עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,000 עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, SKYPE וכאלה. מחשב סבא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך אז WIN10.…

3. יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, הזמנתי את המיפרט הזה לחברה שלי (סטודנטית) אני אולי קצת ישחק במחשב אז לקחתי כרטיס מסך חלש כי אני לא צריך יותר מזה...מקסימום נשדרג http://www.fastup.co.il/images/15765942.jpg מה אתם אומרים על המיפרט? דרך אגב איך המסך של המחשב? (אין צורך ביותר יקר מזה ובמיוחד ב DELL...) בלתי אפשרי לעשות שינוים.. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]3000 ש"ח.[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנסות לחסוך.[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא ניתן לחרוג.[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300] קצת מהכול,אולי קצת משחקים בשביל להעבי…

5. Started by razta,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by HAPOELTA7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב שעוד מעט חוגג 7 שנים ולא עבר שדרוג, זמן לקנות חדש! אני לא גיימר, כאשר קניתי את המחשב הנ''ל הוא היה מיועד למשחקים, אבל במשך כל השני האלה כמעט ולא שיחקתי, לא מצאתי בזה עניין. אני לא יודע אם אשחק במחשב החדש שאקנה, אולי אתאהב בזה מחדש, למרות שלא נראה לי. ועדיין, חשוב לי לקנות מחשב למשחקים, גם אם לא אשחק בו. אז מה המחיר למחשב שכזה? מחשב שיתאים לגיימר הקל-סביר? ומה המחיר למסך של מחשב כזה בגודל 27 אינץ?

8. Started by tood24,

חבריה מישהו מכיר יודע ממליץ? תודה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..580.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=45394&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

9. Started by Y-R,

יש לי ASUS N550 מעל לחצי שנה. והוא לפעמים מרעיש או יותר נכון עושה "רעש" של חשיבה. זה לא מאוורר, בדקתי את זה. אני לא מצליח לעלות על המקור מה שאני חושד זה או ה-HDD או הכונן CD אבל לא יודע איך לבודד את זה. מישהו מכיר תקלה כזאת ? זה נראה כאילו הוא מנסה לטעון או משהו, או לא יודע מה... אשמח לקבל דעות/פתרונות תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by maayan,

מחפש מפרט מחשב AMD אשר יחזיק לשנים הבאות אני מתכוון שאם יהיה צורך להוסיף זיכרון או להחליף כרטיס מסך אבל לא אחרי שנה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר להורדות ומשחקים. אפשר לעלות ל 3600 אם זה ממש נחוץ. עריכה: שכחתי להוסיף: אני מתכוון לעשות אוברקלוק אז שהרכיבים יהיו עמידים עד כמה שאפשר. לא אוברקלוק רציני אבל יהיה ככה 300 MHZ

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. המחשב נועד לבית ולעבודה כעריכת תמונות בתוכנות כמו : Photoshop illustrator המחשב מיועד להירכש ב-IVORY, לא זקוק לציוד נלווה. חשוב שיהיה עד 2000 ש"ח בלי WINDOWS אבל עם 3 שנים אחריות. מה ההמלצה למחשב הכי טוב באתר של IVORY ? http://www.ivory.co.il/ איך המחשב הבא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12547

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by arigo,

שלום מבקש עזרה לנייד חדש : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית ותכני HD וקצת גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בדרישות הבאות: 1. מיועד לסטודנטית (אופיס וכו'), כך שיש צורך במחשב לא כבד או גדול, כזה שאפשר לסחוב אותו לאוניברסיטה. זה הייעוד העיקרי של המחשב. 2. מצלמת אינטרנט מובנית. 3. יכולת להריץ משחקים ברמה בינונית. כלומר, לא צריך את המשחקים הכי חדשים על VHIGH, אבל שכן יצליח להריץ משחקים, אפילו עם הגדרות בינוניות. 4. יציאת HDMI, כדי שיהיה אפשר לחבר לטלוויזית LCD ולראות סרטים ב-HD. 5. אם אפשר אופציה לתחנת עגינה (כדי לחבר בבית מקלדת, עכבר, ואולי מסך נייחים). אבל זה פחות חשוב מהדרישות האחרות. 6. יש לי כבר עותק חוקי של וינדוס XP, כך שלא צריך שהמחשב יבוא עם מ"ה ויסטה, אפשר לחסוך על זה כסף. האם תהיה בעיה להתקין בעצמי XP, כמו במחשב נייח? תקציב: סביבות…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by lompy,

Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by TGP,

אני כרגע עושה סקר שוק מסויים, לכן, בהתחלה פתחתי את הדיון בפורום Mac, אבל אני מאמין שזה מתאים לפה הרבה יותר. שלום רב, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים. כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות? אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יכול להוות גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp. אשמח…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Aradeos,

הי חברים ! עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 שקלים ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים. (גיימינג) דוגמה למשחק : Path of exile, Rust, OverWatch, WarZone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - SSD Intel 760p 512Gb NVMe M.…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

אם אפשר בבקשה אני צריך שני מפרטים אחד ללא OC ואחד עם OC ללא ציוד הקפי ללא מסך בלי חריגה תודה מראש לעוזרים!!!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. זה מה שהאתר מציע: מעבד Intel Celeron D 320 - 2.40Ghz Prescott , 256kb 533MHz FSB - BOX - with stock fan 450 לוח אם SiS 661FX - Asus P4S800-MX - M.ATX, Onboard VGA/Lan/Sound - 3Y Warranty 410 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230 דיסק קשיח ATA - 40GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 345 צורב רגיל ? כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 רמקולים 0 מארז Compucase CI-6CS3 + HEC-300ER Black 220 ספק כח כלול במארז 0 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 55 מקלדת Compaq Multimedia PS2 BLACK 45 מסך Samsung 793DF 725 סה"כ 2480¤ מה…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by casio222,

אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני צריך עזרה ממישהו שמבין בחומרה, למחשב חזק עם דגשים על כרטיס מסך ומעבד טובים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח גג. נ.ב. לוח אם טוב שלא יישרף אחרי שנה. תודה. שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות(visual studio), תוכנות כבדות(פוטושופ) ומשחקי מחשב חדשים ברשותי מסך 19 אינץ' חדש(בן שנה) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by AvlK,

אני מעוניין למכור את הכרטיסים שלי, gigabyte 6970 reference קישור לדגם המדויק: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov בכמה לדעתכם יהיה הוגן למכור?

23. TMS נחשבת לאמינה? מבחינת אחריות, שירות אמינות... השימוש במחשב אמור להיות ל 3 שנים. ללא שידרוגים. יש לציין שהילד לא משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר, אם כי חשוב לו שתמיד יעבוד חלק ועל רזולוציה בינונית, שתיראה טוב על מסך 19 רחב\רגיל. ללא שום קשר ל(תקציב ה-)מחשב - אבקש מכם גם המלצה לציוד היקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט) ורמקולים. כשהתקציב לשניהם יחדיו עומד על כ-600 שקלים. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, לפניי שנתיים קניתי לאשתי לפטופ בהרבה מאוד כסף, ולצערי מהיום הראשון כמעט הוא עובד ממש גרוע, עשינו פרמוט וכל מיני שדרוגים, אבל שום דבר לא עוזר. כ 90% מעבודתה הוא על פוטושופ, והבעיה היא בעיקר בטעינה של קבצים, שהות ארוכה מאוד בין פעולה לפעולה, ועוד בעיות דומות שפשוט הופכים את העבודה שלה לבלתי אפשרית. המטרה שלי לקנות מחשב מאוד חזק שיריץ את פוטושופ החדש כמו כלום, ולא אכפת לי לשלם על זה... אלו נתוני המחשב שלה היום (שוב לא מספיק!) : Processor: i7-3630QM CPU@ 2.40GHz RAM : 8 GB אין לי מושג מה הכרטיס הגרפי, ואני יודע שאין לה כונן SSD אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים ספציפיים של מחשבים אותם ניתן…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן צריך מפרט לחבר ב8K מעבד, זכורנות, לוח אם, כ.מ., כרטיס קול, ספק..... מעבד רצוי AM 64 עם סוקט 939 לוח אם העיקר שיהיה איכותי בגודל ATX זכרונות לפחות 1 G עם תיזמונים טובים מאוד רצוי OCZ כ.מ. 6800 U בלבד חברה תבחרו אתם כרטיס קול... משהו כמו אודיג'י 2 ZS פרו פלטינום ספק שיחזיק את העניין...... לא צריך צורב.... גם לא די וי די.... גם לא מסך תהנו לכם

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים