ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לקחת בעניין ה DDR2 אני צריך לוח אם טוב לא רוצה להיסחף עם המחיר אבל שיתמוך ב DDR2 ומעבד של אינטל כמובן הבנתי שרק הם תומכים בלוחות של DDR2 וכרטיס מסך PCI-EXPRESS טוב לא משהו בשמיים משהו נחמד מחיר בסביבות 2000 ש"ח + מחכה לתשובות תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט ואופיס. רצוי שיהיה קל ודק. על מה הייתם ממליצים?'
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני צלם ועורך. מחפש מחשב נייד חדש. מצאתי שני ניידים והבנתי שהם עשויים להיות בעיתיים. האחד Dell XPS 15, אך הבנתי שלא חסרים לו בעיות בעקבות Quality control מאוד ירוד. בעיות של Backlight bleeding, Ghosting, Coil whine, crackling speakers, ובנוסף הבנתי אף שחלק מהמחשבים שיוצרו, פשוט לא יושבים כמו שצריך על השולחן. השני Macbook Pro החדש. שלפי הבנתי והבדיקות שעשיתי, המחשב החדש מראה ביצועים הרבה יותר פחותים מהדגמים הקודמים שלו. וכמובן, זה מעבר למערכת הפעלה אחרת שלא מפריעה לי אם המחשב היה נותן את העבודה. אני צריך מחשב מהיר, אמין, שנותן ביצועים טובים ואמינים. וללא בעיות אקוטיות סטייל ה Dell XPS 15. אני צריך מעבד I7 Quad core 32RAM 1GB SSD …
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3,500 עד למחיר מקסימלי של 4,000 ש"ח. היעד: - קריאת סרטי FULL HD באופן נקי ויפה. - חיי סוללה ארוכים לטיסות ונסיעות ארוכות. - משקל קל ככל האפשר - קל לנסיעות. - משחקי NEED FOR SPEED. - קראית WINDOWS 7 ULTAMTE באופן נקי וחלק.. בין הפריטים החשובים ביותר: *מסך רחב WOLED *מסכי FULL HD *מסכי 15-17 אינץ' *זיכרון מקסימלי של 4GB *חיי סוללה ארוכים במיוחד *משקל קל ככל האפשר *כרטיס גרפי חזק ככל האפשרי למשחקיי NFS ו-GTA עתידיים ולסרטיי FULL HD. *שיכלול מעבד חזק ככל האפשר.. *נפח ארדיסק גבוהה ככל האפשרר בשביל להכיל כמות רבה של סרטיי HD FULL - 1080P - חשוב ! *בנוסף אם יש צפי למחשב נייד טוב שצפוי לצאת בקרוב (השנה) עם המאפיינים שרשמתי, אשמח לדעת ואחכה ככל …
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתחיל עכשיו ללמוד כסטודנט ואני מחפש נייד בטווח מחירים של 450 -600 ש"ח השימוש יהיה לאופיס ואינטרנט בלבד רצוי שיהיה קל וכמה שיותר נוח לנשיאה וגם לא גדול וגם שיהיה חסכוני בחשמל. המסך יהיה 15" אבל עדיף 17" אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה דו ליבתי של דר' פנרין ומקלדת של מונטבינה אני רוצה את המחשב בשחור. מצאתי כמה, תגידו לי מה דעתכם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSE21802253LW המחשב הזה קצת יקר אבל נראה נחמד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1986&CatCode=315 זה השני שהוא קצת יותר קטן אבל יקר יחסית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=287 אהבתי את המסך שלו שמסתובב לצדדים ולא רק למטה ולמעלה אני מתלבט בין T8100 ל לווינדוס ויסטה מה ע…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עד 500 שקל שמעתי שה פיוניר טוב מה אתם ממליצים לי מה הכי טוב לקנות היום !
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-