עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המחשב הנל: HP NX6310 שמחירו 6K בערך.http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2202 המפרט: CORE SOLO1.6G,512MB MEM,60GB HD ,15INCH TFT?1024X768 הייעוד : יישומי אופיס ואינטרנט ועבודה שקטה. יש גם דגם יקר יותר NC6320 ,לא מבין מה ההבדל המפרט נראה לי זהה... http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2214 עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by hackert-bag,

מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. Started by tofi45,

שלום רב מבקשת את עזרתכם בהמלצות לבניית מחשב חזק עם גרפיקה חזקה למשחי ילדים ברמות הגבוהות. אם אפשר לפרט לי בעברית את הנתונים הדרושים כי אני לא מבינה גדולה. איזה כרטיס מסך צריך כרטיס גרפי וכו' מארז הכל מסך איזה גודל עדיף. והכי חשוב מחשב טוב ל 7 שנים לפחות שלא בעוד שנה הכרטיס או הזכרון הפנימי שלו כבר לא יתיאימו. תודה לכל מי שעוזר המחשב מיועד למשחקי ילדים אין לי ידע בהם כל כך אבל משחקים ברפ גבוה שצריכה גרפיקה חזקה. אין לי רפ של תקציב השמיים הם הגבול. אך לא להגזיםם חשוב לי לקבל נתונים טובים למחשב חזק שהילדיים יוכלו להנות ממנו ולא עם בעיות שהמשחק לא עולה שהכרטיס מסך חלש מדי, הגרפיקה חזקה מדי וכו' בעיות בהם אנו נתקלים היום.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה,לא מזמן פתחתי פה בקשה למפרט. מאז התקציב עלה מעט והתעגל ל 3,000 ש"ח. אין שימושים עיקריים,הכל מהכל. שימוש יומיומי,משחקים,תוכנות (והרבה),סרטים וכו'. אז תגידו איך המפרט לדעתכם,*הקירור בשביל OC: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB, יחידות 1 ¤590 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP …

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  6. בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אני רוצה גם שישאר לי בצד לפלאפון... צריך: מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך (לא X850XTPE/X850XT/X800XT/X800XTPE למיניהם אלא ב-Mid-High-End) הארדיסק (200GB סאטא) מארז ספק מסך 17" CRT פלופי מקלדת עכבר (רצוי MX-518 ) לא עושה OC למשחקים. והנה המפרט: AMD A64 3200+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB A-Data CAS2.5 Powercolor X800XL WD 200GB JD Sata Supertalent 601UF Silver Enermax EG375P-V LG F700P Sony 1.44 Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX-518 וכל זה עולה לי 7835 ש"ח נשאר לי 1715 ש"ח לפלאפון שזה סבבה לגמרי. מה דעתכם? ד"א - המחיר כולל הרכבה.

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש המלצה למפרט מחשב מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 עם מהירות שעון לא משנה אבל שיהיה 512 קאץ לוח אם עם הכול על הלוח (קול מסך רשת) לזכרונות ddr בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by urich,

קודם כל למערכת hwzone קבלו חח על המפרטיםהמעודכנים ניכרת השקעההתחשבות בצרכים ומקצועיות. טובאני הולך על המפרט של ה5000 שקל עם כמה שינויים טוב מחר אני הולך לקנות מערכת עם אח שלי וחבר הנה שאלות אחרונות: התקציב כ 5000 למחשב בלי המסך. 1.אני קונה בקיאספי כי יש בירושליים והם זולים וחבר קנה שם. 2.אני קונה מערכת למשחקים בלי אוברקלוק בשנים הקרובות עם אפשרות לשדרוגים וכו'.. 3.אני קונה מבוסס amd 64. 4. אני צריך מסך 19 אינץ שטוח (לא דק) איכותי לא אכפת לי מחנות אחרת. תקציב כ1300 אז השאלות מה עדיף הלוח גיגהבייט או הmsi הזוליםאני מתכוון.-אפילו שאין את הmsi בחנות. מעבד 3000 או 3200 האם שווה לי להשקיע עוד 200 שקל זכרון אני קונה שתי סטיקים של 512 איזה אחד adata/vt samsung twinmos שימו לב שהם…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים ומידי פעם סרטים רגילים (לא HD), חשוב שיהיה קל ובעל מקלדת נוחה. אני מחפש מחשב יחסית מהיר (אני מניח שזה פונקציה של זיכרון גדול לא?) לא בהכרח חזק (אני לא מתכוון להפעיל עליו משחקים כלל). אין חשיבות לHDD גדול. שיהיה לו WIFI ועדיפות לBT. יש משהו מומלץ (עדיף שיעלה כמה שפחות. 3000 זה ממש גג). תודה מראש על הסבלנות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by 7omaHawk,

הרכבתי מפרט כולל מסך. דעתכם על המפרט + הצעות לשיפורים\שינויים יתקבלו בברכה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 350 1 350 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E 1090 1 1090 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 380 1 380 מארזים? Price Units Total 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black 220 1 220 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 740N 17'' LCD 8ms 1220 1 1220 Total price 4370 ¤ …

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  16. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  18. המחשב משמש בעיקר למשחקים. המפרט: INTEL CORE 2 DUO 4300 GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 ניתן לחרוג מהתקציב עד 3.5K. עדיפות בהשגת ביצועים מקסימליים מאשר חיסכון בכסף. אני מעוניין שהמחשב ישאר שקט כמו היום. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו. שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב. לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין. הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי. בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר. עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא…

20. 1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Ma*oR,

היי אנשים ממצב רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה שאני הולך להזמין אותו יום שני בעזרת השם בלי נדר אבל יש לי כמה התלבטויות אני מקווה שתעזרו לי והמפרט הוא מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y זכרון DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88T512HP RETAIL GF 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV 3Y צורב LG GSA-GH20NS10 (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y דיסק קשיח 1)500gb 32mb sata2 2)250gb 16nb ide ספק כוח CORSAIR CMPSU-550VXEU 550WATT ATX PSU RETAIL 5Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX עד לכאן את כל זה אני לוקח עכשו הגעתי לחלק הבעיתי שאני ממש מתלבט בין הלוחות האם והלוקחות שאני מתלבט הם…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo fifa 16 gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרט…

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  23. המחשב אמור להריץ תוכנות שירטוט כבדות, ולכן חשוב לי שיהיה לפחות 3GB RAM ושהמעבד והלוח אם יהיו איכותיים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Romeoo,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד של דל כמו שכתוב בכותרת ובגלל שהמשלוח התעכב החברה שקניתי ממנה פיצתה אותי במעבד i7 במקום הi5 שעליו שילמתי. עם כמה שזה טוב ויפה בסופו של דבר קיבלתי מחשב בלי מקלדת מוארת וזה פיצ'ר שמאוד חשוב לי... לאחר קצת בדיקות ברשת הבנתי שניתן להחליף מקלדת למוארת אבל צריך להחליף גם את כל הפלסטיקה שמסביב... שאלתי היא כזאת, אם מישהו מכאן מכיר איזה חברה שמתעסקת בדברים כאלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.