עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal1506,

אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך בקשה מפרט למחשב שישמש להכל: אינטרנט, מוסיקה,סרטים וגם משחקים פה ושם. עדיף שיהיה עם: DVDRW, 512MB',120GB ורמקולים ברמה טובה (יענו לא מעפניים שפוטים אלה משהו חמוד עד 200 ככה) רצוייי מאווד שהמפרט יהיה מKSP ולא יחרוג מהתקציב ושאלה ככה לסיום, בתקציב כזה כדאי לקנות מפרטים מעיתונים או ממכירות פומביות כמו זה למשל?http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1737749 תודההה מראש לעוזרייים

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב חדש בסביבות ה5 - 5.5 K, מטרות: משחקים, סרטי HD, גלישה באינטנרנט ושאר פעולות יומיומיות. מערכת הפעלה XP PRO בינתיים, לא רוצה ויסטה עד ה-SP1. לא מתוכנן OC בכלל. מפרט ראשוני שחשבתי עליו: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1111 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1741 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 ספק כח ThermalTake TR2 420W ¤285 שאלות: האם ג'יגה זיכרון מספיק? אין בעיה לשדרג לשניים עוד שנה בערך כשאני אחליף לויסטה, אבל האם כדאי לקנות מראש שניים? כרטיס מסך: עדיף 8800GTS או X1…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by eyal00,

המחשב מיועד אך ורק לאינטנרט! לא יותר מזה. המפרט יכלול רק מעבד,לוח אם(כרטיס מובנה),זכרון(רצוי 1G),דיסק קשיח ומארז+ספק. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. המחשב (ללא מסך) ייועד בעיקר למשחקים ללא מערכת הפעלה, עם ציוד נלווה של מקלדת ועכבר, כונן DVD רגיל, וראוטר בתקציב של 2500 שקל (+ - 300 שקלים אם ישנו כזה שיתן את היחס עלות ביצועים הטוב ביותר באופן מובהק) בנוסף לכך מסך LCD ב800 שקלים שייועד בעיקר לגלישה באינטרנט כך ש17 אינץ' יספקו בהחלט (שוב, ניתן ביותר אם ישנה כדאיות) ולסיום האם לא משתלם לרכוש את מפרט טוב יותר משומש? ואם כן יש המלצות? ולעונים - שתזכו למצוות

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by sharkk,

שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה

• 15 תגובות
    • 961 צפיות
  12. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. השאלה בכתורת.. רק לא כולל מסך מקלדת עכבר צורב או סי די רום והארד דיסק אני צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז,וספק.. ואני מעדיף כמובן את הטכנולוגיה החדשה של הPCIE תודה :>

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  14. פרטים נוספים: שימושים משרדיים לסטודנט + צפיה בסרטים (צריך יציאת s-video + dvi ורצוי hdmi במקרה ויהיה שדרוג לטלויזה בעתיד) אין צורך במסך. אילוצים: * דיסק 250 sata רגיל * צורב sata רגיל * 2gb זיכרון * לא נעול על amd או אינטל (למרות שמעדיף amd) * לא מתכנן oc * לא חייב מארז htpc, אפשר מארז רגיל ושקט. זה משאיר אותי עם שאלות לגבי הזיכרון/דיסק, איזה מעבד, לוח אם, מארז + ספק... תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. שלום. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט טוב למטרות עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנט ומוזיקה ולמשחקים כמו פיפא NBA ואולי קצת יותר מזה... שיהיה מחשב שיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  16. אני חושב שהתשובות פה דיי ממצות את הצורך של המחשב. 1. מה התקציב: 4000-4500 ש"ח ללא חריגה.. עדיף יותר קרוב ל-4000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים-כבדים וטיפה עריכה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי:כן.מסך דק וכל עוד החנות לא מספקת עכבר ומקלדת (לא צריך להפציץ. פשוטים וזולים גם טובים כי לא בטוח שישוחקו משחקים שדורשים דיוק גבוה של העכבר) אז גם אותם 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים(מן הסתם) ועדיף שיהיה רק כונן אחד של DVD צורב במקום שני כוננים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא משמעותי אבל שיהיה קרור טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מער…

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  17. המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. מחשב מיועד למשחקים. תודה מראש, מאור

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Idanbs,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 7000 (כולל ציוד היקפי) עם אפשרות לחריגה קטנה במאה - מאתיים שקלים. הוא רוצה כרטיס מסך טוב.. מסך שיכול לנצל טוב את הכרטיס מסך. רמקולים טובים הוא חולה על מוזיקה.. וזהו כל השאר שיהיו טובים גם אבל הדברים שלמעלה יותר חשובים לו.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום לכם אני דיי חדש פה ואני חייב לציין שהפורומים שלכם ממש מרשימים ומקיפים הכל בכל הנוגע לידע והבנה, אז ישר כוח לכל המומחים פה. אז ככה אני לא כזה מבין גדול במחשבים ובאמת שזה עולם דיי זר לי אך לאחרונה דיי ה׳תחלתי להתעניין, ובעיקר במשחקים, כך שהמלצותיכם פה יהוו גורם מכריע ברכישת המחשב שבו אני מעוניין . אני צריך מפרט למחשב חזק למטרת משחקים שיעלה לי את כל המשחקים החדשים שיש כיום בשוק ,בגרפיקה הכי גבוהה, במחיר שנע בסביבות ה 4000-4200 ללא מסך . כמו כן שמעתי מחבר על אפשרויות עתידיות להוספת כרטיס מסך נוסף על מנת לחזק את עוצמת הגרפיקה, כך שאפשרויות אלו בהחלט מהוות שיקול מבחינתי לעתיד , אז אם אפשר שהמפרט יהיה עם הכנה לאפשרויות אלו, דומני ששמם (sli ו- crossfire) תתקנו אותי אם אני…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Intel Core i3-2120 Tray- ש"ח 560 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14970 Arctic Alpine 11 Rev ש"ח 65 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12239 Gigabyte GA-B75M-D3H ש"ח 410 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12816 G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT ש"ח 135 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16998 HIS Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe ש"ח 713 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16193 GSA-GH24N x24 SATA Black DVD ש"ח 115 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64…

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד i7700k וכרטיס מסך geforce 1080ti של evga. אני צריך המלצות לשאר הפריטים, בדגש על לוח אם, ספק כח, אמצעי קירור ומארז. חשוב שלוח האם והמארז יהיו קלים להרכבה, כי אני מתכוון להרכיב את המחשב לבד, אבל אין לי הרבה ניסיון בהרכבת מחשבים. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

24. Started by Silol,

היי , אני צריך מפרט חזק למשחקים וסרטים תקציב 11K ללא ציוד היקפי, רמקולים או מסך. תודה רבה..

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים