עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by scot,

יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין במפרט ב 8.000 אלף שקל למשחקים ללא OC, בלי ציוד היקפי ומסך. תודה מראש. ליאור.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  3. מניינים? אני קונה מחשב חדש בקרוב, אבל אני מעביר אליו כמה חלקים מהמחשב הזה כדי לקצץ הוצאות. אני מעביר אליו את הכרטיס מסך (9700 PRO), צורב, ואת המסך. עזבו שטויות כמו רמקולים ומקלדת/עכבר. נראה לכם שיהיה אפשרי להרכיב פנטיום 2.8/3 עם 512 DDR והארד דיסק של לפחות 80GB בפחות מ4000 שקל? בעקרון אני צריך המלצה על מארז+ספק כוח/לוח אם/מעבד/זכרון/הארד דיסק .. דרך אגב, המחשב יהיה בעיקר למשחקים/גרפיקה אם זה משנה .. תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. אני צריך שהיה בו את כל הדברים הטובים והשווים ושהיה AMD ושהיה בנוי למשחקים ולמוזיקה. אם צריך תוסיפו קירורים : כמו מגירות לדיסק קשיח פאנל למאווררים ושלא יהיה קירור מים, אני מעדיף שהיה מארז FULL TOWER ואני רוצה שהיה בו מסך 19 שטוח CRT שהיה גם צורב רגיל וDVD ואני רוצה גם מערכת של CREATIVE שיהיה רמקולים של החברה . ושהיה גם מצלמה למחשב ושהיה עכבר ומקלדת טובים . אני גיימר גיימר ואני רוצה כרטיס מסך חזק הכי טוב בשוק כיום שכל המשחקים יעבדו חלק ללא בעיות . ואני רוצה שהכל יהיה פירמה מחברות מובילות!!! ושהיה ספק כוח חזק ..

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by sigpen,

אז ככה, אני צריך מפרט ב1500 ש"ח כמובן בלי מסך שישרת אותי בעיקר לסתם עבודה משרדית, הורדות ומשחקים עם גרפיקה בינונית לא מטורפת. (אגב, על הדרך אם יש איזה רמקולים מומלצים בסביבות ה200). גם אם יש חנויות מומלצות וזולות בכאיזור המרכז אשמח לשמוע עליהם. בינתיים ראיתי מפרט מומלץ בלוג'יק ב1700 : Compucase-HEC CI-6T10 300W Micro ATX Black Case Intel Pearl Creek DG31PR G31 DDR2 VGA3100 MATX Mo Intel Core2 Duo 2.80GHz 3MB E7400 Box CPU 2G DDR2 800MHz Memory 320GB 16MB S-ATAII HDD DVD±R/RW x 22 Black S-ATA Bulk Computer Integration + Win For Testing Only הכל נראה לי סבבה אבל אני לא בטוח לגבי הלוח אם, והאם הכרטיס מסך נמצא בלוח האם. ביקורות , הערות ומפרטים חדשים יתקבלו בשמחה =]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by EGLON,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by shpaner,

טוב אני משחק סיאס ולא צריך אליו דרישות גבוהות. רק שיעבוד לי יציב. אז מי שיכול להכין לי מפרט ב1800 שקל עם מעבד AMD שיהיה כלול בוא רק: מעבד לוח אם כ.מסך ספק [מעבד, לוח אם, כ.מסך, בסביבות 500 וספק 200]

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Moshik144,

כותרת

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Dolman,

אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by elni,

בעיקרון המפרט הזה בשביל מחשב בשבילי... עכשיו אני לא צריך מחשב על ואני יודע שהתקציב לא משו... אני משחק CS כולה אבל אני רוצה שהמשחק יעבוד לי בצורה נורמלית... אני רוצה להצליח להפעיל סטים + ICQ + VENTRILO ושהמחשב יזוז לי כי עכשיו הוא לא זז יעני יספיק לי נראלי 1GB RAM (מעדיף 1) לא חייב הרבה מקום HDD אפשר 160 GB כרטיס מסך לא חייב פצצה אפשר כרטיס GFORCE שעולה 300-350 ככה.. לוח אם אני לא ממש מבין בזה ומעבד אמרו לי שליבה כפולה זה טוב... רמקולים אם אתם יכולים גם להכניס וכמובן ספק מארז מאווררים וכל החרטא הזה.. וגם עכבר ומקלדת...אבל לא צריך כל כך מקצועיים ולא חייב אלחוטיים... כרטיס קול לא צריך 5.1 למה בחיים לא יהיה לי 5 רמקולים רק 2.1.. בקיצור חברה תעשו מה שאתם יכולים עם התקציב הזה א…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by disturbia,

שלום חברה !! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 שקל בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך דיסק קשיח, צורב דיוידי, והכי חשוב אני לא צריך כרטיס מסך ! יש לי SAPPHIRE HD4850 512 MB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם …

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by kuBBia,

דודים שלי ביקשו ממני עזרה בקניית מחשב צריך ציוד הקפי [מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים] אפשר לחרוג ב200 [עד 2700] המחשב לדברים פשוטים ביותר כך שלא צריך להשקיע בדיסק קשיח יותר מ40 ג"ב וצורב DVD עדיפות לאינטל תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. נראה מה אתם מסוגלים להציע!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by talevi,

שלום מישהו יכול להרכיב לי בבקשה מפרט ? בשביל OC כמה שיותר ומשחקים מארז אני קונה בארץ.

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by cold-fire,

אני צריך מפרט ב2000 שח לחבר לא כולל מסך ומארז המחשב לא למשחקים Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 260 520 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll החלקים צריכים להיות מ www.ksp.co.il

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by acmmta,

אז ככה יש לי הארדיסק ספק מארז וכונן אופטי מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך באלפיים שקל שיסחבו משחקים חדשים בצורה בינונית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

לא צריך ציוד היקפי. המשחק הכי "כבד" שאמור לפעול זה סאן אנדרס בהגדרות מינימום... תודה!

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by mordidot,

אז ככה בלי ציוד היקפי, עם המעבד החדש של AMD ה920 לא ה940 עם 2 גיגה עם אפשר 4 גם טוב HD4830 למסך 20 יספיק אני חושב 320 גיגה קשיח צורב מארז וספק נחמדים, וזהו... אפשרי?אני הצלחתי לעשות מפרט כזה אחרי הנחה עתידית שתיהיה למעבד ב200 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by DakloN,

שלום.. אני צריך מפרט ב3.2K אולי קצת יותר.. אפשר להתפשר גג עד 3.5K.. מטרות לאינטרנט +משחקים קצת.. מחשב בייתי בקיצור.. ללא מסך.. ושיהיה גם צורב די וי די.. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. צריך מפרט ב3.5K למשחקים, המפרט מהמפרטים לא עוזר כי לא מצאתי בשום חנות את הלוח של ASROCK

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  23. אוקיי, אני צריך מפרט עד 3.5k. מעבד : q6700 קירור למעבד : לא ממש מבין בדגמים השונים, תמליצו לי אחד שמתאים לoc. לוח אם : לא מבין גדול.. בעיקרון צריך שיהיה אמין, שיאפשר oc משמעותי, לא חשוב לי רייד וכדומה. זיכרון : חשבתי על 2 ג'יגה, אם התקציב מאפשר אז 4. הארד דיסק : 500 ג'יגה בעיקרון, תמליצו על חברה ודגם מומלץ.. צורב : הבנתי שה Asus DVD-RW 2014L1T מצויין, מסכימים? מארז + ספק : מאוד התלהבתי מהסגיטה 2, הבנתי שמגיע איתו ספק של 400w - הספק שווה משהו? איך המארז? אני מתכנן לקנות מtms, אז תבססו את המפרט על המחירים שלהם. זהו בעיקרון, נתחיל ונראה עד איזה סכום מגיע המחשב, אם ישאר משהו, אפשר לקחת כרטיס מסך פשוט, בכל מקרה המחשב לא למשחקים רציניים, כך שאפילו כרטיס מובנה יתאים. ת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב? תקציב כ-3700 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(crysis,WOW,COD וכד') וגרפיקה קלה(פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, 22", הכי זול שאפשר שיש לו FULL HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני רוצה שהוא יהיה קריר אבל לא ממש אכפת לי מהעיצוב..גם לא אכפת לי אם הוא שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא ממש חשוב אבל לא רועש כמו שדה תעופה X= 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.