עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by T_A,

עם זה INTEL אז לפחות 2.4 800 AMD לפחות 2500

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Atex,

שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Pease Brother,

צריך מפרט ב 6XXX למשחקים BF2 על הכל HIGH 1024 X768 לא לא צריך ציוד הקפי צורבים DVD מארז זול ופתרונות קירור אם יספיק

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  4. שלום , אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים חשוב לי שהוא יהיה שקט ובנוסף שהחנות תהיה באיזור חיפה אני מבקש את עזרתכם מפני שאני לא רוצה לבזבז כסף על דברים מיותרים חיסכון בכסף יתקבל בברכה ... אני מתלבט מאד בין e6600 ל 6300 כי כבר סבלתי מספיק ממחשב שזז כמו צב שמפעילים יותר מתוכנה בו זמנית אבל מצד שני חבל על הכסף אם הוא לא יעזור למשחקים יש לי כבר מסך EIZO1931A

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  5. אני צריך מפרט למחשב שצריך להריץ משחקים כבדים ביחד הם תוכנות ברקע וגם שהיה שקט או צריך לשרוד 3 שנים ולהריץ את המשחקים החדישים על רמת גרפיקה גבוהה המחיר המקסימלי (חריגה) או 8000 ש"ח (קניה ממקום הם אחריות טובה) המפרט שאני חשבתי עליו או Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Black 195 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 320 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by spooky,

אני צריך מפרט לצורך מולטימדיה-משחקים ב 7000 ש"ח כולל מסך (אין צורך בציוד היקפי אחר כמו מקלדת או עכבר) לא משנה אם מבוסס AMD או INTEL תודה לעוזרים עריכה: שכחתי להוסיף- שיהיה קירור מים ולא אוויר (אל תשאלו אותי למה, זה לא מחשב בשבילי)

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך מפרט מחשב שיהיה רק לעבודה בסך 1500 ש"ח. מצידי שיהיה כרטיס מסך OnBoard וגם כרטיס קול. לא אכפת לי מאיזה חנות אתם מביאים, כי מאיפה שאני קונה זה יהיה זול יותר (בכל מקרה אל תחרגו מהתקציב) הייתי רוצה שיהיה מעבד Intel אם זה Celeron או Celeron D ... אפילו אם זה 1.7GHZ ... אני לא רוצה AXP . שיהיה 256 זיכרון ו-40GB הארד דיסק (ATA) , לא יותר. המפרט לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, וכל אלה, רק את המארז וכל מה שיש בתוכו. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב אם אפשר גם פירוט על הפיצ'רים של הלוח אם אני ישמח מאוד...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by YoTaMi,

מחפש מפרט במחיר הזה בערך.. שיהיה עם המעבד הכי טוב שאפשר לפחות ליבה מרובעת... דיסק קשיח 500G לפחות .. 4 G רם .. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by PriStol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Shbd,

2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by BedBoy,

אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Cyron,

צריך מפרט חזק למשחקים, יתכן שאני יעשה OC קליל כבר יש לי כרטיס מסך שרכשתי בחו"ל 8800 320gts צריך מעבד חזק שלא מתחמם לוח סביר, לא צריך להשקיע יותר מדיי זכרון 2גיגה HD כמה שיותר גדול בתקציב הזה צורב DVD מארז וספק. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by Shbd,

מה שצריך: מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך, הארד דיסק 120 gb, מארז + ספק. אני חשבתי על מערכת מבוססת amd 3000 939 הלוח הזול של Gig' NF4 כרטיס מסך x800xl והצלחתי גם לדחוף ג'יגה זכרון.. וכל השאר לא ממש משנה. יצא לי 5900.. אך אני צריך גם את יעוצכם.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Shbd,

צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Oz.A,

ללא מסך. שיהיה חזק ומהיר למשחקים. צורב DVD טוב, ואם נגיד יהיה 80 GB במחשב כמה יעלה להוסיף ל-100 אם יש בכלל 100? תציעו לי מה שהכי כדאי, כי אני לא מבין בזה כל כך. תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by stir,

היי, מאחר ואני מממממממש לא מעודכן בנושא חומרה אני פונה אליכם לעזרה. המפרט הוא בעיקר לצורכי פיתוח. חשוב מאד שכוח העיבוד יהיה גבוה, כי המחשב צריך להריץ מספר גדול של תוכנות כבדות באותו זמן (visual studio, IDA, אפליקציית תלת מימד כבדה, אפליקציית שרת בדבאג שיכולה להגיע ל 1gb ראם,מספר חלונות putty ו/או rd). תרגישו חופשיים לחפף בכרטיס מסך כי אני בקושי משחק והמשחקים שאני כן משחק די ישנים, אבל שיהיה לו video out ותמיכה בעבודה בשני מסכים. חובה - 2gb ram. אין צורך בעכבר/מקלדת או מסך. יש מצב שאני אעשה oc אבל לא משהו יותר מדי רציני. אפשר לעבור טיפה את ה 6k אם יש צורך... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב. בחודשיים האחרונים אני עוקב אחרי הפורום הזה במשך כל יום כדי ללמוד ולהבין מה קורה בשוק, אבל אין לי עדיין את הידע שיש לחלק מהאנשים פה והייתי מאוד מעוניין בעזרתם. לפני שאני יתחיל לפרט מה אני צריך במחשב, אני רוצה לשאול אם כדאי לקנות בזמן הזה מחשב או לחכות מכיוון שעומד לצאת משהו חדש או איזושהי טכנולוגיה חדשה? אני צריך מחשב נטו שז"א ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מרובה במהלך כל שעות היום והרבה גלישה באינטרנט והרבה חלונות פתוחים בו זמנית וגם למשחקים, למרות שאני בן 22 אני עדיין אוהב מאוד לשחק ואם המשחקים לא יעבדו חלק אני מתבאס ובסופו של דבר אני לא ישחק במשחק. מכיוון שהמחשב הולך לעבוד כל היום והוא נמ…

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by edo_abrgel,

אני צריך מפרט למחשב ממש טוב ב8K ~9.5 אני רוצה שתתיחסו הכי הרבה לכרטיס מסך ולזכרונות אה וכמובן המעבד....הכרטיס קול לא משנה לי ומארז CD לא צריך מקלדת לא צריך עכבר רק מסך ומחשב הדרישות שלי שיהיו בפנים הם ככה המעבד החדש של אינטל ה-Q6600 מרובע ליבה (תתיחסו למחיר החדש שלו בבקשה) זיכרון פנימי - 4GB וכרטיס מסך מעל ל 512 MG יש דבר כזה? תודה רבה לעוזרים ואם אתם מצליחים להרים מחשב כזה בתקציב הזה אתם תותחים! בנתיים בניתי מחשב איך זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: ASUS P5B-E ¤838 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1363 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤2547 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8M…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by barda,

אני זה שביקש לפני שבוע-שבועיים מחשב ב-3000 שח (בשביל אחי) והיום אני צריך מחשב בשבילי בתקציב של 11000 שח. נ.ב אני חייב שתגידו לי מה עדיף Gforce 6800 ultra 256 mb or radeon x800 xt

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by galh_5,

שלום לכולכם דוד שלי צריך מחשב בעלות של 1400 שקל עד 1500 שקל גג המפרט הוא לשימוש ביתי של אינטרנט ודברים כאלה לא ל-oc כמובן ולא למשחקים רצוי שהחנות באזור המרכז תודה רבה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. צריך המלצה למפרט בכ-2000 ש"ח עד 2500 ש"ח גג ללא ציוד היקפי למטרת אינטרנט, מוזיקה ומשחקים קלים (פיפ"א 09 וכד'). שהמחשב יהיה מהיר, אמין, ובעל יכולת שדרוג בעתיד. אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD ככה שיהיה אפשר לבחור מה עדיף, בנוסף צריך שהלוח יכלול גם חיבור IDE.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.