עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Acer Aspire 3810TZ. יש לו שקע מיקרופון ואוזניות, אבל שקע האוזניות לא מגיב. הרמקולים ממשיכים לעבוד גם כשמחברים אוזניות. לידו יש ציור של אוזניות וכתוב SPDIF. יכול להיות שזו רק יציאה אופטית? נראה לי מאוד מוזר. אלא אם כן - היציאה דפוקה וצריך לתקן אותה. למרות שמאז שהמחשב נקנה זה ככה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. למחשב HIGH END פסיכי למדי בהוצאה של כ 6500 ש"ח לא כולל מסך... המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה על מסך ענק של 26'',הרצת תוכנות רבות במקביל,עריכה וצפייה בסרטי HD,עריכה גראפית,חיבור לשרת לעבודה ועוד... הייתה לי התלבטות בין מערכת מבוססת920 I7 וזכרון טריפל למערכת מבוססת I7 860 עם זיכרון דואל. מכל הביקורות שקראתי הבנתי שה 860 יעיל בהרבה ועוקף בבביצועים את ה 920 וגםלא מצריך לוח אם יקר וזיכרון טריפל צ'אנל שלא ממש הוכיח את יעילותו לעומת 2 ערוצים ממה שהבנתי. בנוסף,אני רוצה להתנסותב OC כדי להגיע למקסימום ביצועים ומהירות וזה למה השקעתי הרבה בקירור ולוח אם טוב. אז המפרט מתאים לצרכים שציינתי? מתאים ל OC? אולי בכל זאת עדיף 920 וטריפל צ'אנל? אווףף עזרה... אני ישמח להצעות,מענות,ת…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by 123krembo,

היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 2aviv20,

פירמטתי היום את המחשב לWIN7 ואחרי בערך חצי שעה קיבלתי את את השגיאה הזאת 3 פעמים יש לי msi wind u100 ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 00001097 BCP3: 8078AE94 BCP4: 8078AE74 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\112409-14937-01.dmp C:\Users\aviv-wind\AppData\Local\Temp\WER-45421-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by havtzuel,

שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

7. Started by Din Noyman,

אהלן חברים. מחפש לקנות מחשב שישמש לעריכות וידאו ובכללי מחשב שיסחוב יותר מהממוצע .. אפשר לקבל חוות דעת ? ערכת שבבים Intel® B460 מעבד Intel® Core™ i7-10700KF, 8 Core Processor, 16M Cache, 3.8 GHz up to 5.1 GHz זיכרון 32GB DDR4-2933 MHz (2 x 16GB) Up to 64GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX™ 2060 Super 8GB כונן אופטי ללא תקשורת אלחוטית WiFi 6 802.11 a/x 2x2 and Bluetooth® 5.0 כרטיס רשת Ethernet Gigabit LAN שמע SupremeFX S1220A CODEC קירור 105W Air Cooler חיבורים אחורים 6 x USB 3.2 Gen 1 type A 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port(s)(1…

8. Started by Rockist18,

אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב חדש. אני עובד בעיקר עם קיובייס והמון פלאגינים שקניתי... כרגע המחשב שלי (פנטיום 4 1800 גה"צ, 256 ראם) לא סוחב. כל המחשב שלי איטי ואפילו לא מזמן פרימטתי אותו.. יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא צריך כרטיס מסך יותר מדי טוב (אני לא משחק במשחקים בדר"כ)... יש לי גם מסך מקלדת ועכבר... אני רוצה מחשב בתקציב 3500 - 4000 שקל בערך עם צורב DVD וכל מה שצריך על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה חלקה עם קיובייס ואפילו סתם בגלישה באינטרנט כשהאימיול פתוח ברקע)... בנוסף, אני שוקל להעלות את המהירות של האינטרנט שלי מהחבילה הכי נמוכה של ADSL של אינטרנט זהב. איזה אפשרות הכי שווה לי? כמה זה עולה? האם זה חורש משהו מהמחשב החדש? אם אפשר בבקשה לפרט בקטנה על כל פריט זה נורא יעזו…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. Started by wow,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by elad-k1,

מחפש מחשב "נייד" עד 3000 אלף לצורכי word בעיקר כמו כן שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע כול הזמן. דחוף בבקשה (כמו כן אם יש למישו יד שניה שמור שמתאים לצרכים שלי אני ישמייח).

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by dan_dekel,

אהלן, בניתי את המפרט הבא: יש ספקות ? מעבד Intel Core i5-660 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5660 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Obsidian ₪669 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3422K כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTX 260 Sonic 896MB DDR3 PCIe ₪938 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28670SC צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מא…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by sah,

שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by tripdd,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870108 Dell Vostro 5470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849471 Samsung NP530U3C-A06 הדבר היחיד שמפריע לי בדל זה הSSD שהוא רק 32gb ..

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  14. Started by imoskovich,

האם מחוייב מן המציאות שכל מחשב נייד שנושא מעבד CENTRINO יהיה בעל חיבור אלחוטי מובנה לאינטרנט (WI FI) או שזה יחידה נפרדת מהמעבד?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Kingston,

מפרט עד תקציב של 3700 תודה מראש לעוזרים... שיהיה מחשב חזק למשחקים בעיקר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  17. Started by עידןאופיר,

אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  19. ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.

20. Started by Papilion,

שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול בדסקטופים, אני כבר שנים עובד עם לפטופ והחלטתי לגוון, אני מעוניין במחשב למטרת משחקים, גלישה, סרטים ואופיס. אין לי העדפה לחברה מסויימת, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושלא יהיה מארז עם תאורה שתאיר את כל החדר. כמו כן אני מעוניין לקבל המלצה לחנות מקצועית ואמינה באזור רעננה שתרכיב את המחשב ותתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים הנדרשים. מסך אני לא צריך,חוץ מהמסך אני צריך את כל הציוד הדרוש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by Eladious,

יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by BloodFist,

כולל ציוד היקפי. (מסך CTR) ב5K... לקצת משחקים מוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by eyaliko123,

שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  24. כשאני מסתכל בDevice manager אני רואה שני כרטיסי מסך שפועלים במחשב: 1. משו פשוט של Intel 2. Navidia GTX 960M הכרטיס אמור להיות ממש טוב אבל משום מה יש לי לפעמים קריסות קטנות. מעבר לזה המחשב אמור להיות ממש חזק יחסית (i7, 16RAM, 512SSD) אבל אני רואה שאם אני מנסה להריץ משחק כבד יחסית כמו the witcher 3 המחשב פשוט לא עומד בזה גם אם אני מריץ על הגרפיקה הכי נמוכה. יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בשנייהם במקביל והכרטיס מסך של Intel יוצר לי צוואר בקבוק?

25. Started by yaloner,

צריך לקנות בקרוב שני מחשבים, כנראה שהמפרטים שיתאימו יהיו "ביתי מקסימלי" ו-"רב תכליתי מקסימלי". ראיתי שהמפרטים נכתבו לפני חודש. האם השתנה משהו בחודש האחרון שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.