ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב להצגת סרטים ולמשחקים על גבי ה-ld9000 שלי. אני מחפש כרטיס חזק אבל ובגלל שהשימוש היחידי הוא הצגה על גבי מסך אחד שתומך ברזולוצית hd ready חזק במידה. מעבד, זכרונות, צורב dvd, מארז (גדול וטוב ועדיף שיהיה גם יפה)לוח אם ואם שכחתי משהוא תזכירו לי. במקרה שעוד חודשיים שלוה אוכל לקבל משהוא טוב בצורה משמועתית אני מוכן לחכות. ותודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם. קוראים לי נוי אני מחפש מחשב נייד לא גיימינג. המטרה העיקרית של המחשב היא לסרטים,מוזיקה, אינטרנט יוטיוב סקייפ וכו'. (לא גיימינג) חשוב לי שמחשב הנ"ל תהיה יציאת HDMI וכרטיס גרפי תומך תכני HD וסרטים באיכות גבוהה ירוצו חלק ללא תקיעות . חברה מועדפת- אין תקציב- 2000 ש"ח אזור- שרון-מרכז תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 31698 מאוורר למעבד CoolerMaster Nepton 140XL CPU Cooler 1 35313 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 37827 זכרונות HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 39896 כרטיסי מסך EVGA GTX 1080 SC GAMING 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 29074 דיסקים קשיחים …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 2300. תנסו להפיק את הכי הרבה בשביל משחקים בתקציב הזה בלי לחרוג כלל. אני איני צריך רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך - רק מחשב בלבד. חנויות באזור המרכז בלבד. אין כלל העדפות לחברות מסוימות או רכיבים מסוימים, רק שיהיה מספיק טוב. בתודה מראש, מחכה לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר נושא אתמול והחלטתי שאני משנה את הקנייה שלי ללפטופ שהוא לא לגיימינג כי זה פשוט לא משתלם בשיט. אם מישהו יכול להעיר אותי לגבי טיב המחשב לטובת תכנות אני אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג במשהו שעולה על 50 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לראות סרטים לפעמים(שימוש בסיסי בגדול חוץ מנושא התכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד -מהי הרז…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל עזרה במציאת מחשב נייד שתתאים לסטודנט למדעי המחשב ולגיימינג. בגיימינג הכוונה ברמה גבוהה אבל אין צורך להגזים. ברור לי שב3000 ש"ח אני לא יכול להריץ את כל המשחקים ברמה הכי גבוהה, אבל מספיק שזה יתאם את רמת הגרפיקה בXBOX ONE לדוגמה, אני מסודר. אם אני כבר קונה מחשב נייד חדש, אעדיף שיהיה עם כונן SSD ומעבד I7. חריגה: 500 ש"ח. מעדיף שלא יותר מזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש בזול יותר לדרישות שלי, עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, משחקים. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודה משרדית וצרכי אינטרנט למיניהם _אבל_ גם לעריכת סאונד ומוזיקה! * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד בקטע דפוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר בהתאם למחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה הרבה יו.אס.בי * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? תכלס, שיהיה גדול. יהיו בו הרבה קבצי וידיאו וסאונד. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש למה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברות מוכרות אבל לא ממותגות, כלומר HP נחשב מבחינתי ממותג.. אסוס לא. שונא HP.. הם גייז. הערות נוספות: המחשב צריך לתת יכולת עיבוד גבוהה.. אני עובד עם קיובייס, לוג'יק, סרט…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם HP 8530wהמחשב נפל כשהוא פתוח על חלקו האחורי והציר שמחבר בין המסך למחשב כולל הפלסטיק\מתכת נשבר!מה עושים? האם אפשר לתקן? כמה עולה בערך? http://www.s i z.co.il/my/yk02ymwjjogm.jpg http://www.s i z.co.il/my/0jnmftwyygwu.jpg תורידו רווחים
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכול ליצור כסף לא ממש בעיה רק תכתבו לי פה בבקשה את המפרט ואתה המחיר הסופי אני ממש יודה למי שיוכל לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קיבלתי הצעה מחבר לקנות ממנו מחשב נייד חדש וסגור באריזה של HP מעוניין להשקיע עד 5000ש"ח למטרות גלישה וסרטים. לפטופ HP דגם folio 13-1000en מעבד 2467M Intel Core i-5 מהירות 1.6GHZ מטמון 3M זיכרון 4GB , 1033MHZ DDR3 לוח אם: Intel HM65 Express מסך LED (מבריק) 13.3 כרטיס גרפי Intel HD 3000 128GB הארד דיסק מצלמת אינטרנט HD יציאות: HDMI, USB3, RJ45, כולל Windows 7 Bluetooth 3.0 סוללת 6 תאים * אני רוצה לקנות ממנו, השאלה איזה מחיר יהיה כדאי לי תודה רבה לעוזרים ולמבינים
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום , אני מועניין לרכוש חלקים שאני מיד אפשרט להוסיפם לחלקים קיימים שיש לי ממחשב ישן, וליצור מחשב אשר ישמש אותי תקופה של יותר משנתיים תקציב: עד 4000 ש"ח צרכים: מחשב לגיימניג ותוכנות גרפיקה ותלת מימד מסכים: LG 17 אינץ LCD, מסך טלווזיה LCD של סמסונג 32 אינץ' HD READY, המסך מחשב מחובר בDVI, והטלווזיה DVI TO HDMI אני מתכנן OC בשלבים מתקדמים יותר, כך שיש צורך מארז טוב ובמערכת קירור טובה החלקים שיש לי : צורב, 3 דיסקים קשיחים עם קיבולת כללית של 1TB, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס תקשורת אלחוטית, כרטיס FIREWIRE, כרטיס מסך MSI 9800 GT 512 MB, עכבר לייזר G5, מקלדת פשוטה אין צורך ליותר ממה שיש, סאונד - מערכת קולנוע ביתית, ספק כוח של ezcool דגם ps-1000 500W האם הוא יספיק? החלקים שאני צריך …
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה לשפר וכו???? בבקשה תגובות בונות ורציניות זה חשוב לי מאוד אני הולך עוד שבוע ליקנות את המחשב שתגידו לי רק להדגיש זיכרון לקחתי פעמים [4GB+4GB=8GB] ולתגובתו של יותם אז תשובה אני הולך להריץ ויסטה 64 ביט + משחקים כבדים אז אני בכוונת תחילה לקחתי 8 GB ואתה יודע מה גם לשימושים עתידים שיהיה : ] אשמח לתגובות עריכה:[מידע] : יש לי 1000 דולר 4200 ש"ח לקחתי מפרט יותר יקר כי אני משלם במזומן יורידו לי מחיר....... ממ מטרות מהמחשב הכול פשוט משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)[הכול למי שלא הבין] אין צורך בציוד הקפי היופי לא חשוב לי העיקר מחשב טוב ללא מערכת הפעלה זה מה שאני הרכבתי רציתי לדעת איך זה ומה לשפר תודה מראש מעבד - Intel Core 2 Duo E84…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני צרך מפרט ב-4000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים כגון: COD6, AC2, GTA IV. אני רוצה שהכרטיס מסך ינצל את המסך שלי שהוא T220P והציוד ההיקפי שאני צריך הוא רמקולים 2.1. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ושינצל את מערכת ההפעלה WINDOWS 7 62 BIT ושיהיה מורכב בבקשה מKSP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני אשמח למפרט חזק שיתאים ל GTX 780ti. את הכרטיס והמעבד אני אקנה בחו''ל, (אין לי מושג עדיין איזה מעבד לקנות, אבל אני בטוח שבארה''ב הוא נמכר בחצי מחיר, כמו הכרטיס.), ואת כל שאר החלקים אני כנראה אקנה כאן בארץ. חשוב לי כמובן שהמעבד יהיה חזק, ולא יווצר מצב של "צוואר בקבוק", גם אם אוסיף עוד GTX 780ti בעוד כמה שנים כשהמחיר ירד (לא בטוח שזה בכלל יקרה, אבל עדיין ). בקיצור, אני באמת מבולבל, ואני כמובן אשמח לראות מפרט חזק שיתאים (בעיקר מעבד מתאים)... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM מחיר: ¤859 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי מחיר: ¤459 מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window מחיר: ¤223 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V / SeaSonic M12 430W מחיר: ¤359 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי מחיר: ¤246 סה"כ: ¤2425 מחשב גיימינג, ללא צורך בשום ציוד נלווה, מיועד לGTA COD NBA2K9 וכו' מסך 18" עכשיו בכוונה לא שמתי כרטיס מסך אני חושב על 9800GT.. תגידו מה אתם אומרים והייתם משנים משהו במפרט? רק אם אתם ממש בטוחים שעדיף.. אני מאמין שאני יעשה אוברקלוק בינוני משהו ממש לא רצ…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-