ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריך מחשב שישמש כתחנת עבודה לתוכנה ממחושבת שבניתי , בעיקרון אני רוצה להריץ על כל תחנת עבודה (VM) משחק בעל דרישות מינמום של כרטיס 128 ו500 ראם אני רוצה 2 VM + המחשב עצמו האם יש לכם מושג מה המפרט הדרוש על מנת שהמחשב יעבוד בצורה סבירה ? מעבר לעבודה בתור תחנת עבודה אין למחשב שימוש)
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שיהיה duel core, כרטיס מסך טוב, ומסך. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו ימצא או יוכל להגיד לי איזה מעבד (TXXXX) יש למחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18825
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בIDF הם הציגו שם UMPC. כתום כזה... רציתי לדעת: 1. האם הוא יצא בארץ מתי מתי? 2. כמה יעלה? 3. קצת מידע ובנצ'ים עליו... תודה לעוזרים, Aviko
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי איפה אני יכול לבדוק מה הרמה/הבדל בין 2 מעבדים 1 - AMD Quad-Core A6–6310 APU 2 - Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz זה נייד לחבר שצריך את הנייד למייל ואופיס אני בטוח שהמעבד של אינטל עולה על זה של AMD בכמה רמות השאלה היא בכמה?
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לוח מעבד זכרון וכ.מסך הזכרון צריך להיות rdram 1066
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחשב + מסך + עכבר + מיקלדת + רמקולים ועם אפשר 3.2 של אינטל + 512x2 ddram וכרטיס מסך בסיסבות של 1000 שקל של גיפורס..ככה שדום שלוש למשל יעבוד על max הכי חזק של גרפיקה... בפורים אני קונה את המחשב אז תעשו לי מחשב טוב בסיבובת 5000 שקל
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו 1024 מגה זיכרון
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב!!! ברצוני מיפרט למחשב במחיר 1500-2000 בלי מסך מחשב המחשב לשימוש מישרדי וקצת סרטים ומישחקים האם מספיק מדונה או רצוי גם רמקולים למחשב? לא צריך מקלדת ועכבר ומצלמת רשת יש לי מצלמת רשת ויסטה של קריאטיב(האם היא מספיקה?) אשמח למיפרט מדוייק שאוכל לדרוש אותו בדיוק ולא יעבדו עלי הכבוד רב ארי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכול חברי בפורום! אני מחפש מיפרט מחשב בתקציב 10,000 ש"ח והחלקים הנידרשים הם: מעבד, זיכרון, ל.אם, כ.מסך, מארז, ספק חשמל, גוף קירור למעבד, ההרד דיסק, צורב DVD, מסך LCD. כולל ציוד הקפי (עכבר, מיקלדת, רמקולים). עם שחכתי משהו אז תגיבו תודה לעוזרים!!! בתודה... המפציץ A החמקן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-