עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iDrA,

אני צריך את הדברים הבאים בלבד! מעבד ליבה כפולה, לוח אם, הארדיסק 160 ג'יגה, כרטיס מסך, מארז פשוט עם ספק ומאווררים. המחשב נועד למשחקים והרצת כמה תוכנות במקביל. החריגה המותרת היא גג 200 שקל ורצוי בכלל לא. הנה מפרט שחבר בנה לי: http://img93.imageshack.us/img93/8346/3035vo8.png מה אתם אומרים? (רק נעה מחשבים - http://www.noacomp.co.il/compbuilder/ ) תודה!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by yotep,

אני צריך מפרט עד 4000 שח ללא מסך בשביל חבר עם 1 גיגה זיכרון דיסק קשיח גדול וכרטיס מסך טוב שיסחוב משחקים חדשים. ובבקשה שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by Rudo17,

תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by aracer,

שלום אני צריך מפרט טוב למשחקים.. תודה מראש. אני רוצה שיהיה לפחות ג'יגה זכרון DDR2 לא יותר מ120 ג'יגה מקום אחסון ושיהיה לו מערכת קירור טובה...

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  5. 4K בלי מסך צורב די וי די רמקולים מקלדת ועכבר... מארז +ספק מעבד לוח אם זיכרון גיגה כרטיס מסך הרדיסק נפח גדול 160+- כונן דיסקטים קירור אם צריך גם למשחקים לא גיימר משחקים קלים פיפא קונטר סטרייק שיהיה איכותי . כרטיס ב 500 - 600 שקל יספיק לקודד סרטים לעבוד עם יצירת מוזיקה .. בלי צורב די וי די SKYLINE

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by BIR,

שלום פורום חומרה אני צריך מפרט ב5 K למשחקים עם כול הציוד ההקיפי.. הנה התשובות: 1) תקציב?5850 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד)משחקים,מדי פעם וורד ומדי פעם אינטרנט 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה)הכול כולל מסך דק 17 ורקולים ומקלדת ועכבר אותו צבע למשל:שחור ושחור או לבן לבן או כסוף כסוף כנל גם למארז 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אינטל 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו)לא 7) האם…

7. יש לי מסך 32 אינץ דגם 32 KDL32S2000 כאן יש את הפרטים עליו אם זה משנה משהו. http://halalit.co.il/products/65252 א.אני צריך מפרט ב-5000-6000 שקל(בלי מסך וציוד היקפי),בעיקר חשוב לי שהוא יהיה למשחקים\סרטים באיכות מקסימלית ושיעבוד מהר ושיהיה אפשר להיות מחובר לאינטרנט ולשחק בו זמנית והמחשב יעבוד חלק. אני לא מבין כל כך אבל לטלוויזיה יש גם כניסת hdmi אז אולי צריך לקחת את זה גם בחשבון. ב.חשבתי ללכת על כרטיס מסך 8800 gts עם 640 מגה כי ה-gtx עולה 1100 שקל יותר,האם ההבדלים ביניים שווים את המחיר? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

תודה מראש מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  9. שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום אחים... אני צריך מפרט שיהיה בעיקר למשחקים בלי צורב ועם מסך שטוח שיהיה בדיוק 5000k ולא יותר. תודה מראש! ושיהיה אחד של צג ואחד של אינטל אם אפשר... אם אין כוח אז רק amd רק אל תגידו שאני לא מתחשב! ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטרימינג, עריכת סרטונים ולרנדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שהמחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים באיכות גבוהה ולהקליט תוך כדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים באיכות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by matessim,

שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבדי אינטל? כמות Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1 1090 זכרונות? DDR II 667 כמות 1GB TwinMOS 2 1260 כרטיסי מסך? eVGA כמות 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 סה"כ 6000 המפרט נבנה ב WWW.KSP.CO.IL צריך מפרט (של חבר...) שיחזיק טוב לOC, לא בצורה מטורפת כדי לשמור על התקציב 6700ש"ח. תודה. נא לבנות מפרט ב KSP. במפרט שבניתי צריך להוסיף מארז וספק, לא ידעתי מה לבחור בכל אופן אני סגור על הלוח אם והמעבד, דיסק קשיח הנ"ל. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by the_lighting,

למשחקים וOC מטורף! רצוי שיהיה בו p180

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by the_lighting,

צריך מפרט עד 7000 ללא ספק וצורב. לOC רציני ושיהיה שקט, עדיף שיהיה p180 ו8800gts640M. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by the_lighting,

צריך מפרט עד 7000 ללא ספק וצורב. לOC רציני ושיהיה שקט, עדיף שיהיה p180 ו8800gts640M. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by barzanger,

אהלן כולם!! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב לבית וקיבלתי כל מיני מפרטים וזה אבל את האמת אני צריך עזרה קצת להחליט מה להוסיף מה להוריד מה לשנות.. אז בואו בבקשה תראו וזה תייעצו לי בבקשה מה עדיף - אני רוצה את המחשב שיהיה כמה שיותר חזק באמת!! ובמסגרת של ה8000 שקל פחות או יותר.. בבקשה רק מי שמבין ויודע להגיב ולא סתם כי כמו שאמרתי אתם עוזרים לי וזה ישפיע עליי .. תודה =) מעבד: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? לוח אם (צ'יפסט של אינטל) : ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? דיסק קשיח: 16MB SataII 250GB זכרונות: ?2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4? כרטיס מסך:?Geforce 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? ? זהו זה הדברים העיקריים השאר שמסביב זה בקטנה.. אז תגידו לי מה דעתכם מה…

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by yonik,

צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by iakovl,

אני צריך מחשב AMD עד 3000. אם הקפדה על הנקודות הבאות: *מעבד 0.13 לא 0.18 * לוח NF2 לא צריך ציוד הקפי ולא מסך

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. אני צריך מפרט AMD ב4000 ש"ח כולל מסך המחשב יהיה למשחקים

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by who_Cares,

יש לי תקציב של 4500 ש"ח בערך ואני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD (שיעבור OC) לסרטים אינטרנט וקצת משחקים. אני צריך מעבד, לוח-אם, זיכרון, HD, כרטיס מסך סביר, עכבר, מקלדת, מארז וספק + קירור למעבד+מארז. יש לי גם איזה 2000 נוספים למסך 19" טוב (כנראה SM 959NF ) תודה לכל מי שינסה לעזור.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by lipact,

צריך מפרט AMD הכי טוב שאפשר למשחקים עם כרטיס די טוב בסביבות 8600GT\1950 מחנות ksp רק ksp תודה.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. דבר ראשון, שלום לפורום המבורך ;D ברשותכם, אני צריך המלצה למפרט שמיועד לאוברקלוק על המעבד, התקציב הוא 2500 (מותר לחרוג ) המחשב הוא בעיקר לעבודה באינטרנט, סרטים הורדות וטיפה עריכת ווידאו (חובבנית ביותר) וטיפה משחקים שהGF2 שלי יספיק אני מקווה. אני צריך רק את הרכיבים הבאים: מעבד - AMD כנראה חשבתי על +2500 ולהגיע איתו לבין 3000-3200 עם OC, לוח - חשבתי על הKT600 של ABIT, שמעתי עליו דברים טובים, מה אתם אומרים? זכרונות - 512 Mb במהירות של 400(שאחרי האוברקלוק על המעבד המהירות תתאים) של חברה איכותית כמו מושקין\ocz קירור למעבד - חשבתי על הsilentboost TT או יותר טוב אני חושב ה aeroflow של vantec/ משחה טרמית - arctic silver 5 (כדאי לא? כדאי לחבר בין המעבד והקירור) ואחרון זה ה…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.