עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

2. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס מבוסס אינטל עם מסך LCD ומדפסת... כולל ציוד הקפי תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. אני פשוט שום חריץ סביב הסוללה ואין לי ממש מושג איך לפתוח אותה. אני רוצה להחליף לה את הסוללות שבפנים(כנראה שהלכו לעולמן). אשמח לעזרה בנושא. דגם הסוללה הוא hstnn-db72/

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by henna,

רציתי לדעת אם אני היחידה שמאד מרוצה מהמחשב פבליון חברת HP שלה מלבד המטען שנאלצתי להחליף כבר כמה פעמים. האם לדעתכם החברה מייצרת אותו חלש בכוונה? עד כמה חשוב לקנות (בפעם הבאה שוב) מטען HP מקורי או שאוכל להסתמך על מטען תואם שזול בהרבה? האם זה יגרום נזק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בארה"ב עבור שימושים מגוונים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, סביבת אינטרנט וכרטיסיות מרובות פתוחות, יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קריאה מרובה מול המסך ויישומים מרובים פתוחים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", IPS או טוב יותר, מט (אין צורך במסך מגע), שימוש בסביבת עבודה מגוונת, עבודה מול המסך בחוץ ובמשרד עם פלורסנטים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by growler,

שלום לכולם! שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט, אופיס וPDF למיניהם... מסך 15.6 - חובה, המשקל אינו קריטי. כמובן סוללה סבירה+. ראיתי את שני אלה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5234&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מה אתם אומרים עליהם? איך הניידים של MSI? שווים משהו? האם תוספת של 500 שקל תביא לשיפור משמעותי באיכות (עד כמה קריטי המעבד החדש של המחשב שבלינק הבא?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5373&CatCode=315 בגדול התקציב הוא 2500 ש"ח אבל אם תוספת של עד 500 ש"ח תביא לשיפור משמעותי בביצועים אני אשקול להגדיל את התקציב. אשמח להצעות אחרות.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Viralz,

מסך 22" פוטושופ צריך לעבוד על זה חלק ברזולוציות גבוהות וגם שתיהיה אפשרות להריץ קצת משחקים (GTA IV) אין צורך בציוד היקפי, יכול להיות קצת רועש ואין לי תכניות לOC. חשבתי על משהו בסגנון: מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 870 שקל RAM 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 320 שקל כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1095 שקל הארד דיסק 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II 280 שקל ספק כוח VX 450W Active PFC 12cm Fan 385 שקל מאוורר Alpine 7 Pro (s775) 65 שקל סך הכל: 3015 שקל אני לא ממש מבין בזה, אז איזה מארז ולוח אם כדאי והאם זה מספיק או יותר מדי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by Michael Pinhasov,

היי רציתי לדעת איך הזכרונות הללו האם שווים את התמורה או לא. Corsair Vengeance CMSX16GX3M2B1600C9 http://www.corsair.com/en-us/vengeance-16gb-high-performance-laptop-memory-upgrade-kit-cmsx16gx3m2b1600c9

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש ברשותי מסך 19 אינצ' של סמסונג אני לא מעוניין ב pc וכול זה בלי ציוד הקפי אני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל תפרן : )

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. Started by born wild,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. Started by Bigyaa,

מעוניין לקנות מחשב למטרות אופיס גלישה ומשחקים בסגנון PES5 ופיפא 2006 (ואולי יותר כבדים בעתיד) התקציב שלי עד 3500 ש"ח. עדיף חנות בדרום. אני צריך: מארז+ספק. העדפה למארז עם מאווררי 120 מ"מ מעבד AMD לא חובה ליבה כפולה לוח אם עם אפשרות לשידרוג עתידי (AM2), העדפה ללוח-אם ללא כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח לפחות 160G עדיפות SATA צורב DVD כרטיס מסך זיכרונות של 1GB שיעבדו בדואל (2*512) רצוי שכל החבילה תהיה שקטה חריגה אםשרית: 200 ש"ח תודה לכל העונים קריטי מבחינת הזמן חייב מחשב דחוף

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by z X-Ray,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. Started by daniel.asu,

שלום, אני צריך מחשב נייח חדש, ואשמח לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה בחריגה, אבל מעדיף לא להשתולל יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי, קצת סרטים ומאטלאב מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכאני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם יש צורך לכלו…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. Started by hai275,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב חדש עבורי. התקציב שלי הוא 3,000 ש"ח וגמיש. אשמח לשמוע מה דעתכם. התקציב - בסביבות 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג אם כדאי. השימוש - תכנות (סביבות פיתוח, vmware, שרתים...) וצפייה בתכני HD. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בכונן אופטי. שקט - חשוב מאוד.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by S2DON,

הינה המפרט שלו : כרטיס גרפיוRadeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire לוח אם GAP35DS4וGigabyte מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz Box זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וKingstonו כונן קשיח ST3320620ASוSeagate צורב DVDופנימיוSHS182DוSamsungו18וXו

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  20. אני אשמח אם תוכלו למצוא לי מפרט טוב למחשב ללייט גיימינג בין 2500-3000 שקל. אני מאוד מעדיף אם המפרט יהיה בKSP.CO.IL כיוון שזאת החנות הכי קרובה לביתי, בנוסף אני אשמח אם בלוח אם יהיו 4 סלוטים לRAM ותמיכה בUSB 3 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by Idan-h,

רק מארז בלי אביזרים נלווים. מיועד לאנשים מבוגרים לצרכים פשוטים ביותר המצויינים בכותרת. מעדיף מפרט מKSP. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by LIRON1,

שלום, מטרות המחשב: סרטים,אינטרנט. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: HD , מעדיף FHD אבל לא נראה לי שיכנס בתקציב. * משקל רצוי: עד 3 ק"ג. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500GB ,עם עדיפות ל 7200 RPM אם יכנס בתקציב. * כונן אופטי: עדיף עם. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כולל מערכת הפעלה, מתקין באופן עצמאי. מעדיף שיהיה מינימום 4 GB RAM תקציב של 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PeaceMan,

קניתי מחשב נייד של ACER במבצע של OFFICE DEPOT, המחשב עצמו הגיע עם VISTA. רציתי לשאול האם אפשר להריץ על המחשב גם את תוכנת XP? אם צריך לתת את הדגם של המחשב תגידו אני יבדוק וירשום פה. תודה רבה לעוזרים, דן. ???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by xyo,

אני צריך מפרט למישהוא שעולה 2000 שח מומלץ שהוא יהיה /\ זיכרון 667 כ.מסך shader model 3 כנראה עדיף איזה x1900 PRO מעבד כפול ליבה בלי כונני DVD\CD מארז משתלם ספק שיחזיק אפשר להרכיב משהוא בבקשה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.