ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת נייד, לאחר בדיקה והתייעצויות רבות צמצמתי את האפשרויות ל-3 מחשבים 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKCQ61280EJ&af=2051 2. http://www.21.tv/pr-80516/d79ed797d7a9d791%20d7a0d799d799d793%20156%20Lenovo/cf-6/?a=a 3. ACER Aspire AS5738G http://www.21.tv/pr-78327/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Acer שניהם די זהים אשמח להתייחסות נוספת ופירוט יתרונות/חסרונות מבחינת האמינות, איכות. האם יש בעיות מסוימות שידועות בדגמים הנ"ל? הסאונד של הרמקולים מספיק חזק? (כי לאשתי יש מחשב DELL ובקושי אפשר לשמוע) אציין כי השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, הורדות/צפייה בסרטים, פוטושופ. שנה טובה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב נייד עד סוף פבואר בסביבות ה 5000 ש"ח עכשיו המחשב צריך להכיל תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו אוטוקאד, מאיה, 3D סטודיו עזרה בבקשה תודה דורון[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:28:25 זה המפרט שבינתיים נשאר בתקציב שנארה לי שהוא סבבה, תגידו לי אתם : Dell Vostro 1500 VM-RD09-2043 Model Name VM-RD09-2043 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256 MB of system memory Sound Two channel high definition audio + Two stereo 2 …
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אנשים אני צריך לבנות מפרט לאחות של אבא שלי.... היא צריכה מחשב אחד לעבודה ב2500 עם מסך רמקולים עכבר ומקלדת ואחד לבית ב3000-3200 עם מסך רמקולים עכבר ומקלדת וגם מדפסת ... תודה רבה לעוזר ...שתי המחשבים הם לעבודת אופיס \ אינטרנט (ד"א בדקתי במפרטים המומלצים לא מצאתי משהו טוב)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לחדש את המשק חשבתי על משהו כזה, השימושים הם די כללים, משחקים (לא קיצוני אבל חשוב), פרמייר וLightroom ופוטושופ וכמובן שימושים שותפים (בינינו עובדים סבבה גם במחשב הישן) מחשבות/ביקורות/המלצות? יש לי בבית 550GTX שכרגע יספק אותי ולכן אני ארכוש סתם איזה כרטיס קיקיוני כדי שאני אוכל להשמיש א המחשב הישן המחשב הישן (q6600/4gb/p5k/antec p150 ) מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪63 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪625 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Activ…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד בחברה קטנה ואנחנו צריכים לבנות מחשב שיכול להכיל 60TB. יש חשיבות שמערכת ההפעלה שלו תהיה windows. לכן שרתים NAS יעודיים (בעלי מערכות הפעלה סגורות/שהם לא windows) יורדים מהפרק. אני מנסה להגיע לאפשרות זולה וטובה ולכן אני מנסה להימנע משרתים יעודיים (DELL וכדומה). חשבתי על לבנות מחשב PC, עם לוח אם תומך בכמות הארדיסקים גדולה יחסית. מבחינת raid, בניתי מחשב שכזה בעבר והאמת היא שהשתמשתי באפשרויות של windows מבחינת ניהול המקום, זאת אומרת שאפשר להשתמש בכלי הפשוט של windows בבניה של המקום המשותף או ללכת על לוח אם עם אפשרויות raid. ה60TB יהיו האיחסון הראשי, חוץ מזה אני רוצה מקום יעודי (NVME/SSD) להתקין עליו את המערכת ההפעלה. …
-
- 0 תגובות
- 207 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אשמח לבל המלצהלמחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: מטרה: גלישה, מייל, סרטים מסך:15.6 משקל: רצוי עד כ-2.4 ק"ג זיכרון: 4GB. עם אפשרות להחבה מעבד: i5 כונן קשיח: 500GB כונן אופטי (DVD) - כולל צריבה USB: לפחות 2 תמיכה ב 3.0 LAN Bluetoth (רצוי התקן החדש) WiFi רצוי קורא כרטיסים רמקולים, מיקרופון, מצלמה, שקע אוזניות מערכת הפעלה: Win8 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב שיתאים לדרישות אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל . * מטרות המחשב? אני צריך שהמחשב יתאים גם להצגת סרטים באיכות HD על מסך טלווזיה 37 אינצ' אני מאמין שלא אלמד בשנה הראשונה תוכנה אבל בהמשך אלמד אם זה משנה למפרט.. **התקציב שלי הוא בין 2700-3200 * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' *מעבד i5 *זכרון פנימי 4 ומעלה *זכרון 500 GB * רזולוציית המסך? HD 1366x768 - FHD 1920x1080 * משקל רצוי? מתחת ל 2.2 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * סוג של כונן קשיח? עדיף HDD או שילוב HDD ו SSD אם זה לא מיקר * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 46 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז אני חוזר אליכם בבקשת עזרה, אחרי חודש של חיפושים וניסיון להעמיק להבין מצאתי את עצמי ניצב בפני ההחלטה עד כמה אני מוכן להשקיע בנייד החדש שלי. אני מחפש מחשב שישמש אותי ב-5 שנים הקרובות לפחות כאשר השימושים שלי בו הם: צפייה בסרטים (לרוב ללא חיבר לLCD), האזנה למוזיקה (גם בחיבור לרמקולים חיצוניים), אינטרנט (בעיקר סקייפ והורדות), לימודים (מעבד תמלילים וכו..) גם קצת משחקים (רד אלרט למיניהם, משחקי בנייה של חוות/לונה פארק/עיר וכו...) כמו כולם גם אני מעוניין שהמחשב יהיה אמין ככל שניתן. (מעדיף את אלו עם האחריות ל-3 שנים) אני רוצה מחשב עם לפחות 500G, שהמסך שלו לא יהיה קטן מ-15 אינץ' ועדיף שלא ישקף אור וכו' (אני חושב שזה מה שנקרא מסך מט,לא?) כרגע אין לי תוכנות מיוחדות להתקנה אך ל…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. הנני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , התומך בתוכנות הכבדות למיניהן, יתמוך בשתי מערכות הפעלה (וינדוס ולינוקס) , וישמש גם לשימוש סטנדרטי כגון סרטים,שירים, ... אה וחשוב מאוד שתיהיה גישה לאינטרנט ! קראתי חלק מן המאמרים שיש פה בפורום, ניהיה לי קצת מושג איך בערך לבחור מחשב. אך עדיין, אני צריך עזרה. והייתי רוצה גם כמה המלצות לגבי: 1)ראייה בעייתית, אני צריך מסך שלא יהרוס את העיניים , או לפחות באופן הכי לא משמעותי, מבין אלו שיש. 2)תחנת עגינה - מה זה בדיוק? האם ללא תחנת עגינה אני אצטרך לבזבז זמן כדי להפעיל התקנים מסויימים , או שהם עדיין יהיו כבר מחוברים ויעבדו בעת הפעלת המחשב? ובקיצור, האם זה הכרחי התחנת עגינה הזאת? 3)מה צריך שיהיה במחשב שלא יתחמם הרבה ומהר? 4)איך צריך לבחור ס…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כך: אני מנסה לבנות מחשב לצרכים כללים, מחשב ראשי בבית. (כרגע יש לי מחשב בן 6+). להלן המחשב שחשבתי, אני ישמח אם מישהו יכול לשפר אותו. רק בבקשה בכל הצעה, תסבירו את ההחלטה שלכם. תודה מראש. 1. תקציב - בערך 5.5K 2. מטרות המחשב - משחקים בעיקר + עבודה משרדית + קידוד סרטים) 3. ציוד היקפי- צריך רק מסך 4. 5. 6. 7. מערכת הפעלה - לא, תודה 8. צרכים מיוחדים - כך שאפשר לשפר את המחשב עם הזמן בלי בעיה. ובלי אוורר צדדי (לא מתאים לשולחן) 9. רעש - בינוני , לא יותר 10.OC - כן . בעתיד , עד בינוני 11.משחקים - רזולוציה מקסימלית למסך (אני מקווה) . כל מני משחקים לא משהו ספציפי. מעבד - AMD Phenom II X4 945 - 1080 ש"ח -למרות ש AMD פחות איכותי מ INTEL - כדי להנות מ DDR3 בזול מ…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להרכיב מחשב מקריאה כאן בפורום ומקריאה באינטרנט. המחשב ישמש לשימוש יומי וגיימינג ב1080P, לא מתכונן שדרוג עתידי ולא מתוכנן OC. אני רוצה מחשב שיחזיק לי למספר שנים גבוה (סביב ה5) ובגלל זה אולי יש לי כאן טיפה overkill. מעבד : i5-8400 לוח אם : gigabyte z370- hd3p - חשוב לי usb c 3.1 gen 2 ssd - crucial mx300 525gb ram -פה אני קצת נאבד בין מיליון הדגמים והמהירויות הייתי רוצה המלצה ל16GB כרטיס מסך - בונה על gtx 1070 יש המלצה ליצרן ודגם ספציפי? (עד כמה backplate חשוב?) ספק - corsair cx550m מארז - כאן יש לי התלבטות corsair 270r / phanteks p300 / couger mx330 / antec p8 עוד כמה שאלות: האם …
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן של המחשב הוותיק שלי להשתדרג המטרה: פעולה חלקה, שקטה והפעלת משחקים ברמה סבירה אני מעוניין לרכוש חלקים בנפרד ולהרכיב בעצמי....זה כל הכיף במחשב חדש ברשותי (בדרך מחו"ל) לוח אם: MSI 990FXA-GD65 שאר הרכיבים אותם אני מתכנן לרכוש (תלויים בהמלצות שאקבל כאן): מעבד - +AMD FX-8350 ,8-core AM3 זיכרון - 1x8GB Corsair Vengeance DDR3-1600 כ.מסך - SAPPHIRE HD7850 DUAL-X FAN 2GB GDDR5 דיסק קשיח - SSD Crucial M4 128GB (יש לי כבר דיסק של 2TB) קירור - אין לי מושג עדיין ספק - Seasonic X-560 80+ Gold מארז - אין לי מושג עדיין התקציב המקסימלי שלי הוא 4,300-4,500 ש"ח אז מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש בשווי 3.5K עד 4K שמיועד ברובו לגיימינג,ומבקש מפרט טוב בשביל שלא יהיו לאגים וכ"ו 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): משחקים,צילום,עריכה גרפית... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד ברובו לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, fifa 14, cod ghost וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מותאם למסך גדול עד 21 אינץ -לאיל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שם המעבד intel core 2 duo penryn פלטפורמת סנטרינו 2 איזה מעבדים משתייכים לפלטפורה ? עם איזה ערכות שבבים הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב לחמודי ,שעוד מעט יהייה בן 7 (הבן שלי ) הילד מורעל מישחקים כבדים FPS .... ישוחק על מסך "19 OC קל של 10% (מכסימום עד 20% אם לא תיהייה בעיה עם הלוח הזה) חייב להיות עם מעבד אינטל אני כניראה ירכיב לבד את המחשב תודה מראש למגיבים. זה המיפרט שחשבתי לקנות. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪276 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪364 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W ₪328 קרור למעבד Arctic C…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי משחקים כבדים, ווידיאו באיכות גבוהה ועוד שטויות כאלה. הבעיה שאין לי מושג הרבה ברכיבי מחשב ואני לא מעוניין להיות פראייר. חבר המליץ לי על הפורום הזה והצהיר שפה ידאגו שאף אחד לא ידפוק אותי : דברים שיש לשים דגש- מעבד חזק שיוכל להריץ מספר תוכנות בו זמנית (יש לי תחביב לעשות כמה דברים בו זמנית ). מדובר בעיקר על תוכנות שיתוף קבצים שדורשות הרבה משאבי מערכת אבל גם על visual studio וכדומה. וכמובן דיסק קשיח גדול ולוח אם שתומך ב usb3 יש לי העדפה קטנה לטובת רכיבים של אינטל בגלל שהם נחשבים לקצת יותר יוקרתיים ומותג מוכר, אבל אם זה סתם יעלה לי יותר כסף בלי לתת תמורה אמיתית לכסף אז לא תודה בנוגע למסך- כרגע יש לי מסך 19" של LG אבל בעתיד א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-