עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rider,

היי חברה, יש לי מחשב נייד של SAMSUNG מדגם NP700Z5C-S01IT הנה קישור למפרט שלו http://www.samsung.com/hk_en/business/business-products/notebook-pc/series-7/NP700Z5C-S01HK-spec שימו לב שיש בו רכיב MSATA שמשתמש כCACHE כבר + הארד דיסק אני רוצה להחליף את ההארד דיסק שלי לSSD כי המחשב לא מספיק מהיר מה אתם מציעים? (בסביבות של עד 650 שקל) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלוםםםםםםםםםםם מה המצב חברסססססס אני חדש פה .... טוב ניגש לעיניינים קניתי (הזמנתי) מחשב חדש השבוע (יום ראשון) שעולה 7.5 אלף עכשיו... הינה המפרט איך??????????? איך?? רק שתידעו.... לפני התגובות זה מחשב שנועד לספק אותי לעבודות אידיו ומידי(בתוכנה CUBASE SX שהיא התוכנה הכי מקצועים היום ליצירת\עריכת מוזיקה) והתוכנה כבדה מאוד אז המטרה שלי ההיתה פה לעשות מחשב שיריץ את התוכנה הכי חלק בעולם! אז איך לדעתכם(???)

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ כנראה זה יהיה יותר גדול בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by rani123,

AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA2-R CORSAIR XMS256 MB 3000DDR ב1934 ש"ח או GIGABYTE 7VRXP+, AMD XP 1800+, XTREME DDR PC-2700 -333MHz ב1768 ש"ח או GIGABYTE 7VTXH+, AMD XP 1900+, TRANCESND 256MB PC-2700 ב1863 ש"ח ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by izikjzi,

אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. אז ככה אני צריך מחשב חדש, המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להתקדם כמה דורות קדימה, הבעיה שאני כבר הרבה שנים לא בעניינים, ולא יודע מה לקנות מאיפה לקנות ועל מה להשקיע, איך שהוא תמיד אני נופל עם חתול לא מי יודע מה בשק. עכשיו חשוב לי כמה דברים אני עובד אם תלת מימד, 3D MAX בעיקר הרבה vray, עריכת ווידאו די הרבה, הרבה שילוב של פוטושופ, ועוד דברים נוספים במקביל כמו פלאש, ואילוסטרטור. ואני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שנים ולא יגביל אותי בצורה כל שהיא. כמו כן אני לפעמים משחק, אז שהמשחקים יעבדו גם. אני צריך רק מחשב, לא מסך והדברים מסביב, יש לי אותם זה רק הקופסא, ללא כרטיס קול, או דברים כאלו. עוד משהו חשוב אני לא יודע עם הקירור למעבד מספיק וצריך קירור לכל המחשב בנ…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אהלן חברים! אני בונה מפרט לחבר (זה לא בשבילי , באמת) ואלה הדרישות: תקציב : עד 3500 ש"ח, לחסוך אם אפשר שימושים: גיימינג (כל סוגי המשחקים, הגדרות גבוהות) ופוטושופ (CS5 , למטרת פרנסה - הבחור מאייר) מסך: 19" , 1440X900 אין צורך בציוד היקפי נדרשת הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה win7 64 bit לא יבוצע OC רצוי לשמור על אופציה לשדרוג זיכרון (4 סלוטים בלוח), תיתכן קנייה בעתיד של מסך גדול יותר + כרטיס מסך חזק יותר, ולכן מעדיף לתת ספק כח עם קצת overkill זה המפרט שבניתי בינתיים: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tra,

שלום, נשמח להמלצה למחשב נייד לתלמיד תיכון במגמת מדעי המחשב/סייבר, 1. תקציב של 5500 שח (עם אפשרות לחריגה). 2. המחשב לצורך לימודי תכנות בתיכון, אם אפשר גם מעט גיימינג (מיינקראפט, וואלוראנט). לא יודעים כרגע לפרט יותר. 3. ציוד היקפי - אין 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. כדאי שיהיה שקט (לצורך לימודים בכיתה) 6. גודל/משקל - 14 אינץ, מחשב קל יחסית, נוח לנשיאה. 7. צריך מערכת הפעלה - windows 10 8. אין העדפה לחנות ספיצית, אזור המרכז יהיה נוח 9. הרכישה בימים הקרובים 10. חיבורים- אזניות 11. אין ציוד היקפי קיים לחיבור הרבה הרבה תודה

13. המחשב הוא לעבודה משרדית, עיצוב וגרפיקה ומשחקים.. גלשתי לי בכל מיני אתרים וזה המפרט שנראה לי מתאים. אם משהו נראה לכם לא טוב או מתאים, תעירו לי או תציעו לי משהו אחר. אני מוכן להתגמש קצת על מנת לשפר את הביצועים בצורה ניכרת. אם מישהו יכול להביא הצעות מחיר מאתרים זולים באינטרנט, זה מאוד יעזור (בבקשה לפרט איזה אתר ואת כל הרכיבים עם המחירים). תודה! מעבד: AMD Athlon 64 3200+ חשבתי ללכת על זה. AMD Athlon 64 3000+ AMD Athlon 64 3500+ יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? לוח אם: עד 800 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 (939) חשבתי ללכת על זה. Gigabyte GA-K8NF-9 Gigabyte GA-K8VT800M Gigabyte GA-K8NXP-9-ultra.. ABIT AV8 (s939) sata GBL יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? צורב DVD: NEC 3500A חשבתי ללכת על …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by microsleep,

חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר

16. שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Roma bluz,

שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by kaki356,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40707 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by yonatanph,

שלום, דבר ראשון אני אציין שאני כרגע בדילמה אם לקנות עכשיו או לחכות כמה חודשים עד שיצא DX10. אני מקווה שמלבד המפרט אנשים גם יביעו דעה אם כדאי לחכות או ללכת על המפרט שמציעים. המחשב שלי כבר ממש מקרטע במשחקים החדשים (למשל בGOTHIC 3) ולכן הגיע הזמן לשדרג. יש לי את כל הציוד ההיקפי (האיכותי) שצריך ומסך אני כנראה אשדרג בנפרד. המפרט הוא רק לקופסא. המחשב מיועד למשחקים ולא עומד לעבור שום OC אז נא לקחת זאת בחשבון (אין טעם לקחת רכיב יותר יקר שיכול לעמוד בOC). התקציב הוא בסביבות ה~5500 שח'. אני צריך הרבה זכרון (יותר מ2GIGA אולי אפילו 4) ואחרי השדרוג אני לא עומד לשדרג שוב המון זמן. אפשר חריגה קלה בתקציב אם תופסת קלה תספק קפיצת מדרגה משמעותית בביצועים. יש לי פה באיזור בעיה של אבק לכן כדא…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. P4 1.8A ABIT IT7-MAX XTREME DDR PC2700 256MB LEADTEK TI 4200 128MB WD 80GB 8MB CACHE TSUNAMI P3\4+350W TEAC FLOPPY LGX52 CREATIVE SB VIBRA 4D GENUIS TXR III TOTAL:5073 על הלוח אני ממש לא בטוח, אבל אם אני לא מתבלבל בדגם, אז זה האסוס המומלץ(אני חושב) שעולה 923 ש"ח. אפשר להוריד או להחליף ללוחות שכולם יותר זולים ממנו ב100 ש"ח. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר ירידות המחירים שבאה עלינו לטובה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. הרכבתי את המפרט הבא על סמך קריאה פה בפורום. השימוש הכבד ביותר של המחשב הוא משחקים וקצת סרטים. OC הוא כרגע אופציה בלבד, משהו שאני אולי אעשה. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1285 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 572 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 641 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1672 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 368 צורב: DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 209 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי, מהי הדרך הזולה לחבר אל קו הטלפון מחשב שאין לו שקע מתאים לכבל טלפון רק לכבל רשת (RJ45) ? (כבל טלפון פנוי כנראה שיש לי) תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by vinipyx,

צריך רק את הדברים החשובים מעבד,לוח אם טוב, כרטיס מסך,זיכרונות וגם ספק נורמאלי בלי ציוד נלווה אאא שכחתי לאוסיף,מעבד אמור להיות AMD(מעדיף AM2)

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavilion dv6-2155dx שקניתי אותו לפני חודשיים בארה"ב בערך ,עכשיו בשבוע האחרון אני מקבל הודעה למטה בסימן של הבטריה-"שקול להחליף סוללה "ועל הסימן של הסוללה מופיע איקס. מה הבעיה ?ואיך זה יכול להיות שזה קורה לי כל כך מוקדם???

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by CreativeX,

מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי: Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box 2,872 NIS Motherboard: GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 NIS Memory: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 699 NIS Hard Disk: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO 1,990 NIS CD/DVD-ROM: LITE-ON DVD 16*48 Retail 263 NIS Floppy: Mitsuni floppy 1.44 54 NIS Case: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 NIS Keyboard: Logitech Internet Navigator 127 NIS Subtotal: 7,987 NIS מסך, כרטיס קול, רמקולים ועכבר כבר יש לי. על המעבד אני סגור, אז אל תנסו לשכנע אותי לקנות אחר. תודה מראש לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים