ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
תנו חוות דעת,אני ממש לפני קנייה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר כמה ימים של מחקר ושל קריאת מאמרים בניתי לעצמי מחשב, לפני ההזמנה אני מעוניין לשמוע את דעתכך לגבי כמה נושאים אם אפשר בבקשה, נתחיל במפרט שנבחר. מעבד Intel Core 2 Dou E6400 2.13GHZ 2MB 64BIT לוח אם Intel Desktop Board D946GZIS ISLETON DDR2 667HZ זיכרון Samsung 512MB 667HZ DDR2 X2 כ. מסך Gigabyte RX1600XT 256MB הארד דיסק Hitachi 7200RPM 160GB SATA2 צורב LG DVD-RW X16 GSA-H10B מסך LG 17" LCD L1752T ועכשיו מספר שאלות: 1. האם לוח של אינטל עדיף? (למרות שאין לו אוברקלוקין)? אם לא איזה לוח כדאי? 2. זכרונות? Samsung, טובים? 3. ספק 400W או 500W
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שילמתי עבורו 3900 ש"ח מארז- VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח- A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם- B75A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד- אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 מאוורר למארז- ARCTIC F12 AC 12CM זכרון- CEON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך- Nvidia GeForce 210 1GB-3 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי- 500GB S3 2Y 7200 16MB SEAGATE צורב- SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת- 64BIT OEM WINDOWS 7 HOME PREMIUM HEB כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי צוואר בקבוק. לפי מה שאני מבין צוואר בקבוק נגרם כאשר אחד מהרכיבים במחשב "חלש" יחסית והוא "מפריע" לשאר החלקים לנצל את הפוטנציאל שלהם, אני רוצה להציג את המפרט שלי ואשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק אז זה המפרט שלי : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-G.SKILL 4X4 DDR3 2133 MHZ כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 64BIT תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי שנקנה עוד ב2007 ושודרג אינספור פעמים מכיל את המפרט הבא CPU - Core2 Q6600 MB- Abit IP35 Pro Memory -OCZ reaper 2G*=8GB GPU-- Geforce GTX560 Ti OS HD-Seagate 500GB ST3500320AS עד היום לא אכזב אותו בתוצרתו הנוכחית.. עד היום שבו ניסיתי להריץ Watch Dogs.. מה ניראה לכם צוואר הבקבוק פה? חשבתי אוטומטית שהכרטיס מסך אבל הסתכלתי בדרישות מערכת וניראה שהוא עומד בדרישות הבינוניות.. עם זאת המשחק לא זז.... גם כשאני מוריד את ההגדרות תצוגה.. מה אתה חושבים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי: PENTIUM 4 3.00 GHz 1 GB RAM 400 MHz Geforce 7800 GS רציתי לשואל אם יש לי צוואר בקבוק??
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי מחשב מיושן מעבד E8300 אחרי OC אני מחפש כרטיס מסך שלא יגרום לצוור בקבוק אם אותו המפרט Gigabyte p43ud3r Intel Dueal core E8300 4GB DDR 2 אני רוצה לסחוט ממנו את המקסימום לפני שאני משדרג למשהוא יותר חדיש לכן לפי מה שאני רואה כרגע מה שהכי צולע זה הכרטיס מסך GT9800 ומכאן באה השאלה עד איזה כרטיס אני יכול לשדרג, וכמובן בלי צוור בקבוק חשבתי על כרטיס GTX560Ti האם הוא יגרום לצוור בקבוק? אם כן אז מה לגבי GTX 460 \260?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…
-
- 0 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מנסיון, האם צורב ה-DVD במחשב הזה יכול לצרוב גם dual layer? חיפשתי במפרטים באינטרנט, וגם במפרט שיש לי על המחשב הספציפי שלי באתר של דל עם ה-service tag, ובאף מקום לא ממש מפרטים על הצורב. יכול להיות שהסיבה שכל צורב כיום בא עם DL וזה כה טריוויאלי שאין אפילו מה לפרט על זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לקוח שצרב על צורב של מחשב נייד 11 דיסקים אחד אחרי השני דיסקים של CD לא DVD אחרי זה הכונן יכול לקרוא דיסקים אבל לצרוב לא יכול האם יש מצב שהעיניצ של צריבה נישרפה ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
אני לא צריך ציוד היקפי. יש לי כבר הכל. בכל מקרה פתחתי כבר ת'רד אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ב PCMARK 2005 - 8779 נקודות וב 3DMARK 2006 - 9992 נקודות האם אלה ציונים טובים המשקפים את המערכת שלי? (בכל מקרה הבדיקות הורצו ללא הורדה של תוכניות מההפעלה האוטומטית בעל עליית מע"ה) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 4700 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-