ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אני צריך 5 חלקים כרטיס מסך זיכרון פנימי דיסק קשיח 160GB לפחות מסךLCD איכותי מקלדת+עכבר איכותיים שלא יהיה יותר מ-10,000 אפילו לא בשקל.
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אחרי דיי הרבה זמן שהמחשב שלי בקושי מצליח להריץ תוכנות חדשות יחסית שלא שוקלות הרבה במיוחד (לדוגמה סדרת CS3 של adobe) החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. עכשיו אני דיי נוב בכל הנושא של חומרה אז אני פשוט אסכם ואגיד שאני רוצה מעבד חזק יותר ממה שיש לי היום, יותר ram ואם צריך לשנות עוד דברים אז לשנות גם אותם כמו שכבר אמרתי התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כאשר אני רוצה את המעבד החזק ביותר עם הכי הרבה ram שאפשר בתחום התקציב שלי מאחר ואני פשוט לא רוצה לחזור למצב הנוכחי של מהירות המחשב בזמן הקרוב. תודה מראש חברה
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת אני צריך את כל זה המחנות skypc.co.il חריגה יכולה להיות עד 150 שקל לא יותר מזה תודה לעזורים נ.ב זיכרון צריך להיות גיגה ודיסק קשיח 160 ולוח אם סביר וטוב שיהיה מוכן לשידרוג
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מפרט לעבודה משרדים, כל שאר הרכיבים יש לי כבר. יש לי זכרון SDRAM, ככה שהלוח צריך לתמוך בו. כמו כן, אני מעוניין במעבד AXP מהנמוכים (1700+-1800+) ולוח אם שיש בו כ. מסך מובנה. ההארדדיסק צריך להיות 20-40 גיגה, לא חייב 8 מ"C קאש, למרות שבמחירים של היום, אני לא רואה סיבה למה לא. תקציב: הכי נמוך שתוכלו לרדת. ספק ג'נארי יספיק כאן ללא ספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רוצה להפעיל משחקים - כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח, לא משחקים רציניים. רוצה להתקין ויסטה. רוצה שהרבה תוכנות ירוצו בו זמנית בלי תקיעות (רצוי זיכרונות טובים!). *יציאת : (בלוח אם) SPDIF Out port (coaxial+ optical תקציב 2K. ביד שניה מצאתי את זה : לוח P35-DQ6 מעבד Q6600 B3 קרור למעבד NINJA איך המערכת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אני צריך שתארגנו לי מעבד +לוח אם+ מארז יש לי כ.מסך 9600gt ולפי מה שהבנתי ה-3 ג'יגה הרץ שלי די מגביל את הכרטיס ... ככה או ככה אני רוצה שתמליצו על משהו שיהיה גם סבבה למשחקים אבל גם שיהיה חזק ... לגבי מארז יש לי רעיון או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=7488 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=6221 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=839&page=1 אם יש לכם משהו אחר יתקבל בברכה .. אם אפשר דרך http://www.zigzag2000.co.il ד בר נוסף, הבנתי שאם אני קונה לוח אם ומעבד חדשים מספיק רק להעביר את ההארדיסקים ולהתקין את הדרייברים …
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעבד מבוסס amd ולוח טוב. עכשיו כרגע יש לי מארז tsunami 350w ואני מפחד שהוא לא יהיה ממש טוב למעבד וללוח לכן כרגע אני מעדיף אולי להחליף את המארז במקום להחליף זיכרון.מארז טוב.,מעבד לפחות 2600. ולוח לא ממש משנה רק שיהיה בו dual. הקטע עם המארז,שאני יכול לקנות רק אם אפשר להוציא את הספק של הtsunami מהמארז שלי.... חשבתי על זה: AMD 2600 XP GIGABYTE 7N400-L1 CHENBRO MIDI TOWER XPIDER SILVER כולל התקנה 1570 ש"ח. מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נמאס לי לדחות את השדרוג כל הזמן אז הגיע הזמן לשדרג באמת ואני אזמין הכול שבוע הבא. זה המפרט העכשווי: AMD Phenom II x4 955 @ 3.8GHZ Scythe MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 8GB Kingston 1333MHZ Radeon HD5850 @ 880\1125 Crucial M4 128GB 1TB Samsung F3 + 750GB Samsung F1 Seasonic S12II 520w Coolermaster CM590 התקציב הוא 1500 עד 1750 מקסימום ~. אישית,חשבתי על לעשות ככה : שילוש חדש עם הכסף בשביל עוד ביצועים,מערכת קרה יותר,SATA3 וכל מיני שיפורים שאני מקבל בדור החדש,לצערי אני מוותר על OC אחרי הקנייה למכור את השילוש העכשווי + מארז וספק ולהוסיף במידת הצורך למארז שקט ואיכותי וספק מודולרי ושקט.(שקט זה דבר חשוב בשבילי כ…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני צריך מן כמו מערכת שיש ב-PCH ואצל הדובים: http://www.pch.co.il/builder - רק בדולרים! חיפשתי הרבה חברות ב-PRICEWATCH.COM, אבל לשום אתר אין מערכת בניית מפרטים כזאת... נ.ב. ושיהיו חברות זולות (לא VOODOOPC ו-ALIENWARE וכו')! תודה!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום צריך מערכת למשחקים גג 3000 ש"ח בלי מסך חייב 1 GB זכרון לפחות משחקים כמו מכוניות ו GTA בעיקר
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים+מסך התקציב שלי זה 5500-6000 שקל המחשב צריך לכלול מקלדת+עכבר רמ'קולים ומסך 17 אינץ' תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכל האנשים הטובים שנכנסו לעזור הגיע הזמן אחרי 7 שנים לקנות מחשב חדש סוף סוף הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בחומרה יש לי כיוון כללי לגבי המחשב שאני רוצה אבל יש עדיין שאלות ואני עדיין פתוח להצעות במקרה ואני טועה לגבי כמה דברים אז ככה מטרת המחשב היא משחקים, כמה שיותר כבדים (מוכן להסתפק בשלה אחד מתחת לפרטים הכי מטורפים, אבל תמיד עדיף שגם בהם זה יעבוד חלק ^^) ועבודה עם שפות תכנות, בעיקר C ו JAVA התקציב הוא עד 4,500 ¤ (במקרה הכי הכי גרוע שזה הבדל של כמה מאות שקלים שמפרידים בין 2 עולמות שונים של חוויות בגלל חלק אחד אז אני מוכן גם להוסיף עוד קצת) אני מאוד מתלבט בין מעבד עם ליבה כפולה לבין מעבד עם ליבה מרובעת ובאיזה מהירות כדאי שיהיו הליבות (יש העדפה ל Intel) מה …
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לגרפיקה...פוטושופ 3DS MAX ושאר.... שיהיה מתאים לאינטרנט האלחוטי שבבית עם קליטה חזקה כי הראוטר קצת רחוק וזהו בעקרון.... ללא עכבר מקלדת רמקולים ומסך.. 2 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה שיהיה מחשב חזק מאוד לעבודות גרפיקה שקט וקומפקטי אם זה לא מוזר מידי לבקש מארז שחור ששוכב על הצד(סגנון HTPC) תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש את החלקים הבאים: לוח אם זיכרון (2גיגה) מעבד INEL CORE 2 DUO כרטיס מסך. שימושים במערכת: לא עושה OC משחקים לא ברמה כבדה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי חברה.. אני צריך לקנות מחשב חדש למטרות עבודה, עיקר שמושיו הם : אינטרנט, אופיס, מיילים , וריבוי חלונות עבודה.. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח, עם נטייה ל 3000 :] יש העדפה למארז HTPC - שוכב, אבל משהו לא יקר שמתאים לחלקים גדולים ( בלי לוחות אם קטנים וכ"ו) אם זה לא מסתדר מבחינת מחיר אז אפשר להתפשר גם על מארז רגיל. המחשב צריך לכלול: 1.לוח אם - אמין ואיכותי 2. זכרון 2GB 3. HD 80GB 4. כרטיס מסך- לא צריך משהו חזק , מספיק משהו יחיסית פשוט שלא מקרטע בסרטים 5. כונן DVD-RW 6. ספק כוח - מינ 450W - אמין ויציב 7. מעבד כפול ליבה אינטל -המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים. ( נפרד מהתקציב) - זהו פחות או יותר , אם שכחתי רכיב מסוים אתם מוזמנים להאיר את עיני. אני ממש מודה לכל מי שיעזור בהרכבת המפרט. יו…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בוקר טוב אני צריך מפרט שיגיע עד 4000 שקל מקסימום מקסימום [ואם אפשר אז אפילו פחות] לא כולל מסך ורמקולים. הדרישות: 1. מחשב לא מיועד לגיימינג, רק לעיתים רחוקות... 2. המחשב יעבור OC כדי לשפר ביצועים [לא בשביל להשיג תוצאה!] כך שהשקעת מערכת קירור יקרה וכו' תהיה מיותרת פה... 3. השימוש העיקרי במחשב - תוכנות מסרים, אינטרנט, תוכנות עריכה גרפית, עריכת סאונד, הורדות, מוזיקה... מולטיפרוגרמינג - על המחשב ירוצו הרבה תוכניות באותו זמן... 4. סרטים לעיתים רחוקות... 5. המחשב הזה יהיה המחשב שלי ל5 שנים הבאות, כך שאני צריך מחשב שישרוד יחסית טוב 5 שנים בלי להפוך לגרוטאה.. 6. עדיפות למחשב שקט - אך לא חובה... 7. שתי כוננים [אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצים] או כונן אחד? מה כדאי? אני בעצמי לא…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נסו לדחוף: 7800GT + 3800 dual core אני צריך: כולל ציוד הקפי כולל רמקולים נסו להכניס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=7841 ויש לי שאלה, האם אפשר לתלות 3 מהם לפחות על הקיר?.. יש אופציה? ובנפרד גם, אם אני קונה מסך (לא בתקציב הזה) איזה כדאי לקנות? LCD או CRT.. למשחקים כרגע יש הבדלים?
-
- 47 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סאפ? אוקיי - החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים אחרי 3 שנים עם עגלת סופרמרקט נטו. יש לי תקציב של 8500 ש"ח עם הרכבה במעבדה. בלי מסך בלי מקלדת עכבר וכל אלה. חשבתי על: AMD Dual Core 3800+ (רציתי אופטרון 165 אבל אין ליבואן - אני מדבר על זיגזג2000) ABIT AN8 -SLI 1GB (2X512) Twinmose CL2.5.. Leadtek 7800GTX AMG 1000 No PSU WD 160GB SATA2 HEC 480W איך? תבנו לי בבקשה מפרט למשחקים ב8500 ש"ח כולל הרכבה במעבדה - לא חייב אני יודע להרכיב.. לא משנה מאיזה חנות. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-