עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איזה מחשב עדיף? המטרות הן לסטודנט בטכניון, כלומר להרצת מטלב, קימפול בC/C++, עבודה ב office וכו'. זה מחשב אחד : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-4-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-ad367.html וזה השני : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-e8400-ad494.html מה עדיף למטרות הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. ראיתי באתר של סוני את המחשב הזה http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666065650&categoryId=8198552921644569398 איך אני מייבא דבר כזה לארץ ? מה המיסים וכל השטיות שצריך לעשות כמה זה יוצא .?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by קוזמו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט בשביל תוספת ביצועים גדולה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק, החל מפיפא עד ל-BF ו-COD הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P, מסך מקרן של 100" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dodo-mesica,

שלום אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב ואני לא מבין בזה כלום והוא גאון מחשבים קטן אני רוצה להפתיע אותו היום הולדתו בעוד כחודש! הוא משתמש בפוטושופ,הוא עורך סרטים,עורך אודיו ומשחק!והוא רק בן 13!!! כשדיברתי איתו הוא מדבר רק על הi7 והוא אמר שזה מעבד הכי טוב שיש האים זה נכון? הוא גם דיבר על הצ'יפורס 250 משהוא כזה הוא רצה מארז אנטק 300 משהו והוא רוצה לעשות אאאא... OC קיים משהוא כזה? אים כן מה זה? בתודה דודו

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. שלום, אני בונה מחשב לאחותי, גרפיקאית ועורכת סרטים דו מימד. משתמשת בתוכנות של Adobe: Photoshop, Premier, Flash, Ilustrator, Indesign, Acrobat, dreamweaver חשוב שהמחשב יהיה שקט. מערכת הפעלה Windows XP (קיימת) יש לה שני מסכים: CRT (לא יודע דגם) ומסך דק viewsonic vp930. עריכה: כרטיס המסך צריך לתמוך גם במסך הדק וגם ב CRT. כיום יש ברשותה מחשב ממנו ניתן לשלוף את הצורב וה HD בלבד, שאר הרכיבים כנראה די ישנים. מגבלת התקציב 3500 ש"ח חשבתי על מפרט שחורג בכ 600 שקלים ואני צריך את דעתכם עליו וכן איך אפשר לצמצם עלויות בלי לפגוע יותר מדי בתכונות שחשובות לה לעבודה. המפרט כולל מחירים מ skypc.co.il: Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 Western Digital WD2500YS 250GB ¤38…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. ערב טוב. בקשתי אליכם היא לדרג את הפרטים הבאים שעליהם קיבלתי המלצה: הראשון: מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX ¤321 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 מסך: CHI MEI LCD 19" 958D 5ms DVI WIDE ¤724 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤121 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: COMPUCASE 6T10 +HEC 300W ¤272 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 עכבר: GENIUS NETSCROLL 310 OPTICAL MOUSE ¤36 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-10 ¤68 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME - ENG - OEM ¤464 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות …

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. אוקיי. אפשר לומר שבינתים אני "סובל" פה. קניתי לפני 4 חודשים מחשב "חדש". המחשב הזה,הוא זה. המפרט: מעבד סלרון D 2.8GHZ לוח: של Giga Byte ,GA-8S651M-RZ עם צ'יפסט של SIS (עדין מסומן בסימן שאלה. אני יודע שה SIS שלי הוא צ'יפסט זול,אולי לא ההכי טוב,אבל זול. אבל חלק אמרו שהוא צ'יפסט מעולה,צ'יפסט גרוע,או אפילו.. הלוח עצמו דפוק.) זיכרון: 512MB (ואני לא מרגיש שיש לי כל כך הרבה זיכרון,אולי רק 128MB מורגש מכל הסכום הזה) כרטיס מסך: Nvidia Geforce4mx 4000 (כרטיס .. טוב,אני אספר לכם אחר כך את הסיפור שלו) הרד דיסק: 80GB (לא ידועה חברה) הערה: לפני שהצטרפתי לכאן,לא ידעתי כלום במפרטים וחומרה,טוב.. כמעט כלום,עכשיו כן,בזכותכם מעבד סלרון - עשיתי טעות. ראיתי במקומות רבים ניידים ומחשב…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by lyzer,

אשמח לשמוע איזה מפרט ממומלץ לעריכת וידאו ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל רציתי לדעת מה חשוב ומה לא האם להשקיע במעבד או בכרטיס מסך או זיכרון [מדובר לצרכי פרנסה ]תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by שלמה10,

אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by askersector,

מטרות המחשב? שימוש מסיבי באינטרנט, וכן סרטים ופה ושם משחקים קלים (לכן מעדיף i3). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, מט * רזולוציית המסך? HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, קשה לי להאמין שSSD ייכנס בתקציב אבל אם כן אז מה טוב. * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על האפשרות הזו http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..863.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26481&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אלא שלא מצאתי ביקורות על המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by erez_hazan,

שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

15. Started by roeesnir,

ראיתי נטבוקים עם סוללה פולימרית. לא כתוב כמה תאים, ונתונים נוספים. מה ההבדל בן סוללה כזו לסוללה רגילה? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MadManiii,

בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  18. Started by iib,

שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסויים שקיים רק בחו"ל. האם יש אתר ישראלי שמטפל במשלוח והזמנה ואני אשלם כבר לאתר הזה? משהו כמו נט-ביבר או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  21. הרכבתי מפרט שנראה לי סבבה לכל סוגי העבודות. משחקים - לא כבדים במיוחד. שיעבוד מהר, יחזיק זמן סביר (מבחינת ביצועים). זה מה שהרכבתי: כ.מסך: 8600GT/S מעבד: INTEL E4600 זכרון: DDR II 2G 667MHZ מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD עכבר: MICROSOFT LASER MOUSE 6000 רמקולים: LOGITECH R-10 צורב: LG DVD X20 דיסק קשיח: WD1600JS לוח אם: GA-965P-DS3 מסך: LG 1733TR/1953TR מה דעתכם? הצעות? שיפורים? לא לחרוג מתקציב בקשה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

23. Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.