ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. הרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. התקציב איזור -6-8k 2. המחשב ישמש בעיקר לניתוח נתונים ועבודה אם מאגרי נתונים גדולים. לא מיועד למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לימודים (להריץ את תוכנת הויזואל סטודיו ו-SQL SERVER) מינימום 2GIB זיכרון צורב DVD ומעבד טוב (נראה לי שINTEL DUAL CORE עדיף מאטום ומסלרון) תקציב: 2000-2600 בקשר לכרטיס מסך... אני רוצה משהו שמסוגל להריץ COD5 ו- PES10 מי שמכיר, נראה לכם שהכרטיס הסטנדרטי הזה: Intel GMA 4500M מסוגל לעשות משהו עם המשחקים האלו? תודה רבה מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. אני צריך את המחשב החזק והמתקדם ביותר שיש בשוק (לא משנה מחיר). השימוש ליישומיי מולטימדיה. עדיף מסך קטן ולא גדול (כדי שמשקל הנייד לא יהיה כבד). תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בבחירה בין שני מחשבים ניידים. 1. IBM ThinkPad R50e UR0SYIM לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2648&scat=313&tcat=20 2. LG LE50-5LSE לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2631&scat=322&tcat=20 המחשב השני יותר זול מהראשון. אבל הפלטפורמה שלו יותר חדשנית (DDR2 533Mhz , PCI-E, Pentium Dothan) והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. השני פחות מתקדם טכנולוגית (DDR 266Mhz ,GPU OB,) הוא מגיע עם שנה אחריות בינלאומית. והוא גם יקר יותר. במבט ראשון מיד בחרתי בLG. גם יותר זול וגם יותר חדיש. אבל אני לא מכיר אף אחד עם מחשב LG. האם יש להם מחשבים טובים וחזקים? (פיזית. לא מבחינת החומרה) IBM הם מאוד וותיקים בשוק, והמחשבים שלהם מאוד חזקים…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש וזקוק לעזרתכם בהמלצות בדגמי מחשב שיענה לדרישותי (יש לציין שאינני מבין יתר על המידה בנושא ולכן חשובה לי דעתכם הכנה). * המחשב הוא למטרות עבודה משרדית (סטודנטיאלית), משחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך: 14-15.6. (עדיפות למסף מט). * רזולוציית מסך: 1080-1920 FHD. * אמצעי קלט: יש בי צד שמעוניין במסך מגע, אך כאן מעוניין בדעתכם ובהמלצותיכם בנושא. * משקל: כמה שיותר קל. * זמן סוללה: הכי ארוך שאפשר. חשוב לי מאוד!! * יציאות מיוחדות: HDMI ו-VGA (לא קריטי). * Bluetooth: לא יזיק. * כונן קשיח: SSD. * כונן אופטי: CD/DVD כולל צורב. * התקציב כולל רשיון למערכת הפעלה. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תחליף למחברת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות יחסית כמו matlab, quartus וכו' בתדירות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אני אשתמש בו ללימודים שזה רק אומר לקרוא עליו אז זה לא דורש שום ביצועים מיוחדים. מצד שני למטרות תכנות חשוב לי שהוא יהיה יחסילא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב.ת חזק, לא משהו מטורף, אני לא מתכוון לשחק עליו משחקי מחשב. אבל אני כן צריך לפעמים להריץ הרבה תוכנות בו זמנית. כרגע המחשב שלי בבית הוא 4 ג'יגה של RAM ומעבד 2 ג'יגה-הרץ והוא הוא מתמודד סבבה, קורה לעתים נדירות שיש עליו קצת עומס אבל זה לא קורה כמעט. מבחינת כרטיס מסך אני לא אפעיל עליו משחקים אז אני מניח שזה לא חשוב. אני רוצה שהמחשב יבוא בלי מערכת הפעלה, אני מתכוון להתקין עליו Ubuntu Linux, אם יש מחשבים ניידים שבאים עם Ubuntu מותקן זה גם בסדר. הנה התשובות לשאלות הסנדרטיות: *…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-