עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים... התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן: משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם. מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות. אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'. בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך. הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08 מה אתם א…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ilanb0,

הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by X-ShaY,

בבקשה תמליצו לי על מפרט שינצל את ה4500 שקל הכי טוב שאפשר! רק עוד דבר, אני מאוד רוצה את הכרטיס מסך הזה -http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2925 אבל הוא נמכר ב800 שקל רק אם קונים מחשב ב-RSM. מישהו יכול להמליץ על החנות הזאת? כדאי להזמין ממנה את כל המחשב במישלוח? (הם נמצאים במרכז ואני בצפון...) חובה מעבד אינטל וכ.מסך NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל עד השקל האחרון בצורה הכי טובה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן, אבל ברוב החנויות יש הנחה על מזומן של בערך 2% (2% ב4500 זה 90ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? - בעיקר משחקים + פוטושופ ו-וDreamweaver + סטרימר לפלייסטיישן 3 / Media Cente…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by roey1,

שלום , אני מתחיל בקרוב את התואר שלי במדעי המחשב ולכן צריך לקנות מחשב נייד. הרבה אמרו לי מה לחפש אז בעקרון - מחשב בגודל 13-14 , עדיפות למקלדת מלאה אם יש בגדלים האלה , מעבד i5 , חיבור HDMI ושיהיה אפשרות להריץ בו סרטים באיכות 1080P . אין צורך במשחקים. המחשב ייקנה פה בארץ או בתאילנד לשם אני נוסע בקרוב. אשמח לטיפים , המלצות והכוונה. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by I21I21,

מעוניין לשדרג מעבד , הבנתי שאני אצטרך לקנות גם לוח אם וזכרונות מעוניין לקנות את ryzen 9 3900x מעוניין לקנות שני זכרונות של 16 GB צריך לקנות ספק כוח חדש או ששלי יספיק? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח , אני לא יודע כמה הכל יעלה לי ,אז אם אפשר יותר או פחות אני לא יודע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,RAGE 2 וכל החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…

7. Started by CreativeX,

מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי: Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box 2,872 NIS Motherboard: GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 NIS Memory: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 699 NIS Hard Disk: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO 1,990 NIS CD/DVD-ROM: LITE-ON DVD 16*48 Retail 263 NIS Floppy: Mitsuni floppy 1.44 54 NIS Case: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 NIS Keyboard: Logitech Internet Navigator 127 NIS Subtotal: 7,987 NIS מסך, כרטיס קול, רמקולים ועכבר כבר יש לי. על המעבד אני סגור, אז אל תנסו לשכנע אותי לקנות אחר. תודה מראש לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ruve,

יש לי לוח של אינטל 845wn +sdram 256 ואני שוקל אפשרות להחליף ל asusp4s8x/l/1394 + 256mb xtreme או asus 845pe ובנוסף וולקנו 9 (יש לי p4 1.5 ) + צאוורר למארז של antec הסדרה השקטה או של thermaltake smart case 2 בהנשך מתוכנן ati 9500 pro 128 / vantec nexus panel הציוד טוב או שאתם ממליצים דברים אחרים? פרטו ונמקו! (תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …

11. Started by Ic3 CuB3,

ההורים שלי צריכים מחשב נייד, בעיקר לגלישה באנטרנט וOFFICE. חשוב שהמחשב יהיה מהיר עד כמה שאפשר... הארדיסק- לא צריך נפח גדול 40 ג'יגה יספיקו בהחלט. משקל, גודל מסך, וזמן סוללה לא חשובים כל כך, כי המחשב לא יהיה נייד כל כך. בקשר לתקציב, אין תקציב מוגדר(אבל בשביל להגדיר את הפרופורציות: 4000 ש"ח +-). אני רוצה שתראו לי את המחשב המינימלי שיתאים, את הממוצע ואת היקר, את ההבדלים בינהם, והאם הם שווים את תוספת התשלום. בשביל ההתחלה חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=400846 החסרון בו הוא שאין כרטיס רשת פנימי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=379229 זה נראה דיי טוב. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372290 או זה של LG תודה רבה לעוזרים. זה דיי דחוף, אז אני …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. האם מחשב זה מגיע עם מצלמה???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, מעוניין בהרכבת מחשב למטרות כלליות + משחקים. מדובר במחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי. ניתן לחרוג קלות מ-3000 אם העניין מצדיק. הרכבתי שני מפרטים על בסיס ההמלצות באתר Ryzen 1600 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=182 Intel i5 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=183 יש לי כבר SSD שיותקן במחשב. יש הפרש של כ-250 ש"ח לטובת האינטל. מה אתם אומרים? האם כדאי לשפר רכיב מסויים? 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה.. ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות.. אז אני יחזור בקצרה.. ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי.. אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם.. אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..) הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ... חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה.. זה הכיוון לדעתי.. http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204 תודה.. …

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח עבור: מעבד ,לוח-אם ,זכרונות,כונן NVME למערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח ,משחקים,עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים : מארז ספק כח CORSIAR X GOLD 650 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא רלוונטי,קיי…

• אהבתי!
    • 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by bad-sector,

יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן חברה, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חזק לגרפקאי ללא הגבלת תקציב. משתמש בעיקר בAdobe. זה המפרט שאני בניתי בינתיים: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Performance 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH X99 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 DUAL 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD4003FZEX …

21. היי חבר'ה בבקשה תעזרו לי להרכיב מחשב חמוד, יש לי את כל המסביב (מסך, מקלדת וכו'.....) אני צריכה את זה, לצרכים: - אינטרנט - OFFICE - פוטושוט (שבשביל זה בטח כדאי RAM של 1G?....) - תיכנות (את כל זה אני תמיד עושה במקביל....) חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מהיר וHDD שיהיה מקסימום 120... הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה כדאי ולא כדאי מבחינת חברות אמינות או איזה חומרה מתאימה לחומרה אחרת.. בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי תודה, נועה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. בשוק ניידי ה13.3" המבחר רב. אני די מעורה בדגמים, אך עשיתי סריקה רוחבית מהירה ודגתי את הדגמים העיקריים הבאים: Dell vostro 1310 Dell XPS 1330 Dell E4300 ( עוד לא זמין בארץ ממה שראיתי) Toshiba Satellite Pro U400-S1001V LG E300/P300 Sony VAIO VGN-SZ760N/C גם ללנובו יש דגם. באשר לכל הניידים אני בודק מפרט זהה(או כמעט זהה) - T8300. שתפו קצת מניסיונכם, האם יש טעם להעדיף אחד על פני השני, או שכאן המחיר הוא הפקטור הקובע? ה-XPS מניסיוני מאוד נוח ומחירו משתלם היום, אבל הוא רותח בצורה מפחידה. על ה-sony שמעתי דברים רעים - שהוא עמוס בג'אנק וגם מחירו לא הכי אופטימי. הווסטרו נראה הכי נחמד, היות ומחירו זול משמעותית(אומנם עם מעבד T8100 לכל היותר, אך עדיין), אך מדובר בדגם מיושן, ואולי יש לכך…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by natee,

אני מתכנן לקנות טינקפד קורבון דור שש, אבל איכשהו המק-אייר החדש נורא קורץ לי. סוללה חזקה, פרופיל דקיק, עיצוב נהדר. (המחשב ישמש רק לכתיבה, וחשוב לי משקל מינימלי) האם יש טעם לוותר על קניית מק רק כי הוא מק?

25. Started by Psy,

עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.