ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד. אני מחפש משהו שיריץ לי מוזיקה סרטים אינטרנט, ואם אפשר אז קצת משחקים, כמובן שאני לא מצפה למחשב שיוכל לסחוב לי את המשחקים הכי מתקדמים במחיר הזה, אבל שיהיה משהו סביר. הפרמטרים שאני רוצה: שיהיה מסך 15" משקל לא ממש מזיז לי (המחשב יהיה רוב הזמן בבית, פעם ב.. אני יוצא איתו) לא חייב שיבוא ביחד עם מצלמה או רמקולים. אבל כן רצוי שיהיה עם צורב DVD. חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3600&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& נראה מחשב טוב ובמחיר טוב, אבל בגלל שאני לא ממש מבין בתחום אעדיף לשמוע חוות דעת מכם.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי בערך עד 4 אלף שקל לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב לעבודה (בניית אתרים) ואינטרנט, צפייה בסרטים ב HD ו FULL HD ושזה ירוץ חלק, שתהיה אפשרות להפעיל את זה על מסך טלוויזיה עם כבל HDMI באיכות טובה ובלי תקיעות, כמו כן שיהיה מהיר מאוד וידע לתפקד גם כשיש עומס של חלונות, כמובן שבסדר גודל של מחיר כזה ארצה גם אפשרות להריץ משחקים על איכויות טובות, משחקים כמו COD נגיד. אם אפשר בבקשה חברה שלדעתכם טובה ולא עושה המון בעיות, בנוסף אם אפשר גם חנות שממנה אתם חושבים שכדאי לקנות. חשבתי על משהו נחמד שאפשר לעשות, 16 ג'יגה בלבד של SATA או איך שלא קוראים לזה, שעליו אשים רק את המערכת הפעלה, ועוד איזה 750 או טרה של זכרון בשביל שאר הדברים שיהיו על כוננים אחרים, האם זה כדאי ונכון? מישהו עשה א…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני רוצה לרכוש מחשב חדש . הדרישות שלי הם: שאני יוכל לשים בו משחקים חדשים שיש עכשיו והוא יעבוד לי טוב, וגם אני רוצה שהאינטרנט יעבוד בו טוב. הכי חשוב לי זה משחקים. תתנו לי בבקשה מפרט טוב , אפילו לא מפרט אני רוצה לוח של אינטל , ומעבד טוב , + כרטיס מסך טוב למשחקים את כל שאר הרכיבים אני אבחר כבר לא בעייה! התקציב שלי זה עד 2300 בערך. בלי מסך .
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם, אני פותח שוב אחרי שפתחתי הודעה לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה את המחשב אני מתכנן לקנות באנגליה ולהביא לארץ ולכן צריך אחריות בין לאומית, מה גם שיהיה נחמד אם תיהיה לו תאורה אחורית למקלדת ושיראה נחמד ולא סתמי (בכל זאת אני מעצב אז יש לי רגישות לאיך שדברים ניראים) *יש מקום למתוח את התקציב לפי הצורך * מטרות המחשב? עריכה גראפית די כבדה מצד אחד ולימודים מצד שני * גודל המסך? נכון ש13" לא כזה מוצלח לגראפיקה אבל יש אילוצים, חשוב מסך איכותי אבל! * משקל רצוי? לא באמת אכפת לי, אני מניח שכל 13" יהיה בעל משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אמ....ממוצע ככה, אזור ה5 שעות נגיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) איזה יציאות מיוחדות צריך? DVI או VGA אני צריך, US…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט, גלישה באינטרנט סרטים וכו'. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. חושב לי שיהיה מעבד מהדגמים האחרונים וזכרוןנות גדולים שהפעולה תהיה חלקה ומהירה. אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך. אני בחיים לא התעסקתי עם ניידים ככה שאין לי מושג איזה חברה עדיפה ולמה, אשמח לקבל טיפים. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים , ודיסק קשיח שנקנה לאחרונה . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה - איזשהו כרטיס מסך ברמה בינונית + (עד עכשיו אני עם GeForce FX 5200 ) מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 . תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה (יש לי מסך מחשב 24 אינצ') מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 , מעבד אם התקציב מאפשר שיהיה QWAD. תודה רבה!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
משהו בתקציב שצויין, המחשב לא צריך להיות חזק מבחינה גרפית, המחשב הוא לצורך עבודה עם אקסל ורוד אינטררנט וכו', לא משהו רציני.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב חדש בלי מסך בתקציב של 2000 עד 2500 ושיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד המחשב ישמש למשחקים בעיקר אבל לא חייב שיעבדו על הרזולוציה הכי גבוהה.. פשוט שיעבדו חלק בלי תקיעות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד השנה וצריך המלצה לנייד (אני ממש לא עושה את זה בלב שלם, אהבתי היא לנייחים, אבל כולם אומרים לי שהכי טוב ונוח ללימודים נייד.. מפחד שאני עושה טעות..) בכל אופן המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים/סדרות וכו' - אבל לא רק.. אני כן גיימר קל ואני אשמח אם המחשב יריץ משחקים (אובליביון ו-world of warcraft זה יותר מדי לבקש?) תקציב - השאיפה היא בין 3 ל-4 אלף, וגם זה די לחוץ לי.. גודל מסך - למרות שאני אהיה סטודנט והכל, אני כן רוצה את המחשב גם לסרטים ומשחקים כפי שציינתי, ולכן אני כן מעדיף מסך "רגיל" ולא קטן (עוד קילו, פחות קילו, לא קריטי לי) חוץ מזה אני לא חושב שיש עוד דברים חשובים או קריטים.. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד זול עד כמה שאפשר(2K-3K אולי אפילו פחות מ2K אם יש חיה כזו).. יש לי כרגע מחשב ישן(בן 5 לדעתי) שך LENOVO מדגם 3000 N100 אשמח לדעת בכמה אפשר למכור אותו? * מטרות המחשב: בעיקר יכולת לעבודת עם תוכנות CAD כגון SOLIDWORKS ו תוכנות עיצוב כגון PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR כמו כן שיוכל להתמודד עם וידאו בFULL HD(למרות שבטח כל מחשב מודרני מסוגל לזה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט מסך של מקסימום 13 אינץ' ולא חשוב האם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כרגע יש…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, משחקים כמו סימס,גיטיאי, אולי אפילו C&C3 (אבל מספיק שרק יעבוד..) נראה לי 7300GT מספיק בהחלט.. מעבד לא מוכן להתפשר על מתחת ל-AMD Athlon 64 X2 3800+ זכרונות ולוח אם לא מבין בזה אבל חשוב לי שיהיה ג'יגה זיכרון. הרד דיסק, שוב לא חשוב, אבל שיהיה מעל 80 ג'יגה, ואם ההבדל בין 80 ל-160 זניח, שיהיה 160... צורב דיוידי כמובן, כרטיס מסך, אם אתם מכירים אחד אחר טוב יותר או יותר זול ומשתלם אז תגידו.. הא.. וספק כוח כמובן, בבקשה תשימו לי אחד נורמאלי מדבר אתכם פה אחד שנשרפו לו בבית בערך 7 ספקי כוח (ספק כוח מילא אבל הבעיה היא שהוא בד"כ לוקח איתו עוד כמה חלקים על הדרך..) וזהו בנוסף, אני מעדיף שהחנות תיהיה מהמרכז (ראש"צ, רחובות..) וחשוב לי מאוד שהיא תיהיה …
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-