ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/77 לפי מה שהמליצו לי .. יש משהו יותר טוב במחיר הזה אם כן תציעו ואשמח לדעת למה...
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאתם מאוד מבינים פה ורציתי להתייעץ אתכם: יש לי עכשיו מחשב ממש מעאפן: מעבד: p4 1.8ghz לוח אם: איזה משהו של אינטל צ'יפסט 865 או משהו כזה משהו גרוע זכרון: kingston 512mb 400mhz cl 2.0 דיסק קשיח: wd 80gb IDE כרטיס מסך: 5200fx מארז: משהו ג'נרי ספק: גם משהו ג'נרי ראיתי שעכשיו בקיץ הולכים לצאת הרבה דברים חדשים ולא כדאי כל כך לקנות עכשיו מחשב חדש ולכן החלטתי שאני אחכה שנה שיכנס כל הdx10 וכל זה ובנתיים אני אשדרג אז מה בעצם אני צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך וספק כוח. אני רוצה להשקיע מקסימום 2700 שקל בכל זה על מנת שאוכל לחסוך למחשב החדש עוד שנה. אני מבקש שתביאו לי הצעות אך ורק מksp כי זה קרוב לבית שלי ואני לא מתכוון ליסוע עד IQPC בשביל לקנות את הדברים האלה. בתוד…
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרוג. התקציב שלי הוא 4000-4500 ש"ח, ואני מאוד הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים כמו שצריך, לא כמו הגרוטאה שסוף סוף אני נפטר ממנה. אני לא צריך: הארד-דיסק, כונן/צורב DVD, מסך ושאר ירקות. אני כן צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך , מארז וקירור וכנראה גם ספק (יש לי 400W גנרי, מספיק או לא מספיק?). אני בהחלט רוצה כרטיס DX10 אם כבר אני מחליף מחשב. בעקרון מתחשק לי 8800 GTS אחרי תקופה ארוכה עם רדיאון 9600 חלוש, אבל אם יש למישהו ניסיון עם 8600, איך הוא? האם יש טעם לחסוך פה למען רכיבים איכותיים אחרים, או שמא התקציב מאפשר להתפנק מהבחינה הזאת, בדגש על מספר רכיבים שכבר יש לי ולא צריך אותם? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, כמו שכתבתי בכותרת - מחשב דרוש למשחקים, סרטים (גם HD) ושימוש משרדי (אינטרנט+אופיס), בתקציב של ~5500 ש"ח. הכוונה היא לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על מסך של 1680X1050 בשלוש, ארבע שנים הקרובות. עוד משהו חשוב - שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שינה), הייתי אומר חשיבות של 8 בין 1 ל 10 אין צורך בשום ציוד היקפי, ולא מתוכנן overclock. דרושה לי הרכבה בחנות. אין צורך במערכת הפעלה (מתכוון להתקין עצמאית windows 7). אני די סגור על הi5 ועל כרטיסי ה5850HD החדשים - מוכן להשקיע עכשיו יותר על מנת שהמחשב יחזיק יותר שנים. עם זאת, אם אתם חושבים שזו טעות, אתם מוזמנים להציע משהו אחר... כמו כן, היה לי ניסיון טוב עם מארז הantec sonata מבחינת שקט ומבחינת ספק הכוח, ולכן אשמח להמשיך עם אותה …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד המון עם המחשב עם הרבה חלונות פתוחים לא משחק, לא משתמש בתוכנות כבדות או תלת מימד אך רוצה מחשב "טוב" עם מארז טוב וסולידי ולפחות 2 טרהבייט דיסקים קשיחים יש גמישות מסויימת במחיר אך באם לדעתכם יש סיבה מספקת אין צורך בשום ציוד הקפי משתמש במסך איזו 19אינצ' לא מתוכנן OC השקט לא מאוד חשוב - הקרור לשיקול דעתכם אין גם צורך במערכת הפעלה אני גר ביפו אז מעדיף חנויות אמינות באזור (ראשון למשל) או חנות עם סניפים באזור אשמח להמלצתכם תודה ניצן [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 01:33:38 ל:dj-ElectriCאני ולא שרף
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
Mother Board ASUS A8N-SLI Premium CPU Athlon 64 X2 4800+ Socket 939 AMD Graphic Adapter nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek Hard Disc WD1500ADFD 150 GB 10,000 RPM 16 MB Cache Memory Geil PC-3200 400mhz 2 x 1GB בערך 6700 שח
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך ומבוססי אינטל (לא AMD). המחשב הוא לרוב לשימוש ביתי אבל אמור להחזיק תקופה ארוכה (אם אפשרי..) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם כדאי לדחות קניה בגלל סוף השנה? או שהמחירים לא צפויים לרדת בקרוב? מדובר על מחשב לגרפיקה עד 4000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריך מפרט לאחותי ב 2500 ש"ח בעיקר למשחקים אבל לא כבדים..סימס וכאלה.. בלי מסך ןציוד הקפי אלא רק את המארז ומה שיש בתוכו..בלי סדירום או צורב.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בעלה של אחותי ביקש ממני להרכיב לו מחשב אז אני מנסה לעזור. הדרישות שלו די צנועות, בעיקר אינטרנט, אופיס, משחקים קלים מאוד ואולי קצת עריכת תמונות וסרטים אבל ממש בקטנה. אין צורך ב o.c. המפרט צריך לכלול גם מסך. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אחרי שקראתי כאן קצת בפורום. איך הבחירה בAMD X2 240? האם הוא יספיק לצרכים שלו? ואיך המארז ולוח האם? אני בטוח שאפשר לשפר את המפרט הזה, כל תגובה תתקבל בברכה, תודה מעבדים AMD Dual Core X2 240 2.8Ghz AM2+/AM3 ¤361 לוחות אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤458 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS ¤320 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלאחר כמה ימים שהמחשב מחובר למטען התצוגה הולכת ונהיית בהירה ובהירה יותר עד שהמסך נהיה לא ברור בכלל, וברגע שמנתקים את המטען התצוגה מתעמעמת חזרה למצב נורמלי, ואז שוב כשמחברים חזרה זה עובד בסדר למספר ימים ואז שוב התצוגה נהיית בהירה מידי. בתמיכה בHP אמרו לי לבדוק את ההגדרות של צריכת החשמל (למרות שזה לא משהו שאמור לגרום לתצוגה להפוך עם הזמן לבהירה יותר) ואז הפנו אותי לתמיכה של מיקרוסופט. המחשב נקנה לפני כ-10 חודשים ועל המחשב מותקן ווינדוס 7 עוד מישהו נתקל בתופעה/יודע איך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מעבד Intel P-D Dual Core 805 לוח אם INTEL GRANT COUNTY 2 הארד דיסק : 160 גיגה סאטה. כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express צורב DVDRW Dual layer X 16 זכרון 512 מגה 667 מגה הרץ. מארז ATX ספק 400 וואט. יש לציין שהמחשב למשחקים קלים ולעבודה משרדית .. כרטיס מסך אני אקנה בהמשך. לגבי הלוח אני מבין שהוא חלש אבל לא מבין איך משפיע לוח חלש על המערכת ואשמח מאוד להסבר. אם למישהו הצעה למפרט שונה לגמרי אני גם אשמח אבל בלי לחרוג בבקשה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי, להלן בעייתי המורכבת קצת, והארוכה, אשמח לייעוץ... יש לי, או יותר נכון היה לי, מחשב למשחקים די ישן אבל מעולה מבחינתי, שלוח האם שלו לא מתפקד כראוי (נדלק אך אין תצוגה או צפצוף מהביוס, רק רוח מהמאוורים...) אני בתהליך של לנסות לתקן אותו במעבדה. אני לא מוותר עליו עדיין כי הוא מדגם נדיר ועדיין מספיק מהיר ומריץ את כל המשחקים החדשים ואין לי צורך בחדש כרגע, אבל אם לא אצליח לתקן אותו אז אאלץ להחליפו. כנראה שאאלץ לקנות מחשב ביניים שימשיך להשתמש ברכיבים הישנים שיש לי ובעצם מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וזכרון. הנתונים של המחשב הקודם הם : לוח אם של ASUS P4T 533 C עם זכרון RDRAM 1066 1.5GB, מעבד פנטיום 4 2.8 באס 533 כרטיס מסך AGP X800XT PE , שני דיסקים קשיחים IDE גודל 160GB. (פירסמת…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שיהיה חזק מאוד עד 6000 שקל לא כולל מסך לא מקלדת וכל השטויות האלה מחשב נטו... חשוב שיהיה חזק מאוד למשחקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. המחשבים אמורים לשמש סטודנטית ובעל חברה. לא דרושות יכולות גרפיות גבוהות. המחשבים ישמשו בעיקר לעובדה משרדית. דרוש זמן עבודה ארוך עד כמה שניתן. מחשבים אמינים, העדפה לסדרות מעט יותר ממותגות. לגבי גודל המסך נילך על 15 מכיוון שאני לא בטוח ש13 התקבל בברכה. המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה ואחריות לשלוש שנים. איך המחשב הנ"ל? Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLJ5IV מעבד I5 480M זיכרון- 4GB HD-500GB מסך- 15 אינצ' רחב HDR כרטיס מסך-ATI Mobility Radeon HD 5145, (512 MB Dedicated) צורב DVD סוללת 6 תאים WIN7 HOME PREMIUM 64BIT שלוש שנים אחריות IBM מחיר קצת חורג מהתקציב אבל אפשרי 3650 יש משהו טוב יותר מזה במחיר הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב כניראה שאני הולך ליקנות את המפרט הזה : http://imageshack.us/photo/my-images/228/q2tzhomy2hjg.jpg/ איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לחבר יש מחשב שלא כל כך מצליח להריץ את המשחקים של היום.. התקציב עוד לא ידוע רצוי פחות מ1800 לוח אם:2 shrewsbury uatx lan1000\ddr (של אינטל נדמה לי?) הספק: hec atx 400w 24pin זכרון: 512mb ddr2 all 667 כרטיס מסך: gigabyte pci-e 7600gs 256m מעבד: intel core 2 duo e6700 לגביי OC אני יכול לעשות לו אז אפשר להוסיף קירור לשדרוג אבל נראה לי שהלוח מגביל... בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמו שאמרתי המחשב בעיקר למשחקים והתקציב לא יותר מ2700 אני גר באזור ראשון אז עדיף כמובן המלצות מחניות שנמצאות באזור ראשון.. המחשב מיועד לחבר שלא כל כך מבין במחשבים וכמובן שלא מתוכנן OC. המסך שהוא משתמש בו הוא 19 אינץ רחב.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-