עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rojolala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה וסרטים. בשימוש מועט גם תוכנות גרפיות, תוכנות תלת מימד ומשחקים לא חייב חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ וסולידוורקס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלויזיה 48 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

2. הי, לסטודנט שאוהב לשחק מידי פעם מסך 15 תקציב 5K-6K (אפשר גם יותר במקרה שזה ישפר ביצועים משמעותית) אני מנהל הIT חברה של אבא שלו וההבנה שלי בניידים לא מדהימה ... תודה לעונים המהירים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. ב 3 ימים מהיום אני הולך אדמה בהונג קונג אני רוצה לקנות בתקציב בינוני גבוה מחשב נייד או מחשב לוח ללימודים גבוהים (אוניברסיטה) ולמשחקים! budget around 700-1300 (maybe more if justified) אני צריך הצעות לULTRABOOK (עם מסך מגע) וחלונות 8 או tablet pc + חלונות 8 אין לי מושג אילו דגמים נחשבים טוב ואין לי זמן לחקור מאז אני בנסיעה. אנא עזרו לי ולתת לי הצעות בהקדם האפשרי. תודת חבר 'ה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 1000$ אבל אני יכול לחרוג ב200$ נוספים אבל מעדיף שלא כל כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו באטלפילד,RUST ועוד משחקים מSTEAM צפייה בסרטים אופיס ומחשב לצרכים של לימודים למדעי המחשב. 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אח שלי מגיע מארה"ב וקונה משמה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים/ שבועות הקרובים 12. …

5. Started by Orit Cohen,

* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית והורדה וצפייה של סרטים. קצת משחקים קלים אבל לא חובה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' ומעלה. לא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה אבל זה לא מה שישנה את הבחירה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא משנה. זה די מחליף מחשב נייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף שכן, אבל זה לא מה שיכריע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן כולם, נתחיל מהסוף כי אני בטח אשכח: אז תודה רבה וענקית על העזרה. עכשיו, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים אקדמאיים עיוניים לגמרי - הרבה שימוש באופיס ואינטרנט, בלי תכנות, בלי גרפיקה, בלי משחקים, מקסימום סרטים ופוטושופ בקטנה (יש לי מחשב סבבה לגמרי בן שנה בבית). גודל המסך: חשבתי על 13 או 14 אינטש. 12 טיפה צפוף לי משקל רצוי: פחות מ-2 קילו. המחשב ירוץ איתי על הגב 4 ימים בשבוע מהלימודים לעבודה ללימודים, ואני די עצלנית. אז משקל נמוך זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי. נדרש זמן סוללה ארוך מאוד - 8 שעות לימודים כל יום, לא בטוחה איפה יש שקעים ואיפה אין. אשמח אם תציינו האם כדאי לקנות סוללה נוספת בחו"ל, או שאפשר לקנות בארץ אם אין הפרש משמעותי במחירים. בלוטות, יציאות מיוחדות: לא …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by stam,

שלום לחברי הפורום: אני מבקש המלצות למחשב נייד שישמש בעיקר להרצת סביבות עבודה תכנותיות ( כל סביבות ה VISUAL ו DOT NET) וגם אופיס ואינטרנט אין בכוונתי להריץ משחקים או להשתמש בתוכנות גרפיות זוללות משאבים,מצאתי את המפרט הזה ב KSP אם תוכלו לתת לי הערות על המפרט והחנות עצמה אני גר בירושליים אז אם יש חנות יותר טובה ואמינה באיזורי אבקש המלצות בקיצור עזרה בבקשה............ להלן המפרט ----------------------------------------------------------------------- ניידים? -> Lenovo ?ThinkPad C100 TB03FIZ 1.50GHz??Model? ?ThinkPad C100 TB03FIZ cel 1.50GHz? ? CPU? ?Intel celeron 1.5? ? Memory? ?256MB(1x256) DDR2 533MHz ? ? HD? ?40GB ? ? Display? ?WXGA 15 Max resolution: …

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. מחפש מחשב נייד חדש. דרישות כלליות עם מה שיצא לי לשבת עם חבר: I7 12 GB RAM לפחות SSD לפחות 256 מעדיף יותר מסך 15.6 זהו בגדול 1. מה התקציב המקסימאלי? אשמח לא להוציא מעל 4000 שקל אבל אם יש משהו ששווה תוספת קטנה זאת אופציה. אני יכול לקנות באילת ככה שאפשר מחשבים שמגיעים לכמעט 5000 ש"ח בחנויות שלא באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יותר מ4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד, קצת עריכת סרטים וכמובן גלישה , צפיה בסרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שי…

9. שלום, לאחר שהמחשב הנוכחי שלי שבק חיים, החלטתי להתחדש במחשב חדש. אשמח לעזרתכם. * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך? עדיפות ל14 אך ניתן גם 15.6. לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אך לא כזה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB לפחות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אחריות ל-3 שנים…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מעוניין במחשב שישרת אותי כסטודנט ובחיי היום יום. אז ככה: תקציב: עד 1000$. מקום רכישה: ארה"ב (רכישה פיזית לא דרך הדואר). מטרות: עבודה משרדית, סרטים(פחות). גודל מסך: 15.6 / 13.3 (מתלבט). משקל: לא כל כך חשוב.(נראה לי) סוללה: בסיסית. יציאות מיוחדות: (לא חייב)HDMI BT: לא יודע אז כנראה שלא חייב. גודל מינימלי של הדיסק קשיח: 320. צורב DVD: חייב. אחריות בין לאומית: לא חובה. עדיפות לחברה מסוימת: HP / Dell אם אפשר שהמסך לא יהיה מבריק חשבתי ללכת על HP ProBook אבל קראתי פה כל מיני תגובות שבילבלו אותי. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ולא לחרוג ועדיף בפחות אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי ביתי - אינטרנט אופיס אחסון תמונות וכו. בנוסף היא אחות בבית חולים ויהיה לה צורך לעבוד בבית עם המערכת של בית החולים עם כל מיני נתונים וטבלאות. אין לי מושג איזה דרישות יש לזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? טוב שיהיה אבל לא בדיפות בתקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…

12. שלום כל חבריי הפורום. אני מחפש מחשב לגיימינג אבל שיוכל לשמש אותי גם בעבודה (שיהיה נוח לנשיאה ) הבנתי שבשביל שיהיה נוח לשחק בו אני אצטרך מסך גדול אז חשבתי על מסך 17 אינץ. בכל מקרה יש לי בבית מסך מחשב 22 אינץ שאני אוכל לחבר לנייד בשביל הנוחות... בנוגע לכל היציאות אני פחות מבין בזה, אני מחפש משהו סטנדרטי שאני אוכל להפעיל בו הכל. 8 ג'יגה זיכרון יספיקו 500 ג'יגה יספיקו גם מערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב. העדפה לחברת ASUS רק כי המליצו לי עלייה ולא מנסיון אישי. אין צורך במסך מגע יש אפשרות לחרוג מעט בתציב. קיבלתי הצעה מאייבורי על המחשב הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 אני חדש אז אם עברתי על החוקים - מצטער תודה מראש.

13. Started by haimcoen,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD , אופיס , אינטרנט , צפיה ישירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא רלוונטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים, אני מתלבט בין שני דגמי מחשבים של חברת ASUS 1. ASUS G51Vx-A1 "15.6 Intel PM45 + ICH9M chipset מעבד: Q9000 Quad Core כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM 4GB DDR2 RAM 800mhz דיסק קשיח: 640 ג"ב, 7200 RPM Windows Vista Home Premium 64-Bit מחיר: 6500 ₪ 2. G51J-A1 "15.6 Core™ i7 Processor 720QM Mobile Intel PM55 Express Chipset +ICH9M DDR3 1066 MHz SDRAM 4GB 15.6" FULL HD 640GB (320GB X2) HDD NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit מחיר: 8300 ₪ ההבדלים המשמעותיים בין שני הדגמים הם הזכרונות והמעבדים. באחד משולב מעבד i7 עם זכרון DDR3 1066mhz ובשני משולב מעבד QUAD עם זכרון DDR2 800mhz המון אנשים טוענים…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by TANIAS,

היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!

16. שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני סטודנטית וצריכה עזרה למציאת מחשב נייד ללימודים. אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי. מטרות המחשב? לימודים ( מקלדת נוחה), גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: בסביבות 1.7 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : ממוצע 500GB כונן CD/DVD צורב: כן כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל יש צורך ל-3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף מערכת הפעלה כלולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Asus/Dell אני לא יודעת אם הדרישות תואמות …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. הי אודה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש להרבה שימושים, ביניהם גם ללמוד עריכת וידאו (AVID,PREMIERE משהו רק כדי ללמוד איתו, הבנתי שאת העריכות עצמן גם ככה עדיף לעשות על מחשב נייח (בגלל הרזולוציה). האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד? מהם הדברים שצריך לקחת בחשבון? מה דעתכם על : 1.http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22938702&af=2055&bid=true N500 4233-37G LENOVO שאין לו כרטיס גרפי לעומת מחשב דומה במפרט אך עם כרטיס גרפי 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2924&CatCode=315 "15.4 HP Pavilion dv6970ej תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. * מטרות המחשב? עריכה גרפית, אולי משחקים קלים, תכנות קל, שימוש יומיומי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מניח ש15.6 זה בסדר לחלוטין. מאט עדיף לדעתי כי אני לא מעוניין במסך מחזיר אור * רזולוציית המסך?לצערי לא מבין בזה... תגידו לי אתם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת אם ניתן בתקציב * משקל רצוי? לא קריטי - הכוונה שלא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות עבודה נראה לי לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,לא מכיר עוד משהו מיוחד * Bluetooth? יכול רק להוסיף - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אזור ה1TB אפילו פחות יספיק * כונן אופטי? מה זה? דיסקים? אם כן, לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 42 תגובות
    • 8.6k צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלי לסייע ולהמליץ לי על מחשב נייד חדש בתקציב המופיע בכותרת. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6" מבריק (כם מט יכול לבוא בחשבון) * רזולוציית המסך: לפחות FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג מקסימום, למרות שאוכל להתגמש על טיפה מעבר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI, VGA * Bluetooth: לא בטוח. למיטב ידיעתי, הרכיב יכול לגרום לפעיות תפקוד בזמן הפעלתו. נכון? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 0.5-1T. מעדיף HDD. * כונן אופטי: כן. DVDRW. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. * מטרות המחשב? בעקרון המחשב צריך לשמש אותי בתור סטודנט וגם מחשב משני לבית. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יהיה אפשר לחבר לטלוייזיה זה יהיה מצויין * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון ממש אין לי מושג בשוק המחשבים הניידים, יש כ"כ הרבה חברות שפשוט אין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות. התקציב או 2.5K שהשאיפה היא 2K ומטה. כמו שכתבתי מחשב פשוט שיריץ תוכנות של אופיס, טיפה סרטים וזהו. מה שכן חש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים