ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שיהיה כולל מסך lcd המחשב בעיקרון אמור להריץ סאן אנדרס בשביל אחי הקטן, אז לא צריך משהו בומבסטי מדי...
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיכלול את המחשב כמובן וציוד היקפי (מקלדת ועכבר (יכולים להיות מעפנים אבל לא מתפרקים) רמקולים (מעדיף משהו ברמה של ATP3 או משהו), מסך (LCD 19) וצורב DVD) הוא בעיקרון אמור להיות למטרות משחקים (אם כי לא כבדים כל כך) ומטרות אחרות כמו אופיס סרטים וכאלה... תודה רבה D: עריכה: בניתי משהו לבד מ TMS (פיי זולים יחסית ל IQPC למשל) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤316 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Geil 2GB DualKit DDR2-533Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤195 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤365 כרטיס מסך: BFG Nvidia Geforce 8600GTS …
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אין חשיבות למשקל וגודל , המחשב ישב בבית . יש חשיבות לכרטיס מסך ולזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה.. עם ציוד הקפי.. בעיקרון לגלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים... תודה מראש,
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב חייב להיות אינטל אבל לא סלרון המחשב הוא ליום יום מישחקים לא כבדים וגלישה רצוי ג'גה זיכרון תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי וצריך שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם משהו יכול לעזור לי ויבנה לי מפרט ב 5000 עם מסך LCD יש לי מעט דרישות (אם אפשר) אני רוצה לבנות את המחשב עם אפשרות ל windows vista ואם ממש אפשר מארז ThermalTake (בשביל זה אפשר לחרוג במעט) אני ממש מודע לכל מי שירכיב לי מפרט
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ב 5000 שקל עם מעבד core 2 6600 כרטיס מסך 7600GS מעדיף 1024 MB 160 GB
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני גם צריך חנויות זולות באיזור המרכז (נתניה) תודה.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום החלטתי ליקנות מחשב חדש שמיועד 85% למשחקים עכשיו היתענינתי קצת ומצאתי מפרט יפה ב 5500 ש"ח אפשר לחרוג קצת Core 2 Duo E6600 Box Intel - 2400 MHZ 4MB-CM = 1780 Gigabyte GeForce PCX7900GS - 256MB ddr3 PCI-E = 1197 Gigabyte GA965PDS4 - 1066 MHz DDR2 = 1029 Kingston DDR2 - 1024MB 800MHZ CL5 = 755 Maxtor MaXLine III - SATA 250GB 7200RPM 16MB buffer = 472 עכשיו כל מי שהראתי לו את המיפרט הזה אמר שאני לא צריך את כל החלקים היקרים האלה ואני יכול למצוא חלקים יותר זולים וליקנות כרטיס מסך יותר טוב עכשיו נוראה חשוב לי שהמעבד והלוח היו טובים כי המחשב היה ישאר איתי לפחות עוד 4 שנים וכרטיס מסך אני תמיד יוכל לשדרג בעתיד ... בקיצר אני מסתכל לטווח הרחוק ... עכשיו אם יש לכם המלצות …
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 5k מטרה משחקים לא משנה איזה חנות לא הולך לבצע OC מארז נחמד אבל העיקר החלקים מחשב שקט תודה לכול העוזרים
-
- 24 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לגיימר לא צריך ציוד בקפי בלי מסך עדיף AMD אין צרוך בפול ליבה תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
5K עם מסךLCD 17 בלי ציוד הקפי ( בבקשה לא לחרוג מ5K ) לא עושה OC מחשב למשחקים הארד דיסק 160GB יספיק היופי לא משנה במארז העיקר שיהיה שקט ... צריך חנות ליד הקריות ( מומלץ מ TMS ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צריך מפרט ב 6XXX למשחקים BF2 על הכל HIGH 1024 X768 לא לא צריך ציוד הקפי צורבים DVD מארז זול ופתרונות קירור אם יספיק
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים חשוב לי שהוא יהיה שקט ובנוסף שהחנות תהיה באיזור חיפה אני מבקש את עזרתכם מפני שאני לא רוצה לבזבז כסף על דברים מיותרים חיסכון בכסף יתקבל בברכה ... אני מתלבט מאד בין e6600 ל 6300 כי כבר סבלתי מספיק ממחשב שזז כמו צב שמפעילים יותר מתוכנה בו זמנית אבל מצד שני חבל על הכסף אם הוא לא יעזור למשחקים יש לי כבר מסך EIZO1931A
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שצריך להריץ משחקים כבדים ביחד הם תוכנות ברקע וגם שהיה שקט או צריך לשרוד 3 שנים ולהריץ את המשחקים החדישים על רמת גרפיקה גבוהה המחיר המקסימלי (חריגה) או 8000 ש"ח (קניה ממקום הם אחריות טובה) המפרט שאני חשבתי עליו או Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Black 195 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 320 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לצורך מולטימדיה-משחקים ב 7000 ש"ח כולל מסך (אין צורך בציוד היקפי אחר כמו מקלדת או עכבר) לא משנה אם מבוסס AMD או INTEL תודה לעוזרים עריכה: שכחתי להוסיף- שיהיה קירור מים ולא אוויר (אל תשאלו אותי למה, זה לא מחשב בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב שיהיה רק לעבודה בסך 1500 ש"ח. מצידי שיהיה כרטיס מסך OnBoard וגם כרטיס קול. לא אכפת לי מאיזה חנות אתם מביאים, כי מאיפה שאני קונה זה יהיה זול יותר (בכל מקרה אל תחרגו מהתקציב) הייתי רוצה שיהיה מעבד Intel אם זה Celeron או Celeron D ... אפילו אם זה 1.7GHZ ... אני לא רוצה AXP . שיהיה 256 זיכרון ו-40GB הארד דיסק (ATA) , לא יותר. המפרט לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, וכל אלה, רק את המארז וכל מה שיש בתוכו. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב אם אפשר גם פירוט על הפיצ'רים של הלוח אם אני ישמח מאוד...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש מפרט במחיר הזה בערך.. שיהיה עם המעבד הכי טוב שאפשר לפחות ליבה מרובעת... דיסק קשיח 500G לפחות .. 4 G רם .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-