ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש במחשב יהיה בעיקר בתוכנות כמו photoshop ו flash ומשחקים לא כבדים מדי, לא צריך שום ציוד היקפי אבל צריך שהחנות תהיה בירושלים, מה הדבר הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב2,000$ כי אני מביא תחלקים מחו"ל. המחשב למשחקים חזקים וסרטים. תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אתגר קיבלתי מתנה מעבד QX9650 extreme 3Ghz 45nm אני רוצה להדביק אותו למפרט ב 2000 שקל גג דרישות: שיהיה שקט הארד דיסק גדול ומהיר ככל שניתן מבחינת משחקים יספיק לי גם כרטיס מסך בסיסי ביותר שיתמוך בHDMI ותו לו. ולא אין לי יותר כסף להשקיע בזה וכן אני יודע שזה כמו להרכיב מנוע 5000 סמק על סוסיתה, אבל בשביל זה פניתי פה לעזרה
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית וממש ממש קצת גרפיקה (שירציץ פוטושופ) לא צריך ציוד הקייפי אפשר לחרוג קצת ב 100-200 שקל.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שיהיה טוב לעבודת אנטרנט (לסטודנט), וצריך גם מקלדת ועכבר. שיהיה יותר קרוב ל 3000 יהיה טוב. תודה לכל מי שעוזר. רצוי שהחנות תהיה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריך מפרט לאחותי ב 2500 ש"ח בעיקר למשחקים אבל לא כבדים..סימס וכאלה.. בלי מסך ןציוד הקפי אלא רק את המארז ומה שיש בתוכו..בלי סדירום או צורב.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המפרט למטרות אופיס גלישה ועם קריצה למשחקים (לא כרגע) לא כבדים בניתי משהו, מה דעתכם?? מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945G-MF s775, 945G זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מארזים FRONTIER IMPRESS Black, 12cm Fan מקלדות 2 Lang. עכברים Optical + Roll מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) Price of Pakage 2760 למרות שחרגתי קצת נראה לי שהשארתי לבחור אופציה להתפתחות כ.מ OB וסטיק אחד זיכרון (מטעמי תקציב) איך המארז הזה?? אשמח גם על עיצה לראוטר אלחוטי
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב2500 שקל בלי הארד דיסק וצורב המחשב יהיה מיועד למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה בסביבות ה 2500 שקל במחירים של חול בלי מסך אין דרישות מיוחדות העיקר שיהיה PCIE ושיהיה כרטיס מסך לא מובנה 512 ראם ובלי חריגה מהמחיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מפרט עבור מחשב בסביבות ה 2000 שקל, גג 2500 שקל. המחשב ישמש ברובו לגלישה באינטרנט, מוזיקה, מסנגר וכאלה ופה ושם סרטים. מבחינת משחקים, לא צריך מחשב סוס אלא מחשב שיריץ משחקים פשוטים. צריך הצעות ללא ציוד היקפי ומסך. HD לא צריך גדול מקסימום 250GB, ואם אפשר שיהיה מבוסס INTEL תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחפש מפרט. לא טוב מידי. לעבודה , משחקים ,מוזיקה וסרטים. לא משהו מדהים מפרט עד 3500 ש"ח. אם זה מחייב אז אפשר חריגה ל4000. כמו שאמרתי המפרט לא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר. שהכל יעבוד טוב+ ולא חייב מעולה. תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקציב: 3.5K בשביל: משחקים כולל עכבר כזה בדיוק: http://wellcom.co.il/catalog/images/Microsoft/MOM.jpg ומקלדת נוחה למשחקים. רמקולים: 2+באס תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש חנות עם אחריות מלאה לכל המוצרים - שלא כמו אייבורי שהבנתי שהם על הפרצוף ממכם. מחשב עם מפרט מלא - כולל מקלדת עכבר ורמקולים נחמדים. מעבד ולוח אם עם אפשרות הרחבה לאופציות עתידיות. צורב דיוידי הרד דיסק סטנדרטי ( 80 או 160) זיכרון נחמד. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים (אולי גם טלוויזיה), עם אפשרות למשחקים בינוניים + כמו פיפא 2008 וצפונה (כמובן לא קרייסס באיכות מלאה אבל אפשרות למשחקים בדרג של COD4ברמה סבירה)- ז"א כרטיס מסך נחמד וזול. המסך באזור תקציב של 1500-1700 לא חשוב איזה פאנל(כנראה TN) העיקר שיהיה איוכותי יחסית .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט ב 3000 שקל לא כולל מסך וציוד הקפי ..... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט .... הורדות .... סרטים .... וכמובן קצת משחקים תודה!!! alextazi
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי .
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כמו cs ו גם משחקים כבדים כמו crysis בקיצור מחשב שיהיה טוב למשחקים לא צריך ציוד היקפי! צריך כונן dvd וצורב אין העדפה לחברה... ולא חשוב שיהיה יפה. אם אפשר שיהיה שקט אבל אם זה יהיה על חשבון חלקים אחרים אז לא משנה ולא עושה OC תודה...
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמו שבכותרת ... לא למשחקים כבדים.... אבל שידע להריץ קצת.... לא משנה AMD או INTEL תודה .
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
חבר שלי קונה מחשב והוא ביקש מפרט טוב..אז ככה המחשב למשחקים ולא צריך מסך. מה אתם אומרים על המפרט הזה שבניתי מ ksp מה יש לשפר / להחליף.. ותציעו גם מפרטים שלכם אבל שיהיו מ ksp מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (Socket AM2) 690 1 690 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN9 SLI Socket AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 265 2 530 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E 840 1 840 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 1 480 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 …
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 3500 ש"ח למשחקים, עבודות, אינטנרט וכו'. עם ציוד הקפי של עכבר מקלדת (רצוי אלחוטי) ורמקולים... אם אפשר אז להביא מחירים הגיוניים מאתרים שידועים שלא עושים העיות עם הזמנות ודברים כאלה ושאפשר לסמוך עליהם... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
צריך מפרט בסביבות ה 3500 ש"ח ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עבר מקלדת רמקולים וכו'... תודה,
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המפרט ללא מסך, בלי כלום. רק המחשב עצמו! מהחנות נעה מחשבים בלבד בבקשה, יש לי נסיון מעולה איתם, ובשביל הבדלי המחירים בינם ובין KSP, זה ממש לא שווה את זה. במיוחד עם השירות של נעה מחשבים. כמובן מפרט מבוסס AMD למשחקים
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כללי:מוזיקה קצת משחקים ואינטרנט עדיף חנות מעזור הקריות
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-