עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talk2yaniv,

היי חברי המלומדים, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לאמא שלי שמתחילה קורס "פריוריטי" (תוכנת חשבונאות) וצריכה מחשב בסיסי ללימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000. רצוי ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, לימודי תוכנת חשבונאות, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשוב שתהיה מקלדת מלאה למחשב (לא חיצונית) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות תלת מימד ורינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ps rhino vray autocad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב שעוד מעט חוגג 7 שנים ולא עבר שדרוג, זמן לקנות חדש! אני לא גיימר, כאשר קניתי את המחשב הנ''ל הוא היה מיועד למשחקים, אבל במשך כל השני האלה כמעט ולא שיחקתי, לא מצאתי בזה עניין. אני לא יודע אם אשחק במחשב החדש שאקנה, אולי אתאהב בזה מחדש, למרות שלא נראה לי. ועדיין, חשוב לי לקנות מחשב למשחקים, גם אם לא אשחק בו. אז מה המחיר למחשב שכזה? מחשב שיתאים לגיימר הקל-סביר? ומה המחיר למסך של מחשב כזה בגודל 27 אינץ?

4. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. היי כותרת המחשב איטי ממה זה נובע ?זיכרון?ניקוי מערכת הפעלה>איך ועם מה? וינדוס 7 מחשב HP PROBOOK4340S I3-3120M תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אהלן, לא הייתי כאן מזמן, אשמח לדעות ורעיונות- המחשב אמור להתחבר לטלויזיה שלי בבית (37" 720p) ולהחליף את הBoxee Box. אין לי צורך בכונן קשיח עד שירגעו המחירים. הדגש שאני רוצה לתת הוא פחות על תקציב (אני מבין שהמחשב יעלה בין 1300-1800 ש"ח וזה סבבה) ויותר על צריכת חשמל סבירה. השימושים הם בעיקר תכני HD מקומיים, סטרימינג מNetflix & Hulu בHD (זו הנקודה בה רוב המחשבים הזולים נופלים בה) ולצערי בגלל Netflix זה ישב על Windows, לפחות בשלב הראשון. לא מתוכנן OC, בגלל שהמחשב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית (רעש של ממיר יס מקס נחשב שקט יחסית), אשמח אם המחשב יגיע עם קישוריות חדשה יחסית כי אני לא מתכוון להחליף ולשחק איתו יותר מידי (HDMI 1.4a, USB3 etc) ואשמח מאוד אם המעבד וכרטיס המסך יתמ…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום! חברתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בקרוב ומחפשת מחשב נייד ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כאמור לימודים (כולל תכנות, אבל ברמה של מדמ"ח ולא משהו מטורף), וסתם גלישה באינטרנט (אין צורך במשחקים/סרטים). דרישות חשובות: גודל - מסך 12-14 ומשקל עד 2 ק"ג. סוללה - דרוש זמן סוללה ארוך (שיוכל לעבור לפחות חצי יום לימודים בלי טעינה.... 6 שעות ככה, למרות שאפשר להסתדר עם קצת פחות). שאר הדרישות (למעט הדברים הבסיסיים כמובן) פחות חשובות. אופציה נוספת שחשבנו עליה היא מחשב עם Tablet, משום שהיא הולכת ללמוד מדמ"ח (מתמטיקה, נוסחאות וגרפים וכאלה), אבל זה לא קריטי. אם למישהו יש נסיון עם מחשב טבלט ויכול לומר כמה זה עוזר, נשמח לדעת. התקציב בעקרון לא מוגבל, אבל כן נרצה שיישאר בטווח הסביר (30…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Xavi06,

שלום, קניתי את המחשב הבא בתאריך 20.5.12 ובזמנו הוא עלה 4775 כולל מע"מ. כמה אני יכול לקבל עליו?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by OPC,

שלום רב לאחר חיפושים רבים רכשתי לאחרונה Dell XPS14 וכעת ברצוני להוסיף לו SSD. במחשב זה קיים דיסק קשיח 500GB Serial ATA (5400RPM) + 32GB m-SATA SSD. האם כל שאני צריך לעשות זה להחליף את ה-32GB בכונן אותו ארכוש ? האם החיבור של ה-32GB הוא חיבור עצמאי שאינו תלוי בכונן SATA ? מה ניתן לשים על כונן בנפח 32GB ? כמו"כ, אני רואה שיש המלצות על ה-Crucial ואכן את כונן זה רכשתי למחשב הנייח שלי אך נראה של-Samsung Evo 840 יש ציונם יותר טובים באתרי ההשוואה ופער המחירים ביניהם, לפי זאפ, הוא כ-40 ש"ח בלבד - בקיצור מה עדיף ? האם הוא יתאים למחשב שלי ? לגבי ההתקנה, עד כמה היא פשוטה ? וכיצד מעבירים את מערכת ההפעלה (Windows 7) ל-SSD? שאלה האחרונה - הקלדת הנה מקלדת מוארת. האם הוספת אותיות בעברית ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by oded6188,

לפני פחות משנה קניתי מחשב נייד Samsung 900X. המחשב מגיע עם מסך מט ברזולוציה 1920x1080 ושלוש שנות אחריות אתמול, כשנה לאחר מועד הקניה הופיע לי פיקסל שרוף ראשון... היבואן אמר לי שהוא לא מחליף מסך אם יש פחות מ 5 פיקסלים שרופים... מותר לו להגיד לי דבר כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן צריך מפרט לחבר ב8K מעבד, זכורנות, לוח אם, כ.מ., כרטיס קול, ספק..... מעבד רצוי AM 64 עם סוקט 939 לוח אם העיקר שיהיה איכותי בגודל ATX זכרונות לפחות 1 G עם תיזמונים טובים מאוד רצוי OCZ כ.מ. 6800 U בלבד חברה תבחרו אתם כרטיס קול... משהו כמו אודיג'י 2 ZS פרו פלטינום ספק שיחזיק את העניין...... לא צריך צורב.... גם לא די וי די.... גם לא מסך תהנו לכם

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? נמוך ככל האפשר, בסביבות 4K 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 14' נראה לי כבר גדול. אם אפשר גם 7' מספיק... 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 2KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אבל רצוי מאוד. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי - רק VGA. יציאת component או S-VIDEO יכולה ל…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. כנראה מחר אני קונה את המפרט הבא - שימוש המחשב הוא לא למשחקים , - אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אשמח לקבל הצעות שיפור לפני הקנייה LITE-ON 40X12X48 Retail - צבע : שחור 387 ש"ח Gigabyte GA-8PE667 PRO 686 ש"ח INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,226 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 925 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 747 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 50 ש"ח Tsunami 350 Watt 126 ש"ח סה"כ 5,327 ש"ח

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by -LosNir-,

שלום לכם, הרכבתי מפרט בשבילי ורציתי לקבל חוות דעת עליו, התקציב הוא עד 5.5K, כמו כן, יש לי שאלה שמטרידה אותי, האם הלוח שיש לי במפרט תומך SATA2? אני אומר שכן, אבל אחרים אומרים לי שלא, התייעצתי עם עוד אנשים והם אמרו שהוא כן תומך, אותי אישית כבר השעו מפורום HOSTS רק בגלל ויכוח על זה. להלן המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 890 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 157 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ש"ח 2 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue 640 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 370 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB 1,398 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by avi1231231900,

מה אתם חושבים על שירות דל ישראל ועל מעבדת יעל בפרט?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ofir d,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by icebreak,

א. כרגע יש לי ATI RADEON 9600 PRO 256MB על AGP, השאלה היא האם להישאר איתו (ואז לקנות לוח AGP מבוסס NFORCE 3), אם לא, השדרוג יהיה כנראה ללוח NFORCE 4 עם GEFORCE 6600GT. השאלה היא, כמה זמן ה AGP צפוי להישאר ? בכמה יותר טוב ה 6600GT מה 9600 PRO ? בכמה אפשר למכור את ה RADEON 9600 PRO (עם DVI ו 256MB) ? והם השדרוג הזה ממש שווה (רשמתי שימוש עיקרי למטה). ב. בכמה אחוזים ההבדלים בביצועים של AMD64 939 3000 ל 3200... האם מבחינת OC אפשר להגיע יחסית לאותם ביצועים (עם קירור אוויר)? ג. נראה לי אני ילך על המארז ANTEC BLACK SONTA, הספק שלו אמור להחזיק מערכת סטנדרטית והוא שקט יחסית לאחרים, נכון ? (או שיש שילוב של מארז/ספק יותר שקט במחיר דומה?) ד. בקרוב יוצאות ליבות חדשות, אך הבנתי שאין …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ufnik182,

שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dani Agronov,

מארז : corsair graphite 760t לוח אם : gigabyte gaming g1 wifi x99 מעבד: core i7 5930 כרטיס מסך : gigabyte gtx970 g1 gaming זכרונות ראם: 16gb ddr4 2400 ספק כח : seasonic 850 + 80 gold זיכרון פנימי : sshd 1tb

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. Started by אלוןטל,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים