ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חבר שלי נוסע לארה"ב והוא קונה לי מחשב נייד, אני צריך המלצה למחשב ניייד טוב, אם כרטיס מסך טוב, לעבודה אם גרפיקה תודה!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2500 ש"ח בשביל אופיס ואינטרנט הוא לאישה זקנה אז רצוי מסך גדול... תודה.. ואם אפשר גם כתובת איפה לקנות הכי בזול באיזור תל אביב\רמת גן והסביבה...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000 ש"ח אני רוצה שבמחשב היה מצלמה ומיקרופון מובנה .. שישמש לסרטים שירים אינטרנט .. בקיצור הכי טוב שאפשר ב 3000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש המלצה למחשב נייד בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה ושיוכל להתחבר למערכת קולנוע ביתי ולהציג סרטי HD על מסך פלזמה. מסך אם אפשר אז 15' ובמידה והתקציב לוחץ אז 14' עם כרטיס קול שתומך ב 5.1 . חוץ מזה אני צריך כונן קשיח של לפחות 250GB - אם יש יותר אז סבבה, ושיהיה של חברה\דגם אמין עם אחריות טובה במקרה הצורך. אין צורך במערכת הפעלה. תודה, ואם שכחתי להוסיף משהו תגידו לי ואני אערוך.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תקציב: לכל הפחות 4-5K, רוצה לקנות משהו טוב שיחזיק לאורך זמן פירוט: אני סטודנט אבל רוב העבודה שלי מול המחשב היא או בחדר בבית או בספריה, רגיל לסחוב תיק כבד. המחשב ישמש בעיקר למסמכים, אינטרנט וממש מאט למשחקים גודל מסך: אני רוצה לקנות עם גודל המסך הכי גדול שאפשר, למרות שקראתי ביקורות שזה פחות מומלץ לסטודנט, אם זה 17, אז בסדר, גם טוב. כי טאבלט יש לי ואני לא מרוצה ממנו בכלום. מחפש המלצות לחברה טובה ולגודל מסך מומלץ. שוקל לקנות עם SSD או להרכיב אחד כזה בעצמי (שוב תלוי במחיר, אולי כדאי לקנות SSD בנפרד), אבל אני מאוד רוצה שהדיסק הקשיח יהיה SSD ולמרות זאת שיהיה לי גם HDD בעל נפח גדול כדי שאוכל לאכסן קבצים שאני רוצה, למרות שגם HDD אני יכול לקנות בנפרד. …
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7 בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיוכל לעבוד איתו מכל מקום בבית. אני צריך שתמליצו לי על מחשב. בגלל שהמחשב לא יהיה כל כך נייד המשקל לא חשוב בכלל, שהמסך יהיה גדול 15+ רצוי WIFI מובנה ושיהיה מסך טוב ביחס למחיר. אם יש עוד דברים שחשוב שיהיו אשמח לשמוע. תודה גמיש במחיר אם רצוי
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם , אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה : 1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה. 2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו.. 3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט. 4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף. 5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו... סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו. הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט מחפש מחשב שיעבוד לי חלק בלי תקיעות לשימוש יומיומי עם עבודה של כמה תוכנות במקביל. 1 ) מחשב עד 5000 שקל א ) אם אפשר לחסוך אז רצוי אך שלא יפגע בדרישות. 2 ) המחשב לשימוש של עריכה גרפית, עיבוד נתונים וקצת ממש תכנות. א ) משתמש באופן יומיומי במספר תוכנות במקביל כמו autocad, solidworks ועוד, וצריך שהוא ירוץ חלק. ב )גודל מסך 15.6-14 אינטש 3 )אין צורך בציוד היקפי 4 )רצוי זמן חיי סוללה יחסית ארוך 5 ) אין צורך להקפיד על שקט 6 )לא מתוכנן oc או שדרוג עתידי כלשהו 7 ) בעל מערכת הפעלה מובנית 8 ) קנייה מתוכננת עד סוף החודש 9 ) אין דרישה מיוחדת לחומרה או חיבור נוסף. 10 ) תכנות רצויות: icore7 u. כונן ssd , זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבור אינטרנט, תיכנות, סרטים עבודה עם הרבה תוכנות יחסית "כבדות" בו זמנית (אני מהנדס תכנה) משחקים אני לא משחק ככה שכרטיס מסך לא בעל חשיבות גדולה. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. התקציב שלי זה +- 5000 שח, לאחר חיפוש קצר בזאפ המחשבים שנראו לי מתאימים: LG F1-224DE 1.73Ghz 512MB 15.4" Dual Core [5300] MSI S420 1.86GHz 512MB 14.1" CORE DUO 2.1KG [4850] ACER TM4222WLMI 1.66GHZ 512MB 15.4" CORE DUO [5600] ACER ASPIRE 5601WLMi 1.6Ghz 1GB Dual Core 15.4" [5750] Acer Aspire 5101WLMi AMD Turion 64 MK36 2.0GHz 15.4" [4450] מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרות קטנות, כמו גלישה באינטרנט, ICQ ו-MSN. רציתי לדעת אם בתקציב של 3500 ש"ח אני יכול להשיג מחשב נייד מתאים? לא מצפה שיהיה יותר מ-40GB כ/ק ו-256MB זיכרון. אם יהיה כלול בו כרטיס קשת אלחוטי זה יהיה מצויין. תודה . אם התקציב נמוך מדי אז בבקשה תציינו בכמה אני אמור להעלות אותו בשביל שאוכל לקנות נייד מתאים. (אני אשתמש בנייד רק בבית אגב, כך שחיי הסוללה/משקל לא חשובים)
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של כ3K ש"ח. הדרישות הינם בסיסיות, אופיס אינטרנט וישומים פשוטים בעיקר. דרישה נוספת היא מסך 15.4 אינצ' ואחריות ושירות טוב יחסית מצד היבואן.. יכול להיות נחמד אם החנות תהיה באשדוד ד"א.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני זקוק להמלצה למחשב נייד אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש ב-Word ואולי עוד כמה תוכנות בסיסיות, לא משהו מטורף. הדרישות העיקריות מהמחשב הן, לפי סדר העדיפויות הבא: 1. משקל וגודל - שיהיה כמה שיותר קל וכמה שיותר דק. 2. אמינות טובה ואחריות רצינית מחברה רצינית. 3. כוח עיבוד - שלא יהיה עגלה. אני מעוניין להריץ עליו Windows Vista (אבל לא מעניין אותי Aero) אז אולי כדאי להתמקד בזיכרון Ram גדול. לגבי גודל המסך - אני חושב שמסך 14 יהיה הטוב ביותר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד לאינטרנט ולקצת עבודה אבל שיהיה מחשב שיהיה אפשר לראות בו נגיד סרטים או קצת שימוש של מעבר לעבודה שיהיה כמה שיותר קטן חשבתי על הASUS 1000 או 901 יותר על ה1000 כי הזיכרון שלו גדול וזה דבר שהייתי מאוד רוצה..השאלה איך שני אלו ואיך האחריות אם אני קונה בחו"ל? ובכלל אם יש המלצות על מחשבים אחרים? וגם מה עלי לבדוק שאני קונה נייד?איזה מפרט כאילו מומלץ שיהיה? התקציב הוא 1600 ש"ח גג תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני זקוק להמלצה ללפ-טופ זול וטוב, אם יש זול יותר מהתקציב שרשמתי, והוא יתפקד כמו שצריך אז זה יהיה מצויין. הגודל לא קובע, אפילו עדיף שיהיה כמה שיותר קטן (קומפקטי כזה). המחשב ישמש בעיקר לחומר משרדי ולא למשחקים וסרטים (אולי קצת סרטים) ואיך אפשר שבלי מוזיקה. 40-60GB יספיק בהחלט (זה אפילו יותר מדיי). נ.ב אם יש מכרזים/פומביות על מחשב טוב אז אשמח לקבל לינק. תודה מראש לכל עוזר.....!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק למשחקים תקציב עד 6000 ש"ח שיהיה חזק חומרתית, אפשר להתפשר גם על עניין המסך העיקר שיתן ביצועים מקסימליים ביחס לתקציב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בתקציב של בערך 4,500 ש"ח תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-