ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי היום להגשים חלום ולהתחיל חיי נוודות דיגיטלית סביב העולם. מבלי להתקשקש אגיע ישר לנקודה—עקב אופי העבודה שלי, אני נאלץ לנדוד עם מחשב נייח. מכיוון והמארז הקיים לא מאפשר לי כל ניידות, החלטתי לקנות מארז נייד ונישא שאוכל לקחת למטוס ככבודת יד, ולשמר ככל הניתן את הרכיבים הקיימים. המחשב הנייח שלי כרגע נראה ככה: מארז Fractal Design Define R4 (מידיום טאוור) לוח Asus H97-PLUS מעבד i5 4460 סוקט 1150 LGA איחסון SSD נפח 250GB ובנוסף שלושה HDDs בנפח כולל של 4TB זיכרון DDR3 שני סטיקים בנפח כולל 16GB ספק FSP Aurum AU-700 ללא כרטיס גרפי ייעודי כרטיס רשת אלחוטי קירור - מבחר מאווררים גדולים ושקטים, במידת…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר מזמן לא מעודכן בענייני החומרה. אני צריך לקנות עכשיו מחשב חדש כי שלי כבר ממש בלתי נסבל (פנטיום 3 667). יש לי תקציב של 2200 ש"ח כולל מסך מקלדת ועכבר. אני לומד תכנות אז אני צריך מחשב שאוכל להתקין כשרת. מה שחשוב לי זה בעיקר מעבד חזק והרבה זיכרון. מה כדאי לקנות ?
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 370 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 כמו שאמרתי פעם..אני לא גיימר... נועד להקליט מהטלוזיה תוכניות..יש לי לוכד וידיאו... לערוך תפריטי DVD..לקודד מDVDROM למחשב. לקודד פורמטים ל DVD..VCD..XVID. פוטושופ בין השאר...... אני לא יודע במה לבחור .. אם אני יקודד בערך ברצף 8 שעות בלי להפסיק.. מידע של 20 גיגה בייט... ב AMD א…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם כדאי ניתן לחרוג (אם לדוגמא תהיה בעיה עם המשחקים להלן, או עם משחקים אחרים בשביל הבן בשנתיים הבאות), עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצגות וסיכומי קורסים באוניברסיטה ומשחקים, כיום הבן (גיל 11) משחק ורוצה: fifa20, מיינקראפט, nba2k, citiesSkylines. גם שימוש בהרבה חלונות במקביל, בפרט הרבה tabs (לשוניות) אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה עם מפרט בסיסי לסטודנט שעוסק בצילום עם שימוש לא אינטנסיבי ב Photoshop ו Lightroom 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל מקסימום, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - אופיס, אינטרנט, סרטים. כמו כן שימוש בסיסי ב Photoshop ו Lightroom לעריכת צילומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו Lightroom 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. דאם מתוכנן או…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי את המיפרט הזה לחברה שלי (סטודנטית) אני אולי קצת ישחק במחשב אז לקחתי כרטיס מסך חלש כי אני לא צריך יותר מזה...מקסימום נשדרג http://www.fastup.co.il/images/15765942.jpg מה אתם אומרים על המיפרט? דרך אגב איך המסך של המחשב? (אין צורך ביותר יקר מזה ובמיוחד ב DELL...) בלתי אפשרי לעשות שינוים.. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]3000 ש"ח.[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנסות לחסוך.[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא ניתן לחרוג.[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300] קצת מהכול,אולי קצת משחקים בשביל להעבי…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל , קצת משחקים כמו FIFA ואולי GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש בהרצאות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי בפורום תמיכה טכנית עם בקשת עזרה בבחירת זכרונות ולאחר שיחה עם תמיכת מיקרוסופט שממנה הבנתי שללא החלפת לוח ומעבד המחשב שלי לא יהיה תואם חלונות 11, ביטלתי הזמנת הזכרונות ואני רוצה לבצע שדרוג לרכיבים הקיימים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לפי מה שיוצע לי פה. לא מכיר עלות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללא משחקים כלל. רק יישומי אופיס, אינטרנט ולכל היותר תכנה גרפית לניתוח טכני (תכנת FXG) שהיום עם זכרון 8 גיגה גם מחזיקה לא מעט חלונות פתוחים של גרפים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. אפשר לנצל את הכל. חריגה אם נדרש עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD, אינטרנט, לימודים וכו'. המשחק העיקרי הוא Fifa, אך כן ארצה לשחק לפעמים גם COD/BF וכו'. רזולוציה FHD, מחובר למסך 47 אינצ'. שאיפה להגדרות גבוהות ככל האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כח שאני מעביר מהמחשב הישן של SeaSonic של 750W. גם בכונן DVD אין צורך, מי משתמש בזה היום? מקסימום אעביר גם כן מהמחשב הישן. דיסק קשיח - יש לי דיסק חיצוני של טרה שעליו אני שומר סרטים, סדרות וכו', כך שלצרכי המחשב מספיק לי גם 256G. אני מעוניין בכונן SSD בגודל הנ"ל, ואם התקציב יאפשר אז הגדלה ל-512G, אין צורך בכונן רגיל בנוסף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעיקר לגיימינג, רציתי לדעת אם שווה לשנות משהו במפרט, אשמח לשמוע חוות דעת עליו. שאלה על הלוח אם- לא מצאתי לוח עם כל התכונות שאני רוצה עם צ'יפסט H170 אז לקחתי Z170 ואני לא מתכנן OC. האם זה בסדר? האם כדאי להחליף או האם קיים כזה ולא מצאתי? (כל מה שאני צריך בסעיף 10). אשמח גם לקבל הצעות מחיר מנציגי חנויות בהודעה פרטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500-6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. חשוב שהמחשב יהיה חזק גם באופן כללי ויחזיק מעמד כמה שנים טובות. -אילו משחקים…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנייד שלי hp pavilion pv4 מרעיש מאוד מכיוון המאוורר זה ברמה שאם אני מכוון שהלפטופ יעיר אותי אני מתעורר מהרעש לפני שהמוזיקה מתחילה. יש פתרונות אם כן איזה מאוורר מתאים ??? מה צריך לעשות ????? הלפ ???
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי נייד של טושיבה: Satellite A100 עם 2GB זיכרון ומעבד Dual Core 2 5600. המחשב מגיע עם כרטיס מסך משולב OnBoard של Intel 945 . עם הכ. מסך הזה אי אפשר לשחק בשום משחק נורמאלי (כגון BattleField) למרות שהמחשב חזק. האם אפשר לשדרג \ להוסיף כרטיס מסך לנייד ? ואם כן, אני אהיה מסוגל לשחק במשחקים הטובים ? בתודה, מירון
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו במקרה משתמש במחשב הזה (או יצא לו להתנסות איתו) ? אשמח לביקורות\דעות עליו, בייחוד בהתייחסות לסוללה.. (אני יודע שקיימות ביקורות רבות באינטרנט, אשמח לשמוע דעות נוספות)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? נמוך ככל האפשר, בסביבות 4K 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 14' נראה לי כבר גדול. אם אפשר גם 7' מספיק... 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 2KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אבל רצוי מאוד. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי - רק VGA. יציאת component או S-VIDEO יכולה ל…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-