עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לטובת עבודה משרדית 1500-1700 ש"ח לא מתוכנן OC כמובן אבל עדיף שהמחשב יהיה שקט בתודה מראש... דרך אגב אם יש אפשרות לשים כרטיס מסך GF9600 זה יהיה נהדר.. תוה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by BIR,

שלום וצהריים טובים לכולם. אחותי בקרוב תיהיה רשמית סטודנטית במכללת אורנים והיא רוצה מחשב לעבודה משרדית להדפסות וכאלה.. ברשותכם אני מבקש מפרט לא בתקציב כול כך גדול..בכול זאת זה מחשב לעבודה משרדית. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300 ש"ח +- ~אפשר לחרוג ב100 או 200 שקלים זה לא קריטי. כמו כן המחשב ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,אינטרנט,אופיס,הדפסות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת +עכבר ורמק…

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  4. מסך 15, בלי דרישות יותר מדיי גבוהות לרזולוציה מטורפת - רק שירוץ ב85 הרץ ב1024X760 לא צריך הרבה GB (אפילו 20 יספיקו) זיכרון 256 יספיק מסך על לוח האם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש כונן דיסקטים וCDROM תודה! עריכה : מבדיקות שעשיתי הבנתי שעדיף לי את ה SEMPRON 754, אם אפשר לוחות אם עם כרטיסי און בורד טובים - תודה!

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  5. המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  6. מבקש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית וצפיית סרטים ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכרטיס רשת. אם אפשר כרטיס קול שאינו מובנה בלוח אם. ובאם יש חנויות מומלצות תגידו לי איזה ואיפה (עדיף אזור המרכז) תודה

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  7. שלום רב, הייתי רוצה לשאול אותכם מה כדאי לרכוש ב-2000 ש"ח עבור עבודה משרדית(אינטרנט וקצת אופיס). אני לא צריך מסך ואני כן צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כונן קשיח כרטיס מסך(מצידי שיהיה משולב על הלוח אם) CD-ROM פלופי מארז עכבר מקלדת רמקולים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות כגון: Maya, Premiere, After Effects... אפשר בבקשה מפרט טוב? תודה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אני צריך המלצה למחשב לשימוש משרדי, שיוכל גם להפעיל משחקים ברמה טובה נגיד PES 10 וכאלה. שיכלול מסך 19-22" וציוד היקפי. יש לי העדפה לחנות סקיי פי סי. אבל אם יש לכם המלצה על מקום אחר באזור המרכז אז גם אפשר, עדיף איזור השרון.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום! אולי תוכלו להרכיב לי בבקשה מפרט למחשב מבוסס AMD? אני לא צריך: מסך, צורב, CD ROM, FLOPY, מקלדת עכבר, ורמקולים. מעבד AMD בבקשה מעל 2000 MHZ, אם אפשר אז גם 512 RAM כרטיס מסך חזק ומארז אלומיניום טוב, בבקשה גם ספק כוח חזק בהתאם. לוח אם שיתמוך בAGPx8. קירור טוב למעבד וכרטיס קול טוב. תקציב: מקסימום 5500 שח תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הפעם המחשב שונה והוא בשבילי -הקודם היה לחבר שביקש עזרה!!! חברה אני צריך עזרה , אני מחפש מחשב משחקים AMD ואין לי שמץ של מושג איזה מפרט לקנות... אילו הם המאפיינים של הAMD שאני מחפש: מחיר: עד 5000 פלוס מינוס מעבד:לא צריך יותר מ3000+ ציוד היקפי: לא צריך מסך אבל צריך עכבר אופטי למשחקים(לא יקר מדי)+ מקלדת מארז: חשוב שיהיה יפה ולא מסדרת ה"קומפוס" פול טאואר או שקוראים למארזים המכוערים האלה... ועם אפשר שיהיה עם ספק לא יקר מדי מאוורים: חשוב שהמחשב יהיה מאוד מאוד שקט ... אבל עדיין אין צורך לשפוך הרבה כסף על המאווררים... כרטיס מסך: אני מתלבט בין 6600GT לX800-XL... אני לא יודע אם ההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות... תרגישו חופשי לנסות... זיכרון פנימי: שיהיה 1024 ..לא חשוב של איזה חברה…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך מחשב משרדי ב 2500 שקל בערך. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה אפילו מובנה בלוח אם זה לא משנה 2 ג'יגה זיכרון פנימי 250 גיגה זכרון חיצוני מחשב למשחקים בתקציב של 5000 שקל 2-3 גי'גה זיכרון פנימי 500 גיגה sata או אחד של 320 ועוד 160 נגיד משהו בסגנון.. כרטיס מסך טוב עם יציאת dvi hdmi מאוד חשוב כרטיס קול סביר ומעלה בלי רמקולים אם יש אפשרות לכרטיס קול עם 2 יציאות קול כאילו אחד לאוזניות ואחד ל רמקולים זה יהיה טוב בלי ציוד היקפי וזהו בעיקרון לדעתי תודה מראש

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by galgalgal2001,

אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  18. שלום. אני צריך מחשב משרדי שרוב מטרתו תהיה עבודה עם SolidWorks (תוכנת שירטוט). זה צריך לכלול הכל, אך המחשב לא חייב להיות יקר... מסך LCD (זמן תגובה איננו פאקטור), 17", הכי זול שאפשר להשיג (אך לא גרוטאה). אני לא יודע, אבל האם מחשב כזה מצריך מאיץ גרפי חזק? אם כן, כמובן שזה צריך להכלל. תודה רבה, שי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DarkRise,

אוקי אז ככה מישהו יכול למצוא לי מחשב נייד טוב שיכול להריץ משחקים כגון World of warcraft וlineage ומספר משחקי mmorpg באזור ה2000~3000 שקל? אני צריך שיהיה לו כרטיס מסך טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. אני מתחיל לילמוד גרפיקה ומעונין במחשב נייד ואני מיתלבט באיזה מחשב ליקנות אם רגיל או i mac . וכמובן אם אפשר אשמח לקבל מיפרט על אחד מהם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliXir,

צריך את המחשב נייד הכי טוב שיש בטווח מחירים הזה. אני לא יודע לאיזה מטרה זה.. בעיקר אינטרנט אני חושב (זה בשביל דוד שלי) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צהריים טובים, אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים. רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה. מה אפשרויות המומלצות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? כן * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: אני יכול להתקין עצמאית xp חנות באזור השרון עדיפות לכפר סבא תודה רה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.