עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by meir4321,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , לצרכים מאוד בסיסיים. זאת אומרת לא למשחקים , לא לתכנות וכדומה. מה דעת המומחים על המחשבים הבאים : https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989961 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989960 מישהו המליץ לי על שניהם..אשמח שתעזרו לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by igal_nazar,

שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by avivkah,

שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kisharon,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by bk12345,

אני מתכנת ואשתי סטודנטית (לא למחשבים) אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט אם להשקיע הרבה כסף ב ssd של 512gb או ללכת על 2TB דיסק רגיל 15 אינץ גודל מסך ראיתי כמה הצעות ואני כבר לא יודע מה לבחור מצד אחד יש מחשב של דל הזה: http://ksp.co.il/?uin=28704&select=.268..271..211..2185..432. שיש לו 16gb זיכרון 2tb דיסק ומעבד גרפי טוב אך לא ssd או את אלו: http://ksp.co.il/?uin=35547&select=.268..271..211..2185..432. http://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=35952&select=.268..271..211..347..432..368..466. העניין הוא שחשוב לי מקום לשמור דברים אך ssd יקר משמעותית השאלה היא האם לקחת במ…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  6. Started by boogie,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לפטופ יד שנייה אז רציתי שתמליצו לי על כמה תוכנות לבדיקת החומרה ודם על כמה אתרים של קנייה ומכירה תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by zamosi,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא מבין כ"כ את המפרטים. אשמח לקבל הסבר על איך קוראים מפרט ומה כל דבר אומר. מעבד זכרונות למיניהם מהירות כרטיסים למיניהם יציאות למיניהם דיסק קשיח אשמח לעזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  8. Started by razabc,

שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Quora.,

שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד ללימודים האקדמיים. אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב 'כלכלה ומנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות' ולזה מצטרפים גם מספר קורסי תכנות. כמו כן אני מניחה שנשתמש בכל מיני תוכנות חשבונאיות כאלו ואחרות. כנראה אצטרך להפעיל מספר רב של טאבים בדפדפן האינטרנט. אני לא יודעת לכמה נפח אחסון אני זקוקה, לכמה ראם. למעשה, אני לא יודעת כלום. התקציב שלי הוא עד 4000, 4500 ש"ח גג. אני מחפשת מחשב נייד טוב שישמש אותי לכל תקופת האוניברסיטה (4 שנים) ואפילו לאחריה וכן לאחסון תמונות ישנות שלי (בנפח של 40 GB; כן זה המון, וזה ישן. כיום אני משתמשת בגוגל תמונות אבל התמונות הישנות מתאחסנות כרגע על המחשב וזה קאדר עבורי להעביר אותן לגוגל ת…

10. Started by tavasnai,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

12. Started by jenn22,

שלום לכולם! אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד. הדרישות הן: מסך גדול יחסית מקלדת מחשב מלאה (כולל את המספרים שבצד) חיי סוללה ארוכים עד כמה שניתן שיהיה יחסית לא כבד השימושים הם בעיקר לתוכנות אופיס, קצת גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by menyd1,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by -Dudu-,

שלום לכולם! אני צריך שתעזרו לי לבחור מחשב נייד בעל מפרט טוב שיהיה שימושי למשחקים וסרטים - חשוב שהכרטיס מסך יהיה עמיד. התקציב הוא בסביבות ה3500 ללא חריגה. תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by ohaion17,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by boya,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך: 15.6. רצוי כמה שיותר קל ויותר חיי סוללה, אך לא קריטי. יציאות: כונן DVD, צורב האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן, רצוי ווינדוס 7 עדיף של dell, asus, hp בעיקרון נדלקתי על ארבעה מחשבים: Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6502 | מחשבים ניידים | מחשבים וציוד היקפי: מחשב נייד HP SleekBook 15-B005EJ C6K92EA מחשב נייד Dell Inspiron 5520 IN-RD33-6121 מחשב נייד Asus K55VD-SX134H אסוס - זאפ איזה מביניהם עדיף? ובנוסף שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים של דל מתחממים ונהרסים מהר יותר משאר החברות ולכן כדאי להתרחק. האם הדבר נכון? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by aviv_ni,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול ולהביא אותו לארץ איזה חברה כדאי לי לקנות ? אני רוצה שיהיה לי גם אחריות בארץ ! מחשב טוב שירוץ מהר גם למשחקים בסביבות ה5000 שקל לקניה בחול איזה מפרט כדאי לי לקנות כמו מעבד ולוח אם וכרטיס מסך תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by zahav5288,

אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by nissim segev,

אני רוצה ליקנות מחשב נייד לפי המפרט הזה: http://ksp.co.il/?uin=15753 השימוש שלי במחשב הוא בתוכנת dj בלבד בניגון בלייב. מה אתם אומרים? זה מתאים?

22. Started by VolCano110,

שלום, בהודעה הקודמת שלי שאלתי אתכם אם כדי לקנות מחשב נייד מאייבורי שאוהבים לשנוא אותה בגלל ששמה יש לי את ההצעה הכי טובה, ואז הצעתם לי לכתוב פה את הדרישות שלי כי אולי תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב. אז ככה: בעיקרון התקציב הכולל כולל שזה כולל גם מערכת הפעלה(ועדיף שתיהיה חנות שתוכל להתקין לי xp) הוא 4000 שקל. מה שאני רוצה מהמחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט והרבה מאוד צפייה בסרטים וסדרות, ובנוסף גם קצת משחקים(כל עוד זה לא יצטרך לפגוע בחלקים האחרים באופן משמעותי). ובנוסף וזה די חשוב, שתיהיה מצלמה ורמקולים מובנים, ואם יש לכם משהו טוב להציע בלי מצלמה אשמח גם לשמוע. מה שהציעו לי באייבורי זה(יעלה 4000 עם XP Pro): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724 ואת הזכרונות הוא שם לי ש…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by colsapeon,

שלום (: אממ, אני קונה מחשב נייד, ואני ממש צריך מפרט הכי טוב לתקציב של 4,200 ש"ח. המפרט הכי חזק לתקציב הזה. תודה רבה רבה למי שעוזר (:

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ben Hen,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים