עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by defy,

אני צריך מפרט עם אפשרות לOC ב4000 שקל. אני מוכן קצת לחרוג ב500 שקל. אני די סומך עליכם כי אין לי מקום אחר לבקש מפרט. =]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by SilentD.M,

צריך מפרט למשחקים כבדים, ב6K גג! בלי ציוד הקפי ובלי CDROM ,FLOFFY ,HARDDISK, CASE שהיה מבוסס על אינטל 930 או AMD אם זה יותר טוב.. שהיה כרטיס מסך טוב !!! PCI שהיה זיכרון טוב. שהיה קירור לCPU ממש טוב!! PWR SUPPLY- 500W~בערך~ תודה!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by shronxx,

צריך מפרט כמו שצויין [glow=red,2,300]ללא מסך[/glow] שיכלול 8800GTX ללא ציוד הקפי רק מארז ותכולתו ורצוי קרור טוב.......מתוכנן OC כבד..... אפשרי גם לפצל את הקנייה לכמה חנויות.... תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני צריך מחשב בעיקר לגרפיקה...פוטושופ 3DS MAX ושאר.... שיהיה מתאים לאינטרנט האלחוטי שבבית עם קליטה חזקה כי הראוטר קצת רחוק וזהו בעקרון.... ללא עכבר מקלדת רמקולים ומסך.. 2 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה שיהיה מחשב חזק מאוד לעבודות גרפיקה שקט וקומפקטי אם זה לא מוזר מידי לבקש מארז שחור ששוכב על הצד(סגנון HTPC) תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום. אני מעוניין לרכוש את החלקים הבאים: לוח אם זיכרון (2גיגה) מעבד INEL CORE 2 DUO כרטיס מסך. שימושים במערכת: לא עושה OC משחקים לא ברמה כבדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. היי חברה.. אני צריך לקנות מחשב חדש למטרות עבודה, עיקר שמושיו הם : אינטרנט, אופיס, מיילים , וריבוי חלונות עבודה.. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח, עם נטייה ל 3000 :] יש העדפה למארז HTPC - שוכב, אבל משהו לא יקר שמתאים לחלקים גדולים ( בלי לוחות אם קטנים וכ"ו) אם זה לא מסתדר מבחינת מחיר אז אפשר להתפשר גם על מארז רגיל. המחשב צריך לכלול: 1.לוח אם - אמין ואיכותי 2. זכרון 2GB 3. HD 80GB 4. כרטיס מסך- לא צריך משהו חזק , מספיק משהו יחיסית פשוט שלא מקרטע בסרטים 5. כונן DVD-RW 6. ספק כוח - מינ 450W - אמין ויציב 7. מעבד כפול ליבה אינטל -המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים. ( נפרד מהתקציב) - זהו פחות או יותר , אם שכחתי רכיב מסוים אתם מוזמנים להאיר את עיני. אני ממש מודה לכל מי שיעזור בהרכבת המפרט. יו…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. בוקר טוב אני צריך מפרט שיגיע עד 4000 שקל מקסימום מקסימום [ואם אפשר אז אפילו פחות] לא כולל מסך ורמקולים. הדרישות: 1. מחשב לא מיועד לגיימינג, רק לעיתים רחוקות... 2. המחשב יעבור OC כדי לשפר ביצועים [לא בשביל להשיג תוצאה!] כך שהשקעת מערכת קירור יקרה וכו' תהיה מיותרת פה... 3. השימוש העיקרי במחשב - תוכנות מסרים, אינטרנט, תוכנות עריכה גרפית, עריכת סאונד, הורדות, מוזיקה... מולטיפרוגרמינג - על המחשב ירוצו הרבה תוכניות באותו זמן... 4. סרטים לעיתים רחוקות... 5. המחשב הזה יהיה המחשב שלי ל5 שנים הבאות, כך שאני צריך מחשב שישרוד יחסית טוב 5 שנים בלי להפוך לגרוטאה.. 6. עדיפות למחשב שקט - אך לא חובה... 7. שתי כוננים [אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצים] או כונן אחד? מה כדאי? אני בעצמי לא…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by omricw,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by Full MeTaL APE,

שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

נסו לדחוף: 7800GT + 3800 dual core אני צריך: כולל ציוד הקפי כולל רמקולים נסו להכניס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=7841 ויש לי שאלה, האם אפשר לתלות 3 מהם לפחות על הקיר?.. יש אופציה? ובנפרד גם, אם אני קונה מסך (לא בתקציב הזה) איזה כדאי לקנות? LCD או CRT.. למשחקים כרגע יש הבדלים?

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by avishu,

סאפ? אוקיי - החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים אחרי 3 שנים עם עגלת סופרמרקט נטו. יש לי תקציב של 8500 ש"ח עם הרכבה במעבדה. בלי מסך בלי מקלדת עכבר וכל אלה. חשבתי על: AMD Dual Core 3800+ (רציתי אופטרון 165 אבל אין ליבואן - אני מדבר על זיגזג2000) ABIT AN8 -SLI 1GB (2X512) Twinmose CL2.5.. Leadtek 7800GTX AMG 1000 No PSU WD 160GB SATA2 HEC 480W איך? תבנו לי בבקשה מפרט למשחקים ב8500 ש"ח כולל הרכבה במעבדה - לא חייב אני יודע להרכיב.. לא משנה מאיזה חנות. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by MptMib,

ללא מסך כמובן המחשב ישמש בעיקרון למשחקים כבדים צריך שירוץ מהר תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by antique,

1. תקציב - 3500 - 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. הכל צריך 5. אין העדפה לחברה 6. נושא הקירור חשוב וצריך שהמחשב יהיה שקט, נושא היופי אינו חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה. 8. כרטיס רשת. שאלה נוספת - אחריות.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני בונה בשביל חבר מפרט למשחקים- תקציב 5000 ש"ח אם אפשר הסברים למשל למה עדיף מעבד כזה או אחר... אני כבר יצאתי מהעניינים לגמרי ואני צריך עזרה מסך לא צריך. כרטיס מסך -עדיף NVIDIA תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. ככה בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות

19. Started by MisterL,

צריך מפרט בין 3000-3500 בלי ציוד היקפי... על בסיס AMD 3000+ מיועד למשחקים קלים (san andreas וכו') עם כרטיס מסך טוב.. ולוח PCI-Express עדיף מKSP תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. מפרט לחבר. משחקים כבדים בלי OC אם אפשר מארז איכותי כמו antec III/ Antec P192/Antec P190 אם אפשר גם תמיכה בSLI לעתיד. תודה עדיף לי מחשב איכותי ממחשב רועש. אבל שלא יעלה על זה במחשב רותח. אם אפשר גם קירור טוב דרך אגב אפשר חריגה קטנה אם זה חשוב

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Quartz,

אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by idogel,

צריך מפרט ב4.5-5 למשחקים - בלי עכבר מקלדת רמקולים\אוזניות תודה :]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by iakovl,

צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  24. המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by assafmag,

שלום לכולם, מחשב לא למשחקים כבדים אבל כן בשאיפה למחשב חזק ככל האפשר ולמהירות ולאפשרויות שדרוג מקסימליות. הפריטים שכבר יש לי (שאני לא צריך לקנות): זכרון DDR 400 1750 MB צורב דיוידי מסך מקלדת/עכבר/רמקולים כ.מסך (PCI-E) את כל השאר (מעבד, לוח אם, מארז, וכו') אני רוצה לקנות חדש . התקציב שלי, כאמור, עד 1700 ש"ח. תודה לכל מי שיעזור. (יש סיכוי למעבד כפול ליבה????)

• 13 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.