ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
כמה לדעתכם אני יכול היום למכור כזה מחשב לצורך קניית מחשב חדש (כמובן ) אינטל 2.4C 800MHZ BUS אם אני לא טועה ??? ASUS P4P800 DELUX SOUND 5.1 SOUNDMAX, LAN 100 MBPS 2X 256 400MHZ KINGSTON (אני לא טועה זה KINGSTON אבל יכול להיות משהו אחר אבל עדיין טוב כמו SAMSUNG או משהו) :s05: ASUS GEFORCE 4 TI 4600 WESTERN DIGITAL 80GB 8MB BUFFER HITACH 80GB 8MB BUFFER (אני חושב שיש לו באפר לא בטוח) ??? Creative SoundBlaster LIVE 5.1 צורב דיסקים של ASUS כונן DVD של LITON תודה רבה לכולם ואני מקווה שלא שכחתי שום חלק . בתודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
Hard disk: Samsung SV2002H 20GB זיכרון: 256MB DVR מעבד: Intel Pentium 4 CPU 1.60 GHz כרטיס קול: soundMAX integrated digital audio, analog devices כרטיס מסך: NVIDIA RIVA TNT2 model 64 / model 64 pro אני מחכה לאינפרומציה על לוח האם, ומה זה לעזאזל זכרון DVR??? אפילו הערכה גסה תעזור פה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחשבים: 1: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS EN9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: Samsung HD322HJ 320GB 7200RPM 16MB cache ספק: EZcool 450W, דגם ATX-450 JSP, מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: AC Alpine PRO 7 2: מעבד: E2180 זכרון: 2GB DDR2 800MHz לוח אם: ASUS P5KPL-VM כרטיס מסך: ZOTAC 7200GS 512MB DDR2, יש DVI D-SUB TV-OUT קירור שקט קשיח: Seagate 250GB 7200RPM 16MB cache ספק: ZEUS 520W, דגם PS520GW , מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: ZALMAN SZ 3: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1GB DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V קשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מארז לא לבן פשוט אבל גם לא משהו מיוחד...קצת צבעונ ועם חיבורי USB מקדימה...לא הצלחתי למצוא את שם החברהו PSU 400W Generic (עושה קצת רעש...) BioStar p4sad Intel Celeron 1.7 256MB DDR 333MHZ GeForce 4 MX440 128MB LG CD-RW 52X24X52 DVD Drive Floppy Hard Disk 40GB ATA בנוסף רציתי לדעת בנפרד כמה שווה היום המסך MAG 786PF. תודה מראש, יוני
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תקציב 5K יש לי העדפה ל920 I7 אבל אם מישהוא ימליץ לי על משהוא אחר זה יתקבל בברכה המחשב אמור להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של מסך 22 אינצ' (רצוי שלכול החלקים יהיו אופציות עתדיות) אני גם לא מתכנן לעשות OC רציתי גם לשמוע מה אתם חושבים על לוח ASUS P6T DELUXE
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר , הנה הדרישות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש''ח אם אפשר לנסות להגיע ל-5000 ש''ח , אבל אם צריך אז אפשר להגיע ל-5500 ש''ח ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג , משחק קבוע World of Warcraft - Cataclysm וכל משקי המירוצים החדשים וכמובן שימוש יומיומי כמו גלישה , צפייה בתמונות ווידאו יש לי מסך דגם Samsung SyncMaster T220P גודל 22'' שהרזולוציה שלו היא 1920x1200 כמובן שאני רוצה לשחק במשחקים החדשים ובהגדרות גרפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד היקפי. …
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב נייד שיענה לי לצרכים הבאים: עיסוק מרכזי: גרפיקה, גרפיקה תלת מימדית, תכנות ובניית אתרים. (תוכנות חובה שירוצו בו טוב- photoshop cs2, 3D studio max, flash mx, visual studio, ויתכן שתוכנות דומות בעתיד...אבל חשוב לי שהתוכנות הללו יטוסו עליו ביציבות...) מחיר : 5000 +- כרטיס מסך נורמאלי (לא חובה משהו מטורף אבל לא פשוט) מערכת הפעלה: winXP pro חשוב שהמחשב יהיה יציב ולא יעשה בעיות ושיחזיק לי גם מבחינת המהירות לשנים הבאות. (אני לא רוצה שתצא תוכנת תלת מימד בעתיד שלא תעלה עליו או שלא תזוז עליו כמעט בגלל העומס) הלכתי לברר קצת בחנויות ואמרו לי האנשים שם (אני לא יודע אם הם באמת מבינים בזה, אבל הם אמורים להשמע כאילו שהם מבינים.. מה שאני כן יודע זה שאני לא מבין בזה אז תעזר…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב נייד (+הפנייה לחנות) עד 6000 ש"ח - לעבודה משרדית. דגשים: - אמין - זמן סוללה טוב - לא כבד מדי - אינטרנט אלחוטי טוב - מסך 4:3 - כולל תוכנות חוקיות: windows xp , office תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום את מהחברים שלי נוסע ללמוד בחו"ל ומעוניין לרכוש בארץ מחשב נישא, הבעיה היא שהתקציב שלו הוא סביב 4000 שח, אז לפי דעתי זה תקציב מצחיק למחשב נישא, כי מה שאפשר לקנות בזה זה רק ג'אנק ישן, ומחשב סביב מתחיל סביב 5700 מינימום, אז קיוויתי שתוכיחו את טעותי ותציעו לי נישאים בתקציב הנ"ל... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק למשחקים מהיר וטוב אני קונה אותו ב ksp תציעו לי את המפרט הכי טוב בעינכם מאתר ksp לא כולל מסך!
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני כשבועיים נבנה לי מפרט, המפרט הבא מהאתר KSP מפרט מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מחיר: 240 ש"ח ספק ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W מחיר: 420 ש"ח צורב DVD Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מחיר: 220 ש"ח מסיבות שונות עדיין לא הספקתי ללכת לקנות את המחשב ואני מתכוון ללכת בשבוע הבא.. עכשיו נכנסתי לאתר www.iqpc…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט בשביל חבר(שמשום מה לא הצליח להרשם) התקציב סביבות ה6000-7000 ש"ח רק המחשב בלי ציוד היקפי ומסך,עדיף מזיגזאג. המחשב בעיקר למשחקים כבדים. חשבתי על משהו בסגנון הקונרו הזול ביותר עם X1900 או משהו כזה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לצורך עריכת ווידאו בלבד. תקציב בין 4 ל5 אלף תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כבר הרבה הרבה זמן שלא התענינתי במה הולך בשוק היום ואפשר להגיד שאני די תקוע שנה וחצי אחורה. אם היה לי זמן סביר להניח שהייתי גולש קצת ומתעדכן מהר מאוד אבל המצב הוא שאני כרגע בצבא ואין לי זמן לזה בכלל. אני צריך לבנות מפרט ולתת אותו לאבא שלי שיקנה, חשוב לי יותר שתמליצו לי על רכיבים מרכזיים ופחות על מארזים וכאלה בגלל שאין לי מושג מה הולך היום במעבדים, כרטיסי מסך, זכרונות ולוחות אם. למחשב אין יעוד מרכזי רק רצוי שהוא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בצורה טובה בשביל האחים שלי שיוכלו לשים מה בא להם ואני לא מדבר על דרישות של גיימרים או משהו כזה, שימוש באינטרנט, צריבת סרטים אולי, ועבודה משרדית. אני גם צריך הצעה למסך אל סי די טוב. זהו מקווה שלא חפרתי יותר מדי פשוט אין לי הרבה זמן ואנ…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם. הנני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש בתקציב של 7000 ש"ח לא כולל מסך ופריטים נילווים. הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד אינטל 3GHz. כרטיס מסך בסדר גודל של הX600 או הR9800P.אין לי צורך ביותר מזה. זכרון 1024MB DDR 500/400. הרד דיסק 160GB*2 S - ATA. לוח אם תואם. מארז מאובזר ונאה. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים וסרטים. בתודה מראש שגיא כופר. ;D נ.ב מחיר המחשב לא חייב להיות 7000 שקל הוא יכול לנועה בטווח המחירים של 5000 - 7000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-