ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,402 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים ב 5,000 ש"ח כולל ציוד הקפי (זה בשביל חבר). חשבתי להציע לו את המפרט שיש במומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/view/136/
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים ב 5,000 ש"ח כולל ציוד הקפי (זה בשביל חבר). חשבתי להציע לו את המפרט שיש במומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/view/136/
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן ~תוקן~ אני צריך מחשב סוס עבודה לידידה שלי.. בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם היא משלבת פה ושם משחקים וכאלה.. אבל העיקר שהוא יהיה סוס עבודה כמה שיותר מהיר.. הרבה זכרון - חשוב. ורק קופסא וחשוב צורב DVD. בתודה מראש=]]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המפרט לא כולל ציוד היקפי (גם לא צורב) ומסך, מיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, אינטרנט, משחקי פלאש, מוזיקה) חשוב שהמחשב יהיה מהיר כמה שאפשר ולא יהרס אחרי פחות משנה אם אפשר להוסיף הסבר קטן למה בחרתם בכל חלק ספציפי למפרט, פשוט אני כבר ממש לא מעודכן בחלקים החדשים התקציב : 2000 ש"ח, ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם התוספת באמת שווה את זה תודה על העזרה (:
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה על המחשב, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ומשחקים. כרטיס המסך הרצוי הינו 9600 XT. תודה מראש אלדד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בסכום של עד 4000 שקל + - לא כולל מסך ואביזרים נלווים. אני רוצה מפרט חזק למשחקים החדשים. אני לא מעונין באובר קלוק. האם יש כרטיס יותר חזק שאני יכול לקחת ולחרוג טיפה מהתקציב? הרכבתי מפרט ב KSP - האם המפרט הזה טוב? איך הלוח? תודה רבה והמשך יום נפלא
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש.. יש לכם אתר באמת סוס!! אז ככה אני מתכוון לקנות מחשב, אולי לא עכשיו אבל אני רוצה לדעת את הכיוון.. המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים. אין צורך במסך מקלדת עכבר צורב וכונן דיסקטים. תקציב: 7000 ולא שקל יותר \: תודה לכולם!
-
- 62 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חבר של ההורים, צריך מחשב לילד שלו, למשחקים (בן 14). הוא זקוק לכל הציוד, כולל מסך. התקציב רעוע, ודי קשה להעלות אותו, עד 3500 ש"ח (בבקשה אל תחרגו, המצב הכספי שלהם לא מאפשר יותר). חשבתי על המפרט שבמדור מפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/view/87/ אבל לפני שאני ממליץ לו עליו, אפשר להכניס בו שיפורים?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ממכם למפרט משחקים ב 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ניתן לעשות OC אני יודע שהתקציב שלי ממש נמוך אבל תציעו לי את הדברים הכי טוב שאני יכול לקבל... אם בא לכם אז תריצו חיפוש בזאפ ותבנו לפי המחירים שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט עד 3700 בלי חריגה קטנטנה במחיר, המסך יהיה SAMSUNG T220, ככה שאם כבר תוכלו לשים מעבד חזק יותר וכרטיס פחות, כמו HD4870, זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אבא של אישתי צריך מחשב ואני "נודבתי" למשימה. השימושים הם בעיקר אינטרנט, office ועבודה עם מצלמה דיגיטלית. - התקציב הוא כ 4500 ש"ח - חייב שיהיה מסך LCD שטוח "17ברמה טובה - חשוב שהמערכת תהיה אמינה ביותר (אחרת הוא ישגע אותי עם התמיכה) - אין צורך בצורב (יש כבר) - צריך לכלול רשיון והתקנה של Windows XP - צריך לכלול מודם אשמח גם לקבל המלצה על חנות טובה באיזור המרכז - הדגש הוא על שרות ואמינות. אולי אפילו אם יש אופציה להרכבה והדרכה בבית הלקוח (כי לי ממש אין זמן לזה). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-