עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב ככה אני מתכננן מערך CROSSFIRE של HD4850 אני צריך המלצה למעבד ולוח שיחזיקו את המערך הזה ולא יהוו צוואר בקבוק בעתיד. האם יש מעבדים שמסוגלים להחזיק את המערך הזה היום במחיר כזה או שצריך לחכות? יש לי ספק 550 טוב, לא לדאוג..

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. חבר שלי קונה מחשב מחו"ל (ארה"ב) והוא צריך מעבד, לום אם וכרטיס מסך, אז תרכיבו את המפרט באתר אמריקאי. מעבד amd, סוקט 939. יש הבדל גדול בין 3000 ל-3200? לוח אם אין לי מושג, אבל nforce 4 כרטיס מסך 6600gt, איזו חברה הכי משתלם לקחת? המפרט למשחקים ואוברקלוק.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אז ככה אני צריך המלצה למעבד, לוח אם וספק כוח למחשב... כרגע יש לי מעבד 3.2Ghz ולוח של אסוס (סוקט 775) אבל אני מתעסק עם מוסיקה ואני צריך מעבד דואלי. לגבי תקציב אני צריך משהו טוב לא הכי יקר בעיקרון אם תוכלו תתנו לי כמה שאני יוכל לעשות השוואה. עדיף שהמפרט יהיה מקיי אס פי זה קרוב לי לבית תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Verti,

אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  5. הדרישות: הולכת להיות מערכת הפעלה 64BIT. מרובע ליבות. (אני משתמש בתוכנות שצורכות ריבוי ליבות) אני כנראה אשחק קצת , אבל לא בצורה רצינית וגם לא חשוב לי לשחק ברזולוציה הכי גבוהה או הגדרות הכי גבוהות. לא זקוק לCROSSFIRE או SLI. לא הולך להיות OC !!! 4GB זכרון אם אפשר אפילו יותר (אני עובד עם VMWARE). המחשב שוכן במקום קריר והמארז מאוורר אז אני לא צריך תוספי קירור למיניהם. אני אצטרך גם ספק חדש (למען הספק-כח אומר שבמחשב יהיה ATI 4850 ,250GB , צורב אחד , ועוד כמה קשקושי USB קטנים) תקציב : 3000 אפשר טיפה יותר אם מישהו יהיה יצירתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. הנייד שלי מקרטע רצחח אני רוצה להגדיל זיכרון ואולי גם להחליף הארדיסק יש לי פוג'יטסו אמילו 1.8 512 זיכרון פנימי להגדיל ל2 בערך אם יש למישו המלצה למעבדה עם מחירים נורמלייים והכי חשוב אמינות ושירות תודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  7. ראיתי שבמפרטים המומלצים אין מפרטים לשרטוט, רק לגרפיקה אז אשמח לעזרה, תקציב: 2800 ש"ח ציוד הקפי: לא תוכנות: לא המחשב יעבוד על תוכנות שרטוט כגון: SolidWorks 2010. Solidcam, cabinet vision, imos תודה רבה.

8. Started by Mr. Slave,

מחשב המיועד בעיקר למשחקים, סך הכל 5000 ש"ח לא כולל מסך. דברים שאני צריך - - כרטיס קול לא משנה לי, שיהיה מה שבא עם הלוח אם. - צריך שיהיה צורב דיוידי - לפחות 512 זיכרון - הארדיסק של 120 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. כרטיס מסך בינוני (בסביבות ה-450 ש"ח). תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום , אני צריך המלצה למפרט עד 3000 שקל שמטרתו העיקרית זה לימודים. מה שאומר שהוא צריך להיות שקט , לא כבד יותר מידי , עם זמן סוללה של נגיד 6-8 שעות עבודה ברצף . למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - לימודים (בעיקר וורד ופאורפוינט + אינטרנט) * גודל המסך? לא משנה לי - שיהיה בגודל סביר ככה שיהיה נוח לקרוא ממנו. * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , 6 -8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? נגיד 100gb - מה שנכנס בתקציב. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. המחשב בעיקר להורדת סרטים, גלישה וכו'... המשחק לא למשחקים... כרטיס מסך שיכול להריץ דברים בסיסיים יספיק.. צריך כמובן שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן... ושיעמוד יפה בהפעללת תוכנות רבות בבת אחת... תודה אהה.. וחשוב... שיהיה מIQPC...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה אני צריך הצעה למפרט יש לי תקציב של 3K מה שאני יעשה בעיקר עם המחשב זה משחקים קלים ,הורדות ועריכה גרפית רק אני רוצה את GTA IV זה המשחק היחיד הכבד שאני רוצה אני מעדיף שאני יוכל להשתמש בו לאורך זמן לפני שאני אצטרך לשדרג חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode= יש לו מעבד 4 ליבות שיספיק לי לאורך זמן ואחלה כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

אני רוצה שזה יהיה מחשב תותח וחזק יתאים טוב למשחקים אבל אני לא גיימר. כמה דגשים: הלוח אם חייב להיות טוב מאוד ושיתאים לחומרה העתידית(שיהיה תומך בכפולי ליבה של AMD) הכרטיס מסך חייב להיות: X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מינימום 1gb זיכרון הארדיסק 120-160 גיגה SATA2 ומסך LCD 17 בזמן תגובה של ms8 (לא חייב להיות מותג רק שיהיה טוב ואיכותי) ואם אפשר שיהיה אפשרות ל OC טוב בעוד חצי שנה ככה ובלי ציוד היקפי נ.ב לנסות לא לחרוג מהתקציב אבל אם כן רק ב מאה מאתיים שקל לא יותר

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by pringles,

אז ככה צריך מפרט של אינטל איאפשר AMD חבר לא מעוניין(אחרי שהוסבר מיליון פעמים ש עדיף בעקבות התקציב) אז היעוד הוא למשחקים אבל לא הכי כבדים... בסיגנון של דום 3 ניד פור ספיד החדשים ופיפא.... כאלה משחקים ... לא מתוכנן אוברקלוק בחיים לא יהיה מתוכנן.. עכבר ומיקלדת פשוטים צורב DVD מארז ספק בקיצור הכל מחשב קומפלט... הארדיסק לא צריך יותר מ160G תודה חברוססס...!!!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by eyal1506,

אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  18. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני צריך בקשה מפרט למחשב שישמש להכל: אינטרנט, מוסיקה,סרטים וגם משחקים פה ושם. עדיף שיהיה עם: DVDRW, 512MB',120GB ורמקולים ברמה טובה (יענו לא מעפניים שפוטים אלה משהו חמוד עד 200 ככה) רצוייי מאווד שהמפרט יהיה מKSP ולא יחרוג מהתקציב ושאלה ככה לסיום, בתקציב כזה כדאי לקנות מפרטים מעיתונים או ממכירות פומביות כמו זה למשל?http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1737749 תודההה מראש לעוזרייים

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מפרט למחשב חדש בסביבות ה5 - 5.5 K, מטרות: משחקים, סרטי HD, גלישה באינטנרנט ושאר פעולות יומיומיות. מערכת הפעלה XP PRO בינתיים, לא רוצה ויסטה עד ה-SP1. לא מתוכנן OC בכלל. מפרט ראשוני שחשבתי עליו: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1111 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1741 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 ספק כח ThermalTake TR2 420W ¤285 שאלות: האם ג'יגה זיכרון מספיק? אין בעיה לשדרג לשניים עוד שנה בערך כשאני אחליף לויסטה, אבל האם כדאי לקנות מראש שניים? כרטיס מסך: עדיף 8800GTS או X1…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by eyal00,

המחשב מיועד אך ורק לאינטנרט! לא יותר מזה. המפרט יכלול רק מעבד,לוח אם(כרטיס מובנה),זכרון(רצוי 1G),דיסק קשיח ומארז+ספק. תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.