עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שבוע טוב לכולם ! אני צריך מפרט של מחשב למשחקים שלא יעבור את ה 4000 שקלים. בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לשנות כלום,אז תנו לי משהו עם אופציה ל OC. אני מעוניין רק בקופסה שזה: *מעבד *קירור למעבד אם צריך.. *לוח אם. *כ.מסך טוב - (8800 והבני דודים). *זיכרון - 4 ג'יגה. *ד.קשיח - 320 ומעלה. *ספק כח בהתאם למערכת. *מארז בלי קשקושים,שיהיה עם כניסת USB בקדימה, כמו זה -Enermax Chakra ECA3050 (לא יקר). עריכה: זהו המפרט שהכנתי בזאפ,אבל לא כל החלקים מאותה החנות,אז זה יוצר פה בעיה... סה"כ יוצא 3771 שקלים. מסך וכל השאר יש לי.. אשמח לקבל חנות עם אופציה לפריסת תשלומים באשראי עם הנחות לחיילים . תודה מראש ושבוע טוב. אלדד

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by AleXus-,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, משחקים ואינטרנט שיהיה עד 4K.... בלי מסך ובלי כלום..... רק המחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by PASTA,

אני צריך מפרט ב5000 כולל מסך דק שטוח , צורב dvd . למשחקים כבדים ומשחקים ברשת (cs:s doom )

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  6. [move]אהלן מה קורה... [/move] אני מתכנן לקנות מחשב ב5000 ש"ח.המחשב מיועד למשחקים כבדים ולא דרוש בו כל ציוד היקפי אחר... בבקשה תביאו לי כמה הצעות למפרטים... בתודה גל

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by shnord,

שלום, אני צריך מפרט למחשב, לא משנה איזה מעבד, ועם מסך lcd 15 אינצ'. אני ישתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, ואינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by or0126,

אני עד שעה הולך לחבר של המשפוחה והוא יתן לי הצעה למפרט ב5000 שקל אבל לפני שאני הולך אני רוצה לדעת איזה רכיבים מומלצים לתקציב הזה אז בבקשה תבנו לי מפרט )ומהר אני עד מעט הולך( המחשב מיועד למשחקים ועבודה כלליתץץץץ אה כן אני הולך לעשות לו אובר קלוקינג בקטנהץץץ ד"א אני רוצה גיגה זכרון אני לא צריך יותר

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5200 בערך ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים,צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן נושא הקירור שהמחשב לא יתחמם יותר מדי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כזה חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?כרגע לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולו…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by matessim,

דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למשחקים אבל במיוחד למשחקים חזקים תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by k_700,

שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Hack,

שלום לכולם, אני צריך שתרכיבו לי מפרט של מחשב למשחקים ואינטרנט ב5700 ש"ח כולל מסך LCD 17 וציוד היקפי (מקלדת ועכבר - עדיפות לסט הלא אלחוטי של מיקרוסופט, רמקולים) דרישות: מעבד- קונרו 6300 מספיק זכרון - לא פחות מ1 גיגה בייט. לוח אם - תמליצו לי על משהו זול וטוב, יש לי הרבה נסיונות טובים עם אסוס אבל הם יקרנים מארז - supertalent ספק כוח - עדיף לא ג'נרי, משהו אמין וטוב ולא יותר מדי יקר. דיסק קשיח - עדיפות ל250GB עוד דרישה שלי זה שהמחשב יורכב מKSP בבקשה. תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by galh,

בבקשה תכינו לי מפרט ב5K בלי ציוד היקפי למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by ITSIK86,

שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bjuo,

שלום. אני צריך שתבנו לי מפרט מחשב שיהיה בעיקר מיועד למשחקים וגראפיקה רצינית,מה שתבנו,שיהיה ללא מסך /מקלדת/עכבר והשאר,רק צורב די וי די וכל השאר . רצוי שיהיה כרטיס מסך חזק במיוחד,וגם מעבד טוב לגראפיקה ומשחקים(של AMD דוגמה) אולי כפול ליבה או משהו? אממ,מה עוד.. שהמחשב יקורר טוב,ועם יהיה צורך באיזשהו קירור למעבד,אז תאמרו. אממ,וזהו אני חושב עם יש שאלות,פשוט תשאלו תודה לעוזרים. עריכה: מחשב+מסך דק של 19" ב7,000.

18. אני צריך מפרט ב6000 ש"ח בעיקר למשחקים, כולל מסך דק עדיף 19 עם רמקולים, מקלדת ועכבר. תודה וחג שמח

19. Started by זרזורי,

אני צריך מפרט למשחקים ב6000 שקל כולל מסך (ללא מקלדת עכבר ורמקולים). אני מעוניין במסך 19 או 20 אינצ' עד 1300 1400 שקל לא יותר מדי. הייתי רוצה לקבל הסבר קצר מה עדיף לי AMD או INTEL הבחור בחנות הציע לי אינטל הנה המפרט: מעבד QUADCORE Q9300 לוח אם GIGABYTE P35-DS3P זיכרון CORSAIR 4GB כרטיס מסך GIGABYTE GE-FORCE 8800GT 512MB מסך SAMSUNG 19" 2MS דיסק קשיח W.D 250GB 16MB S.ATA מארז THERMALTAKE SOPRANO SILVER ספק כוח THERMALTAKE 550W את המפרט הנ"ל הוא הציע לי לקנות ב6000 שקל.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  20. הרוב בכותרת.. המערכת צריכה להיות למשחקים כבדים רצוי 6800GT d~;

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  22. שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מהחניות NOA ו KSP לא צריך הרכבה אפשר לקנות משתי החניות. חשבתי על משהו כזה: amd 3200 msi neo4 7800gt 2x512 אם ניכנס בתקציב אז 2x1024 200gb +מארז וספק תודה לעוזרים. ------------- אני צריך מפרט לחבר ב4 וחצי גם למשחקים הוא גר במרכז ללא ציוד הקפי תודה

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by roiZZ,

צריך מפרט ב6500 ש"ח. אני חשבתי על: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ABIT AN8 ULTRA TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5X2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X FOXCONN ATX TLA397 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan הרכבת מחשב סה"כ: 6660! ---------------------------------- לי יצא חריגה של 160 ואני גם כנירא היוריד ל 80GB כדי לסגור ת'חריגה..! כי זה מאוד חשוב לי גג 6500 ש"ח! 80GB מפסי קלי.. לי עכשיו יש 80GB ונשאר לי עוד 20GB~

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  24. חשבתי על מבוסס amd ועם כרטיס מסך של ati נראה לכם שזה בסדר? אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק גם בשביל הויסטה וגם להפעיל עוד הרבה תוכנות ברקע... תודה ..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yakar,

שלום, חבר שלי ביקש ממני לבקש מפרט מחשב בשבילו, המחשב מיועד למטרת משחקים ואינטרנט בלבד. הוא צריך גם מסך דק טוב( לפחות 19 אינץ') וגם להכליל בתוך רמקולים טובים , עכבר ומקלדת, הקיצר מחשב חדש לגמרי. התקציב שלו הוא 6000 אפשר להתגמש בקצת. הוא רוצה להתקין במחשב ויסטה אז חשוב שויסטה תפעל בו טוב(כלומר, 1 גיגה זיכרון לפחות) תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.