ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה
-
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי לפני כמה ימים פוסט בנושא המחשב שאני מחפשת (בתקציר מחשב למורה וסטודנטית . שיצליח להתמודד עם מצגות כבדות זום ותוכנות ללמיד מרחוק זה המפרט אשמח לדעתכם "14 HP Laptop -cf3010nj מק"ט10030452 משקל1.47 ק"ג צבעכיסוי ובסיס בצבע לבן שלג, מסגרת למקלדת בצבע לבן שלג, הדפס מוברש אנכי. מותגHP סוג בלוטוסערכת Realtek RTL8821CE 802.11 b/g/n/ac (1*1) ו–4.2 Bluetooth מערכת הפעלהWindows 10 Home 64 ProcessorIntel Core i5–1035G1 (תדר בסיס של 1.0GHz–3.6GHz עם טכנולוגיית Intel Turbo Boost, מטמון של 4 6MB ו- L3 ליבות). נפח זיכרון8GB סוג זיכרוןDDR4–2666 SDRAM נפח דיסק קשיח256GB סוג דיסק קשיחPCle NVMe M.2 SS…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבזק נותנים הנחה די משמעותית. אני מחפש לקנות נטבוק די מזמן. הסוללה של הנייד שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן, יש לי בעיות עם המקלדת והוא די גדול לצרכים שלי היום. כמו כן אני קצר בתקציב. לכן אני חושב ללכת על זה. מה דעתכם? איך המחשב הזה? שווה משהו? זמן סוללה? איכות מסך וכאלה? הכי חשוב - האם ניתן להוסיף לו זיכרון בכמות משמעותית? 1גיגה זה לא לעניין.. ועוד משהו - ראיתי שיש צמד מתכנתים שהתאים את אנדרואיד לרוץ על eeepc כולל דרייברים להכל. איפה אני יכול להוריד את הגירסא הזו של אנדרואיד? במידה ואני מוצא אותה להורדה אני אקנה את הeeepc. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עריכה- במקום לפתוח נושא חדש אני משתמש בנושא הישן שלא ענו עליו. השאלה החדשה היא כאן יותר למטה. תודה. נמכר במחיר שנראה לי טוב יחסית למפרט (~2300), DELL יותר יקרים באיזה 100-300 ש"ח מה שמעלה שאלה לגבי אמינות אסוס. תודה. נ.ב ברשת לא מצאתי הרבה חומר. נ.נ.ב למטרות סטודנטיאליות וגלישה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי לעצמי. המפרט מיועד לגיימינג והמטרה היא מפרט שיריץ בקלות את כל המשחקים החדשים ביותר וגם שיחזיק כמה שנים טובות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪205 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אני מאמין שהתקציב ככה"נ גבוה יותר ממה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם חלונות רבים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 0 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, 10 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת שווי של מחשב יד שנייה שקניתי מחו"ל(גרמניה): מארז: Lian LI PC-C60A מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 6x3,2 Ghz לח אם: ASUS M5A99xEvo RAM: 8GB RAM Corsait Vengence CL9 כרטיס מסך: Sparkle GTS450 1GB קירור פסיבי ספק כח: be quiet! 430 W 80 plus LG GH24NS90:DVD יש גם ערכת קירור שאמורה להיות שקטה יותר מהרגילה אבל אני לא יודע פרטים על זה(אני חושב שזה של skythe). אשמח גם לדעת האם לדעתכם המחשב יהיה מתאים לגיימינג בינוני ואם לא מה כדי לשדרג בו. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר טוב שלי חוזר מחו"ל בעוד מספר ימים והזדמן לי לרכוש דרכו נייד. בקניון שהוא עובד יש חנות של רשת bestbuy אז נכנסתי לאתר שלהם והתחלתי לסרוק טיפה את האיזור. מהידע המועט שיש לי הבנתי שהניידים של dell אמינים ובעלי ביצועים טובים. המחשב הוא מסדרת inspiron 1252 עם מעבד T5750 במהירות 2.00GHZ, זכרון פנימי 3G, הארד דיסק SATA 250G, מסך 15.4" שאר המפרט נמצא בלינק הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1210982227895&type=product הנייד עולה 700 דולר (אני מניח שזה לפני מס קנייה).. היעוד העיקרי שלו הוא ללימודים (אופיס, תוכנות תיכנות) וגלישה ברשת (מסנג'ר, תוכנות שיתוף), צפייה בסרטים ומוזיקה. למשחקים אני בטוח שהוא לא יועיל לי עקב כרטיס מסך פנימי. עכשיו ביחס למחירים בארץ אני יכ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המיפרט אמור להיות טוב למישחקים ברמה נחמדה,כמו harry potter ודומיו ולא למישחקים כמו doom3 עם כל האפקטים האפשריים. בקיצור שיאפשר לשחק מישחקים לא ברמה הגבוהה של היום אלא ברמה סבירה. לגבי מיקלדת ועכבר,המחשב שלהם (pentium1 ) כולל מיקלדת ועכבר ושאלתי היא האם העכבר והמיקלדת יוכלו להיתחבר למערכת החדשה(אני לא יודע מה החיבורים,אם הם הישתנו מאז),אם כן,אז לא צריך את שניהם. דיסק קשיח מספיק אחד קטן(40). כרטיס קול,משהו טוב וזול. לגבי הזיכרון(וכמובן בהגבלת המחיר)אני צריך זיכרון שיאפשר להריץ XP. לא צריך sata או raid. ואם אפשר שהמחיר יהיה נמוך מ- 2500. כמו כן,אם אפשר,שהמיפרט יהיה מחנות באיזור הצפון(חיפה) או לחילופין מאיזור הגולן(למרות שניראה לי קלוש,העניין). ד.א. http://www.hwzone.co.il/co…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, אשר נבנה ע"פ מפרט שהומלץ לי על ידי חברים הפורום לפני שנתיים +. לאחרונה התחיל להיות מורגש צורך בשדרוג, בעיקר במשחקים חדשים אך באופן כללי הכל מרגיש קצת outdated לאחר שהשתמשתי במחשב חדש של חבר. אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים ומדיה. התקציב לא ידוע, אני מעדיף לשדרג את מה שצריך על מנת שיהיה לי "שקט" לפחות לשנתיים, ומטרת השדרוג היא בעיקר בשביל מהירות בהפעלת המערכת הפעלה לאחר אתחול, ו 2-3 משחקים קבועים (כונן SSD?) הרצת משחקים חדשים בהגדרות גבוהות (כרטיס מסך?) וחיבור מסך נוסף (עוד זיכרון?) להלן המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מזל שהמחשב שלי שבק ממש לפני Black Friday 😅... תקציב - 2500-3000, ניתן לחרוג מעט אם משתלם ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- שרת פלקס ועריכה גרפית ווידאו (בעיקר פוטושופ, קצת פרימייר/אפטר אפקטס- רזולוציית FHD) ציוד היקפי - צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חייב להיות חלק מהמחשב, אבל אם יש המלצות- זה יהיה מצוין רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - מעדיף שכן גודל - אין ממש הגבלה. מעדיף קומפקטי. איו צורך בתאורה מערכת הפעלה - כן, וינדוס 10 (לא ממש בקיא בסוגי הגרסאות) העדפה לחנות/אזור קניה - אזור המרכז (פתח תקווה). אין חנות ספציפית אבל חשובה לי האחריות ונורמות השירות (הייתי מעדיף מחשב עם אחריות בבית הלקוח) …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לעצמי תקציב של 600-650 שקל לוח ומעבד ואני לא רוצה לחרוג מ 650 שקל , על הנייר ההבדל בין המעבד שלי למעבד שאני רוצה לרכוש גדול בפועל אני אני ארגיש הבדל בביצועים ? ההבדל בין 2 המעבדים גדול כמו בתמונה ?
-
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב נייד איך אני מפרמט לו אותו אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930G יש דרך קלה יותר מאשר פירמוט רגיל והתקנת דרייברים....אמרו לי שזה גם לא אפשרי לעשות פירמוט כמו במחשב נייד זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה מה שהאתר מציע: מעבד Intel Celeron D 320 - 2.40Ghz Prescott , 256kb 533MHz FSB - BOX - with stock fan 450 לוח אם SiS 661FX - Asus P4S800-MX - M.ATX, Onboard VGA/Lan/Sound - 3Y Warranty 410 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230 דיסק קשיח ATA - 40GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 345 צורב רגיל ? כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 רמקולים 0 מארז Compucase CI-6CS3 + HEC-300ER Black 220 ספק כח כלול במארז 0 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 55 מקלדת Compaq Multimedia PS2 BLACK 45 מסך Samsung 793DF 725 סה"כ 2480¤ מה…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תיכננתי כבר לרכוש את ה-STUDIO 1537 P8400 MHD4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm למרות שהתאכזבתי שהוא בא ללא מקלדת מוארת וללא קורא טביעות אצבעות, ואז נתקלתי בדיון הבא http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=286942 על הבעיה עם הכפתורי מגע-רגישות שנתקעים בפאנל ועושים בעיות, שאין לה פתרון וזה משהו שכן DEAL BREAKER בשבילי אז אני מחפש מחשב אחר כעת לצערי, למרות שממש אהבתי בו את השילוב של המסך LED, המפרט ברמה מאוד גבוהה, המראה והפיצ'רים הנוספים שיש בו... המחשב שאני מחפש: התקציב הועלה ל-6K מבחינה "עסקית": ינויד ברחבי הבית, בין בתים, בין בית-אוניברסיטה (מדמ"ח), בין בית-עבודה (להציג עליו ולהריץ עליו הדגמות) מבחינה "ביתית": מולטימדיה של הרבה סרטים…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקים בעיקר קלים למשל פיפא, צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף שיהיה קטן 13.3 - 14 כיוון שאני נוסע הרבה במהלך היום ברכבת וכאלה ואני אשמח להשתמש בו האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו סטנדרטי יספיק (4-5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אני מעוניין בSSD אז כנראה שאת המדיה אשמור בכונן חיצוני * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (בשאיפה להתקין Win8) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-