עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by MptMib,

ללא מסך כמובן המחשב ישמש בעיקרון למשחקים כבדים צריך שירוץ מהר תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by antique,

1. תקציב - 3500 - 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. הכל צריך 5. אין העדפה לחברה 6. נושא הקירור חשוב וצריך שהמחשב יהיה שקט, נושא היופי אינו חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה. 8. כרטיס רשת. שאלה נוספת - אחריות.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. אני בונה בשביל חבר מפרט למשחקים- תקציב 5000 ש"ח אם אפשר הסברים למשל למה עדיף מעבד כזה או אחר... אני כבר יצאתי מהעניינים לגמרי ואני צריך עזרה מסך לא צריך. כרטיס מסך -עדיף NVIDIA תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. ככה בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות

7. Started by MisterL,

צריך מפרט בין 3000-3500 בלי ציוד היקפי... על בסיס AMD 3000+ מיועד למשחקים קלים (san andreas וכו') עם כרטיס מסך טוב.. ולוח PCI-Express עדיף מKSP תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. מפרט לחבר. משחקים כבדים בלי OC אם אפשר מארז איכותי כמו antec III/ Antec P192/Antec P190 אם אפשר גם תמיכה בSLI לעתיד. תודה עדיף לי מחשב איכותי ממחשב רועש. אבל שלא יעלה על זה במחשב רותח. אם אפשר גם קירור טוב דרך אגב אפשר חריגה קטנה אם זה חשוב

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Quartz,

אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by idogel,

צריך מפרט ב4.5-5 למשחקים - בלי עכבר מקלדת רמקולים\אוזניות תודה :]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by iakovl,

צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  12. המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by assafmag,

שלום לכולם, מחשב לא למשחקים כבדים אבל כן בשאיפה למחשב חזק ככל האפשר ולמהירות ולאפשרויות שדרוג מקסימליות. הפריטים שכבר יש לי (שאני לא צריך לקנות): זכרון DDR 400 1750 MB צורב דיוידי מסך מקלדת/עכבר/רמקולים כ.מסך (PCI-E) את כל השאר (מעבד, לוח אם, מארז, וכו') אני רוצה לקנות חדש . התקציב שלי, כאמור, עד 1700 ש"ח. תודה לכל מי שיעזור. (יש סיכוי למעבד כפול ליבה????)

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  14. שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי מה קורה? טוב אני צריך מחשב חדש אז החלטתי ליהיות ילד טוב ולענות על השאלות שבחוקים ;D ;D.... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500$, אני מעדיף מחשב מארה"ב... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים כבדים, אוברקלוק, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD גדול, עם אפשר להשיג גם LCD קטן (4.5") למארז, כרטיס טלוויזיה, מקלדת,עכבר, רמקולים 5.1, כונן DVD וצורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם: DFI LAN PARTY UT ULTR…

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. ידידה שלי ביקשה ממני להכין לה מפרט, היא אינה משחקת בעקרון במשחקים אבל היא רוצה מחשב טוב שיחזיק לה לאורך זמן ודגש על סאונד טוב לסרטים מוזיקה וכו'. חשבתי פחות או יותר על התבנית הזאתי: AMD 64 +3000 Epox mobo (cant remember the model name) 512 pc3200 mb R9600XT QUALITY LCD 17" Monitor Creative T5400 *OPTIONAL audigy 2 zs DVD CDRW *OPTIONAL DVD-RW GOOD LOOKING CASE LOGITECH keyboard+mouse (MX700) FLOPPY והרכבה... אם תוכלו לתת לי מפרט מדוייק ומומלץ אני אודה לכם, כמו כן אני זקוק להמלצה על מסך דק 17" איכותי (לא מוגזם כמובן) ושיהיה גם יפה, אני מדגיש שהתקציב אינו קבוע אבל בעד חלקים איכותיים היא תשלם הרבה (לא חסר כסף). אני לא מהמשתמשים שאומרים תנו לי את המחשב הכי טוב ב30 אלף, אבל י…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Avivc4,

1. 2500 2. משחקים(די כבדים...לא CRYSIS כמובן לול) וסרטים. 3. בלי שום ציוד היקפי. 4. לא צריך יותר מדי מקום בדיסק הקשיח, 250 זה מספיק...ואם זה ממש חשוב אז 160 גם בסדר. 5. מעדיף מעבד של INTEL וכרטיס מסך של ATI אבל אם זה כזה משנה אז אין לי בעיה. וכרטיס זיכרון אני מעדיף 2 של 1GB. 6. צריך מחשב די שקט עם מארז שישמור אותו קר..ומארז טיפה יפה אם אפשר. 7. לא אכפת לי מערכת הפעלה חוקית או לא חוקית, העיקר שיתקינו לי מערכת הפעלה ואנטי וירוס. 8. אם אפשר להשקיע את הרוב על כרטיס מסך, זה חשוב לי. 10. לא מתוכנן OC. עשיתי לפי איך שביקשתם לבקש מפרט...מקווה שבסדר. :-\ בכ"מ, בלי קשר למפרט אני סתם רוצה לשאול על איזה רמקולים אתם ממליצים לי...אני רוצה רמקולים 5.1, אני אהבתי את הלוגיטק X-…

• 65 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. חבר שלי היום ביקש שאני אביא לו מפרט למחשב. המחשב לא בשביל משחקים, לא מתוכנן ל-OC... בעיקר לעבודות אינטרנט, צריבות, הורדות ובעיקר ביקש שהמחשב לא יתקע כל שנייה... הוא גם ביקש שיכלול מסך LCD וציוד היקפי כולל מקלדת ועכבר רמקולים וכו'... והכל ב-5,000 ש"ח, זה אפשרי? תודה!

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  19. צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. 1.תקציב עד 1800 2.שימושים - מחשב לסבתא שלי, אני חושב אינטרנט ואני יודע WORD או כדומה. 3.יש צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. - 6. עדיף שקט, לא קריטי. 7.8.9.10.11 לא 12.לפי דעתכם. אני רוצה לקנות אותו בספטמבר אם יש משהוא שכדי לחכות לו. תודה. *עברתי קטת בפורום ומצאתי: אז זה בערך מה שיש?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by wwwqqrr,

אני מחפש מחשב למשחקים , לא הכי כבדים בשוק, ולתוכנות גרפיות כמו פוטושופ נתנו לי את ההצעה הבאה באייבורי ב2340 מה יש לכם להציע לי ?: מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 101 בעל גריל קידמי לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 160 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz שדרוג למעבד אינטל Q6600/E8500 רק 65 ש"ח ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים במחירים הזולים בארץ לדוגמא: Q9550 ,Q9400אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-E…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אני ממש אשמח לעזרה. אני צריך לאחי מחשב לגיימינג אני בקרבי ככה שאין לי זמן לבנות מפרט או את המחשב שלו... מה שרציתי לעשות ועשיתי עם המחשב שלי בזמנו. אפשר לחרוג מהתקציב מקסימום עד ל3K (כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים) אז בעיקרון הוא צריך מחשב לגיימינג הוא לא יעשה אוברקלוק או משו ויש לו מסך 22 אינצ' בעיקרון אבל הוא רוצה לחבר אותו לפעמים ל42 (טלויזיה בסלון)בעיקר סרטים וכאלה.. (אגב אם הוא יחבר את זה ל42 הוא יוכל לשחק בצורה סבירה במשחקים ?) המחשב הוא נטו לגיימינג וסרטים וכו'.. אני אישית מעדיף שהמפרט יהיה עם HD5770 נראה לי הכי מתאים לדרישות ולתקציב.. אם יש משו ששכתי לציין תשאלו.. הרבה זמן לא הייתי בפורום... תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by galgol,

יש לי תקציב עד 2500 ש"ח יש לי מחשב אני פשוט רוצה לשדרג בעיקר למשחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה.. כרגע קיים אצלי מעבד core 2 duo 4300 זיכרון פנימי: 2 GB כרטיס מסך: radeon x-1650 pro בקיצור אני צריך כרטיס מסך חדש, ספק כוח, מעבד, לוח אם..(תוספת זכרון פנימי עם צריך) התקציב עד 2500 ש"ח למשחקים עם גרפיקה גבוהה תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  24. מסך וצורב לא צריך שיהיה אינטל רצוי.. אך לא מחייב אם ההבדל במחיר משמעותי..

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by matessim,

צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה עריכה: גם ללא כל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.