ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,338 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!
-
היי פורום, בוקר טוב הייתי מעוניין לקנות מחשב חדש, אני חזק בתוך Overwatch והייתי רוצה מחשב שיגיע למספר כמה שיותר גבוה של FPS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא, אך אם צריך אז לחרוג כדי להגיע למטרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לבנות מפרט למחשב נייח אשר ישמש לעבודה מזדמנת באוטוקאד וסקאטצ'אפ וגם למשחקים. רצוי עד רמות המחיר של 4,000 ש"ח אפשרי לעלות עוד קצת אם מצדיק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אוטוקאד, סקאטצ'אפ משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג אבל לא כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב טוב לצרכים בסיסיים של גלישה, חשוב שיהיה מהיר וקל ושגודל המסך יהיה 15.6. אני לא נותן מחיר כי ברור לי שלא יהיו כאן הצעות מוגמזמות מידי למחשב עם צרכים כאלה בסיסיים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם קצת לפיתוח (כולל הרמת VM-ים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פיתוח, קצת הרמת VM-ים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך גם ב-HDD וגם ב-SSD, יש לי HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מעבד-לוח אם-זיכרון לשלב עם כרטיס מסך GTX 1080 TI העיקר שלא יגביל את הGTX 1080 TI... יש לי מסך 144MHZ G-SYNC ואת GTX 1080 TI יש המלצות ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה והקלטת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב נייד. השימושים הם משרדיים (אינטרנט, מסמכים, וכו'). בגדול חשבתי על מסך בינוני 13.3 בערך, כונן SSD, עדיף מעבד I5 כדי שיהיה רלוונטי ומהיר להרבה שנים (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אפשר גם I3) סוללה סבירה (לרוב ישמש בבית כמחשב ראשי אבל חשוב שידע להיות נייד לפעמים). ללא צורב. אין גם צורך במערכת הפעלה. מבחינת תקציב, מעדיף לסגור את העניין בכמה שפחות (עד 2500 - 3000 ש"ח באילת), אבל מוכן גם לחרוג במידה ושווה. חשבתי על המחשב הזה - לנובו 13.3, עם I5, SSD, 8G RAM, מסך HD. איך המחשב? מבחינת איכות בניה, חיי סוללה? מהבחינות האחרות?האם מישהו התנסה איתו או עם מחשב דומה מהסידרה? והאם יש לכם המלצות נוספות למחשבים ניידים אחרים, בערך באותה הקטגוריה? מתכוו…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתקציב למחשב המיועד לגיימינג ותכנות (חישובי ב-Matlab, עבודה בשפת C ו-Java). מעוניין שהגרפיקה תיהיה באיכות 1080P FHD ולא 4K. בנוסף נדרש מסך (לא 4K), מהו גודל אופטימלי על שולחן סטנדרטי 23-24'' או 27''? האם קירור נוזלי למחשב כזה הכרחי? והאם בתקציב 6K יהיה אפשר לרכוש מחשב שיחזיק ל4-5 שנים הקרובות ויפעיל משחקים ויתן אופציה לשדרוג עתידי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, OVERWATCH, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך, 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-