עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי חברים, אחרי שעזרו לי כאן להחליט שבתקציב שלי האופציה הטובה ביותר בשבילי היא PC נייח אותו אחבר למסך 4K, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 ש"ח. אפשר לחרוג ב-500 ש"ח אם אתם ממש ממש מתעקשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים ב4K (כשלעתים הפורמט הוא HEVC, כלומר הכבד יותר) והנפשות. בגדול, אדובי פרמייר ואפטר אפקטס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. את המחשב אחבר למסך Dell 4K U2718Q 27" IPS (לא קשור לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.

5. Started by Rule The Pc,

אהלן צריך מפרט לחבר ב8K מעבד, זכורנות, לוח אם, כ.מ., כרטיס קול, ספק..... מעבד רצוי AM 64 עם סוקט 939 לוח אם העיקר שיהיה איכותי בגודל ATX זכרונות לפחות 1 G עם תיזמונים טובים מאוד רצוי OCZ כ.מ. 6800 U בלבד חברה תבחרו אתם כרטיס קול... משהו כמו אודיג'י 2 ZS פרו פלטינום ספק שיחזיק את העניין...... לא צריך צורב.... גם לא די וי די.... גם לא מסך תהנו לכם

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Psychoron,

אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים - (macbook pro (Apple) & surface book (Microsoft. מצד אחד אני עורך וידאו ותמונות (CUP) ומצד שני אני עושה פוטושופ וגרפיקה קלה (GPU). - הsurface book עם NVIDIA GeForce GTX 965M 2GB + מסך מגע אבל רק עם 2 ליבות של i7 . - הmacbook pro עם 4 ליבות i7 אבל עם AMD Radeon Pro 455 2GB. ______ http://www.idigital.co.il/store/mac/macbookpro/?itemid={F1A1F29A-7EA6-4846-8255-901DEA4D971C} - macbook pro )זה מעבד דור שישי יש להם טעות https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-book/overview - surface book ______ אני בהתלבטות קשה ואני ממש צריך אתם העזרה שלכם!!! (מאוד יעזור אם תוכלו להתיי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dovik,

שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by roey1,

שלום , אני מתחיל בקרוב את התואר שלי במדעי המחשב ולכן צריך לקנות מחשב נייד. הרבה אמרו לי מה לחפש אז בעקרון - מחשב בגודל 13-14 , עדיפות למקלדת מלאה אם יש בגדלים האלה , מעבד i5 , חיבור HDMI ושיהיה אפשרות להריץ בו סרטים באיכות 1080P . אין צורך במשחקים. המחשב ייקנה פה בארץ או בתאילנד לשם אני נוסע בקרוב. אשמח לטיפים , המלצות והכוונה. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום אני מעוניין במפרט מחשב אשר ישמש למטרות עיבוד תמונה בתוכנות כגון פוטושופ ואם אפשר אז גם קצת משחקים נקודות עליהם אני מבקש לשים דגש הם בנושאי הקירור והספק , המחשב האחרון שלי הלך בדיוק מסיבות אלה לכן אני מעוניין להשקיע יותר בנושאים האלה גם במחיר של ירידה בביצועיים. אינני "גיימר" כבד ואני לא מתכנן אוברקלוק למחשב תודה רבה לכל העוזרים ירון

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by pavelr,

בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מחשב נייד, זול ככל האפשר, ללימודים. אני חייב פונקציונליות טובה, לכן אולטרה ניידים (בעיקר EEE) לא ממש מתאימים לי. מה שכן, בנוגע למה שנשאל בכותרת, גיליתי בזאפ שמחשבים ניידים של Gigabyte נורא זולים, למשל W536M, שעם הפרמטרים שלו אצל חברה אחרת היה עולה בלפחות 1000 ש"ח יותר. עכשיו השאלה היא מה הקאץ'? לא מצאתי ביקורות על ניידים אלו כלל, מה קורה פה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתחיל עוד חודש ללמוד הנדסת מכונות, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. התקציב הוא גג 4K עם עדיפות לחסוך כמה שאפשר. * מטרות המחשב? - לימודים (solidWorks,MatLab), משחקים כבדים (אם יהיה זמן בכלל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? - נראלי "15.6 יתאים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל, האירו את עיניי, וכן אשמח להסבר על פאנל ips מול tn. * רזולוציית המסך? - Full hd, מוכן גם ל-1600*900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה ומוארת. * משקל רצוי? - כמה שפחות, המחשב נסחב בעיקר בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר - 6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI,USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- עד…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. זה המפרט שבניתי ואגב המחשב הזה מיועד לבן דוד שלי , והמחשב לצורך משחקים הערה : לגבי המסך אני מתלבט וזה לא סופי אז יכול להיות שיהיה שינוי , וגם בן דוד שלי מתכנן לקנות את המחשב בחודש הבא מ KSP אז יהיו שינויים . ועוד הערה קטנה לא מתוכנן לעשות OC . וגם לגבי הקירור של המעבד חשבתי לקנות בנפרד למרות שהקירור של אינטל יספיק ויהיה שקט אבל כל זה זמני עד שיבוא הקיץ והמאוורר יתחיל להרעיש והטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה אז עדיף להשקיע ולשים Freezer 7 Pro של Arctic Cooling‎ , ולחסוך כאב ראש מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אהלן חברה, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חזק לגרפקאי ללא הגבלת תקציב. משתמש בעיקר בAdobe. זה המפרט שאני בניתי בינתיים: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Performance 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH X99 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 DUAL 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD4003FZEX …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מחפש לקנות לבן דוד מחשב נייד\טאבלט\2IN1 עם ווינדוס ועט STYLUS שישמו כתחליף למחברת להרצאות (הרכישה תתבצע בארה"ב) הדרישות הן מסך כמה שיותר גדול מעבד כמה שיותר חזק(לפחות אטום מהדור האחרון) זמן סוללה ארוך(לפחות 7 שעות) סטילוס ומערכת הפעלה ווינדוס. רצוי מאוד אפשרות לשדורג רכיבים עתידית\גישה יחסית קלה הדגמים שנבחרו ביינתיים הם ה acer aspire switch 11 dell venue 11 pro האם למישהו יש המלצות טובות יותר בטווח המחירים הזה? האם יש טעם לחכות ל SUFRFACE 3 הרגיל שהוכרז?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

21. בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1117.83 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 629.75 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 310.52 ] 2 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 491.82 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1211.4 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 54.55 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 135.78 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 39.68 ] 1 Mouse : Microsoft Optical Mouse OEM [ ¤ 8…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by MrRobot Z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר קל וקטן (בסביבות ה- 12-14 אינץ , לא פחות) חשיבות גדולה לסוללה שתחזיק הרבה זמן. וכמובן חשוב שהמחשב יהיה חזק דיו ( ולא מעבד חלש) כמובן כמות זכרון מספיקה. שיכלול מצלמה , BT . שימושים - בעיקר יישומי אופיס + אינטרנט , skype וכדומה. תודה מראש לכל המלצה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים