עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מעונין לשדרג את המחשב. המפרט כיום: Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 39 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156) Graphics DELL 2408WFP @ 1920x1200 NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) בנוסף אני עם מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black וספק כוח: HEC Win+ 700 700W אני חושב על השדרוג הבא: א. הוספת דיסק SSD בנפח 128GB. אשמח לקבל המלצות לקניה. ב. החלפת הזכרון הקיים ל-8GB מהיר יותר (1333MHZ או 1666M…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בעוד מעט זמן לשדרג את המחשב (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים אם זה יביא להבדל משמעותי). הבעיה היא שאני לא מעודכן מספיק לגבי המעבדים החדשים של אינטל וAMD וההבדלים וכו'. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להרכיב מפרט עד 3K פלוס מינוס שיכלול מעבד לוח אם וכרטיס מסך (כרגע יש לי AGP). המחשב הוא בעיקר למשחקים ומעט גרפיקה. הבנתי שהדואל 3800 הוא משתלם אבל ראיתי לא מעט בפורום שיש חזרה לאינטל וזה בלבל אותי לגמרי. אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by ofer_shm,

שלום לכולם כרגע התקנתי black-ops ולצערי המשחק מקרטע אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב המפרט שלי כרגע זה: לוח אם asus-m2n-e מעבד : amd 64 x2 4600+ כרטיס מסך :9600GT זכרון 2gb dd2 לפי מה שנראה לי הבעיה היא המעבד אבל בשביל להחליף למעבד נורמלי אני צריך להחליף גם לוח אם +זכרונות ..נכון? האם ההכרטיס מסך בסדר או שגם אני צריך להחליף אותו? וכמובן אם אפשר מפרט של מה שאני צריך להחליף על מנת לשחק black-ops בצורה נורמאלית וצפיה בסרטי HD תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gdil13,

קניתי מחשב יד שניה(כמעט חדש)והנה המפרט מאיפה שהוא קנה אותו- CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : K8NF4G NVIDIA NForce4+USB2.0+SATA2 +PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : AMD Sempron 3000+ 64BITS Ready WINDOWS VISTA MEMORY : DDRAM PC2700-3200 , 512MB ext 2GB VGA : NVIDIA GeForce 6100 Up to 128MB DDR + PCI EXPRESS 16x DISK : 160GB SATAII 7200RPM (3.0GB/s) OPTICAL : Choice Of CDROM-CDRW-DVDROM-DVDRW ETHERNET : LAN 10/100MBPS SOUND : DIGITAL 3D DSP 7.1 PRO DIGITAL 8channels המחשב ישמש לאינטרנט וקצת עריכת תמונות ומשחקים. מה השידרוג הכי משמעותי שאני יכול לעשות ב400 שקל(אולי קצת יותר)

• 15 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Epox: 8KDA3J S-754 מעבד - Athlon 64 3000+ כרטיס מסך - Geforce Ti4200 זכרון - DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 X2 (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (במיוחד כדי שאני אוכל לשחק משחקים) וחשבתי על להחליף ללוח אם חדש עם pci-e, וכרטיס מסך חדש וטוב. כמה דברים: 1. קודם כל, צריך כמובן שהלוח אם החדש יתמוך במעבד ובזכרונות הקיימים ואם ניתן שיוכל לתמוך גם במעבדים חדשים למקרה שאני ארצה גם לשדרג מתישהו את המעבד. 2. מה דעתכם, האם שווה בכלל לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש או שעדיף לחכות עוד חודש ליציאה של הכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 רק כדי שאולי אני אהנה מנפילת מחירים של כרטיסי מסך קיימים? 3. האם אני צריך לקנות ספק יותר חזק או שהספק…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by nirrub,

היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by Tehila Brook,

שלום לכל החברים, זה המחשב שיש לנו כרגע: i5 9600kf מעבד Z390 m gaming לוח Gtx 1660ti 6g כרטיס מסך 16g ram 2133 mhz זכרון 550w ספק כוח תקציב שדרוג כולל כ 5000 ש"ח מספר דגשים 1) לפני מספר חודשים הפורטנייט היה עובד על 240 FPS קבוע ולאחר עדכון של פורטנייט או NVIDIA התחילו דרופים... עם יש למישהו דרך אולי לסדר את זה אולי אוכל לחסוך את עלות השדרוג הזאת או לקצץ 2) יש לנו מקלדת RAZER BLACK WIDOW ועכבר GPRO WIRELESS הילד רוצה להחליף את זה ל מקלדת של APEX PRO TKL ועכבר RAZER VIPER ULTIMATE הבעיה שזה עולה ביחד כ1500 וזה מקצץ משמעותית את תקציב השדרוג עצמו... השאלה היא במידה והמקלדת שלנו והעכבר תקינים האם מה שהוא רוצה י…

8. Started by cznmuh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שמשמש בעיקר לגיימניג, צפיה בסרטי HD ותכנות. יש ברשותי ספק כח 600W שלthermaltake, צורב, מארז , 4GB זיכרון, מסך+ציוד היקפי ועותק מקורי של win7 64bit שאני מניח שאפשר להעביר למחשב החדש. אני מעוניין בכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וכונן של 2TB. לא מעוניין בOC טווח מחירים של 2000-3000 שקל.. אני מניח שזה יספיק. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Cyron,

היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by UltraMar!ne,

שלום לכולם זאתי הודעה ראשונה שלי ורציתי את העזרה שלכם לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא : לוח אם: MSI NVIDIA nForce 570 SLI 1000 K9N SLI Platinum מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ כרטיס מסך: MSI NX8800 GTS 320mg OC version זיכרון: 2G OCZ כרטיס קול: Creative Fatal1ty Xtreme Gamer Edition ספק: 420W EZcool דיסק קשיח: 250G WD עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב עקב זה שאני מאוד מאוכזב מהביצועים שלו במשחקים חדשים כמו Assasin Creed & Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 וכו'.. אשמח לשמוע ממכם הצעות לשדרוג המחשב. ואין בעיה של תקציב... תודה ליאור.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב שלי כך שיתאים ל BF3 ב-HI לפחות ולשנתיים הבאות. התקציב שלי- 2000 ש"ח (כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך) אבל עדיף לצמצם ככל הניתן כי בכל זאת מדובר בשידרוג.. המפרטי הנוכחי: Gigabyte P35-DS3L Windows 7 SP 1 (32 bit) Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ ...[/r] Nvidia GeForce 8800 GT3 GB Internal Memory (RAM) ספק כוח 500W [*][/l]אני מעוניין לשדרג את המחשב וכבר איבדתי את שפיותי, איזה כרטיס מסך כדאי? 560GTX או 650GTX (או בכלל 570GTX) , ואז האם צריך להחליף ספק כוח, האם לקנות כרטיסי זיכרון טובים יותר? ראיתי ביד 2 כרטיסי מסך לא רעים במחיר של 1000 שח ומה בכללי אתם חושבים על קניית חומרה מיד שנייה. בקיצור, הלכתי לאיבוד תודה רבה לעוזרים …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SMBX2450 (1920x1080@60Hz) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by Ofir Tabibian,

אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד CORE I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4K המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4K צריך גם מסך ייעודי.

15. Started by din264,

שלום דרוש עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש . לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5. לגבי לוח אם: לוח אם אם הציפסט הכי טוב שיש בתקציב שלי ושיהיה דגם מומלץ כרטיס מסך: עד 350 שקל לא יותר לא משחק כמעט ושיוצא לא דברים ממש כבדים אלה בינוניים גג ומטה שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים/עבודה משרדית/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by bar72,

שלום, המפרט הקיים אצלי כיום הוא: זכרון: 2*1024 800mhz של מושקין (זה מה שזיג זג בזמנו המליצו) HD: 250 WD (ממש אין צורך ביותר) כ. מסך: gigabyte 4850 (ZL) 512MB לוח: gigabyte GA-EP43 DS3L מעבד: core2 duo E8400 Thermaltake TR2 RX 450w מסך 17" ASUS מריץ XP כשקניתי אותו חשבתי שהוא יחזיק משחקים חדשים, אבל בפועל קשה לשכנע משחקים (אפילו MASS EFFECT) לרוץ עליו היטב עם הגדרות גבוהות. אני מעוניין להשקיע כ- 1000 ש"ח בשדרוגו, אך לא יודע היכן. המטרה: שמשחקים ירוצו יותר טוב. האם הפתרון הוא החלפת כרטיס מסך? או אולי הגדלת זיכרון? על מה תמליצו? אני לא כ"כ מבין בנושא ושאמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום. יש לי בבית מחשב נייח עם מעבד I5 ו8GB זכרון שנקנה לפני שנתיים שלוש, לכן אני לא סגור לחלוטין על המפרט. אם זה קריטי אוכל לעדכן בהמשך. בכל מקרה אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה+ קצת תוכנות עיצוב גרפי כמו: Sketchup+Vray, Rhino פוטושופ+AutoCad. הכרטיס מסך שמותקן עליו כרגע הוא כרטיס OB של אינטל. רציתי לדעת האם כרטיס מסך יעודי ישפר את הביצועים. אם כן מה הייתה רוכשים. שתי נקודות הנחה - יש חיבור PCIE, ספק הכוח הוא לא מפלצת. תקציב עד 1000 שקל. לא מבין בזה כלום כי אני לא בתחום כבר כמה שנים. זכור לי שלNvidia יש סדרה "מקצועית", Quadro, ראיתי את הכרטיס הזה, לא יודע מה הוא שווה ומה דרישות ההספק שלו. יש כרטיסים נוספים כמו 1050 של Nvidia, וכרטיסים של AMD שם אני לא מבין כלום לגב…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…

19. היי חבר'ה! חבר רוצה לשדרג מחשב לעריכת אודיו ואני פחות מבין בתחום הזה. יש לו מחשב קיים מ2014, והתקציב לשדרוג הוא 2000 ש"ח. התוכנה שהוא עובד איתה בעיקר היא Ableton 10. אני רוצה להגיד שהשדרוג העיקרי צריך להיות SSD וראם, אבל אני לא בטוח. ואיך מוודאים שהלוח אם \ מעבד תומכים בשדרוגים אלה? האם זה בכלל אפשרי. תודה ענקית לעוזרים!! חג שמח הנה המפרט:

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yovel,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לשדרג מעבד ו/או כרטיס מסך (בלבד) כדי לקבל מכסימום ביצועים של פריימים לשניה בפלייט סימולטור X של מיקרוסופט. אין לי מושג איפה צוואר הבקבוק במערכת שלי ולאיזה רכיבים אופטימליים ניתן לשדרג מבחינת תאימות למה שכבר קיים, אשמח לעזרה בנושא. המפרט הקיים: Proc: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ M/B: ASUS P5K DELUXE WI-FI EDITION 2xHD: WD 160GB 7200RPM 16MB SATA RAID Graphics: ASUS GEFORECE 8800GTX 768MB Case: ANTEC P182 BLACK with an extra fan P/S: ENERMAX INFINITI 720W SLI Cooling: Thermaltake V1 Volcano CPU COOLER 4GB RAM: 2xCORSAIR XMS2-6400 800MHZ DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 DHX תודה רבה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים