ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד לפי המפרט הזה: http://ksp.co.il/?uin=15753 השימוש שלי במחשב הוא בתוכנת dj בלבד בניגון בלייב. מה אתם אומרים? זה מתאים?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי?2-2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6 - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לפטופ יד שנייה אז רציתי שתמליצו לי על כמה תוכנות לבדיקת החומרה ודם על כמה אתרים של קנייה ומכירה תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
החלטתי לעבור למחשב נייד בכל מקרה הידע שלי במחשבים דיי אפסי ערכתי השוואה קטנה בזאפ והגעתי בעצם לשלושה מחשבים שמתאים לי בתקציב (סביבות ה 2500+-) ובאופן כללי בפרטים נשמעים טוב מצרפת קישורים לשמוע את דעתכם ואם יש לכם המלצות נוספות טושיבה / HP / אסוס תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנת ואשתי סטודנטית (לא למחשבים) אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט אם להשקיע הרבה כסף ב ssd של 512gb או ללכת על 2TB דיסק רגיל 15 אינץ גודל מסך ראיתי כמה הצעות ואני כבר לא יודע מה לבחור מצד אחד יש מחשב של דל הזה: http://ksp.co.il/?uin=28704&select=.268..271..211..2185..432. שיש לו 16gb זיכרון 2tb דיסק ומעבד גרפי טוב אך לא ssd או את אלו: http://ksp.co.il/?uin=35547&select=.268..271..211..2185..432. http://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=35952&select=.268..271..211..347..432..368..466. העניין הוא שחשוב לי מקום לשמור דברים אך ssd יקר משמעותית השאלה היא האם לקחת במ…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כונן ssd 16GB Ram i7 hq התקציב שלי הוא 5000-6000 ממה שראיתי רק אסוס ולנובו מוכרות את המפרט הזה בתקציב הזה ועל שתי החברות האלו קראיתי ביקורות ממש רעות על השירות לקוחות במקרה של תקלה במחשב השאלה אם יש איזשהי אלטרנטיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, בהודעה הקודמת שלי שאלתי אתכם אם כדי לקנות מחשב נייד מאייבורי שאוהבים לשנוא אותה בגלל ששמה יש לי את ההצעה הכי טובה, ואז הצעתם לי לכתוב פה את הדרישות שלי כי אולי תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב. אז ככה: בעיקרון התקציב הכולל כולל שזה כולל גם מערכת הפעלה(ועדיף שתיהיה חנות שתוכל להתקין לי xp) הוא 4000 שקל. מה שאני רוצה מהמחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט והרבה מאוד צפייה בסרטים וסדרות, ובנוסף גם קצת משחקים(כל עוד זה לא יצטרך לפגוע בחלקים האחרים באופן משמעותי). ובנוסף וזה די חשוב, שתיהיה מצלמה ורמקולים מובנים, ואם יש לכם משהו טוב להציע בלי מצלמה אשמח גם לשמוע. מה שהציעו לי באייבורי זה(יעלה 4000 עם XP Pro): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724 ואת הזכרונות הוא שם לי ש…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקליטנית לאירועים קטנים, אך לא מופיעה הרבה, בערך הופעה פעם בשבועיים. לפני 5 חודשים רכשתי מחשב נייד של nec 12" יד שניה והוא התקלקל לי באמצע הופעה. החלטתי לקנות מחשב חדש ולא לקחת סיכונים. אני זקוקה למחשב עם נתונים סבירים - לשירים, גלישה באינטרנט ומעבד תמלילים. נראה לי מעבד טוב של אינטל, 1g זכרון ו-80g נפח יספיקו לי, אך חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מאד ולא יתקע לי באמצע הופעה, שיהיה קל משקל ולא יקר (נאמר עד 3,500 ש"ח). חשבתי ללכת על מחשב מיני של אחת החברות הטובות, אולי של דל, מצ"ב קישורית http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-12.htm, אבל אני מסתפקת כי דיברתי עם טכנאי מחשבים שאמר לי שהמחשבי מיני לא כ"כ אמינים, ובסכום הזה זה לא כ"כ משנה איזה חברה אקנ…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא מבין כ"כ את המפרטים. אשמח לקבל הסבר על איך קוראים מפרט ומה כל דבר אומר. מעבד זכרונות למיניהם מהירות כרטיסים למיניהם יציאות למיניהם דיסק קשיח אשמח לעזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-