ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשחקים לא כבדים למשל כמו: פיפא כולל מסך ד"א המפרט הזה שווה 3100? מארז - ATX 480W X6USB לוח אם -GIGABYTE INTEL 945 GA945GCMX-S2/1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-4500/2.2GHZ/2MB/800FSB זיכרון -1024MB PC5300/DDR II 667MHZ הרחבה- PCI EXPESS X16 תמיכה מלאה בVISTA שדרוג לכ.מסך (לגיימרים) FX 8500GT 512M כ.קול-מיקצועי הכולל 8 ערוצים כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX18-SAMSUNG/NEC/LG מסך-LG 1954SG LCD19 1:5000/5MS-כולל רמקולים דק במיוחד בעיצוב חדשני סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+סט רמקולים סטראופוניים(משולבים במסך) מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2007 אוזניות+מיקרופון(מדונה)מתנה למזמינים באתר בלבד! [br]פורסם …
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מחשב חדש..3500 ש"ח,אפשר לחרוג ב-200-300 ש"ח.. חשוב לי כרטיס מסך חזק וזיכרון. יש העדפה מסוימת לאינטל אבל לא על חשבון הגרפיקה וכו'. חשוב שיהיה קירור טוב ושקט! תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחשב AMD למשחקים בעיקר שיהיה צורב רגיל +סידירום עכבר ומסך..........
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך מפרט במחיר של 3500 שח הדרישות הם: מבוסס AMD לפחות 2500 512 זיכרון 80 GB 8 מגה בייט באפר סאטה עדיף מקסטור צורב DVD וכונן DVD רמקולים טובים ראדון 9600 אובר קלוק יתקבל בברכה המחשב אמור לשמש לאינטרנט, ווינאמפ, משחקים בינונים וצריבות של דיסקים מקוריים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אני מקווה שהדרישות לא מוגזמות בשביל המחיר אם כן אז שזה יבוא על חשבון הכרטיס מסך אך שלא ירד מ9200 רגיל. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תרכיבו לי את המפרט הכי טוב שאפשר לבנות ב-3500 שקל בשביל משחקים ... אפשר לחרוג טיפה ...
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב (עדיף מבוסס intel) שיהיה עד תקציב של 3000 בערך.. עם חריגה קטנה לא יקרה כלום.. שיהיה למשחקים ואולי ל-OC קטן.. בלי מסך ורמקולים. דיסק קשיח לא צריך 250.. יספיק לו 160GB וגם עדיף כרטיס מסך שיהיה של GeForCe אבל אם אי אפשר אז גם ATI בסדר.. רק מהחנויות IQPC או SKYPC או TMS... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך במפרט הכל חוץ מעכבר, מעבד ולוח אם, שזה אומר שאני צריך: HDD, כרטיס מסך, ספק, מארז, זכרונות, צורב DVD, מסך LCD, מקלדת. המעבד שקנינו - Intel Core 2 Duo E6600. הלוח אם - Intel DG965RY. הלכתי דווקא על 2 אלה כי אני יכול להשיג לוחות אם ומעבדי Intel בממש זול. עכבר כבר יש - Logitech G5. המחשב למשחקים ועבודה, ללא OC. התקציב: 4,000¤. מקס' חריגה 200¤, לא יותר. (אני יודע שזה קשה להכניס את כל אלו ובמיוחד מסך ב-4,000¤, אבל ככה ההורים שלי רוצים :-\) מסך עדיף רחב. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים(4000) מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק, מארז וכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם =] אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח,ללא כרטיס מסך חזק מדיי,פשוט אחד שמריץ וללא מסך. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למשחקים אני רוצה 8800 GT לא משנה לי INTEL OR AMD (שיהיה חזק אבל) והדיסק קשיח מספיק לי 160 G אני רוצה לקנות אותו כבר מחר עזרה כמה שיותר מהר!!!! תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב אז ככה: צריך הכל שזה אומר... מסך דק 17 אינץ מקלדת עכבר רמקולים והמחבש כמובן! צרכים: מוזיקה משחקים עבודה כללית! עד 4500 ש"ח מ-KSP!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב בשביל חבר שלי... יש לו תקציב עד 4500 המחשב בעיקרון למוזיקה ומשחקים.. וצריך שהמפרט יכלול מסך דק 17 ורמקולים 2.1 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של 4500 ש"ח(אפשר לחרוג), רובו למשחקים (WOW and stuff) וגם לתוכנות כמו פוטושופ וכ'ו... צריך ציוד היקפי- מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן דיסקים וצורב DVD מעבד- AMD DUAL CORE לוח אם - ASUS (אלא אם כן אתם מכירים חברה טובה יותר^^) כרטיס מסך -מעדיף nvidia (אבל לא סגור על זה אם ATI יותר טוב אז ATI) דיסק קשיח - 120GB מסך- דק 19 אינצ' רק שלא יהיה יקר מידי זכרון- 1GB מקווה שלא ביקשתי יותר מדי ^^ תודה רבה.
-
- 60 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט לעבודה משרדית עם צורב DVD, מסך דק טוב(מקווה שנכנס בתקציב), עכבר ומקלדת(אם אפשר אל חוטי אבל ממש לא חובה אלא בעדיפות הכי נמוכה)ומכשיר פקס/מדפסת/סורק משולב. אם אפשר אז כמה שיותר להתקרב ל-5K תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס מסך 7600GT נראה לי יספיק, 1GB זכרון, 160GB, והשאר שלכם D: 5200-5500 ש"ח, למשחקים לא כבדים מאוד. כולל ציוד הקפי [ומסך].
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגימר בסכום של 5360 מקסימום רצוי מחנות של KSP ואם אפשר אז 1G זיכרון תודה
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב) אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-5k ללא ציוד הקיפי (יש אפשרות של חריגה מהמחיר) שימוש למשחקים בעיקר ושיחזיק מעמד גם למשחקים שיצאו לפחות בשנתיים הבאות... תודה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5k עם אפשרות של חריגה קלה.לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו …
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מפרט לחבר , שצריך את המחשב למשחקים...הכי חדשים , כבדים. ללא ציוד הקפי, וללא דיסק קשיח, סידי ,כונן דיסקטים ,גם מארז אני חושב שזה מיותר..הוא ישתמש בחלקים מהמחשב הישן... לא יתבצע OC. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צריך מפרט ב-6K כמובן מחשב למשחקים כבדים . כרטיס מעדיך ת' 1900XTX כמובם עם קירור A2 עם תצליחו תכניסו איזה מעבד קונרו 2 ג'גיה ראם זיכרון . צורב DVD בלי פלופי מארז טוב ושקט , תכניסו איזה מישחה טרמית (או איך שלא כותבים :-[ ) מערכת קירור טובה . לוח אם לא משנה איזה רק שהיה טוב בלי מיקלדת , עכבר , מסך תכניסו איזה HD 160 ג'יגה לא יותר . וכמובם ספר ליברטי טוב שיחזיק את הכול . עם שככתי משהו חיוני תכניסו גם תודה רבה לכול מי שיעזור . (וותיכתבו מאיזה אתר בניתם ת'מארז ) טוב בהצלחה עריכה ואפשר לחרוג לאיזה 6.5 K ואולי אפילו 7 (ולכול מי שחושב ליכתוב ''אבל כבר בניתי לאצמך את רוב המפרט '' ובלה בלה בלה עדיף שלא תגיבו תודה )
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-