ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב גיימינג עד 4000 חריגה עד 500 שקל, צריך להחזיק הרבה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מקלדת עכבר מסך רמקולים יש לי אני חושב שהמעבד שאני יקח הוא Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 תכלס זה הולך להיות מחשב לאינטרנט אופיס ICQ שירים סרטים ו 3 יוזרים בווינדוס אני מעדיף לקנות מ http://www.ksp.co.il כרטיס מסך: אני רוצה משהו חזק אבל לא מהכי חדשים, זאת אומרת שאני לא בונה לשחק doom אבל Call of duty 2-3 בכיף. מבינים? דיסק קשיח: אני עדין מתלבט בין 80-160GB לוח אם: אני לא הצלחתי להבין איך בוחרים. בנוסף ל 2 USB מקדימה שתהייה אפשרות לחבר אוזניות+מיקרופון (אני מניח שצריך גם מארז תומך). FireWire יש לי כבר כרטיס שאני הולך להוציא ולשים ממחשב אחר זיכרון 1GB DDR2 OC: אני עד לא מזמן לא הבנתי מה זה אומר, אני עדין בודק אופציות ברגע שאני אקבל יותר מידע אני אתייעץ לבי זה בפורו…
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני חדש! אני צריך מחשב חדש שיתאימו לו המשחקים החדשים, אני צריך בלי מסך כי יש לי כבר, תודה מראש אסף עריכה: אני לא צריך תוכנות כמו אופיס ווינדאוז כי יש לי כבר
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין במחשבים, אבל מקריאה בפורום שלכם כבר הבנתי פחות או יותר מה הכיוון. אני צריך מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, והורדה של סרטים מדי פעם... בכל זאת הייתי שמח למחשב אמין וחזק, שלא יתפרק אחרי זמן קצר. התקציב הוא עד 3500 שקל, כולל מסך. לסיום, אני גר בחיפה אז אם אתם מכירים חנות טובה ואמינה בחיפה אני אשמח. תודה מראש, ותהו בריאים.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברה בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב ומכיוון שהוא לא מבין בזה הוא ביקש ממני עזרה אז ככה הוא עדיין לא החליט מה הוא רוצה פנטיום 4 או אתלון 64 אני המלצתי לו על ה אתלון... אז ככה כמו שהוא תיאר את זה הוא רוצצה מחשב שיהיה חדיש מבחינה טכנולוגית כלומר שישמש לו להרבה זמן ושלא יקנה משהו עכשיו שעוד שנה כבר יחשב לישן בהתחלה הוא רצה לקנות איזשהו מחשב מורכב בחנות או במכירה פומבית אבל המלצתי לו שלא כדאי כי תמיד מכניסים לשם חלקים לא טובים... אז נגיד והוא קונה AMD חשבתי על אתלון64 3500+ בסוקט 939 ככה גם המליצו לי פה בפורום כי זה הכי חדש וזה תומך ב DUAL CHANNEL לוח NFORCE4 איזשהו כרטיס מסך 6600GT ב PCI-E זכרונות DDR400 של איזשהי חברה בסטיק אחד כאשר בעתיד יתווסף עוד סטיק... אז זה בעצם החלקים העי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה ויצרת מוזיקה,מישחקים כבדים מאוד,סרטים באיכות HD,הורדות,מסיבות רשת והרבה הרבה עומס. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך24/22,מקלדת+עכבר למישחקים בעברית,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מותג בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATROX (משהו פרה-היסטורי משנת 2001) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. לא מיועד למשחקים. אפשר לקבל מפרט עבור תקציב - לא כולל מסך - של 2500 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מחשבי הנאמן שבק חיים ואני צריך לקנות מחשב חדש. השימושים שלי מעט השתנו מאז המחשב הקודם ועל כן מאוד אשמח לייעוץ בנוגע לדילמה בין מחשב נייח לנייד. שימושי העיקריים כיום הם גלישה באינטרנט, כתיבה (וורד), עריכת תמונות (פוטושופ) וכן צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. המחשבה על מחשב נייד עלתה עקב היכולת לקחת את המחשב איתי לכל מקום ולעבוד היכן שאני חפץ (ללכת לבית קפה ולכתוב למשל - זה נחמד). העניין הוא שאני צריך מחשב שיוכל לסחוב תוכנות יחסית כבדות כגון פוטושופ, וכן להישאר חזק כשאר במקביל רץ האינטרנט ומוזיקה. כמו כן, עקב העבודה על תמונות, אני צריך מחשב עם נפח אחסון גדול. כאשר המחשב יהיה בבית (ובסופו של דבר, אני מאמין שרוב הזמן הוא יהיה בבית), הוא יהיה מחובר למערכת סטריאו. מהי…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חבריה !! גם אני החלטתי לנטוש את המחשב הקודם שלי (שהוא היה פנטיום 3 חחח), וכמו שאתם רואים אנו מוכן להשקיע על מחשב חדש.. אני ממש נואש למחשב חדש , תגידו לי האם אני עושה טעות בזה שאני מתכנן לקנות את המחשב שבוע הבא... התקציב יהיה 16אלף ומתוכם 2000 למסך.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים ולא מתוכנן עליו שום אוברקלוק (OC) מאחר ואני לא מבין כלום בנושא ואני לא רוצה להרוס איזה חלק בטעות.. ואם תוכלו בתגובתכם תרשמו גם את שם החנות כדי שאני יידע מאיפה לקנות. יש כמה חלקים שחשבתי עליהם: (תגידו לי האם חשבתי נכון..) מסך: ''19 Samsung SyncMaster 931BF LCD (1960 ש"ח) . כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E ( הXFX יותר נראה לי) (4.300 ש"ח) לוח אם: ASUS Str…
-
- 92 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי נגנב הנייד מהביית מייד לפני שהפיטבול שלהם תפס את השודד. אני כולי תיקווה שהמחשב ישלם עבור תרותפות לסרטן שיש לגנב. ועכשיו ברצינות אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4500 לטובת אינטרנט סרטים וורד. אני יודע ש 1537 של דל או לנובו (לא סגור על דגם עדיין ), אם ישנה אפשרות ל ASUS אז גם טוב כל המלצה של הפורום המכובד הזה יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מחשב בשביל אינטרנט, אופיס, צפיה וצריבת סרטם, שימוש בשני מסכים על אותו מחשב(כרטיס מסך דואלי/כרטיס לכל מסך עם מפצל?). אני צריך גם ציוד היקפי רגיל כמו רמקול, מיקרופון, מקלדת עכבר וכו'. מחיר - אני כרגע לא יודע, בבקשה פשוט נסו להציע מחשב זול ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
צריך רק קופסה של מחשב... בלי שום דבר אחר.. צריך שיהיה שקט כמה שיותר... ונדרש קירור למעבד שקט גם כן. מעבד 4 ליבות.. מחיר +- 300 שח. תודה נ.ב. חנות במרכז הארץ... ולא להיתקמצן על מחיר.. שיגיע לפחות ל 5500 עד כמה שאשפר חלקים טובים יותר עוד משהו .. גובה של מארז שלא יהיה מעל 47 סמ ... חשוב מאוד!!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-