עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. המפרט: פריט: דגם: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty לוח אם LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty X2זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek/Albatron/EVGA... Dual-DVI Retail - 2Y Warranty כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - …

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. מעבד כפול ליבה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc! מחכה לתגובתכם בתודה מראש דימטרי

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. בס"ד זה המיפרט Brand: HP Processor Type: AMD Turion 64 X2 Type: Laptop/Notebook Processor Speed: 2.2 GHz Screen Size: 15.6 inch Processor Configuration: Dual Core Operating System: Windows 7 Premium Memory (RAM): 6 GB Primary Drive: DVD+/-RW Hard Drive Capacity: 320 GB מה אתם אומרים בכללי טוב מאוד או בסדר

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by shaharza,

שלום לכולם. קניתי לפטופ מחו"ל שאמור להגיע השבוע. כמובן שאין על המקלד עברית... ;D רציתי לדעת היכן כדאי לבצע צריבה של עברית? כמו כן שמעתי על מדבקות אך גם שמעתי שהן לא כלכך טובות. האם כך הדבר? דברים נוספים שכדאי לי לדעת על לפטופים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום כולם , אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי קישור או טלפונים וכו וייעוץ איפה הכי כדאי לעשות צריבת אותיות בעברית על המקלדת במחשב נייד. העדיפות היא לעשות זאת בחיפה, קריות והאיזור ואם לא אז בתל אביב רבתי.... אני כמובן מעוניין במקום שעושה עבודה איכותית ושלא יפגע במחשב אבל גם מקום שהוא לא יקר מידי ... תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 10.7k צפיות
  9. Started by clown,

היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. באפשרותי לרכוש הנ"ל בארה"ב. התצורה הדרושה זולה בכ - 2,000 ש"ח בארה"ב מאשר ב-איידיגיטל. עם זאת, הנציגים בארץ טוענים שצריבת המקלדת לשפה עברית תסיר האחריות מכל המחשב הזה (לא רק מהמקלדת למשל..). האמנם?

13. שלום לכולם! אני לא יודע איך בדיוק מציגים פה בעיות אבל אני אנסה.. יש לי מחשב נייד חדש של FUJITSU עם מערכת הפעלה ויסטה בייסיק. שאני רוצה לצרוב דיסק רגיל (שירים למשל) הוא צורב לי בלי בעיות דרך המדייה פלייר. אבל שאני רוצה לצרוב דיסק DVD דרך תוכנה של צריבת DVD בדיסק שנוצר לא מצליח לפעול לי בשום DVD... בנוסף, הוא מבקש ממני דיי הרבה לאתחל את הכונן (של הדיסקים). מזה אומר? האם זה קשור? ובכלל אי אפשר לאתחל את הכונן הזה.. איך אני יוכל סופסוף לצרוב דיסקים של DVD?! בבקשה תושיעו אותי חח.. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by bodeg,

התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by GLP,

שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. Started by yoramns,

רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by GLP,

הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kokoman,

קניתי מחשב נייד בארה"ב, אני יודע בערך איפה האותיות בעברית אבל אני חייב להודות שזה מאט אותי העובדה שהן לא מופיעות לי על המקלדת. למישהו פה יש ניסיון בצריבה של עברית על המקלדת? איך התוצאות של זה? יש סיכוי שזה יפגע במחשב? מישהו אולי מכיר דרך אחרת? איך החברות הרשמיות מגיירות את המקלדות?

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היי, מחפשת מחשב שישמש אותי למטרות עבודה משרדית,מוזיקה,צפייה בסרטים,תמונות,בנוסף צריכה שתהיה לו יציאת HDMI גודל מסך ומשקל לא משנה. אין לי העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  21. Started by mj23,

המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by YOU123,

ללא ציוד הקפי כמו מסך וצורב DVD המחשב נועד למחשקים כבדים בריזואלוית גובהות 1200 על 1600 תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by ran123,

ללא ציוד הקפי ב6500 המפרט נועד לתוכנות ומשחקים שהיה מהבוסס נראה אינטל אני יותר בטוח מאינטל מאשר AMD אבל כל מפרט יתקבל בשמחה תודה מחר אני קונה בפנדה עיקר שכרטיס מסך יהיה 6800GT תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by zzzz,

את המפרט חבר טוב שלח לי , המחשב נועד למשחקים , סרטים , שירים ... 1. מה דעתכם על המפרט 2. איך אני יכול להוזיל במחיר.... תודה .... מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1266 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ¤314 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1595 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32165 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤121 כמות:1 http://skypc.co.…

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  25. המחשב הוא כזה: מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6500 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4330 Graphics דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 2 ימי עבודה תכונות נוספות כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network interface adaptor כרטיס קול Intel H…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.