ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה למפרט מחשב בתקציב עד 7000-8000 ש"ח בלי מסך,מקלדת,עכבר וצורב dvd אני בעיקר משתמש במחשב בפוטושופ,אילוסטרייטור וסולידוורקס. בקשר ל oc אני לא כל כך מתמצה בנושא הזה אז אם תוכלו להמליץ אם כדאי או אני אשמח תודה לכל מי שמגיב
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא בדקתי את כל הנושא הזה אז אני לא כל כך מעודכן. אני צריך מפרט שאין לו ייעוד ספציפי, כלומר הוא צריך ליהיות חזק מספיק בשביל תוכנות כבדות שאוליי יתחשק לי לשים, מתאים למשחקים (כבר מלא זמן שלא שיחקתי אז אני לא יודע מה הדרישות היום ) אבל ברור לי שכרטיס מסך חזק הוא חלק מהם. המחשב צריך להתאים לאינטרנט, מוזיקה, עריכה וצריבה של סרטים (צורב די וי די)ושימושים יום יומיים. אני מדגיש שאני לא גיימר מטורף וסביר להניח שעל המחשב הזה גם לא ייצא לי לעבוד יותר מדי...הוא יותר בשביל האחים....ולכן חשוב לי שיהיה מפרט חזק ושאם הם ירצו לשים איזה משחק בעוד שנה שנתיים שהוא ירוץ כמו שצריך....כרטיס קול לא צריך ליהיות משהו מיוחד, הבנתי שהכרטיסים שמגיעים על הלוח טובים מספיק, ציוד היקפי לא …
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב עד 5000-5500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) כולל מסך עם עדיפות לדק המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים ואני מתכוון לעשות OC בעתיד, לא משנה על מה המחשב מבוסס AMD או INTEL ותהיה אפשרות לשדרוג צריך שהיה כרטיס מסך טוב וכרטיס טלויזיה פשוט או שאפשר לשלב בנהים וכונן DVD
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברה בבקשה תמליצו לי על מחשב חזק חזק לגיימרים. העדפה של כרטיס מחשב של G FORCE בלי מסך בלי מקלדת ועכבר רק המחשב עצמו תודה ובבקשה רק מי שמבין שיענה לי
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח ניתן לחרוג בגבול הטעם הטוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המרת קבצי וידאו 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא משנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור צפון עד הקריות/חיפה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכנות, סרטים, מוזיקה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008, java 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, לא חשוב גודל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, רק הרכבה במעבדה.9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אין חנות מועדפת. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כ…
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למטרות עבודה עם גרפיקה תוכנות כגון: PHOTOSHOP FREEHAND FLASH. ואולי גם קצת גרפיקה ממוחשבת. השאלה היא איזה מחשב יכול לענות לצרכים הנ"ל. באיזה רכיבים כדי להשקיע כשמדובר בצרכים כאלו? התקציב לא יותר מ 3500 לא כולל מסך ועדיף AMD. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט מחשב, 5 אלף שקל, עם מסך LCD, מקלדת עכבר, מטרת גיימינג. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים ב 5,000 ש"ח כולל ציוד הקפי (זה בשביל חבר). חשבתי להציע לו את המפרט שיש במומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/view/136/
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים ב 5,000 ש"ח כולל ציוד הקפי (זה בשביל חבר). חשבתי להציע לו את המפרט שיש במומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/view/136/
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן ~תוקן~ אני צריך מחשב סוס עבודה לידידה שלי.. בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם היא משלבת פה ושם משחקים וכאלה.. אבל העיקר שהוא יהיה סוס עבודה כמה שיותר מהיר.. הרבה זכרון - חשוב. ורק קופסא וחשוב צורב DVD. בתודה מראש=]]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המפרט לא כולל ציוד היקפי (גם לא צורב) ומסך, מיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, אינטרנט, משחקי פלאש, מוזיקה) חשוב שהמחשב יהיה מהיר כמה שאפשר ולא יהרס אחרי פחות משנה אם אפשר להוסיף הסבר קטן למה בחרתם בכל חלק ספציפי למפרט, פשוט אני כבר ממש לא מעודכן בחלקים החדשים התקציב : 2000 ש"ח, ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם התוספת באמת שווה את זה תודה על העזרה (:
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה על המחשב, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ומשחקים. כרטיס המסך הרצוי הינו 9600 XT. תודה מראש אלדד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בסכום של עד 4000 שקל + - לא כולל מסך ואביזרים נלווים. אני רוצה מפרט חזק למשחקים החדשים. אני לא מעונין באובר קלוק. האם יש כרטיס יותר חזק שאני יכול לקחת ולחרוג טיפה מהתקציב? הרכבתי מפרט ב KSP - האם המפרט הזה טוב? איך הלוח? תודה רבה והמשך יום נפלא
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש.. יש לכם אתר באמת סוס!! אז ככה אני מתכוון לקנות מחשב, אולי לא עכשיו אבל אני רוצה לדעת את הכיוון.. המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים. אין צורך במסך מקלדת עכבר צורב וכונן דיסקטים. תקציב: 7000 ולא שקל יותר \: תודה לכולם!
-
- 62 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חבר של ההורים, צריך מחשב לילד שלו, למשחקים (בן 14). הוא זקוק לכל הציוד, כולל מסך. התקציב רעוע, ודי קשה להעלות אותו, עד 3500 ש"ח (בבקשה אל תחרגו, המצב הכספי שלהם לא מאפשר יותר). חשבתי על המפרט שבמדור מפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/view/87/ אבל לפני שאני ממליץ לו עליו, אפשר להכניס בו שיפורים?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ממכם למפרט משחקים ב 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ניתן לעשות OC אני יודע שהתקציב שלי ממש נמוך אבל תציעו לי את הדברים הכי טוב שאני יכול לקבל... אם בא לכם אז תריצו חיפוש בזאפ ותבנו לפי המחירים שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-