במהלך הרצאות , לכן יהיה ממש טוב אם אוכל למצוא מחשב שייתן לי מקבילה טובה למחברת בדמות עט סטיילוס טוב + היכולת להקליט סאונד ו/או יכולות נוספות. מטרות המחשב? לימודים נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיהיה נוח לעבוד איתו גם בשמש, אז מאט אני מניח. * רזולוציית המסך? 1920*1080 * דרישו…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל ייעוץ לפני בחירת מחשב נייד חדש אין לי שימושים מיוחדים למחשב הזה בעיקר תוכנות אופיס וגלישה מה שכן יש אתר שאני עובד בו ( floor planner) זה בגדול תוכנת עיצוב אבל התוכנה לא על המחשב כל העבודה איתה זה באתר אני ממש לא מבין בזה אז קראתי קצת והצלחתי להגיע למפרט טוב לדעתי ביחס למה שקראתי אבל עדיין יש לי כמה שאלות אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוה אז חשוב לי שיהיה מחשב ש "יחזיק" לכמה שיותר זמן האם מעבד i5 יעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים נגיד? אני מצרף מפרט של מחשב שאני חושב לקנות יש עוד אופציות אבל בשביל להישאר בגבול המחיר שהקצבתי משהו חייב לבוא על חשבון משהו אחר. נניח אם אני רוצה מעבד i7 האופציות האחרות כוללות דגם מחשב אחר כרטיס מסך של אינטל וי…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=36B848B2-AFE6-4D85-A7C6-D6AA9C2A4AC6 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray 1,626 ש"ח לוח אם INTEL BLKDP43TF TOPSFIELD 482 ש"ח זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 386 ש"ח כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 1,507 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB 258 ש"ח קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 ש"ח קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler Blue Led 55 ש"ח ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W 388 ש"ח מארז ללא ספק Raidmax NINJA 338 ש"ח 5,153 ¤ סכום כולל מע``מ בערך המחיר שתכננתי בקשר למעבד אני כנראה יחכה שיצא i7 והמחירים ירדו אם יש למישהו רעיון לשפר\לתקן משו בבקש…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש לקנות מיני PC לשימושי גלישה בעיקר. מעוניין שיגיע עם ווינדוס חוקי ומעבד לא יותר ישן מ 2019. מה דעתכם על המפרט הבא: מחשב מיני Asus PN50-B AMD R3 4300U PN50-BBR019MD זכרון למחשב נייד Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666Mhz CL19 SODIMM כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB SSD PCIe NVMe מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home מחיר סופי 2088.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב הינו לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט, סמכים....(לא משחקים). מערכת הפעלה ואופיס יש לי בנמצא (חוקיים למי שתהה) ולכן אוכל לחסוך בנקודה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 כולל מסך של 21 אינצ' (אם יש הנחת מזומן מה טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכ- 200-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אבל ברצוני לקנות גם מסך HD 21 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר עם עדיפות לאלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל העומס הרב שלי בלימודים אני שוקל למכור את הלוח והמעבד של המערכת הראשית שלי ולעבור ל2500K בHTPC המעבד הוא 4770K BOX עם ביטוח OC של אינטל (שימכר איתו)שמסוגל לעשות 4.5GHZ במתח 1.225 הלוח ללא אחריות מדגם Asrock Z87 Killer עם תמיכת SLI וכרטיס רשת Killer. נ.ב - על הלוח יש פרופיל יציב למעבד עם מתח Offset ככה שבמנוחה המעבד כאילו בסטוק כמה אתם אומרים אפשר למכור את הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים אני שואל כי פתאום שמתי לב שכאשר אני שם מצב שינה הוא כותב לי לשמור את המחשב והלעביר את המחשב למתח נמוך כדי שתוכל להתחיל אותו במהרה(כלומר היברנייט)אבל לפני זה הוא כתב לי כאשר עברתי על איפה שכתוב שינה הוא כתב לי משהו אחר של שינה רגיל.וכאשר אני לוחץ על שינה הוא לא פועל לי הוא כותה EROR RECOVERY ומתחיל מחדש את המחש…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לסטודנטית מסך בסביבות "13 1500 שקלים תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-