ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד! מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - יצירת מוסיקה, - ומשני עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Abelton,Cubase,Traktor,plugins,Premiere 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - שבוע הבא חשוב שהמחשב יהיה עמיד במצבי שטח, חום וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, תתאפשר חריגה קלה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים...בסה"כ מחשב חזק שיהיה מהיר ומשחקים יעבדו בו כמו שצריך ולא יצלעו... קיצר זה המפרט שיש לי כרגע : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM AMD ATHLON XP 2000 + FAN Maxtor 40GB 7200RPM MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 בסה"כ 3,494 ש"ח עכשיו התכנון היה להשקיע 3500 שקל ככה ... וזה כבר יגיע ל 3800 שקל כי אני עוד אוסיף מארז עם ספק... האם יש לכם הצעות \ תיקונים \ הערות ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב אני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלה..אני משאיר את המחשב כמו שאני קונה אותו
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בסביבות ה- 2000 - 2500 גג. (מסך לא פחות מ15 אינץ) המחשב נועד לשימוש באופיס בעיקר וגלישה באינטרנט. חשוב שהמסך יתאים לשימוש ממושך בוורד\ scrivener(מסך שלא ידפוק את העיניים) + איכות סאונד טובה לשמיעה דרך רמקולים או אוזניות. (אין צורך בתוכנות עיצוב או משחקים) האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין intel core i5 U ל- D ? ועד כמה קריטי זיכרון 8GB על 4GB עבור השימושים של המחשב? האם יספיק כונן קשיח SSD 128? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד 4000 - 4500 שקל (רוצה להזמין מחו"ל, אז לא חייב להיות דגם שנמכר בארץ) עם מעבד i5 מעדיף את HP (אני טכנאי מחשבים ומהנסיון הלא הכי גדול שלי עם ניידים HP די יציבים) אם למישהו יש המלצה לדגם טוב של חברה אחרת שתיתן אחריות בינלאומית בארץ אני אשמח לשמוע גם. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הציעו לי ללימודים את הלפטופ הזה ב2000 שקל, כדאי/זבל? אפשר להשיג דברים טובים יותר? ( מחשב לעבודות גרפיקה) תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
DELL? HP? איך זה בעיניכם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4747\ אני לא צריך יותר מ200GB
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ACER Aspire www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=447&Item_Id=29811 2400 שח MSI Wind www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143&CatCode=315 2500 שח מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני אסביר בקצרה מה המצב שלי ומהן הדרישות ואחר כך יהיה פירוט של "10 השאלות" שצריך לצטט. הכרטיס מסך הישן שלי 8500GT הפסיק לתפקד, המאוורר שלו לא קיבל פקודה להסתובב והוא היה מגיע ל90 מעלות בלי עומס מיוחד, במקביל גם הלוח אם שלי שבק חיים כמה ימים לאחר מכן, אחרי ניסיונות של חיבור של רכיבי ליבה אחד אחרי השני והקשבה לצפצופים שלפני הביוס הפנמתי שהלך המחשב, בזמנו הייתי ממש בעניינים קניתי את החלקים לבד וגם בניתי את המחשב פיסית בעצמי דברים שיש לי שנראה לי שרלוונטי שישארו ואין צורך לקנות: -צורב DVD של LG, עובד תקין ולא פתחתי אותו מ2011 -ספק כוח 500W בן 3 חודשים של CWT -עכבר ומקלדת שמתאימים לגיימינג כולל ג'ויסטיק - מסך מחשב 19 אינץ' -עריכה: החלפה למסך led של 23 אינץ - מאוורר 120MM…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח במידה וכדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג ועריכת סרטוני HD ממצלמת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATHMAN, assasin creed, BATTELFIELD, MAX PAYNE, Crysis 2, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. תקציב - כאמור 3-3.5K, אפשר בתשלום אחד (אפילו עדיף אם זה נותן הנחה) 2. מטרות המחשב - משחקים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, רמקולים. אני קונה כנראה את הT220 של סמסונג, אז אני מניח שזה משפיע על הכרטיס מסך (אלא אם יש הצעות אחרות) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור הקריות או חיפה 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי ב…
-
- 42 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשה זה למטרת כך שאני צלם ומעצב גרפי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם בקשר למחשב שמו: Lenovo IdeaPad C340-15IML 81TL001VIV
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪847 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD945 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS ] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1380 כמות:1 ksp.co.il צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש כתחנת מולטימדיה בבית (מחובר לטלויזיה): מארז: Coolermaster Elite 120 Advanced HTPC ספק כוח: FSP 400W לוח אם: ASUS H81 PLUS מעבד: Intel Dual Core 3220 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 X 2 כרטיס מסך - Gainward Nvidia GeForce 610GT דיסק קשיח - Seagate 2 TB 7200 3Y צורב - DVD X 24 LG כרטיס רשת אלחוטי TP-LINK עד 150 MBps מחיר - 2500 ש"ח חשוב לי שיהיה גודל מארז קטן ככל האפשר, כי אני מתכוון לאחסן את המחשב בארון בסלון. כתוצאה מכך אני חייב גם אוורור מסיבי של החלקים, והמארז הזה מגיע עם 2 מאווררים מובנים. מה דעתכם? האם המפרט תואם את צרכיי או שאני יכול להוריד קצת ברמה ולהוריד במחיר? אני רוצה להישאר עם המחשב למשך 5 שנים לפחות... תודה רבה וחג שמח! עמית
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, נכון ב-BIOS יש אפשרות לשנות איך יעלה המחשב ? אז אני לא רואה אופציה להעלות דרך ה-CD, רק HD ו-LAN. איך אפשר לסדר את זה ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות הכל... מסך,מקלדת, עכבר,מארז וכל מה שבתוכו... טוב אז אני צריך את המחשב למטרות ממש בסיסיות: -המון אינטרנט (אין לי כח שהדפדפן נתקע). -טיפה אופיס ממש מעט.(עבודות של אחי לבי"ס). -כנראה שירוצו עליו המון סרטים בחופש. ;D אבל אין לי קלנוע ביתי או משהוא, כרטיס קול על הלוח יספיק. -אני צריך גם שירוצו עליו משחקים אבל משחקים לא בעייתים אני רוצה להריץ עליו tony hawk וכאלו.. GTA וזה בערץ המשחקים שאני משחק. וזהו לפעמים אני מריץ סריקה של אנטי ווירוס וספאם, וזה הדבר הכי כבד שאני מטיל עליו לעשות. חובה צורב. עד 4000 שקל למה אחרת אני הולך להלוות בשוק האפור :'( LOL. ומסך שטוח זה די חובה שיהיה שטוח מבפנים וגם מבחוץ!.(LG) ממש ממש תודה. דוד
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לעבודה סביב תקציב של עד 6K בערך המחשב מסתןבב איתי הרבה לכן משקל נמוך חשוב אני רוצה רזולוציה של 14 אינצ' בערך מסך איכותי (מבלה הרבה שעות מולו) המליצו לי על לנובו T450 (לא S שיקר יותר) אבל ראיתי שהמסך די חלש בתאורה שלו בטח בתנאי יום הוא ממש גרוע כמובן שצריך כניסת VGA HDMI לפחות 3 USB סוללה טובה ועמידות טובה (היה לי עד עכשיו E5430 שכולו שבור לאחר 3 שנים של עבודה. המחשב לא חייב להיות כ"כ חזק מבחינת מפרט אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. מחפש עזרה בבניית מחשב ואשמח לעזרה. 1. התקציב שלי הוא 8000 ובמידת הצורך חריגה ל8500. 2.מתכוון להשתמש במחשב לשחק במשחקי singleplayer חדשים שיוצאים והמחשב שלי כבר לא מריץ. 3.אין צורך בשום ציוד היקפי למחשב. 4.שקט מחשב בעדיפות יחסית נמוכה. 5.אין הגבלה לגודל ומשקל המחשב. לא קריטי נראות הcase מבחינת אורות ודברים כאלה. 6.יש צורך במערכת הפעלה וונדוס 10 ובנוסף, הרכבת המחשב בחנות. 7.אין העדפה לחנות מסויימת, אני גר בחדרה. 8.קניית המחשב תתבצע בתחילת שבוע הבא. 9.המחשב חייב לכלול חיבורי html וכניסות usb. 10.יחובר למחשב עכבר, מקלדת, מסך כניסת html ואוזניות כניסת usb. 11.צריך לכלול כונן ssd של מינימום 200 gb. תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מה העניינים? בעבר פתחתי פה אשכול וחיפשתי המלצה למחשב נייד, שניתי קצת את הדרישות בעקבות הדרישות של חברי הפורום וקניתי לבסוף את המחשב הנייד - Lenovo u430p. קניתי את המחשב ממוכר ב-eBay ובסה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב, הוא קל מהיר ואלגנטי, ומחזיק סוללה זמן יפה. על כל פנים, קיבלתי את המחשב ולא קיבלתי את גודל הכונן הקשיח שאותו הייתי אמור לקבל 1TB, אלא 320GB. הכונן שקיבלתי הוא הדגם הבא: HTS545032A7E660 דיברתי עם המוכר והסברתי את המצב, ועכשיו הוא שאל אותי "כמה אני רוצה?" אז התחלתי לחפש כונן חלופי בארץ. הנתונים של הדיסק קשיח הם אלו: [TABLE=class: attribute, width: 895] [TR] [TD=align: right]Caddy[/TD] [TD=class: td-text-align-left, align: center]No[/TD] [/TR] [TR] [TD=alig…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (אסוס זנבוק UX31e) אני מחבר מסך טלווזיה למחשב בעזרת HDMI. כשאני מדליק את המחשב והווינדוז נטען, אני רואה את ההצגה על המסך טלווזיה. ברגע שהווינדוז פועל אני לא מצליח למצוא את המסך (גם לא כשאני עושה detect ב rightClick->Screen resoulution עכשיו מה שעוד יותר מוזר, זה שיש לי גם לינוקס (אובונטו) ושם זה עובד מצויין. עכשיו מה שהכי מוזר זה שהכל עבד לי מצויין פעם, עד שהשארתי את המחשב בבית וחבר של השותף ישן אצלי בחדר, וכשחזרתי אני ראיתי שהפין של המתאם התעקם ((זה מיקרו HDMI ולכן קטן ועדין), ומאז זה לא עובד.... שאלתי את הדביל מה הוא עשה, הוא אמר שפתאום המסך הפסיק לעבוד, ראה שהפין התעקם אז הוא החליט להניח את זה בצד ולהפסיק לגעת בו... כמובן שמאז קניתי מתאם ח…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-