עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Snir Ben Ami,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי אם אלך על מפרט חזק או בינוני - אם אלך על המפרט החזק אז התקציב עד 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? תכנות - בעיקר ב python, javascript , וירטואליזציה - שיהיה מסוגל להריץ VM אחד באופן די קבוע ושאהיה מסוגל להריץ עוד VM בלי לחנוק את המחשב. ושימושים רגילים כמו סטרימינג, גלישה באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אבל זה לא דיל ברייקר 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. צריך המלצה ללפטופ 15.4 אינץ 3שנים אחריות עד 5000 שקל 1. מה ההבדל בין 1535 ל 1537? 2. האם הסדרה Dell studio מומלצת? 3. מאיזה חנות כדי לרכוש? (בזאפ יש אין סוף חנויות) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  6. היי, אני מחפש לפטופ שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים, גדול מסך 14 אינץ' (אפשר גם 15). האם ניתן להשיג בלא יותר מ4000 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אבל קונים באילת 2. מה שימושי המחשב? אקסל, word, אינטרנט, מדי פעם פוטושופ לעריכת תמונות בסיסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 זה הגודל המקסימלי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצים מערכת הפעלה ורוצים office. את הפוטושופ אין צורך לכלול במחיר 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אך יש אפשרות לקנות אותו באילת (פבר…

8. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by spooky,

בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד. אני מחפש משהו שיריץ לי מוזיקה סרטים אינטרנט, ואם אפשר אז קצת משחקים, כמובן שאני לא מצפה למחשב שיוכל לסחוב לי את המשחקים הכי מתקדמים במחיר הזה, אבל שיהיה משהו סביר. הפרמטרים שאני רוצה: שיהיה מסך 15" משקל לא ממש מזיז לי (המחשב יהיה רוב הזמן בבית, פעם ב.. אני יוצא איתו) לא חייב שיבוא ביחד עם מצלמה או רמקולים. אבל כן רצוי שיהיה עם צורב DVD. חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3600&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& נראה מחשב טוב ובמחיר טוב, אבל בגלל שאני לא ממש מבין בתחום אעדיף לשמוע חוות דעת מכם.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by razaviv007,

שלום יש לי בערך עד 4 אלף שקל לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב לעבודה (בניית אתרים) ואינטרנט, צפייה בסרטים ב HD ו FULL HD ושזה ירוץ חלק, שתהיה אפשרות להפעיל את זה על מסך טלוויזיה עם כבל HDMI באיכות טובה ובלי תקיעות, כמו כן שיהיה מהיר מאוד וידע לתפקד גם כשיש עומס של חלונות, כמובן שבסדר גודל של מחיר כזה ארצה גם אפשרות להריץ משחקים על איכויות טובות, משחקים כמו COD נגיד. אם אפשר בבקשה חברה שלדעתכם טובה ולא עושה המון בעיות, בנוסף אם אפשר גם חנות שממנה אתם חושבים שכדאי לקנות. חשבתי על משהו נחמד שאפשר לעשות, 16 ג'יגה בלבד של SATA או איך שלא קוראים לזה, שעליו אשים רק את המערכת הפעלה, ועוד איזה 750 או טרה של זכרון בשביל שאר הדברים שיהיו על כוננים אחרים, האם זה כדאי ונכון? מישהו עשה א…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! אני רוצה לרכוש מחשב חדש . הדרישות שלי הם: שאני יוכל לשים בו משחקים חדשים שיש עכשיו והוא יעבוד לי טוב, וגם אני רוצה שהאינטרנט יעבוד בו טוב. הכי חשוב לי זה משחקים. תתנו לי בבקשה מפרט טוב , אפילו לא מפרט אני רוצה לוח של אינטל , ומעבד טוב , + כרטיס מסך טוב למשחקים את כל שאר הרכיבים אני אבחר כבר לא בעייה! התקציב שלי זה עד 2300 בערך. בלי מסך .

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. הייי שלום לכולם, אני פותח שוב אחרי שפתחתי הודעה לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה את המחשב אני מתכנן לקנות באנגליה ולהביא לארץ ולכן צריך אחריות בין לאומית, מה גם שיהיה נחמד אם תיהיה לו תאורה אחורית למקלדת ושיראה נחמד ולא סתמי (בכל זאת אני מעצב אז יש לי רגישות לאיך שדברים ניראים) *יש מקום למתוח את התקציב לפי הצורך * מטרות המחשב? עריכה גראפית די כבדה מצד אחד ולימודים מצד שני * גודל המסך? נכון ש13" לא כזה מוצלח לגראפיקה אבל יש אילוצים, חשוב מסך איכותי אבל! * משקל רצוי? לא באמת אכפת לי, אני מניח שכל 13" יהיה בעל משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אמ....ממוצע ככה, אזור ה5 שעות נגיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) איזה יציאות מיוחדות צריך? DVI או VGA אני צריך, US…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by mrmoti,

הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. - תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. Started by Josh,

מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. המחשב מיועד לסטודנט, גלישה באינטרנט סרטים וכו'. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. חושב לי שיהיה מעבד מהדגמים האחרונים וזכרוןנות גדולים שהפעולה תהיה חלקה ומהירה. אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך. אני בחיים לא התעסקתי עם ניידים ככה שאין לי מושג איזה חברה עדיפה ולמה, אשמח לקבל טיפים. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  22. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים , ודיסק קשיח שנקנה לאחרונה . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה - איזשהו כרטיס מסך ברמה בינונית + (עד עכשיו אני עם GeForce FX 5200 ) מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 . תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה (יש לי מסך מחשב 24 אינצ') מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 , מעבד אם התקציב מאפשר שיהיה QWAD. תודה רבה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  24. משהו בתקציב שצויין, המחשב לא צריך להיות חזק מבחינה גרפית, המחשב הוא לצורך עבודה עם אקסל ורוד אינטררנט וכו', לא משהו רציני.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים