עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. טוב, אחותי החליטה שהיא רוצה לרכוש מחשב לצורכי הלימודים שלה, השימושים יהיו בעיקר בתוכנות ( אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פלאש (תוכנת אנימציה) ודרימוויבר) ובנוסף לזה, אינטרנט, סרטים ואופיס. היא די מוגבלת בתקציב, בייחוד כשיש צורך גם במסך. אז אני שואל פה כדי לקבל הצעות. לשמחתה, את הרכבת המחשב אני יכול לעשות עבורה ככה שאין צורך להזמין הרכבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב +-3000 שקל - הערות על התקציב גם יתקבלו אם כי לא בטוח אם ניתן יהיה להגדיל אותו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעריך שנצליח לעמוד בחריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by dodo017,

היי קניתי מחשב חדש לפני חודשיים asus g74sx3d. מחשב מדהים רק שאני לא מצליח להפעיל סרטי תלת מימד. במשחקים זה מפעיל אוטומתית את התלת מימד וגם בhtml5 דרך פייר פוקס אבל לא בסרטים שיש לי על המחשב שהם כן בתלת מימד , צריך תוכנה מיוחדת?? הבעיה היא שהמשקפיים חשמליות והן נדלקות רק מתי שהמחשב אומר להם במהלך משחק או סרט ביוטיוב ואין לי מושג איך להפעיל אותם ''בכח''. ועוד שאלה- שקניתי את המחשב לפי מאמרים שקראתי עליו היה רשום שיש אופציה להפוך כל משחק לתלת מימד גם אם הוא לא בנוי לזה איך אני עושה את זה ניסיתי לשחק בהגדרות של המשחקים וזה לא עבד לי כל כך. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לדעת כמה שווה המחשב והציוד שלי כיום... אשמח אם מישהו יצליח לתמחר את המחשב בצורה הוגנת... כולל הפחתת בלאי ופרק זמן שימוש.. כמובן שהציוד שמור מאוד אבל לא נקנה אתמול יש לציין שהמסך ממש משמ יוקרתי... בספק אם אמכור אותו בכלל וכבר לא מציירים דגם טוב כמו זה.. זהו המפרט AMD Athlon64 3500+ newcastle Socket 939 Thermaltake Big Typhoon CPU Cooling Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600GT PCIe 128MB W.D 250GB (16MB) SATA2 W.D 200GB (8MB) SATA NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 & HEC 475W Creative SB Live! 5.1 Logitech Speakers X-530 5.1 Sony Headphones MDR-P180 Logitech MX510 Mouse steelpad QcK M…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by nadav22h,

כמה לדעתכם שווים החלקי מחשב הבאים? מעבד intel core 2 quad q9400 לוח אם asus p5kpl-cm זכרונות 2x2 GB 800 mhz ddr2 כרטיס מסך asus nividia 9800gt 1gb ספק כוח jtc p4 500w atx12v תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yair1,

אני שוקל למכור את המחשב הנייח שלי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי התמחור. המפרט: מעבד אינטל i5-650 כולל מאיץ גרפי מובנה intel HD. לוח אם ג'יגהבייט ga-h55m-ud2h. זכרון קינגסטון ddr3, 1333Mhz, 2X2gb (סה"כ 4 ג"ב). כונן קשיח סיגייט 320gb 7200rpm. קירור למעבד scythe mugen 3. מארז antec mini p180 + מעמד למארז antec lanboard. ספק כוח antec neo eco 450W. אשמח לשמוע דעות.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Pandor,

אהלן, בבעלותי מחשב נייד : ASUS 15.4" X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי Geforce GTX950 עם מערכת Windows 10 HOME אני מתעסק בתכנות(ויז'ואל סטודיו) עיצוב גרפי(פוטושופ,אילוסטרייטור,אפטר אפקטס וכו'). המחשב עצמו עונה לי על כל הצרכים אך כבד גדול ומסורבל מדי בשביל להיות נייד כמו שאני רוצה ולכן אני חושב על להחליף אותו למשהו יותר קומפקטי. אשמח לדעת בכמה אפשר לתמחר אותו ו/או איזה מחשב אני יכול לקנות בסכום הזה (אפשרי להוסיף עד 2,000 ש"ח לתמחור) שיענה לי על הדרישות שרשמתי ובנוסף כמובן שיהיה קל ולא גדול מ14"(גם 15.4" אפשרי אך ללא שוליים במסך). המחשב עצמו במחשב מעולה, אולי רק כמה מכות קטנות בפלסטיקה ועבר ת…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yaniv_me,

אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה , אני צריך לתמחר מחשב נייד, ולא מצליח להבין בכמה כסף כדאי לרכוש אותו. המחשב הוא: יצרן: ASUS דגם: EEE גודל מסך: 10.1 זיכרון: 1GB המחשב בן 2 בערך, ועבדו עליו בערך כל יום... איזה סכום הייתם משלמים על מחשב שכזה ?

13. Started by Arthur1991,

שלום רב, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה שווי המחשב שיש לי כעת,כדי לדעת מה לעשות איתו. המפרט: מעבד:E7200 CORE2DUO לוח אם:Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון:4Giga DDR2-800SDRAM G Skill כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB דיסק קשיח:320 ג'יגה ספק:400W תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. * היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות וב"הגדרות התקן" הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איך להגיע שוב ל"הגדרות התקן".. איפה לחפש את זה, בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו.. * עוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ? * אני לא מצליח לשלוח קבצים מהמחשב לפלאפון (דרך השן הכחולה) והצלחתי עד לפני כמה ימים.. ומשום מה אני לא מצל…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by viperain,

שלום יש לי DV7 של HP שהאחריות נגמרה. בזמן ההאחרון הוא נכבה לי בפתאומיות והבנתי שזה כי הטמפרטורה ממש גבוהה.. לאחר שהוא מתקרר הוא חוזר לעבוד הטמפרטורה מגיעה ל 95 מעלות ב GPU ובCORE.. מה אני יכול לעשות???? חייב עזרה לפני שהוא ישבוק חיים...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by Kanji,

עד שסגרתי על מפרט AMD החליטו להוציא את 6000 .. מה הייתם מעדיפים : מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7930ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1161 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪404 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe ₪1312 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PCHD68701GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc…

18. Started by חיים רביבו,

אני צריך מפרט חזק וממש טוב ב 15k... לגיימינג ועריכת מוזיקה... (creative xfi elite pro נראה לי יעשה את זה). עם מסך LCD שטוח דק...בקיצור שיהיה מחשב פצצה. או שאני יחכה קצת כי אולי עומד לצאת איזה משהו מהפכני?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by Gazple,

חברה היום אני כנראה הולך לקנות תחלקים האלה: GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan עכשיו יש משו שצריך להוסיף? כמו כרטיס רשת... צורב... ועם אין לי צורב אז גם המחשב לא יוכל לקרוא דיקסקים צרובים או רק אי אפשר יהיה לצרוב? אגב הספק כוח יחזיק מפרט כזה? זה של CORSAIR משו כזה... ואני גם צריך להוסיף קירור למעבד? אני לא עושה OC אומשו... אז זה בא עם קירור ?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 14:10:17 חחברה די דחוף אני עוד שנייה הולך ואני רוצה לדעתמ…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by אביתר ע,

אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום.. אני קונה מחשב חדש... מתלבט בין AMD \INTEL. מה שבטוח זה שאני קונה PCI-E. אני קונה או INTEL 3.0 או AMD3000. מה עדיף לי? איזה לוח אם כל מעבד צריך? לגבי קרטיס מסך אני קונה 6600 PCI-E. אם אפשר תנו תגובות מהר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by ProD,

תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  25. שלום! אני זקוק לעזרה די דחופה, ברשותי מחשב HP pavilion 1450-us המחשב נדלק לכמה שניות לא מופיע דבר על המסך וישר נכבה, ז"א קורס כולל נורית ההטענה של החיבור למטען מהי הבעיה? האם זה ספק כח או לוח אם? איך אני יכול לבדוק זאת? האם יש למישהו מכם המלצה על מעבדה טובה וזולה באיזור ירושלים? האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא חלקי חילוף? והיכן אמצא מדריכים להחלפת הרכיבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים