ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה לא צריך ציוד היקפי כרגע
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט תקציב 2500-3000 ש"ח ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף צריך כ. רשת אלחוטי. המחשב מיועד לילדה בת 10-11 שרוצה להתנסות בפוטושופ אך ייתכן שבעתיד הלא רחוק ישמש גם לדברים אחרים. עקב הגיל הצעיר ברור לכם שאני לא צריך משהו רצחני אבל אני עדיין רוצה שיריץ את זה בגאווה. האם צריך להריץ גם ויסטה? שאלה יפה לטעמי לא, אבל אם אפשרי לתת מפרט שיוכל להריץ זאת בעתיד (בכל זאת אין מה לעשות ומתי שהוא כולנו נצטרך להריץ ויסטה) זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך בבקשה מפרט, עדיף מחנות באזור המרכז, עדיפות אפילו גדולה יותר ממש בר"ג... מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, והדבר הכי כבד שיריץ יהיה משחקי Comfy לילדה בת 5.. אמור לכלול מסך וציוד היקפי. ללא מדפסת. תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני לא משחק כל כך במחשב אבל חשוב לי מחשב עם עבודה חלקה וזריזה. הדגשים על מעבד, לוח אם וזיכרון חזקים. הארדיסק 500 גיגה ואני צריך כרטיס קול טוב אם יש בלוח אם כרטיס טוב שמתקרב לCreative X-Fi Xtreme אז לא צריך להוסיף כרטיס קול.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק מפרט למחשב בתקציב של 3.5K-3.8K , בשביל משחקים כבדים (ut3, crysis, gears of war....), ללא ציוד היקפי. צריך בנוסף צורב DVD פשוט, ושהמחשב יהיה די שקט (לא הכרחי יותר מדי). הערה: אני מאוד רוצה 8800GT 512mb PCIe אז אני מעדיף מפרט שיצמצם את בקבוק הצוואר עד כמה שניתן עם התקציב הזה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב ... 3000-3100 חשוב מאוד! מסך 22 רחב אני רוצה מחשב AMD.. שיהיה ליבה מרובעת.. 4G זיכרון דיסק קשיח 160GB + תודה רבה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500 לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כך כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מבין בזה אז כנראה שלא.. 11. במפרט…
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שיהיה כולל מסך 19" LCD לפחות... לא צריך מקלדת עכבר רמקולים וכאלה שיהיה 2G זכרון לא ישמש למשחקים כבדים בעקרון אבל שיהיה כרטיס מסך לא מובנה... תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
צריך מפרט ב3700 כולל מסך דק... ומומלץ גיגה זיכרון פנימי... תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך את הדברים הבאים בלבד! מעבד ליבה כפולה, לוח אם, הארדיסק 160 ג'יגה, כרטיס מסך, מארז פשוט עם ספק ומאווררים. המחשב נועד למשחקים והרצת כמה תוכנות במקביל. החריגה המותרת היא גג 200 שקל ורצוי בכלל לא. הנה מפרט שחבר בנה לי: http://img93.imageshack.us/img93/8346/3035vo8.png מה אתם אומרים? (רק נעה מחשבים - http://www.noacomp.co.il/compbuilder/ ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4000 שח ללא מסך בשביל חבר עם 1 גיגה זיכרון דיסק קשיח גדול וכרטיס מסך טוב שיסחוב משחקים חדשים. ובבקשה שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט טוב למשחקים.. תודה מראש. אני רוצה שיהיה לפחות ג'יגה זכרון DDR2 לא יותר מ120 ג'יגה מקום אחסון ושיהיה לו מערכת קירור טובה...
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
4K בלי מסך צורב די וי די רמקולים מקלדת ועכבר... מארז +ספק מעבד לוח אם זיכרון גיגה כרטיס מסך הרדיסק נפח גדול 160+- כונן דיסקטים קירור אם צריך גם למשחקים לא גיימר משחקים קלים פיפא קונטר סטרייק שיהיה איכותי . כרטיס ב 500 - 600 שקל יספיק לקודד סרטים לעבוד עם יצירת מוזיקה .. בלי צורב די וי די SKYLINE
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה אני צריך מפרט ב5 K למשחקים עם כול הציוד ההקיפי.. הנה התשובות: 1) תקציב?5850 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד)משחקים,מדי פעם וורד ומדי פעם אינטרנט 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה)הכול כולל מסך דק 17 ורקולים ומקלדת ועכבר אותו צבע למשל:שחור ושחור או לבן לבן או כסוף כסוף כנל גם למארז 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אינטל 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו)לא 7) האם…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ דגם 32 KDL32S2000 כאן יש את הפרטים עליו אם זה משנה משהו. http://halalit.co.il/products/65252 א.אני צריך מפרט ב-5000-6000 שקל(בלי מסך וציוד היקפי),בעיקר חשוב לי שהוא יהיה למשחקים\סרטים באיכות מקסימלית ושיעבוד מהר ושיהיה אפשר להיות מחובר לאינטרנט ולשחק בו זמנית והמחשב יעבוד חלק. אני לא מבין כל כך אבל לטלוויזיה יש גם כניסת hdmi אז אולי צריך לקחת את זה גם בחשבון. ב.חשבתי ללכת על כרטיס מסך 8800 gts עם 640 מגה כי ה-gtx עולה 1100 שקל יותר,האם ההבדלים ביניים שווים את המחיר? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אחים... אני צריך מפרט שיהיה בעיקר למשחקים בלי צורב ועם מסך שטוח שיהיה בדיוק 5000k ולא יותר. תודה מראש! ושיהיה אחד של צג ואחד של אינטל אם אפשר... אם אין כוח אז רק amd רק אל תגידו שאני לא מתחשב! ;D
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-