עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozdaya,

שלום, שלשום קניתי את כרטיס המסך: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm יחד עם ספק כח : http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm התכוונתי לקנות ספק של SEASONIC אך בגלל חוסר במלאי - הציעו לי את הספק הנ"ל של HIPER. האם אני יכול להיות שקט? האם זה דגם טוב מספיק כמו שהמליצו לי בחנות? אשמח לחוות דעת אובייקטיבית מהפורום. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים חדשים וסרטי HD ולחבר את הכרטיס מסך ל-2 מסכי LCD + מסך מחשב :-\, מקווה שזה יעבוד, עוד לא קניתי את הכבלים.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by oferl31,

היי . אני חדש פה . נעים מאוד . אשמח אם תעזרו לי . המפרט הוא עבור משחקים (לא בהכרח הכבדים ביותר) , פוטושופ , פיתוח אתרים . AMD ATHLON X2 3800 AM2 מעבד DFI INFINITY AM2 צ'יפסט NFORCE4 לוח TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ X2 = 1GB זכרונות WD 160GB 7200\8MB SATA2 160JS דיסק קשיח GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB DDR2 כרטיס מסך DVDRW LG GAS-H10A צורב FLOPPY מארז + מקלדת + עכבר + רמקולים מסך דק PROVIEW 723 8MS 4265 ש"ח אני לא מבין הרבה אבל המוכר שם הכריז שזה "מחשב פצצה" .זה נכון ? אשמח לקבל כל הערה . האם המחיר בסדר ? האם הוא נמצא בתוך ההוזלות הענקיות שהיו למעבדים לאחרונה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב מאוד, המחשב הוא למשחקים ותוכנות אשמח לקבל בבקשה חוות דעת על הרכיבים שבחרתי : מעבד Athlon 64 3000+ S-939 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E (האם הוא מומלץ?) זיכרון DDR 400 Kingston cL3 512MB *2 (כדאי את החברה הזאת?) דיסק קשיח WD 120GB SATA כרטיס מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E צורב LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 מארז 2542 ATX MIDI PFC, usb כל זה ב 4210 ש"ח מה אתה אומרים צריך לשנות משהו? ותודה רבה רבה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by v101,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד על Full HD 60 FPS בלי מאמץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב שקט אבל שיהיה בגבול הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בעתיד ובינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה א…

7. תודה לעבודה ומשחקים [לא הכי הכי כבדים אבל למשחקים שיעבדו סבבה]

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אני חדש פה וצריך מפרט בבקשה כמו שמצויין בכותרת מהחנות KSP או אם יש לכם מומלצת אחרת ברמת גן אבל אם אפשר מפרט אחד שיבנה מקיי אס פי. קראתי לפני כמה ימים קצת מהדיון שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364303.380 לא כל כך הבנתי אם כדאי לחכות עם הקנייה, אם יהיה ירידה במחירים, ומזה מעבר לסוקט החדש? אשמח להסברים ממישו שמבין. אני יענה על השאלות שרשומות בנעוץ כדי שיהיה יותר קל לעזור 1) תקציב - 5500 שקל (אפשרית חריגה של 200-300 שקל אם זה יתן שיפור משמעותי)למזומן 2) מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה 3) ציוד הקפי - רק עכבר לייזר 4) אין דבר ספציפי שלא צריך במחשב 5) העדפה ל…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום אני ניסיתי להרכיב לי מפרט אבל אני רואה שזה לא הולך.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו DOOM3 HL2 וכל החבורה אני מעדיף מעבד 64 AMD וכרטיס 6800GT עם עדיפות לLEADTEC לא צריך כונן דיסקטים וצורב.. רק דיוידי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  10. כולל מסך 19 אינטש, לשני שימושים: - הרצת ישומים כבדים (לא גרפית. סימולציות וכו' עבור האוניברסיטה) - צפייה בסרטים תודה רבה! אמיר

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by Tiras,

כמו שכתבתי למעלה צריך מפרט בסביבות הסכום הזהאפשר חריגה בקטנה אבל רק אם זה יהיה משמעותי רצח למחשב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. חשוב לי להתמקד במעבד חזק כרטיס מסך מעולה שיסחוב יותר מחצי שנה, שנה. וכמובן זיכרון שיריץ לי את המחשב והמשחקים בקלות. כמובן שהכוונה היא רק למפרט (כונן) ללא מסך, עכבר או מקלדת. בתודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם.. אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ. טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו: Cpu Athlon 64 3200+ (S-754) Mother board VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio Memory 512MB A-DATA x 2 Vga cards RADEON X800 PRO 256MB AGP Hard disc 80 GB 7200 SATA-100 Cd LG X16 (box)DVD Cases KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jepe,

מחשב למערכת קלונוע שיהיה לה חיבור DVI כדי לחבר לטלוויזית LCD שלי. וחשוב שיהיה מעבד חזק מאוד שאני יוכל לנגן סרטים של HD X264 וכדומה זוללים המון CPU. ולא צריך מקלדת ,עכבר,רמקולים והרד דיסק קטן של 80 יספיק כי יש לי חיצוני של 250. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כולל ציוד היקפי -עכבר,מקלדת ומסך דק. מחשב למשחקים כבדים-דום 3... י תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אז ככה,המחשב עצמו יהיה מיועד לגלישה באינטרנט,שימוש ביישומי OFFICE,תוכנות דואר וכד'. משתמע מכך,אין צורך ממשי בכרטיס מסך חזק. רצוי מעבד חזק ,שיחזיק לשנים הקרובות(שוב מזכיר,לא לצורכי משחק),כמו כן זיכרון של 2 ג'יגה לפחות.. זה הכל,תודה רבה. נ.ב אין צורך במסך.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  18. שלום, מחפש מחשב לשימושים ביתיים פלוס 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 7 לדעתי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tirani8,

שלום, אני צריך מפרט של מחשב לילד קטן בגיל 8. כלומר למשחקים פשוטים סרטים מצויירים ועבודה משרדית להורים. חשבתי על המפרטים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) אם אפשר חוות דעת, המלצות למפרטים נוספים והמלצות מאיפה לקנות. (חייב שתהיה חנות עם שירות טוב!)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני צריך בבקשה שני מפרטים: אחד למחשב שמיועד למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, ציוד היקפי. אחד למחשב גם למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, הארד דיסק (אולי 80 ג'יגה) , כרטיס מסך, ציוד היקפי. העדפה לחנות באיזור הצפון. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  21. המחשב מן הסתם ישמש גם לדברים אחרים כמו אינטרנט וכו' אבל בעיקר למשחקים אין לי העדפות למשהו מסוים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ועבודה משרדית בתקציב של 3000 ש"ח חשבתי לקנות את המפרט הבא: תודה לכל מי שעוזר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני אשמח נורא אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב: 10,000 שקל. אין לי בעיה שחלקים יהיו מחנויות שונות. לא צריך מסך וציוד היקפי. הערה חשובה : המחשב לא יעבור OC בשום מצב. תודה מראש נ.ב המחשב לא בשבילי... :'( אני לא כזה עשיר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  25. שלום אני צריך מפרט לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות שמגיע עד 4700 ש"ח גג ללא מסך דברים מיוחדים שאני צריך שיהיו זה מעבד חזק עדיף שיהיה ארבע ליבות 4G זיכרון 1500G של מקום וגם כרטיס של חיבורי FIREWIRE עכשיו תיראו הציעו לי הצעה כזאת אז גם רציתי לדעת אם זה משתלם במחיר הזה למרות שהוא קצת פחות אבל אני מנסה לחסוך מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45T-UD3LR ¤695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45TUD3LR כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 …

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.