ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! נעשה את זה קצר, בלי הרבה דיבורים, אני צריך המלצה למחשב עד 6 אלף שקל ללא מסך.... דרישות: מעבד חזק ככל שניתן בתקציב (עדיף דואל 3800) זכרון- 1 ג'יגה הארד דיסק - מינימום 200 ג'יגה אני לא גיימר אז כרטיס מסך שיהיה סבבה, אבל עד 1000 ש"ח. תודה ניב ***עריכה*** : שלום לכולכם ותודה שעזרתם לי! אנא דלגו ללינק הבא כדי שתוכלו להתעדכן במפרט הסופי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171895.new#new ;D תודה לכל העוזרים ניב
-
- 76 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מעבד חזק וטוב למשחקים וכמובן שיהיה כ.מסך טוב. ראיתי את שני הדגמים האלו: דל: [glow=red,2,300]V9400 Model V9400 [/glow] CPU Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB Memory 4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel HD 320GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800) GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Bonus Fingerprint Reader Biometric Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי ללכת על נטבוק בסביבות 2,000 שקל ואז ראיתי את המחשב הבא... וחשבתי שכדאי להוסיף 600 שקל ולקבל את זה. אני רואה שהמעבד שלו חלש Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz, אבל הוא יותר חזק מN280... ועוד המחשב מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון ולא עם ג'יגה כמו רוב הטבוקים, המסך שלו הוא 13.3 שזה עדיף על כל הנטבוקים, והמשקל שלו 1.6 רק 250 גרם מעל הEEE... הסיבה שאני משווה אותו לנטבוק זה המשקל הנמוך, המעבד החלש, המחיר הזול, והמסך היחסית קטן... אז מה אתם אומרים-עדיף בהרבה? http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=TZF4E5C0AE
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערה: אני יודע שמפרט עם תקציב של 6000 ש"ח מריץ חלק VISTA כבר קיים בפורום, אך לא מצאתי מפרט שתואם לציוד הנדרש שאני צריך. תקציב: 5000 ש"ח (אפשר לגלוש במידה מסויימת). מטרות: עריכה גרפית, הרצת מערכת Vista בגרסת 64bit. ציוד נדרש: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, RAM, דיסק קשיח, מארז (+ספק) העדפות: (1) דיסק קשיח לא חייב להיות גדול במיוחד, העיקר שיהיה מבין המהירים. (2) עיצוב המארז לא חשוב, אך כדאי שיהיה יעיל מבחינת קירור וסירקולציה. תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! אז ככה אני בונה מפרט לחבר לעריכת ווידאו בלבד, שום OC, שום משחקים, רק עריכת ווידאו. חשבתי על המפרט הזה: conroe e6600, 2gb value memory (2*1gb pqi 667mhz=220$) intel dg965ss 2*250gb (samsung spinpoint sp2504c) זהו בגדול... צורב ופלופי וכאלו זה בקטנה (אלא אם כן יש התנגדות לפלופי ג'נרי וnec7170A) תודה לכולם, naorai
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לבנות מחשב לעריכה שקט ככל הניתן במיגבלות התקציב וללא OC . בנפרד מהתקציב מה צריך לקנות בשביל רשת עם מחשב בחדר מרוחק. מעבד- ממה שראיתי בTOMS HARDWARE ה- Q6600 מצוין בקידודים וPREMIERE דיסק קשיח - 500 GB כרטיס מסך - שוב חשוב שיהיה שקט אבל לא על חשבון ביצועים אז אם יש משהו מומלץ עם קירור פסיבי ... מארז- משהו זול ושקט, בסיגנון של ה-HEC לוח אם- צריך FIREWIRE אבל אפשר גם לקנות כרטיס, אם יוצא משתלם.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה מפרט צריך לעריכת וידיאו לא מקצועית אבל מחשב שאוכל להפעיל תוכנות כבדות בבו הזמן מה אתם ממליצים איפה כדאי לשים את הדגש ואיפה לא מחכה לטיפים והמלצות בעיקר התקציב כולל מסך רצוי לוח אם מבית ASUS אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים תודה מראש (ותודה לאחראי)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברצוני לברר האם ניתן לערוך סאונד על מחשב נייד? האם יש מחשבים ניידים מומלצים לזה? האם צריך כרטיס סאונד חיצוני? ואם כן איזה?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תקציב: רצוי עד 4000 ש"ח, אופציה לחריגה קלה (200-300) שימושים: עריכת וידאו / עריכת תלת מימד / מקווה לחזור לגיימינג - אז אם אפשר שיעבוד בצורה סבירה (לא מדליק אותי ULTRA HIGH) תוכנות עיקריות: 3Dmax, Zbrush, Premiere/Vegas, Photosop, Visual Studio עבודה כללית: * סצינות תלת מימד, כולל אנימציה. עד היום היו לי זמני רינדור דיי ארוכים שפשוט גרמו לי להפיל את האיכות. * עריכת וידאו לסרטונים קצרים - בינוניים, אני מתכוון ללמוד AF ביום מן הימים אז שיוכל להתמודד עם זה. * שיסתדר סבבה עם פנורמות רציניות בפוטושופ (הפנורמה האחרונה הייתה 12000X2300). * אשמח אם מישהו פה עם ניסיון בנוגע לזיכרון הפנימי - האם 16GB יתן לי הבדל משמעותי בתלת מימד מול 8GB? שימושים מיוחדים: לא נראה לי שאבצע אוברקלוק,…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349§ion=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הצעה לערכת השדרוג הזאתי למחשב DUAL CORE 4400+ S939 ATHLON64 לוח אם: MSI K8N DIAMOND (ערכת שבבים של NFORCE4) 2 ג'יגה זכרון DDR1 איכותיים (ויש ברשותי עוד כמעט ג'יגה משלי להוסיף) ZALMAN 9500 קירור למעבד וכרטיס מסך NX7900GT 256MB PCIX EVGA KO מה דעתכם? האם זה מחשב טוב שיספק אותי לזמן מה? ויריץ כול המשחקים, תוכנות, חלונות VISTA וכו' בלי בעיות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם ערכות הקירור\אוורור לנייד שוות משהו ובאמת תורמות להורדת הטמפ' שלו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שיש לו דבר כזה,כמו כן המלצות. חפשתי בזאפ ומצאתי את הרשימה הבאה - http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&orderby=price&DB135498=294266&pageInfo=1 יש דברים מטורפים כאן,אבל לא צריך להגזים,לא מעניין אותי כל התוספות של הHUB וקוראי כרטיסים. חשוב באמת אם זה יהיה יעיל ושזה יתאים לדגם HP DV6515EJ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזו ערכה עדיפה מבחינת יחס עלות תועלת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=8445 http://metromedia.shopy.co.il/products/19132 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1165286673.htm ???
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים... יש פה הצעה שרציתי לדעת אם כדאי לקחת אותה.. או אם אפשר לקבל המלצה למשהו יותר משתלם ב1532 ש"ח אני מקבל מעבד Intel Pentium 4 , 2.66Ghz 1MB Cache לוח אם 661FM2 MSI 768 Kingostone מגה בייט 400 MHZ ומארז בסיסי... מחיר טוב?.. אם אפשר אולי המלצה למשהו יותר נחמד בסביבות המחיר הזה.. תודה.. שמי
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-