עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Onepice,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני הניידים מ-ksp: (אם יש הצעות מ-tms אילת ויותר זול אמח לשמוע..) Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ052R Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ051 מתלבט אם לרכוש בבלאק פריידי או בסוף השנה אולי יהיו עוד מבצעים אני קונה מאילת. תקציב עד 8700 ש"ח לעדיפות לאזור ה-7200 ש"ח הצורך העיקרי שלי הוא מחשב נייד לטווח ארוך - בעיקר, למשחקים, תוכנות עריכה למתחיל ולימודים. ההבדל בין הדגמים הוא הזיכרון ssd/hdd ומעבד אז השאלה שלי מה ההבדל בין המעבדים וכמה משמעותי ההבדל? Intel 9750H/Intel 9880H ומה ההבדל בין כרטיס מסך רגיל ובין max Q הבנתי כרטיס מוחלש יותר אבל בכמה..? ואם יש המלצות על הדגמים האלו או בכלל דגם אחר..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים חדשים באיכות גבוהה,אינטרנט,סרטים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא על מה אתם ממליצים??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום לכולם! רציתי בבקשה לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה premiere and avid. אשמח אם אקבל תשובה.....

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by 23avri,

דגשים 3 שנים אחריות שימושים : אופיס , מצגות , אינטרנט, פוטושופ. דגמים אפשריים lenovo 3000 n100 1.86 המחיר בין 4900-5000 במבצע עם 3 שנים אחריות. הבעיה אורך חיי סוללה וכרטיס מסך אינטל 950 ומשקל (2.8) קישור מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3108&main=1 הדגם עם כרטיס מסך נפרד עולה כ-1000 ש"ח יות toshiba 120-189 עם תוספת שנת אחריות עולה כ- 200 ש"ח יותר המפרט בערך אותו דבר קישור http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=123890 האם ניתן להסתפק לשימושים הנ"ל בסלרון דגם toshiba l30 -10x http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3139&scat=339…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by BadMod,

אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ FREESYNC. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nissim29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב League of Legends BF3 Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך "1920x1080 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. התקציב הוא 1,500 שקל. אפשר לחרוג מעט אם יש צורך ממשי (לסביבות 1600, 1700). מעבד כפול ליבה הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה 2 GB זכרון לפחות. שוב, הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה אין צורך בכרטיס מסך, מספיק שיהיה כרטיס מסך בינוני (אבל לא פחות מבינוני) על הלוח, לא מתוכננים להפעיל משחקים כבדים על המחשב שימושים ביתיים בעיקר גלישה, צפיית סרטים והרבה הורדות מחשב פועל 24/7 רמת השקט חשובה - 9 עריכה: ולגבי ה 9 ברמת השקט זה כדאיות.. זה לא מה שינפץ לרסיסים את התקציב, אפשר לחיות גם עם 7 וגם 6 אם זה מה שמקשה אין צורך בציוד היקפי.. רק המחשב עצמו. יש HD אך איני יודע אם הוא תקין.. לכן נדרש HD לפחות 250GB או 500GB אם אפשר בתקציב ללא מערכת הפעלה ולא מתוכנן OC חשוב שיהיו אפשרויות שידרוג בעת…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by bony123,

אני קונה היום תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום לכם חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב שנע בין 3000 - 3500 המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט , תוכנות ושיתוף קבצים בעיקר) אני לא גיימר או משהו כזה אבל יהיה נחמד עם המחשב יריץ משחקים לא כבדים עד כדי כך ברמה סבירה מספיק לי דיסק קשיח של 80 ג'גה (אך אם יש דיסק עם נפח יותר גדול עם לא כזה הבדל מחיר גבוה אז סבבה) אני מעוניין בצורב די וי די במקום צורב רגיל או כונן CD אני לא צריך ציוד נלווה ולא מסך אני בונה על המחשב הזה שירוץ לי טוב כמה שנים טובות בתודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by arik63,

אוקיי אז ככה אנ מחפש מחשב טוב במחירים 2300 עד 2000 עכשיו אני חושב שכמו כולם ממש לא הכרחי לקנות XP שאפשר לפרוץ ומקלדת ועכבר ומסך יש לי אז אני חושב שזה חוסך לי את כל הדברים האלה הנה המפרט שאבא שלי השיג מחברה אחת Lenovo ThinkCentre M58 TowerM58E 1כונן DL SATA150 16X-48X DVD-ROMכונן 1כבל SATAכבלים 1ת. ENABLE OEM WIN XP PROתוכנה 1מעבד Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066MHzמעבדים 1Intel G41 Express ChipsetCHIPSET 1כ.מסך INTEL INTG. GMA X4500HDכרטיסי מסך 1זיכרון PC2-6400 800MHz DDR2 SDRAM UDIMM 2GBזכרון 1דיסק SATA Disk 7200rpm 160GB למחשבדיסק 1כרטיס רשת Integ. BROADCOM GIGABITכרטיסי רשת 1מקלדת עברית-אנגלית LENOVO Preferred Pro USBמקלדות 1עכבר אופט…

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום רב. בניתי מפרט קטן למחשב גיימינג. רציתי רק שתמליצו לי על לוח אם טוב שיתמוך בזכרונות, על מארז טוב שישמור על כמה שיותר שקט ועל מאוורר ומערכת קירור טובה. ובכללי חוות דעת על המפרט. התקציב כאן לא כ''כ קריטי אבל אשמח אולי להצעות שיפור או ייעול והוספה. דבר נוסף,המסך קצת יקר אז אני מאמין שאולי בפחות אפשר להשיג משהו גם ברמה טובה. מקסימום 24 אינץ' אבל אפילו 22 יהיה מעולה. אשמח להצעות. רק קחו בחשבון שאני מזמין חלק מהחלקים באמזון ואת המסך בטוח אני מזמין משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב. בממש קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: COD BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 32 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. הי, אני מעוניין לרכוש רכיבי חומרה על מנת לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, ליתר דיוק להחליף בו כמעט הכל.... נשאר : 2 הארד דיסקים 2T (ווסטרן והיטאצי). הארד דיסק SSD. כרטיס מסך Quadro 4000. ספק כוח חדש 600W. מעוניין בהמלצה ללוח אם (חשוב לי הרבה יציאות USB מובנות). מעבד, שיעבוד טוב עם הלוח והזכרונות. 32 GB זכרון. מארז טוב (שקט, עם עדיפות לכזה עם פילטרים נגד אבק). אין תכנונים לאוברקלוקינג, חשוב לי מאוד שהרכיבים יעבדו טוב יחדיו. התוכנות העיקריות שאני עובד בהן (לפי סדר חשיבות) : סולידוורקס. קי-שוט. פוטושופ / אילוסטרייטור. סינמה 4D / בלנדר / מקס. תודה מראש למי שישתף במידע רלוונטי וממוקד שתזכו לבנים זכרים :cwm27:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב 4000 שח עם אפשרות חריגה של עוד 200-300 ש"ח. התקציב הנ"ל לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי. 1. למטרה מעורבת של משחקים (GTA IV) ושל אפליקציות כבדות כגון PINNACLE STUDIO ובנוסף צפייה כבדה בתכני FHD 2. למשחקים וצפייה - יחובר למסך LCD 37 INCH ברזולוציית HDR של 1366 * 768 - חיבור HDMI לשאר - יחובר למסך 22 אינטש FULL HD 3. יהיה שקט עד כמה שאפשר 4. מעדיף מעבד אינטל 5. לא מעוניין בהמהרה (לא מבין בזה) 6. הרכישה תתבצע באיזור ראשל"צ. 7. ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 (חוקית חוקית כמובן). 8. מעדיף דיסק קשיח בגודל 500 גיגה וגם צורב DVD . תודה מראש על העזרה ואשמח על המלצה לחנות אמינה באיזור ראשל"צ. * נא לא להתייחס למפרט המחשב המופיע בחתימה שלי מטה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  18. 1. התקציב עומד על כ - 4,500. 2. מטרת המחשב: למשחקים כבדים וקלים- כל המשחקים החדשים שיצאנו למניהם. 3. ציוד הקפי שאני צריך: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים כמובן) , ורמקולים. 4. בנוגע לצריבה עדיף לקחת צורב DVD , לגבי כרטיס קול.. אפשר משהו חמוד אני לא הולך להשים מערכת קולנוע מטופרת, כונן דיסקטים אני צריך. 5. את האמת אני לא מבין בזה, אבל תמיד כולם אומרים ASUS או GIGABYTE , יכול ליהות שתציעו לי אתם משהו יותר טוב או חברה אחרת ביותר זול. 6. כן נושא הקירור חשוב. 7. לא אין צורך 8. אני רוצה שהחמשב יהיה חזק במשחקים. 9. אממ לא כל כך חשוב. 10. הבנתי ש oc זה הגברת מהירות השעון שבה עובדים רכיבי המחשב- תגידו לי אתם כי אני לא יודע עם זה בריא למחשב. 11. אני מתכוון לשחק במשחקיים החדשים כמו: GTA …

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Atexlor,

שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. הנה השאלון הזה שצריך כנראה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, d…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sunflame,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא intel 2.8 (2 CPUs ) עם כרטיס מסך X1950PRO) ואני מעוניין להפוך אותו להיות HTPC. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארז של HTPC ולהעביר את כל החומרה לשם או בגלל שהמארז של ה HTPC "שוכב" ולא עומד צריך חומרה שונה במעט? בנוסף אציתי לדעם אם יש כרטיס מסך כלשהו עם יציאת hdmi בשביל לחבר לLCD ואם כן - תמליצו לי בבקשה על אחד באיזור ה400 ש"ח (אם יש)... רוב התכנים שאני אריץ על המחשב יהיו 720P ו 1080P. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by dinamo,

קניתי מחשב של MSI עכשיו מה זה WIFI ואיך בודקים עם יש את זה? תודה..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yoahe,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT1002568 מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט הזה ואם המחיר שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by asafmor,

ברצוני לקנות מחשב גיימינג , הרכבתי את המחשב הנ"ל , רציתי לקבל הצעות להוזלת המחיר (האם דרוש מארז כזה יקר באמת? או שאפשר להתפשר?,האם כרטיס מסך של חברת INNOVISION שווה משהו?) בבקשה לתת הערות ולעזור לי! תודה (התקציב שלי עומד על כ 4500-5000 אבל אשמח לרדת מהמחיר הזה ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX); ₪1000 קירור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler All Sockets, ₪240 לום אם Gigabyte GA-P55-USB3, ₪640 זכרון Corsair CMV4GX3M2A1333C9 DDR3 4GB 1333MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9, ₪425 הארד דיסק SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB, ₪430 צורב LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, ₪110 כרטיס מסך Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE, ₪1000 מא…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים