עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד אינטל : core 2 Quad Q6600 ,1066MHz ,s775 ,8mb לוח אם : ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz ,INTEL P45 ,DDR2 1200 ,PCL-E ,HD audio זכרונות : DDR 2 800Mhz - life Time Warranty 2x2GB OCZ vista upgrade copper mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח : 500gb 32MB לא זוכר הכול כרטיס מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce GTX 260 896MB DDR3 צורבים : LG DVD+RW GH22NS x22 black STAT ספק כוח : golden tiger 550W, 12cm fan ***מחיר :4000

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 : כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe : מארז כולל ספק HEC 6A21 400W : צורב LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black : מאורר למארז : Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי משחקי דפדפן וגלישה אולי קצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

4. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. חשיבות למעבד חזק וללוח אם טוב

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1190 M.BOARDS - GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 508 MEMORY DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 Vedio Card GAINWARD 9800GTX+ 512MB PCI-E 1070 or INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI PCI-E 1100 POWER SUPPLY 500W אשמח לקבל תגובה על המחשב, ואיזה כרטיס יותר כדאי.. לצורך משחקים, פנאי ועריכת וידיאו

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by almogila,

שלום רב, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב שהציעו לי לרכוש כדי לדעת האם זה מתאים לצרכים שלי והאם זה מחיר טוב מפרט המחשב הוא DELL Inspiron 1520 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T7250 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: GMA X1300 מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 7.1 channel stereo sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרט…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. כאמור המחשב ישמש לגיימינג ול-transmuting של וידאו כך שהוא צריך להיות חזק, אני מתכנן לעשות לו OC בעתיד כשיעלה הצורך, לאו דווקא במיידי. לצערי הידע שלי בחומרה לא מספיק בשביל לבנות מפרט בעצמי ולבקש עליו חוות דעת, אפילו אין לי מושג איזה מעבד עדיף בימים אלה, AMD או אינטל. חשוב שיהיו: 1. מעבד Dual Core 1. כרטיס מסך חדיש התומך בDX10 2. זכרון 2GB. אין צורך להוסיף צורב וכונן דיוידי. תודה מראש. עומר.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by VoliSuS,

אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by neo690,

מקלדת עכבר מסך רמקולים יש לי אני חושב שהמעבד שאני יקח הוא Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 תכלס זה הולך להיות מחשב לאינטרנט אופיס ICQ שירים סרטים ו 3 יוזרים בווינדוס אני מעדיף לקנות מ http://www.ksp.co.il כרטיס מסך: אני רוצה משהו חזק אבל לא מהכי חדשים, זאת אומרת שאני לא בונה לשחק doom אבל Call of duty 2-3 בכיף. מבינים? דיסק קשיח: אני עדין מתלבט בין 80-160GB לוח אם: אני לא הצלחתי להבין איך בוחרים. בנוסף ל 2 USB מקדימה שתהייה אפשרות לחבר אוזניות+מיקרופון (אני מניח שצריך גם מארז תומך). FireWire יש לי כבר כרטיס שאני הולך להוציא ולשים ממחשב אחר זיכרון 1GB DDR2 OC: אני עד לא מזמן לא הבנתי מה זה אומר, אני עדין בודק אופציות ברגע שאני אקבל יותר מידע אני אתייעץ לבי זה בפורו…

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  13. שלום, אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב נייד. אני רוצה שיהיו לו את המאפיינים הבאים: מסך מגע (עדיפות למתקפל אבל לא חייב - לא טאבלט שמתנתק אלא מסתובב) גודל מסך 15.6 אינץ' HD יציאה לHDMI רצוי מעבד i5 סוללה חזקה! שתחזיק הרבה לפחות 500 GB עדיף יותר תקציב בערך 2300 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Men7a,

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=843&mId=1&cId=18&sId=23 זה המחשב נייד שאני רוצה לקנות בדיוק.. אני לא קונה אותו מאותו אתר , אבל זה אותו מחשב בול. המחיר שלו הוא בערך 5900 , האם הוא שווה? יש מחשב יותר טוב ביותר זול? והאם הכרטיס מסך שלו טוב ויכול להריץ משחקים של היום והכי חשוב , אם יש לו sharder pixle 3 תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. אני מתכונן לקנות עוד מעט MSI WIND . הצרכים שלי בעיקר ללימודים, אני תלמיד תיכון יא , לומד מחשבים(שנה הבאה יש פרויקט):אינטרנט, אופיס, מוזיקה קצת סרטים( לא מצפה לאיכות עצומה) וקמת משחקים(ראיתי בYOUTUBE שאנשים מריצים משחקים על המחשב הזה כמו:WC3,NFS UD2,GTA SA .... על איכות נכומה אבל בלי לאגים. אז איך המחשב הזה בשבילי? התקציב שלי עוד עד 3000שח אבל אני מחשפ מחשב קל ולצרכים שלי. יש הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 8000 חריגה 10 גג, עדיפות כמובן לכיוון ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Maya adobe unreal engine 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (לא כל כך קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. השימוש (ואל תצחקו ..=]..) אינט', והמשחק פיפא,...ובעתיד הקרוב קומפי לילדים קטנים =]... המחשב הוא בשביל אחי ואישתו, אז הם אינם צריכים HD גדול (מספיק 80GB). כ.מסך ממוצע,אך בשום פנים ואופן לא LOW END!!,קצת יותר מזה =]... (חשבתי בכיוון של 7300GS, איך הוא?) מסך 17', מקלדת, עכבר רמקולים, וצורב DVD. לא חשוב אם זה INTEL או AMD, העיקר מע' 64BIT, העדפה לAMD. תודה מראש! לבנתיים אני בניתי מפרט מKSP (אני גם מעדיף את חנות זו, כי יש אותה עכשיו באשדוד =] ) : מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NMF-9 s939, NF4, PCI-E, SATA, 1394 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ …

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  18. אני צריך מפרט לשימוש ביתי סביר. שימוש באינטרנט, תוכנות מסרים מיידים, צפייה בוידאו ומשחקים בינוניים, לא כבדים במיוחד. תקציב מקסימלי-2500 ש"ח, ללא חריגות של מאות שקלים. חבר שלי קצר בכסף. יש כמה בקשות: המארז צריך להיות אסתטי. לא יקר, אבל גם לא אחד שנראה כמו לבנה עם כפתורים. 1 GB זיכרון ו-300GB בדיסק הקשיח מינימום. כרטיס מסך לא משולב, אבל גם לא יותר מדי יקר...אני מאמין שמשהו בסגנון החלשים של ג'יפורס סדרה 7 יכולים לבצע את העבודה. אין שום OC, ללא ציוד היקפי משום סוג. ללא כונן משום סוג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by SyndromE,

זה מה שהדוד בנה: התקציב בסביבות 3200 + מסך, עם אפשרות לנטיות קלות לפה ולשם. האם יש הצעות לשיפור \ חנות אחרת ? (הוא גר בנתנייה \ עובד במרכז) לא צריך עריכת וידאו , מדובר בפוטושופ בעיקר לעבודות בבית דפוס (+ כרטיס מסך שילדים יוכלו לשחק בקטנה) לחץ אטומי כי מחר זה כנראה כבר לא רלוונטי תודה מראש

20. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

21. Started by bostero,

היי אני צריך מפרט למחשב כולל מסך שישמש בעיקר לשימוש משרדי והורדות מאימיול וכו'... אם אפשר שיהיה מבוסס על מעבד אינטל ושיכלול מסך. איזה מערכת הפעלה כדאי לרכוש למחשב ? תודה

• 10 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by hj4ever,

אני מבקש בבקשה המלצה על מפרט מחשב בסביבות ה4000 ש"ח, כולל מסך, לא כולל מערכת הפעלה... השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, סרטים, שיתוף קבצים, ומשחקים לא כבדים מדי כמו NBA, מנג'ר (שזה משחק כבד למערכת, אבל לא גרפית), וגם need for speed למשל, למרות שהתפשרות על איכות בינונית + תהיה סבבה... עוד משהו חשוב זה שאין לי כוונה לעשות OC למחשב.. אז קחו בחשבון ישלי כמה... נקרא לזה דרישות למערכת, כשכבר מצאתי כמה דברים שמצאו חן בעיניי.. הדרישה הראשונה זה מסך LCD "19 לא רחב, עדיף משולב רמקולים... ועם זמן תגובה נמוך מ8ms. אהבתי במיוחד את המסך Lg L1953HM שנראה לי ממש אחלה, ושמעתי עליו תגובות לא רעות בכל מיני מקומות. דרישה שנייה זה זיכרון 2GB, כשלהפתעתי מצאתי בכל אתרי האינטרנט את האפשר…

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  23. היי, אני מתחילה ללמוד השנה ואני מחפשת המלצה למחשב טוב ואמין המליצו לי על חברת ASUS אבל הבנתי שגם DELL טובים אז אשמח להמלצות . הדברים שחשובים לי במחשב: 1. מחיר: מקסימום 4000 עדיף בסביבות 3000 2. שלא יהיה כבד (עד 2 קילו) 3. מסך : בי13-14 אינץ 4. מקלדת נוחה 5. הבנתי שחשוב שהזיכרון יהיה 500 GB לפחות 6. מעבד i3 או i5 7. אחריות+ שירות תיקונים זמין וטוב של 3 שנים לפחות. 8. מהיר יחסית תודהההההה מראש!!! זוהר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.

• תודה!
    • 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT ויש לי מסך 17" אני צריך מפרט טוב למשחקים, וכמובן שהכרטיס מסך יעשה את כל העבודה שהוא יכול שהספק לא יהיה חלש מדי, hardisk סביבות 320 GB תקציב - 2800~ שהלוח אם יעבוד טוב בOC<< מארז כמה שיותר שקט תודה מראש אבישי

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.