ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3,000 שקל. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו:GTA IV FIFA 10 PES 10 call of duty 4 call of duty 5 call of juarez 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני צריך צורב DVD וכרטיס קול ורשת מובנים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף AMD ומארז COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב אמור להיות שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 4300 ש"ח. שימושי המחשב הם: תכנות ב - MATLAB ו - R, הרצת אלגוריתמים מתמטיים וסטטיסטיים, גלישה, שימוש משרדי, אולי צפייה בסרטים, ואלי אפילו קצת משחק (פרו אבולושיין, פיפא, משהו כזה....). בקשר לחברה אין לי מושג, קראתי פה בפורום שמחקר הראה שלאסוס וטושיבה יש הכי הרבה פחות תקלות, אז אולי משהו שלהן, אבל לא חובה.... יש מצב ל - Sandy Bridge בתקציב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לנובו 730 13'' מארה''ב יקנה דרך אמזון לכתובת בארהב ויגיע לארץ עם חבר כדאי? מה לגבי אחריות בארץ ? זה המחשב : Lenovo Yoga 730 13 - 13.3" Touch FHD - i5-8250u - 8GB - 256GB SSD - Platinum תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב. תקציב 5000 אם יש דבר כזה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת חשמל אלקטרוניקה ומדעי המחשב, המחשב ישמש ללימודים (לכתוב תוכנות וזה, וכמובן סיכומים וכד', דברים משרדיים) ומדי פעם אולי לסרטים. תקציב: 6500. אפשר לחרוג קצת. * גודל המסך? - 15 אינץ'. אפשר טיפה יותר גדול, אבל לא ענק. * משקל רצוי? - לא ממש משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת HDMI. אם יש גם DVI אז סבבה. * בלוטות? - לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה מינימום. אפשר יותר. * צורב DVD? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון שמעתי שDELL או HP חברות טובות, אז אעדיף מהן. אבל אין לי התנגדות לשמוע גם על חברות אחרות, בתנאי שהן…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את המחשב איזה חנות אתם ממליצים לי באיזור נתניה עד תל אביב שיהיה זול ואמינים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תקציב 2500 ש"ח שימושים גיימינג ..לדוגמא crysis2 gta call of duty מערכת הפעלה: סביר להניח ש 64bit ווינדוס 7 שימושים מיוחדים כרגע אני לא רוצה לבצע oc אבל אולי בעתיד.. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI הייתי רוצה אבל לא ניראה לי שזה בתקציב שלי ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [1440x900] מערכת 5.1 חומרה אופציונלית מארז למחשב כמובן חנות מעודפת: ksP הערות נוספות אני לא צריך את רוב המפרט את רוב החלקים יש לי: ספק כוח: 550 יש כרטיס מסך: gtx550 ti יש כונן קשיח: יש צורב: יש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד CORE I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני התחלתי עכשיו שנה א ואני צריכה מחשב נייד. הדברים שאני צריכה בעיקר הם office,יש לי איזהשהי תוכנת שרטוט ממוחשב שאני צריכה להשתמש בה שהיא די כבדה autodesk inventor 2008. (מי שמכיר) חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות.אני צריכה שיהיה wifi,אם אפשר bt גם נחמד אבל לא חובה. ואני צריכה שהוא ישרוד לי 4 שנים :-\ כמה זה אמור לעלות פחות או יותר? (גם אם זה חורג מהתקציב תגידו,אני יכולה להגדיל אותו אולי). האם יש הבדל משמעותי במחירים בין רשתות כמו באג,אופיס דיפו וכו' לבין חנויות פשוטות שאני רואה בעיר?והאם המחשבים באותה איכות? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מתכנון לרכוש מחשב חדש. יש לי שאלה לגבי סוג הזכרון. יש את העניין הזה של תזמון זכרונות שמורכב מ-4 מספרים וגם CL4, CL5 וכו. מה המשמעות של הדברים האלה? האם ככל שהמספרים נמוכים יותר הזכרון מהיר יותר? כמו כן, שאלה לגבי זכרונות ECC. אני מענויין לעבוד על MAX. האם לזכרון מסוג ECC יש יתרון? האם זה יתרון במהירות? באמינות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי משפטים וסרטים * גודל המסך? 15.6״ * רזולוציית המסך? 1366*768 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שיחזיק לכמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי?צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :צבע שחור ומצלמת אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
CPU Intel Core i5 6600 @ 3.30GHz 30 °C Skylake 14nm Technology RAM 8.00GB Single-Channel Unknown @ 1066MHz (14-14-14-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H170-D3H-CF (U3E1) 40 °C Graphics BenQ RL2455 (1920x1080@60Hz) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (ASUStek Computer Inc) 51 °C Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SATA (SSD)) 35 °C 1863GB Western Digital WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 (SATA ) 32 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD1 Audio Realtek High Definition Audio קניתי את המחשב לפני חמש-שש שנים האמת הוא עדיין רץ סבבה ולא נתקלתי ביותר מדי בעיות [השימוש שלו זה משח…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 2 followers
-
-
שתי המפרטים בתמונות המצורפות יש לציין שיש לי צורב כבר וגם ספק כוח של 440 וואט ושתי כוננים קשיחים של 1.5 טרה שאני רוצה להרכיב למפרט הזה. מה דעתכם מה צריך לשנות מה עדיף מה פחות?.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב נייד של אסוס מסך - 15.6" (1920x1080) Full HD LED מעבד - i-7 2670QM Quad Core (2.2GHz) זכרון - 12GB DDR3 RAM כרטיס מסך - Nvidia GTX 560M 2GB GDDR5 כונן קשיח - 750GB 7200 כונן דיסק - DL DVDRW CDRW מצלמת אינטרנט - 2.0M Pixel Bluetooth 3.0 סוללה - 8 Cell Battery HDMI Port 1 USB 3.0 Port 3 USB 2.0 Ports המחיר של המחשב הנייד הזה הוא כ1400$ , מה אתם חושבים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וסרטים באיכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מעניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd, מסך 21.5 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך רמקולים מקלדת ועכבר. המסך והרמקולים צריכים להיות לבנים (אם עדיף לקנות רמקולים+מקלדת ועכבר ולא באותה חנות גם תופס) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557
-
-
בצער רב המחשב נייד הישן הלך לעולמו, אני צריך עזרה במציאת חלופי. מטרת המחשב: הצגת עבודות מתוכנת autocad ו- sketchup, ולפעמים שינויים קלים בעבודות. בנוסף כמובן עבודות משרדיות קלות. לא יבוצעו שינויים כבדים, לשם כך יש מחשב נייח. גדול המסך: 13.3 או 14 משקל רצוי: עד 2KG זמן סוללה: רצוי ארוך לפחות 4 שעות כונן קשיח סביר לפחות 500GB סדר גודל של מחיר כפי שנרשם 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כנסו למפרט שלי אבא שלי קנה לי את המחשב הזה תנו תגובות!!! אני הולך להוסיף עוד קצת זיכרון וזהו!!!! קיבלתי ב 3DMARK 14000 !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-