עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by נועם פחימה,

.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח Bozoglo
    Started by אורח Bozoglo,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by ranrubin1,

היי חלקי מחשב כמו מעבד / לוח אם / זכרונות ראם/כרטיס מסך שווה להזמין מאמזון ? לא מדבר על מחשב שלם אלא על מה שציינתי.. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי להחליף מעבדד+לוח אם+זכרונות ושוקל להזמין דרך אמזון

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Kakadu,

שלום רב, מעוניין להחליף למחשב (לוח/מעבד/זיכרון). עם זאת, חשבתי להזמין את החלקים מהאינטרנט ובכך להזמין רכיבים איכותיים בזול. האם למישהו יש ניסיון אם הזמנת חלקים מהאינטרנט ? ברצוני לדעת מהיכן הכי כדאי להזמין... (Aliexpress/eBay/Amazon atc). תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  6. ערב טוב אני עובד המון עם פוטושופ ומעוניין לקנות מחשב נייח שיעבוד טוב עם הדרישות של התוכנה התקציב שלי הוא בין 3000-4500 ש"ח רק למארז ואני מעוניין להשיג את הטוב ביותר במחירים האלו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yesof,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…

8. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו (y50-70 עם 860gtx) בזמן האחרון בזמן שאני משחק במשחקים אני שם לב שיש לי צניחות של FPS , למשל משחק כמו cs:go יכול לרות על 190 fps ושנייה אחרי הfps יכול לצנוח ל30-20 לכמה רגעים... ניסיתי לעדכן דרייברים , לנקות אבק ולפרמט את המערכת וכל אלו לא עזרו. האם ייתכן שהחלפת הדיסק הקשיח המכני שלי בדיסק קשיח בטכנולוגיית SSD תפתור את הבעיה? תודה רבה מראש לעונים (:

9. היי חבר'ה. המון זמן לא התעסקתי בתחום ולכן הפעם אני זקוק לעזרתכם... המחשב הנייח שלי, ששרד לא מעט זמן (חגג כבר שנה שביעית) בהם הוא עבד קשה, כבר צריך לצאת לפנסיה. אני מחפש מחשב נייד איכותי, לגלישה באינטרנט (די מסיבית...לפעמים כמה עשרות כרטיסיות), צפייה ישירה, אופיס ועבודות, וגם עדיף שיהיה לו כרטיס מסך בסיסי (לא קריטי). מה שכן חשוב זה שתהיה מקלדת גדולה ומסך 15.6 טוב, סוללה טובה, איכות חומרים, משקל נורמלי ובעיקר שיהיה נוח, מהיר... מחשב שקל וכיף לעבוד איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שיהיה מחשב טוב... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית…

10. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד, עכשיו יש לי התלבטות אחרונה לגבי האם לקחת PC או MAC. ההפרש במחיר הוא כ2000 ש"ח. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל משקל ושיראה טוב גם מהבחינה החיצונית. חשוב שהסוללה תחזיק מעמד טוב, אני מתכוון ללמוד תכנות (פייתון/JAVA), לא הולך לשחק איתו משחקים בכלל. אולי אגע טיפה בפוטושופ גם. חשבתי ללכת על האופציה הבאה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&kg=&list=1&sort=1&glist=0&uin=39363&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= באילת המחיר הוא כ3900 ש"ח. עכשיו אם ללכת על הMacBook PRO זה תוספת של כ2100 ש"ח. האם זה שווה …

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by OrBen91,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by lior5,

אני מחפש מחשב חדש עבורי, צרכים: כתיבה office כבד, וסרטים צריך מסך שיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות (יש ניידים עם מסך כמו לקינדל?) ובטריה ארוכת טווח מאוכזב מאוד מהלנובו יוגה 500 שיש לי, על הפנים מתלבט אם לעבור ל MAC כל שהוא בקיצור מחשב חזק ואמין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…

15. שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by serg90,

היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …

17. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אורח תום
    Started by אורח תום,

Intel Core i7 7700K - מעבד - אינטל Arctic Freezer i11 CO - 165 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16760 - מאוורר למעבד GA-Z270X-Gaming 7 - לוח אם - אינטל Antec VSP-5000 - 222 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/15811 - מארז מבודד רעשים +Antec PSU 550W Neo Eco Modular 80 - 255 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16894 - ספק כוח DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked - 234 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16979 זכרון - כמות: 2 Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - 1699 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/17597 - כרטיס מסך SSD 256GB - כונן - אינטל Seagate HDD 2.0TB 64MB SAT…

21. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by מתחכם,

1. מה התקציב המקסימאלי? נגיד 2000 ש"ח לרכיבים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עלות חלקי תועלת= מינימלית) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג לפי הצורך ללא הגבלה, אבל אני לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי- אופיס, גלישה, צפיה קלה. לעיתים: עריכה גרפית בפוטושופ. (אולי בעתיד הקלטת אודיו, לאחר רכישת כרטיס קול חיצוני) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגיל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אני מחפש לקנות MacBook Pro עם מסך 13 אינץ' , רציתי לדעת מהיכן הכי זול לקנות כזה באילת? ומה טווח המחירים פחות או יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים