ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ברגע שמועמס על המחשב (למשל המון לשוניות פתוחות - 42 בדפדפן קרום) המחשב מתחמם ומתכבה. יש 2 אופציות שגורמות לזה לפי דעתי: 1. פאק של המערכת הפעלה, כנראה מזיק כלשהו שנדבק וגורם לזה. הפיתרון - פירמוט. 2. התחממות יתר של המחשב כתוצאה מעומס (או שוב - מזיק) והמחשב מכבה את עצמו. הפיתרון - פיתרון קירור, קרי משטח קירור. ראיתי כבר כמה משטחים בבאג. אשמח לקבל המלצה למשטח שכזה מ: רשת באג, פנדה מחשבים, אייבורי , KSP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, קודם כל אני רוצה לשבח את כל המשתתפים בפורום מאוד הופתעתי לטובה - ישר כוח. לעצם הענין, יש לי שלושה שימושים עיקריים למחשב: א) תיכנות: כלומר ה - Visual studio, וה - MSDN ב) משרדי: office + IE ג) משחקים בד"כ קורה שבמקביל אני גם מתכנת וגם עובד עם ה office אבל אם אני משחק אז שום דבר אחר לא פתוח. הגעתי למסקנה (ורצוי שתתקנו אותי אם אני טועה) לגבי דרישות מחשב: מעבד: P4 3.0Ghz bHT FSB800 לוח אם: אין לי מושג איזו חברה אבל אני רוצה משהו שתומך ב dual channel, lan 100MB, Sb onboard 5.1 or better,firewire-1394, FSB800 זיכרון: 1Gb = 2*512 (רצוי CL2) כרטיס מסך: nvidia 5700 או ATI 9600 או דגמים יותר טובים והשאלות: א) האם נראה לכם מספק? ב) אולי AMD? ג) אילו חברות ודגמים ספציפיי…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הדרישות הן שיהיה כמה שיותר קל, ושהבטריה תספיק לכמה שיותר זמן. הוא ישמש לווארד מיילים ואינטרנט. חשוב לנו שהאחריות תהיה של היבואן הרישמי. הציעו לנו את ה asus eee 1005p האם הוא מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? "13-14 * משקל רצוי? הכי קל שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה איזה, אפילו 320 יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול אני צריך מחשב לעבודה רגילה, לא משחקים, אופיס ואינטרנט. הדגש הוא על משקל ולא לעבור את ה "14. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דרישות: עבודה משרדית כלומר אופיס אינט' וכו אפשרות לחיבור לטלויזיה LCD כמובן חיבור wireless חיי סוללה ארוכים (כלומר כמה שיותר זמן בלי חיבור חשמל) אופציונלי: מצלמת אינט' מובנת וכל זה עד 2.5K
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קל משקל, וכמה שיותר קטן.. אפילו אם זה בא על חשבון גודל המסך. שימושים לא כבדים -וורד ואינטרנט. אם אפשר ללא ויסטה, אבל אם אין ברירה אז אין. תודה, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ(כשני אומר לעבודה אני מתכוון שיעבוד גם מהר ככל האפשר) אדיף עם צורב חבר שלי שוקל לקחת BAREBONE עם מסך LCD במקום נייד אז בבקשה תגידו מה לשים בו.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות זה בכל זאת נטבוק,..פשוט איזה נטבוק הכי ממומלץ\הכי טוב בימים אלו? איזה מעבד אטום הכי חזק? ו 2 ג'יגה זיכרון (יותר מזה לא ישפיע נכון?) תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים Lenovo IdeaPad - Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחשב הוא לאיש עסקים שנוסע לחו"ל כמה פעמים בשנה. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סקייפ, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? עד 13'' * משקל רצוי? כמה שיותר קל. לא צריך בהגזמה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. מכיוון שהמחשב משמש בנסיעות. 6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף עם. * כונן Bluray? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיף 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רק שיהיה עסקי.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בהמשך לhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456139.0 - לאחר מסע הסברים שכנעתי את אחי שעדיף לו להתגמש מבחינת העובי (והפוזה) לטובת מחיר יותר שפוי. כרגע הדרישות הן : נייד ~13 שיריץ אינטרנט סרטים (לא HD אלה איכות רגילה) ושירים בצורה חלקה ומהירה. הוא מיועד לנסיעות תכופות מאוד - מספר פעמים בכל חודש -- לכן הוא צריך להיות קל ודק אבל דגש הרבה יותר גדול לכדאיות. רצוי שיתן כמה שיותר תמורה למחיר. לדעתי הסדר גודל של המחיר צריך להיות באיזור ה600$ אבל מכיוון שהידע שלי בניידים מוגבל מאוד אפשר לחרוג אם יש סיבה. כפי שציינתי בכותרת המחשב יקנה בניו יורק ויוכרז במכס!! (צריך להוסיף מע"מ). אשמח מאוד לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
המחשב ישמש לצפיה בסרטי FHD (יחובר ל- LCD TV), גלישה בנט ואופיס. מחברת ASUS ו- DELL (עם אחריות מלאה של מינימום 3 שנים). יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. WI-FI תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7/8). תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים. אז כמו שהכותרת אומרת,צריך המלצה לנייד 17" בתקציב של 4-4.5K *חשוב לי 17 אינ'ץ -צרכי שימוש: שימוש יומיומי(גלישה באינטרנט,סרטים אונליין) תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
- 2 followers
-
-
אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד במחירים הנ"ל בעיקר לצפיה בסרטים גלישה איזה משחק פה ושם לא משהו רציני מידי לא חשוב כל כך ניידות כי הוא ישמש בעיקר לבית שיהיה כמה שיותר חזק ומתקדם
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית ולא יותר מזה. עדיף מסך גדול, בסיבות ה-15.4 אינץ'. אין צורך בהרבה מקום על ההארד דיסק. שתיהיה מצלמת אינטרנט מובנית וצורב DVD. חשוב שתיהיה לו יציאת VGA כי הוא יחובר הרבה למקרן במהלך הרצאות. המחיר הוא בסיבות ה-2500 ש"ח עם אפשרות לתוספת של עד 300 ש"ח אם זה הכרחי וכמובן שעדיף פחות אם זה אפשרי. בנוסף מצאתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע אם לדעתכם הוא עונה על הדרישות בצורה האופטילית והוא באמת שווה את הכסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מחשב נייד MSI CR500 מעבד Intel® Dual Core Processor T4500 2.3GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce 8200M G זכרון 2048MB DDR2 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM מערכת הפע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-