עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kkot12,

האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by loadstone007,

מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב מדגם HP DV5 (החזק ביותר בסידרה) עם vista home premium. המחשב בן פחות מחודש ועד לפני שבוע לא הייתה בעיה עם הסאונד. חיפשתי כאן בפורומים בעיה דומה אך נראה שאין.. פתאום החל להיעלם לי הסאונד, בין אם אני משחקת / גולשת / מאזינה למוזיקה... מתקבלת הודעת שגיאה של windows שאין כרטיס קול או משהו דומה (לצערי כרגע המחשב נמצא מספר ימים במעבדה של HP וכמובן חוק מרפי לצידי והם לא נתקלו בבעיה.. לכן גם אין לי אפשרות לכתוב כרגע את הודעת השגיאה הספציפית). לאחר אתחול המחשב הסאונד חוזר ושוב נעלם מתישהו.. ניסיתי לבדוק בהגדרות סאונד ורמקולים אך הכל נראה תקין, אולם כשהבעיה הזו מופיעה אין לי אפשרות אפילו לסמן בדיקת סאונד.. אולי מישהו מכם יכול לעזור לי יותר טוב ממעבדת HP? תו…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  6. Started by drorleon,

שלום, אני מתכוון להחליף מחשב בעתיד הקרוב, כבר די סגור על רוב הרכיבים, אבל זקוק להלצות לגוף קירור. המטרה: גיימינג על 1920X1200 של משחקים נוכחיים (אני גם ככה מכוון לשחק בהם בעוד שנה... יש בק-לוג עצבני...) המטרה השנייה היא - שקט יש לי מעבד i7-2600k ואני מתכוון להניח אותו על asus p8z68v pro (כנראה), זכרון כנראה משהו לא מיוחד 1600 ואני יכול לדאוג שלא יהיה גבוה במיוחד. אני שמתי עין על כרטיסי מסך של אסוס מסדרת dcII הם רחבים מאוד, אבל כוללים מע' קירור מעל הסטנדרט. (או 6970hd או 570gtx) עכשיו, ברור לי שזה כנראה עדיין יהיה החלק היותר רועש במערכת, בכל זאת, אני רוצה גוף קירור שישמור את המעבד מתחת ל60 גם בעומס אמיתי (= לא מעניין אותי prime95...). צריך המלצות! חשבתי בהתחלה על ה nd-h14…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by asaf660,

אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  8. שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  9. Started by nirperry,

היי, אשמח לעזרה בבדיקת הנייד שברשותי: IBM Thinkpad R60E, לפני שאלך לקנות מטען מתאים.. אני לא בטוח שהנייד תקין, אז אם למישהו כאן יש מטען עם הנתונים הבאים: 20V, 4.5 Amper, 90Watt, זה יועיל לי מאוד! אני גר בתל אביב.. בברכה ותודה, ניר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. " 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. Started by iPsych,

הכותרת מדברת בעד עצמה, האתגר לא קטן. גרפיקאית 2D עם תקציב מוגבל מאוד, ולכן אי אפשר לחרוג. עיקר העבודה עם פוטושופ ואילוסטרייטור (פעמים רבות במקביל). המחשב מיועד לשדרוג עתידי (כדי שיוכל לעבוד עם 3D) בעוד כשנה. לא מיועד לOC כמובן. זה מה שחשבתי עליו, אשמח לקבל התייחסויות: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LM-S2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1540 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. Started by Kalim3ro,

שלום לכולם, אני צריך מפרט כמה שיותר טוב, שיתאים לי למשחקים וכל סוגי המולטימדיות עדיפות לAMD, על המחשב יהיה לינוקס אז אם אפשר להתחשב גם בזה זה יהיה נחמד... המפרט צריך לכלול: מעבד,לוח אם,זכרונות,הארד דיסק, מארז, צורב דיוידי, כרטיס מסך ומסך... הארד דיסק 80/120 גי'גה,מסך CRT רגיל(שטוח). תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מספר עצום של תוכנות עריכה וסאונד, החל מcubase ועד after effects ו flash א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדובר במחשב שנבנה לצורכי עבודה של מעצבי משחקי מחשב, אז השימוש יהיה כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים כמו the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  14. Started by idofcbj,

קיבלתי תקציב של 1700 שקל לקניית מחשב נייח חדש , ראיתי מפרט באתר של אייבורי ורציתי לקבל עליו חוות דעת . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= כמובן שהכרטיס מסך ישודרג , לאיזה כדאי? במסגרת התקציב... תודה רבה . בנוסף , אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לשימוש במשחקים(לא כבדים , כמו PES , FIFA וכו' ) , במסגרת התקציב של 1700 שקלים , ללא כל ציוד נוסף . תודה .

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by liranai,

יש לי לפטופ של LG מסוג E310 - קישור למפרט - http://www.gamaoffice.co.il/products/133582 הוא מתחמם מאוד (לא משנה מה פועל בו ברגע מסויים) גם מלמטה וגם מלמעלה באיזור הפד של העכבר. בדקתי טמפרטורות בתוכנה PC wizard 2009, וקיבלתי: ACPI Thermal Zone : 40 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 1) : 59 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 2) : 58 °C GPU Diode : 54 °C Hard Disk TOSHIBA MK1652GSX : 49 °C האם זה גבוה מהרגיל? מה כדאי לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by T3,

4000 ש"ח בלי מסך בלי צורב בלי מקלדת עכבר רק המחשב חומרה!!! אייתי מעדיף כפול ליבה של AMD זה מחשב שאני רוצה למשחקים מה אתם אומרים כדי כפול ליבה כן או לא או שאפילו כדי intel מחכה לתשובות תודה מראש!!!...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. מבקש המלצה למחשב לתלמיד תיכון. המחשב ישמש אותו לצורך לימודיו בתיכון (שימושי אופיס). הדרישות העיקריות: משקל - עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות אם ניתן - הוא לוקח אותו כל יום לביה"ס על הגב). גודל מסך מינימלי 14" (עדיף 15"). עמידות מירבית במכות/זעזועים/נפילות (מארז מוקשח/בולמי זעזועים והגנות נוספות ככל הניתן). דגש על אמינות ואיכות בניה. תקציב: עד 4.5K ש"ח (עדיף פחות). התקציב כולל מערכת הפעלה (WIN7). זמן סוללה סטנדרטי. כונן נלווה - צורב DVD. כנון קשיח: חצי טרה מינימום. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין ללא כל העדפה מסוימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by MS-D,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לסבתא שלי מחשב, זה אולי ישמע מצחיק אבל חשוב שיוכל לעשות רק שני דברים: להדליק ולכבות את הסקייפ ולאפשר גלישה חלקה ברשת. אין צורך בשום דבר מעבר לזה. אין צורך בעכבר + מקלדת, אבל יש צורך במסך. אם במסגרת התקציב הדבר לא אפשרי אתם יכולים להעלות אבל הכוונה מבחינתי היא להוציא את המינימום. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכוון להתקדם סוף סוף מתיקלוט עם דיסקים, ולעבור ללפטופ (דבר שנמנעתי ממנו לאורך שנים). אין לי כמעט שום שימוש אחר ללפטופ בחיים (אני מעדיף מחשבים נייחים ויש לי אייפון, אז זה די מספק אותי . לכן, אני צריך מפרט שיספיק לצרכי תיקלוט ואולי טיפה מעבר. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשמוע באוזניות שיר אחד כשהלפטופ יוצא שיר אחר לרמקולים. מה אני צריך בדיוק? איזה כרטיסי קול? יציאות? ציוד נלווה אולי? איזה לפטופ לקנות? אני יכול להסתפק בנוטבוק? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד טוב לניתוח נתונים ועבודה עם קבצי EXCEL גדולים עד 6K ש"ח * מטרת המחשב לשימוש משרדי, אופיס,ניתוח נתונים על קבצי EXCEL גדולים * גודל המסך: 15 אינץ' * רזולוציית המסך: 1920X1080 ומעלה * משקל - לא יותר מ2.6 קילו * חשוב שתהיה יציאת מסך HDMI\DVI\DP * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 512 ומעלה (עדיפות לSSD, לא חובה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 10 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. Started by idans94,

המחשב ישמש לשימושים בסיסים כמו אינטרנט, סרטים באיכות HD ומוזיקה (עם אוזניות). אין צורך בציוד הקפי. אשמח לקבל שינוים שיוזילו את המפרט מבלי להתפשר על האיכות. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪336 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪285 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪230 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪157 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪295 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1618 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תודה

23. מישהו יודע האם האחריות שמגיעה עם מחשב נייד של ACER שנקנה בארה"ב תקפה גם בארץ? ואם כן איפה מרכז השרות שלהם כאן?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.