ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth המחשב עולה 3800 אני רוצה לדעת אם שווה תמחיר ובכלל כמה שיותר פרטים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?- בעיקר לשימוש בתוכנה After effects ופוטושופ, בגדול מדובר בגרפיקה 2D אבל למי שמכיר את האפטר אפקטס יש לה מין יכולת תלת מימד אבל היא שונה בתכלית מתוכנות כמו מאיה ו- 3d max למינהם, אני לא יודע כמה ההבדל משמעותי מבחינת הדרישה לביצועים. מערכת ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט. אולי בעתיד יהיה גם לצורכי לימודים. אופציה שולית זה גם סרטים, אבל לא HD. * גודל המסך?- המחשב צריך להיות נייד. לא מוכן להסתובב עם מחשב שעדיף שהיה נשאר בבית אחרת הייתי קונה מחשב רגיל. לפי מה שהבנתי מדובר בגודל סטנדרטי של סביבות 15". * משקל רצוי?- כמו הסעיף הקודם, רצוי שיהיה קל יחסית למה שניתן לקבל ממחשב בגודל כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- רצוי שיהיה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צריך המלצה לסטודנט למחשב. בעיקר למטרות תכנות גלישה וצפיה בסרטים. תקציב 4.5K עם חריגה של 200 ש"ח לא יותר. * מטרות המחשב? תכנות , גלישה , עבודה עם כמה תוכנות במקביל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא חשוב * משקל רצוי?לא משמעותי מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat מינימום טרה * כונן אופטי?לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מכירה פומבית דרך אתר Get-It. ספק : PC DEPOT , כפ"ס. אתר: http://www.pcdepot.co.il/ עמוד הקניה בGet It http://www.getit.co.il/Tender/1821038/ בעקרון זה מחשב לאמא שלי. רק אינטרנט ומוזיקה מדי פעם. עכשיו חשבתי שאם אפשר להביא אותו בסכום חביב (עד 500 ש"ח נגיד?) זו קניה טובה. מה אתם חושבים? בבקשה אם אפשר תשובה דיי מהירה בעוד כשעה וחצי המכירה נסגרת. תודה מראש, אלון! מעבד סוג מעבד: Intel® Core Duo Processor מהירות מעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2130 מסך גודל מסך: 17 ' סוג מסך: Fine Bright Technology רזולוציה: 1440x900 כרטיס מסך: INTEL GMA 900 זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג: DDR2 אפשרות הרחבה: 2048 כוננים נפח דיסק …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלחתי קובץ מצורף של תמונה..תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את כרטיס המסך: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm יחד עם ספק כח : http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm התכוונתי לקנות ספק של SEASONIC אך בגלל חוסר במלאי - הציעו לי את הספק הנ"ל של HIPER. האם אני יכול להיות שקט? האם זה דגם טוב מספיק כמו שהמליצו לי בחנות? אשמח לחוות דעת אובייקטיבית מהפורום. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים חדשים וסרטי HD ולחבר את הכרטיס מסך ל-2 מסכי LCD + מסך מחשב :-\, מקווה שזה יעבוד, עוד לא קניתי את הכבלים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי . אני חדש פה . נעים מאוד . אשמח אם תעזרו לי . המפרט הוא עבור משחקים (לא בהכרח הכבדים ביותר) , פוטושופ , פיתוח אתרים . AMD ATHLON X2 3800 AM2 מעבד DFI INFINITY AM2 צ'יפסט NFORCE4 לוח TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ X2 = 1GB זכרונות WD 160GB 7200\8MB SATA2 160JS דיסק קשיח GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB DDR2 כרטיס מסך DVDRW LG GAS-H10A צורב FLOPPY מארז + מקלדת + עכבר + רמקולים מסך דק PROVIEW 723 8MS 4265 ש"ח אני לא מבין הרבה אבל המוכר שם הכריז שזה "מחשב פצצה" .זה נכון ? אשמח לקבל כל הערה . האם המחיר בסדר ? האם הוא נמצא בתוך ההוזלות הענקיות שהיו למעבדים לאחרונה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב מאוד, המחשב הוא למשחקים ותוכנות אשמח לקבל בבקשה חוות דעת על הרכיבים שבחרתי : מעבד Athlon 64 3000+ S-939 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E (האם הוא מומלץ?) זיכרון DDR 400 Kingston cL3 512MB *2 (כדאי את החברה הזאת?) דיסק קשיח WD 120GB SATA כרטיס מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E צורב LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 מארז 2542 ATX MIDI PFC, usb כל זה ב 4210 ש"ח מה אתה אומרים צריך לשנות משהו? ותודה רבה רבה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד על Full HD 60 FPS בלי מאמץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב שקט אבל שיהיה בגבול הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בעתיד ובינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה א…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לעבודה ומשחקים [לא הכי הכי כבדים אבל למשחקים שיעבדו סבבה]
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני חדש פה וצריך מפרט בבקשה כמו שמצויין בכותרת מהחנות KSP או אם יש לכם מומלצת אחרת ברמת גן אבל אם אפשר מפרט אחד שיבנה מקיי אס פי. קראתי לפני כמה ימים קצת מהדיון שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364303.380 לא כל כך הבנתי אם כדאי לחכות עם הקנייה, אם יהיה ירידה במחירים, ומזה מעבר לסוקט החדש? אשמח להסברים ממישו שמבין. אני יענה על השאלות שרשומות בנעוץ כדי שיהיה יותר קל לעזור 1) תקציב - 5500 שקל (אפשרית חריגה של 200-300 שקל אם זה יתן שיפור משמעותי)למזומן 2) מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה 3) ציוד הקפי - רק עכבר לייזר 4) אין דבר ספציפי שלא צריך במחשב 5) העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני ניסיתי להרכיב לי מפרט אבל אני רואה שזה לא הולך.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו DOOM3 HL2 וכל החבורה אני מעדיף מעבד 64 AMD וכרטיס 6800GT עם עדיפות לLEADTEC לא צריך כונן דיסקטים וצורב.. רק דיוידי תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כולל מסך 19 אינטש, לשני שימושים: - הרצת ישומים כבדים (לא גרפית. סימולציות וכו' עבור האוניברסיטה) - צפייה בסרטים תודה רבה! אמיר
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה צריך מפרט בסביבות הסכום הזהאפשר חריגה בקטנה אבל רק אם זה יהיה משמעותי רצח למחשב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. חשוב לי להתמקד במעבד חזק כרטיס מסך מעולה שיסחוב יותר מחצי שנה, שנה. וכמובן זיכרון שיריץ לי את המחשב והמשחקים בקלות. כמובן שהכוונה היא רק למפרט (כונן) ללא מסך, עכבר או מקלדת. בתודה מראש חברים.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם.. אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ. טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו: Cpu Athlon 64 3200+ (S-754) Mother board VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio Memory 512MB A-DATA x 2 Vga cards RADEON X800 PRO 256MB AGP Hard disc 80 GB 7200 SATA-100 Cd LG X16 (box)DVD Cases KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למערכת קלונוע שיהיה לה חיבור DVI כדי לחבר לטלוויזית LCD שלי. וחשוב שיהיה מעבד חזק מאוד שאני יוכל לנגן סרטים של HD X264 וכדומה זוללים המון CPU. ולא צריך מקלדת ,עכבר,רמקולים והרד דיסק קטן של 80 יספיק כי יש לי חיצוני של 250. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי -עכבר,מקלדת ומסך דק. מחשב למשחקים כבדים-דום 3... י תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה,המחשב עצמו יהיה מיועד לגלישה באינטרנט,שימוש ביישומי OFFICE,תוכנות דואר וכד'. משתמע מכך,אין צורך ממשי בכרטיס מסך חזק. רצוי מעבד חזק ,שיחזיק לשנים הקרובות(שוב מזכיר,לא לצורכי משחק),כמו כן זיכרון של 2 ג'יגה לפחות.. זה הכל,תודה רבה. נ.ב אין צורך במסך.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימושים ביתיים פלוס 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 7 לדעתי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-