עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yoavbd123,

התקציב הוא 3000~ ש"ח (כנראה שלא מזומן) מטרת המחשב : בעיקר משחקים (כמובן שגם אינטרנט ואופיס) ללא ציוד הקפי. אין דרישות מיוחדות. שיהיה כמה שיותר שקט. הרכבת מחשב במעבדה. ללא מערכת הפעלה. אין חשיבות גדולה לעיצוב ולמארז, אבל אני בכל זאת אעדיף משהו קצת מושקע ויפה אני חושב שאני מעדיף בלי OC (כי אני קצת חושש מזה) אבל אם תשכנעו אותי או תסבירו לי את היתרונות אז אולי אין משחקים ספצייפים כרגע, אבל משחקים חדשים בכללי, ובהגדרות הכי גבוהות שיש. מסך 19' רזולוציה 1280 על 1024 *שהחנות תהיה באזור המרכז. (אני גר ברמת השרון)

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by N-O-F,

שלום, מה המארז הכי קטן עבור microATX ? הכי קטן שמצאתי: Sohoo S610W HTPC 500W גובה: 99 מ''מ רוחב: 295 מ''מ עומק: 365 מ''מ תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]

5. שלום, קיבלתי מ-TMS מפרט למחשב שמיועד לגיימינג ועריכת וידיאו. המפרט המקורי ניתן לי ע"י בן אדם שמבין במחשבים, ו-TMS התאימו לי את המפרט לפי החלקים שיש להם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בתור עורך וידיאו אני משתמש בתוכנת AVID בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון GTA, assassin's creed ועוד משחקים "כבדים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by infer73,

שלום, חבר שלי מעוניין במפרט ב6500 זה מה שהוא צריך לקנות: מסך (LCD,17 אינץ' - בקשה שלו) עכבר ומקלדת (אופטי, אבל לא אלחוטיים [שניהם לא אלחוטיים]) מארז+ספק כונן DVD (רק שקורא,לא צורב!) הארד דיסק (80 מספיק) לוח אם מעבד זכרון וכ. מסך ומדפסת וזהו בעקרון, אני מאמין שלא שכחתי שום דבר המחשב עצמו יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים, לא משהו רציני, סה"כ זה לילד שלו שכרגע בן 6 או 7 (המשחקים כאילו) תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by DJ_VAKNIN,

שלום! אתמול נאמר לי שלא מומלץ לכבות את המחשב נייד כי זה גורם לבלאי מואץ של המחשב...הוצע לי להעביר אותו ל ,שינה" או "מצב שינה". ("שינה"-אצלי זה שמירת הזכרון והעברה למצב צריכת חשמל נמוכה ,ומצב שינה-כיבוי המחשב ושמירת המערכת כפי שהיתה ). רציתי לדעת מה ההבדלים בין המצבים מבחינת שחיקת המחשב/הסוללה ולקבל דעות באיזה אופן כדאי ל"כבות את המחשב" כי באופן כללי למשל אני לא רואה הבדל בין כיבוי ממש ל"מצב שינה"....אשמח לפירוט מורחב בנושא???? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, כמו שמצויין בכותרת אני מחפש מחשב חדש למטרות גימנייג (CRYSIS 2, BLACK OPS בקיצור כל הגדולים) אין לי צורך בציוד היקפי, רק המארז והתוכן שלו כשאני מבקש כונן של לפחות טרה, ושהמחשב יהיה שקט, אה, ואני לא רוצה מארזי TOWER גדולים למיניהם,הגודל הכי סטנדרטי שניתן. והתקציב הוא עד כ5000 עם חריגות מינוריות מעל, כמובן שאפשר בפחות. את המחשב אני מתכוון לקנות מKSP. אם אפשר אולי גם להוסיף אל-פסק,יש לי מסך lcd בגודל 20 אינץ. וגם אם ידוע על טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת, שמציעה יחס עלות/ביצועים טוב יותר, אני מוכן להמתין (בטווח זמן סביר, כן?). תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום רב! מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהוצע לי לגיימינג כבד אני יודע שחלק מכם יגיד שאפשר להסתדר עם כרטיס מסך אחד אולי אבל אני רוצה 2.. המפרט הורכב בחנות TMS באותה הזדמנות אבקש לדעת מה אתם חושבים על החנות הזו מבחינת שירות ואמינות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe JAPAN YASYA - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪991 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמ…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by fad,

שלום לכולם, עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו' . מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by phoenix25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם מדובר בשדרוג הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים : Batman arkham city, Metal gear 5 , witcher 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, רזולוציה 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

15. Started by ccc,

אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by davp,

אני צריך לקנות הכל... מסך,מקלדת, עכבר,מארז וכל מה שבתוכו... טוב אז אני צריך את המחשב למטרות ממש בסיסיות: -המון אינטרנט (אין לי כח שהדפדפן נתקע). -טיפה אופיס ממש מעט.(עבודות של אחי לבי"ס). -כנראה שירוצו עליו המון סרטים בחופש. ;D אבל אין לי קלנוע ביתי או משהוא, כרטיס קול על הלוח יספיק. -אני צריך גם שירוצו עליו משחקים אבל משחקים לא בעייתים אני רוצה להריץ עליו tony hawk וכאלו.. GTA וזה בערץ המשחקים שאני משחק. וזהו לפעמים אני מריץ סריקה של אנטי ווירוס וספאם, וזה הדבר הכי כבד שאני מטיל עליו לעשות. חובה צורב. עד 4000 שקל למה אחרת אני הולך להלוות בשוק האפור :'( LOL. ומסך שטוח זה די חובה שיהיה שטוח מבפנים וגם מבחוץ!.(LG) ממש ממש תודה. דוד

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך.. אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל.. ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה?? טוב תודה מראש לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dani,

אני בונה לי מחשב חזק (מאוד) בתקציב מאוד גדול שישמש ליצירה של מוזיקה בגלל זה המחשב צריך להיות מאוד מאוד מאוד חזק זה המפרט שבניתי : CPU : AMD Athlon 64 3400+ Mobile DTR (754-pin) OEM Mother Board : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Meomory : Corsair 1024 MB VS1GB533D2 PC 4200 DDRII 533 MHz - x3 (= 3072 MB) Hard Disk(s) : Western Digital 250GB 7200 RPM 8MB - x3 (= 3 hard disks of 250GB) Voice Card : Creamwave Luna II מה אתם חושבים על המפרט? איפה אפשר לשפר שיהיה יותר מהיר ויותר חזק? צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך.. אני צריך שתהיה אפשרות בכרטיס מסך לפיצול בכמה מסכים תודה!

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, תתאפשר חריגה קלה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Ben Cp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, fifa, rocket league, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בצ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yan_ymar,

[table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by 100100,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לעזרה בנושא תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נראה שאפשר לחסוך במשהו, אז רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים .2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, לצפיה בסרטים, כתיבת קוד תוכנה, וקצת למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים יותר יהיו Civilization 5 ו-heroes 5. בעיקרון המשחקים לא אמורים להיות כבדים מדי -מהי …

24. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים