עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rofben,

אני אשחק על 24"-23" בפול HD בלי ציוד היקפי אני אולי אעשה אוברקלוק אבל לא אקסטרים אולי רק משהו קטן.

2. Started by Yehudaa,

המפרט צריך להכיל : 1.מעבד 2.לוח אם(כולל כ.מובנה) 3.זכרון 4.מארז +ספק 5.הרדיסק 6.כונן/צורב cd/dvd תודה מראש (המחשב ישמש בעיקר לאימוני רשת ....) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה am2 של amd

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by bigedd,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד והייתי מעוניין לשמוע תגובות שלכם על הניידים שברשותכם, כגון נוחות הנייד,ביצועים,שירות וכ"ו תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום קראתי את הכתבה בנושא מפרטים מומלצים - תקציב מוגבל: [ftp=ftp://http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/]http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/[/ftp] ברשותי מסך dell 22, ושאר ציוד היקפי. ברצוני לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה שקט. אין כוונה לבצע OC מבקש על סמך המפרט המוצע בכתבה מפרט מחשב כולל הרכבה. תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בערך 2. מה שימושי המחשב עבודה עם אבלטון ליצירת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מהר ככל האפשר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by doronz,

הי, אני מתלבט בין שני מחשבים נידים: הראשון הוא ה 1330 המפורסם השני הוא LG מדגם R405. בהנחה שאת שניהם אני לוקח בקונפיגורציה של 2 גיגה זיכרון , וכרטיס גרפי של Nvidia 128 ו 3 שנים אחריות, האם הדל שווה 3000 ש"ח יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים אני מחפש לקנות נייד לעבודות ואינטרנט התקציב שלי הוא 2500 כמה שאפשר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט טוב אם אפשר שיהיה מבוסס על דור הi3 ושתהיה חנות במרכז תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by rotemit,

קודם כל, תודה רבה על העזרה בבחירת הנייד. אחרי לבטים ארוכים ומייסרים קניתי ASUS F82Q והנה התרשמותי עד כה: הזמנתי מ-YPC ןתןך 24 שעות הגיע המחשב עם טכנאי אדיב ונחמד. יחד עם הנייד הגיע: עכבר, דרייברים לויטסה, דרייברים ל-XP, דיסק שחזור לויסטה ודיסק שנמוך ל-XP ודיסק בונוס עם תוכנות. המחשב עצמו מעוצב בצורה מאוד מרשימה, המקלדת נוחה ולמרות שהמסך מבריק ואני מעדיפה מט זה נסבל ובמיוחד שאיכות הבנייה נראית באמת טובה. המחשב הריץ ויסטה ביזנס 32MB בלי בעיות ובצורה מהירה אך בכל זאת הימרתי ל-XP. חוברת ההוראות עזרה מאוד, לא הייתי צריכה סיריאל וכל הסיפור כולל התקנת הדרייברים לקח לי שעה ומשהו. למתענייני וינדוס 7: השדרוג מתבצע דרך האתר של אסוס בעלות של כ-36 יורו המחשב עצמו באמת לא כבד ו…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! אני צריך מפרט בעיקר למשחקים. אני אשתמש בו גם להרבה תכנות, מעט הקלטות ומעט עבודה ב3D(ולגלישה ושאר הדברים הברורים מאליהם). על המחשב להחזיק בדיוק שנה על high(גם אם בלי פילטרים) - אני מתגייס. אם אפשר, אשמח לאפשרויות שדרוג בעתיד(החלפת מעבד/כ.מ) בעוד שלוש שנים ככה. מסך 19" 1440X900 האם שווה לי להכניס HD5750? אם כן, סחטיין. אם לא - האם עדיין לא יש סיכוי שאני אוכל לקנות בזול יותר(נגיד 10%)(דרך חבר של אבא של חבר שקונה) מהיבואן.

11. יש לי מעבד E6700 ואני רוצה לבנות מסביבו מערכת ב 3500 ש"ח דגשים לוח אם - מבוסס CHIPSET 965 או מקביל של NVIDIA ללא כרטיס מסך מובנה רצוי ASUS \ GIGABYTE זיכרון 1GB - מה עדיף ? 800 \ 667 כרטיס מסך - ברמה סטנדרטית שיתאים למשחקים אבל לא מוגזם 256MB יציאות ל 2 מסכים מה בנוגע ל 1300 של ATI או ל 7600 של NVIDIA ספק של מינימום 400W אבל לא משהו זול שמגיע אם המארז מארז רצוי אלומינים כמובן כל השאר - צורב DVD , דיסק קשיח 250 אם אפשר לרשום גם קצת הסברים למה בחרתם באותו פריט - תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by nir987,

אזור עפולה מפרט שלא יהיה בו צורב ומקלדת רמקולים ועכבר! אבל כן מסך שיהיה מעל 20 הינץ'!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  14. אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…

15. Started by tomer87,

חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

17. איפה מוצאים דריברים של מחשב נייד למשל של HP באתר של HP?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. תקציב מאוד בעייתי , אבל הנה מפרט מעולה לתקציב ... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק Antec NS…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Xstyle,

אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני עושה תואר ראשון במד"מח עכשיו חייבת דחוף מחשב עדיף עד 3000 אבל אפשר עד 4000, מחפשת מחשב שיכיל תוכנות כבדות ויעמוד בפתיחת כמה דבריםם ביחד תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by 111SHAR,

אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?

23. אהלן. טוב זו בטח שאלה לא ממש שגרתית. בכל מקרה, שכנה טובה מנסה לבנות משהו כזה. מדובר במחשב ללא ציוד הקפי, מסך או מערכת הפעלה. מאחר והתקציב דל, נסתפק במפרט בסיסי. כמובן שאין לי מושג כמה עולה הכרטיס והמצלמות (ואולי גם תוכנה?). אני מניח שהוא יהיה מבוסס 775 עם DDR2 שממש אין לי בעיה עם זה. טוב אני מחכה לתשובות. זה בטוח יהיה דיון שאני אלמד ממנו משהו חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. שלום ! אני צריך מפרט למחשב משחקים ב6000 ש"ח - 6200 ש"ח , ראיתי שאחד מבקש פה ב9000 ואומרים לו שלא כדי לו להוציא את כל הכסף הזה, אני לא רוצה את התשובה הזאת בבקשה תביאו לי מפרט משחקים הכי חזק שיכול להיות ב 6000 ש"ח אני רוצה רק מעבד, ספק כח, מארז, לוח אם, כרטיס מסך, זכרון, כונן קשיח כל חלק יכול להיות מחנות שונה, העיקר שהחלקים שאני יבחר בסוף יהיו במחירים הכי זולים ויתנו את הביצועים הכי טובים (עצה שלחקתי מהאחד של ה9000) תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  25. זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.