ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
שלום חבריה !! גם אני החלטתי לנטוש את המחשב הקודם שלי (שהוא היה פנטיום 3 חחח), וכמו שאתם רואים אנו מוכן להשקיע על מחשב חדש.. אני ממש נואש למחשב חדש , תגידו לי האם אני עושה טעות בזה שאני מתכנן לקנות את המחשב שבוע הבא... התקציב יהיה 16אלף ומתוכם 2000 למסך.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים ולא מתוכנן עליו שום אוברקלוק (OC) מאחר ואני לא מבין כלום בנושא ואני לא רוצה להרוס איזה חלק בטעות.. ואם תוכלו בתגובתכם תרשמו גם את שם החנות כדי שאני יידע מאיפה לקנות. יש כמה חלקים שחשבתי עליהם: (תגידו לי האם חשבתי נכון..) מסך: ''19 Samsung SyncMaster 931BF LCD (1960 ש"ח) . כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E ( הXFX יותר נראה לי) (4.300 ש"ח) לוח אם: ASUS Str…
-
- 92 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי נגנב הנייד מהביית מייד לפני שהפיטבול שלהם תפס את השודד. אני כולי תיקווה שהמחשב ישלם עבור תרותפות לסרטן שיש לגנב. ועכשיו ברצינות אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4500 לטובת אינטרנט סרטים וורד. אני יודע ש 1537 של דל או לנובו (לא סגור על דגם עדיין ), אם ישנה אפשרות ל ASUS אז גם טוב כל המלצה של הפורום המכובד הזה יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מחשב בשביל אינטרנט, אופיס, צפיה וצריבת סרטם, שימוש בשני מסכים על אותו מחשב(כרטיס מסך דואלי/כרטיס לכל מסך עם מפצל?). אני צריך גם ציוד היקפי רגיל כמו רמקול, מיקרופון, מקלדת עכבר וכו'. מחיר - אני כרגע לא יודע, בבקשה פשוט נסו להציע מחשב זול ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
צריך רק קופסה של מחשב... בלי שום דבר אחר.. צריך שיהיה שקט כמה שיותר... ונדרש קירור למעבד שקט גם כן. מעבד 4 ליבות.. מחיר +- 300 שח. תודה נ.ב. חנות במרכז הארץ... ולא להיתקמצן על מחיר.. שיגיע לפחות ל 5500 עד כמה שאשפר חלקים טובים יותר עוד משהו .. גובה של מארז שלא יהיה מעל 47 סמ ... חשוב מאוד!!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן בלי מחשב שמתאים לגיימינג ולאור העובדה שהמחשב הנוכחי יפסיק לעבוד בקרוב, אני מחפש מחשב לגיימינג, גיימינג ועוד גיימינג. בעיקר משחקי כדורגל ומשחקי FPS. חשוב לי שאם כבר אני קונה מחשב חדש אז שאני אוכל להריץ את כל מה שיוצא היום בהגדרות האולטרא וללא קירטועים. דרישה נוספת היא שהתקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אני אסתדר עם חלונות 7. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 21 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימרים כולל כול הציוד הקפי ללא O.C ב 15.000 שח' 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 10.000 ו 6.000 אשרי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)-הכול וביקר למשחקים[/b] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן הכול וכרטיס קול: http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=1989&modelmenu=1 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכול צריך 5. האם…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב תודה מראש לכולם..... אז ככה יש לי מסך 24" אין שום צורך מציוד היקפי לא מתוכנן OC בכלל כמו שאמרתי קודם המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מחפש מחשב שמיעוד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינרטנט, כולל מסך,מקלדת עכברורמוקלים (או רמקולים מבונים במסך) עד 2500-3000 שח תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
דודה שלי מחפש מחשב בייתי לשימושי אופיס ואינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא רצינייים.. התקתיב של 4.5 אלף שקל. המחשב אמור לכלול. מסך דק! מקלדת,עכבר ורמקולים(לא משהו רציני) ואני מחפש מחשב ב6-6.5 אלף שקל שכולל מעבד am2 ולוח מתאים עם כרטיס מסך חזק עדיפות ל7900gt/x1800xt ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני צריך מחשב בסביבות ה3 עד 3 וחצי אלף ש'ח המחשב יעסוק בעיקר בקיו בייס (הקלטות ) לכן אני צריך כרטיס קול שיש לו כניסת מידי, כניסות אנלוגיות ויציאות סראונד כמובן שגם יוכל להפעיל משחקים... אני מדבר על רמה של GTA, CS, NFS אני לא מדבר על משחקים ברמה עולמית. כרגע יש לי במקרה כרטיס מסך Gforce 5500 *אני רוצה לקבל הצעות עם ובלי כרטיס מסך (אם הכרטיס שיש לי כרגע איכותי מספיק) *ללא מסך *אני ממש לא מבין גדול החומרה אבל אני מעדיף אינטל ולא AMD *הארד דיסק פנימי של סביבות ה120G או שני הארד דיסקים פנימיים: אחד של 40g ואחד של100g+ *1g זיכרון (לפ מה שאני יודע שום תוכנה לא ניצלה א פעם את כל הזיכרון הזה.. *צורב Dvd (אם חורג אז רגיל לא קריטי בשבילי…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
דבר ראשון בלי חריגה זה מעצבן אותי שאני מבקש מפרט ב3000 שקל ומביאים לך ב3600. 5500 זה המקס שיש, אין לי כסף מהתחת אז... כן המפרט צריך לכלל הכול, כל ציוד הקיפי חוץ מהרמקולים,יש לי אחלה רמקולים של JBL אליין ריספון מי שמכיר, ז"א אני צריך מסך מקלד וחולדה. בקשר לעכבר והמקלדת, איכותים בבקשה, לא סט של 50 שקל, אם אפשר אלחוטים עם בטריה חזקה, אני לא עשיר אז אל תוציאו חצי מהכסף על G15 המחשב יצטרך להישאר פתוח ימים לפעמים כאשר יש דרישה להורדות, יצטרך לפעול הרבה רצוף בקיצור, ואני צריך ספק טוב, והכי הכי חשוב קרור טוב צריך קרור חזק, אין העדפה גדולה מאוד לשקט, עדיף חזק משקט. אני רוצה מארז יפה,טוב. בלי פלסטיק מחורבן ולא CM690 בבקשה. מסך איכותי ככל האפשר, הייתי רוצה 22 אינץ כרטיס מסך אני מניח…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-