ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3,500 עד למחיר מקסימלי של 4,000 ש"ח. היעד: - קריאת סרטי FULL HD באופן נקי ויפה. - חיי סוללה ארוכים לטיסות ונסיעות ארוכות. - משקל קל ככל האפשר - קל לנסיעות. - משחקי NEED FOR SPEED. - קראית WINDOWS 7 ULTAMTE באופן נקי וחלק.. בין הפריטים החשובים ביותר: *מסך רחב WOLED *מסכי FULL HD *מסכי 15-17 אינץ' *זיכרון מקסימלי של 4GB *חיי סוללה ארוכים במיוחד *משקל קל ככל האפשר *כרטיס גרפי חזק ככל האפשרי למשחקיי NFS ו-GTA עתידיים ולסרטיי FULL HD. *שיכלול מעבד חזק ככל האפשר.. *נפח ארדיסק גבוהה ככל האפשרר בשביל להכיל כמות רבה של סרטיי HD FULL - 1080P - חשוב ! *בנוסף אם יש צפי למחשב נייד טוב שצפוי לצאת בקרוב (השנה) עם המאפיינים שרשמתי, אשמח לדעת ואחכה ככל …
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתחיל עכשיו ללמוד כסטודנט ואני מחפש נייד בטווח מחירים של 450 -600 ש"ח השימוש יהיה לאופיס ואינטרנט בלבד רצוי שיהיה קל וכמה שיותר נוח לנשיאה וגם לא גדול וגם שיהיה חסכוני בחשמל. המסך יהיה 15" אבל עדיף 17" אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה דו ליבתי של דר' פנרין ומקלדת של מונטבינה אני רוצה את המחשב בשחור. מצאתי כמה, תגידו לי מה דעתכם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSE21802253LW המחשב הזה קצת יקר אבל נראה נחמד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1986&CatCode=315 זה השני שהוא קצת יותר קטן אבל יקר יחסית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=287 אהבתי את המסך שלו שמסתובב לצדדים ולא רק למטה ולמעלה אני מתלבט בין T8100 ל לווינדוס ויסטה מה ע…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
עד 500 שקל שמעתי שה פיוניר טוב מה אתם ממליצים לי מה הכי טוב לקנות היום !
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לשני מחשבים כאלה: 1. לגלישה באינטרנט, אופיס וכו' (בקיצור לעבודה משרדית) בתקציב עד 3000ש"ח כולל מסך. 2. למשחקים. בתקציב עד 4000ש"ח כולל מסך. תודה על כל תגובה והתייחסות. בוקר טוב ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאחותי מת המחשב הישן היא ובעלה לא גימרים ולא מורידים כבדים והם מתלבטים בין נייד תקציבי שיהיה תחליף שולחני לבין מחשב תקציבי אם אפשר ודי ברור שאפשר בנייח הייתי רוצה להכניס כרטיס מסך שמתמודד אם סירטי HD וקצת בקטנה משחקים נגיד כרטיס שתומך בDX10 וסירטי HD אפילו OB חוץ מזה לנייח צריך להכניס כרטיס רשת אלחוטי -לנייד ברור שיהיה גם ככה בנייד אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם יש מודל שמסוגל להתמודד בתקציב הזה אם סירטי HD יש לו עדפה זמני בטריה הרבה פחות חשובים בתודה לעוזרים קרירין
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאווררים, קירור לכרטיס מסך וכרטיס קול. יש לי את הכרטיס מסך Geforce6600GT 128 MB. שני מוארררים שלי התקלקלו לי ואני צריך להחליף אותם דחוף. ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לקנות עד 200 ש"ח. ואם אפשר את המאווררים עד 200 ש"ח בבקשה. תודה מראש Shoq. אני מצתער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זו פשוט אני צריך את הדברים האלו בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהל אנשים ;D אני חדש פה אני בן 21 מהצפון וקוראים לי קובי. בבית יש לי מחשב נחמד פנטיום 4 2.26GHZ קצת ישן אבל די בסדר. אני התחלתי לעבוד בתחנת דלק (עבודה מועדפת עבודה חרא) בכל אופן החלטתי להתחיל לדפוק לילות ואין מה לעשות בתחנה הזאת בלילה. אז חשבתי לי על מחשב נייד לפחות ל 8-7 חודש הבאים ללילות . התקציב הוא 5K משמע 5 אלף שקל לצערי. אבל אני מחפש מחשב נורמלי להרצת סרטים,משחקים ולא פעולה כי אני משחק רק אסטרטגיה,הארד דיסק די גדול וצורב. וכמובן שיהיה כרטיס רשת וכרטיס מסך נחמד, לא צריך משהו מפלצתי.. :-X בסה"כ מחשב שיכול להריץ את כל תוכנות האופיס כי אני מתחיל גם ללמוד וגם יכול להריץ מחשקים בקצב נורמלי וסרטים כמובן... הרבה סרטים. ואם יש לך אתרים של חנויות מומולצת בכיף א…
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות\אזהרות לגבי מחשבים ניידים של דל (בעיקר לגבי התמיכה שלהם..) תודה !
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-