ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,402 דיונים בפורום זה
-
יש שני דגמים שאני מאוד מתלבט בניהם בנוסף גם עלה לי טיפה התקציב ל3500, אם זה פותח אפשרות לדברים קצת יותר טובים. עוד שאלה: הראו לי בבאג מחשב של סמסונג עם מעבד Amd, האם כדאי ללכת על משהו כזה או להישאר עם intel? האופציות שלי הן: (אם יש הצעות חדשות עם התקציב החדש אשמח לשמוע, אם לא מה עדיף מבניהם) vostro 3450 - http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20saleout/saleout-3450-2350m.htm lenovo e330 - http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13033 - מה אתם אומרים על העסקה הזאת - מעבד 4 ליבות של AMD? הנה הדרישות שלי שוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, טיפה פוטושופ. * גודל המסך? מעדיף קטן מ15 אבל לא…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד... אני מעוניין לקנות מחשב לטווח ארוך (שנתיים לפחות) וללא ציוד היקפי, לבית. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים. א. האם יותר זול וטוב לי לקנות מחשב מוכן דרך אתרי מכירות פומביות כמו netaction? ב. האם עדיף לי לבחור בעצמי את רכיבי המחשב? אם כן על איזה מפרט הייתם ממליצים (בסביבות 1500-2000 ש'ח) ואיפה ניתן לקנות רכיבי מחשב? אני מאוד לא מבין בנושא הזה ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו לי מנסיונכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך בדגמים השונים, אבל איזה מחשב נייד טוב יש ב 6000 שקל ? אם אפשר שיהיה מעבד C2D עם 2 גיגההרץ ומעלה, 2 גיגה זיכרון (אם אפשר 4), הארד דיסק 160 (אבל מעדיף מעל 200), ומאיץ גראפי של nvidia בלי התקלה ומסך 15.4" רחב.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
גודל מסך מינימום 15".לא מבריק. משקל וזמן סוללה לא חשובים. יציאות HDMI DVI נפח כונן קשיח גדול מהירות גדולה אחריות 3 שנים בארץ. צורב DVD
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מחשב נייד בשביל דוד שלי. המחשב מיועד לשימוש משרדי. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל (לא חייב זמן סוללה ארוך). על המחשב תתוקן מערכת הפעלה xp . תקציב: 4,000-4,500 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מחשב עד 3000 שח. שיהיה כלול מקלדת מוארת מסך 15.6 , שיריץ משחקים טוב בסגנון gta iv ושיהיה טוב לסרטים גלישה וכו...תודה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צריך המלצה על מחשב עד 3K.לל חריגה! לא ציוד היקפי. המחשב מיעד לתלמיד תיכון לגלישה, סרטים, ומשחקים - שירוצו גם משחקים חדשים. וכל הדברים הרגילים שעושים במחשב. עכשיו אני מתלבט עם לקנות מערכת הפעלה. אז אני צריך שתי מערכות מומלצות: ללא מערכת מערכת הפעלה וכולל מערכת הפעלה. (והכל בסה"כ של 3000 ש"ח - כולל מערכת ההפעלה). אשמח להמלצה על חנות באזור הדרום. תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבר בן 7 והוא כבר התעייף קצת ובנוסף לכך הוא כבר לא יכול להריץ את כל התכנות והמשחקים החדשים ולכן אני שוקל כבר תקופה לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל בקלות יחסית להריץ את רוב או כל מה שיש כרגע בשוק (אני לא מדבר על תוכנות מפוצצות לעריכה או שאר מפלצות שמשתמשים בהן באופן תעשייתי) ויוכל גם לסחוב כמה שנים קדימה כי אין לי את הבסיס הכלכלי להתחיל להחליף מחשב כל שנתיים אז אני צריך שהחלקים יהיו מאיכות טובה. המחיר הוא כזה: מאז שהתגייסתי הצלחתי לחסוך 5000 ש"ח פחות או יותר. על מה תוכלו להמליץ לי במחיר הזה? הבנתי שבפורום הזה משתמשים בכלי של שאלות מכוונות אם כך: (תשובות בכחול) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 שקלים חדשים א) האם לנצל את …
-
- 61 תגובות
- 18k צפיות
-
-
בבקשה שיהיה חזק למשחקים כבדים, ולא חייב מארז מפואר, שיהיה מחשב טוב ושלא יתפוצץ גם מרוב החום
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עצבני ביותר למשחקים לשלוש השנים הקרובות לפחות,יש לי מסך 17 רגיל אולי נחליף בהמשך. מה שאני צריך זה מעבד 4 ליבות.. לוח אם.. כרטיס מסך... זיכרונות.. דיסק קשיח.. ספק כוח+מארז... אני לא צריך לא מסך ולא מקלדת ועכבר
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי לכולם. המחשב הוא לא בשבילי. אני צריך עזרה במפרט של עד 2000 ש''ח ללא מסך. המחשב מיועד רק לאינטרנט וoffice . כמובן שאין צורך ב oc וזה לא מחשב למשחקים. אינטרנט ואופיס נטו. תודה לכל העונים והעוזרים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם: -מסך 17" -2 GB ראם -120GB לפחות בדיסק הקשיח -מעבד C2D תקציב : עד 2000$ שזה בערך 7000 ש"ח אני צריך המלצה גם לדגם ספציפי של מחשב וגם לחנות טובה בארץ שאפשר לקנות את המחשב הזה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים ומרכז הארץ. תודה מראש, ניב
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ בשביל ליצור מוזיקה ולתקלט.. העדפות שלי זה מקבוק פרו אבל אשמח לקבל את דעכתם איזה דגם כדי ואם יש משהו שמתחרה בזה.. בנוסף אשמח לקבל המלצה על כרטיס סאונד טוב שילך עם זה.. מבחינת תקציב זה לא בעיה.. תודה מראש למי שימליץ..!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שבוא אני יכול לערוך סרטים להמיר לפאוור-פוינט לסרט (כמובן וונדאז XP - חבל לי על הזיכרון) תוכנות יש לי הכול הא... וגם צורב מן הסתם אולי 2. יציאות ל2 מסכים, הרדיסק של 250 GB מספיק בהחלט הייתי רוצה שהמחיר לא יעבור את ה2500-3000 תודה מראש משה (לא כולל מסכים ודברים נלבים)
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הדילמה הגדולה שלי מתחילה בגודל (הגודל תמיד קובע ;D). האם לקנות מסך קטן, קומפקטי, קל משקל (ובאמת נייד), או מסך גדול קריא וברור (משנה את כל חווית הצפייה), גדול וכבד. בגדול שמתי את ליבי לשני ניידים עיקריים והם ה- XPS 1330 וה- XPS1710 בדיוק מעלה את הדילמה שציינתי חבל שאין "XPS 15 יכל להוות אולי איזון טוב בין הדרישות שלי... הדרישות הנוספות שלי הן זמן סוללה מקסימלי (בדגמים הללו נפתר עם שדרוג הסוללה), כרטיס Wi-Fi MIMO יכול להיות מצויין. מניסיון של משתמשים (שהיה להם גם קטן וגם גדול), מה עדיף באופן כללי? האם יש עוד אופציות לדגמים שכדאי לבחון? תודה אגב, מתי מגיעים ארצה כל אופציות המפרטים של ה- XPS1330? אם אני אבחר בו, אני אהיה מעוניין במעבד T7500, מסך TrueLife WLED (ולא …
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'. ניתן לחרוג קצת מהתקציב.... תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
התקשציב הוא 4500, צריך משהו עם מעבד 2X2 ומעלה, זיכרון של 2 ג'יגה לפחות, 250 HD, כרטיס מסך 256 זיכרון עצמאי (לא מובנה) וסוללה שמחזיקה לפחות 6 שעות... תודה לעוזרים!! חוץ מזה בדקתי את הHP DV5 1120... אני יכול לקבל אותו ב4400 ש"ח... שווה?? ועוד שאלה, כמה מחזיקה סוללה 6Cell Lithium-Ion?? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-